|
|
#3181 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. IV
Nawiasem: No Madzia Madzia, grudzień sobie leci, aż mnie skręca na myśl o Twoich zaręczynach..tyle było pisania, zamartwiania a teraz będzie jedno wielkie Ufff
![]() A ja tak patrzę od czasu do czasu na suwak mój i się nie mogę zadziwić jak ten czas leci....zobaczycie dziewczyny, ani się obejrzycie, a to będzie już.
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
#3182 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale mam nadzieje, ze nie bede musiała go brac. jak narazie przeszlo (choc leki do konca tygodnia bede jeszcze brała co by nie wróciło)
|
|
|
|
|
#3183 |
|
Gość
|
U mnie to na razie nie ma co się oglądać, bo nawet suwaczka nie ma, ale domyślam się, że jak już nadejdą upragnione zaręczyny to emocje trzymaja do samego ślubu, a czas na przygotowaniach zlatuje szybciej ;p
Idę kręcić hula-hopem ;p Po wczoraj mam w ogóle siniaka
|
|
|
|
#3184 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie przychodzą falowo, taka sinusoida. Na początku eksplozja, potem stop bo to przecież tak dużo czasu, a potem nagle się okazuje, że mnie i mniej i znowu od początku
![]() Ale to dobre emocje, troszkę stresu, ale fajne. I niezapomniane na pewno.
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
#3185 |
|
Zakorzenienie
|
przyszlam do domu-ale wyglada na to ze na chwile
![]() mam juz serdecznie dosc. moze to okropne ale z mama dzis stwierdziłyśmy ze albo my sie wykonczymy albo wykonczymy ojca. ![]() mialam wczesniej wrocic ale powiedziala ze juz o 7 rano byl pijany.siedzialam u TZa,teraz przyszlam a on ledwo zywy,cale schody (i moje 3 pary butow) w psim zarciu. TZ powiedzial ze mam przyjsc znow na noc do niego.troche mi glupio i mamie tez (ze co siostry jego powiedza)ale ja przekonal ze i ja w spokoju posiedze a ona sie wyspi w moim pokoju. wiec umylam glowe, wezme pare rzeczy i czekam na telefon TZa bo musial jechac sprawe zalatwic. z milszych rzeczy,bylam pytac sie o prace. nie bylo kierownika ale kolezanka powiedziala zeby zostawic cv. jak beda rozsadna pensje dawac to pojde bo na pewno daja wolne na weekendy wiec ze zjazdami bedzie ok
|
#3186 |
|
Zakorzenienie
|
Madlen masz racje ten czas leci tak szybko.. do konca roku zostało już tylko 18 dni
ale powiem ci ze ja wogóle nie licze tego czasu, nie mysle o tych zareczynach. myslałam o nich po kupieniu pierscionka od razu a teraz juz mi odeszło... hehe ale chce tego bardzo![]() własnie skonczyłam rozmawiać z TZ. tak sie usmiałam ze hoho. a jeszcze rozmawialismy przez komóreczkę a on mi przez gg jakies serduszka i buziaczki wysyłał hehe. ale miłe to było a mi dzis się sniło ze poszlismy z TZ rezerwowac salę na wesele a tu wszytsko było już zajęte na cały 2009 rok powiedziałam to TZ a on do mnie "ty nie kracz. zobaczysz wszytsko będzie dobrze.". hehe ale ja naprawde czasami panikuję. jak czytam jak dziewczyny na watku 2009 maja juz tyle załatwione a ja jeszcze nic - nawet daty slubu nie mam. ale ma byc po zareczynach ustalanie więc trzeba czekac P.S. kurcze ale ten TZ mnie w dobry humorek wprawił, a tak od rana miałam dzien paszteta
|
|
|
|
#3187 |
|
Zakorzenienie
|
Sanetko, trzymaj się!
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3188 |
|
Zakorzenienie
|
w sumie wylalysmy dzis z mama 15 piw
i zabralysmy 40 zlech...ide sie wyszykowac i na TZa czekac edit: juz 16
|
#3189 |
|
*sportaddict*
|
Sanetko, a co Twoj ojciec na propozycje leczenia?
|
|
|
|
#3190 |
|
Zakorzenienie
|
madzia- rumianek nie zaszkodzi- a jets moczopędny, wiec z moczem oczysza drogi moczowe
Sanetka- nie wiem,co Ci mam powiedzieć- trzymaj się kobieto |
|
|
|
#3191 |
|
Zakorzenienie
|
przeciez on nie jest alkoholikiem i zeby sie od nieg odpier...potem wielka awantura. to jego slowa niezaleznie czy jest trzezwy czy pijany. atakow padaczki tez potem nie pamieta, i szpitala. obiecalam sobie ze go kiedys nakrece aparatem i niech sobie obejrzy
|
#3192 |
|
Zakorzenienie
|
Proszę idźcie do ośrodka interwencji kryzysowej, względnie do poradni zdrowia psychicznego/uzależnień.
Wiem, że są procedury "zmuszające" alkoholika do leczenia. I na pewno wszystkie dostaniecie psychiczne wsparcie (terapia rodzin).
|
|
|
#3193 |
|
Zakorzenienie
|
Sanetko
|
|
|
|
#3194 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie jaka to by byla wojna.
gadalam dzis z TZem-to juz lepiej niech nam mama pomoze pobudowac dom a my ja przygarniemy. TZ wlasnie zadzwonil ze zaraz bedzie. to ja uciekam
|
#3195 |
|
Zakorzenienie
|
Ważne: Oczywiście pomoc tam udzielana jest za free, często przy ośrodku działa także psychiatra (jeśli trzeba konsultacji), oraz prawnik (udzielają porad, typu spadki właśnie, typu co zrobić, żeby żona nie była uzależniona od męża który jest w stanie wszystko przepić, albo jeśli decyduje się na rozwód, albo procedura leczenia " na mus").
Często taka terapia wstrząsowa, jest jedynym możliwym wyjściem, żeby taki człowiek zdał sprawę co się dzieje, że marnuje życie sobie i bliskim, i że najwyższy czas wytrzeźwieć! A potem włączają leczenia już alkoholik bezpośrednio. Zaczyna sie od rodzin, żeby nie padla im psychika do końca. Poszukałabym ci placówki, ale nie wiem z jakiego jesteś miasta.
|
|
|
#3196 |
|
Zakorzenienie
|
Sanetko piszesz ze byłaby wojna. ale chyba lepiej isc do tej poradni niz męczyc sie i nic nie robic.
|
|
|
|
#3197 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo pilna prośba do kaska87:
uruchom sobie w swoim profilu możliwość wysyłania Ci Prywatnych Wiadomości panel użytkownika -> edytuj opcje -> włącz prywatne wiadomości |
|
|
|
#3198 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3199 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia wróciła
|
|
|
|
#3200 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze mówię Wam mój TZ to juz nie mógł wytrzymac bo tak teskniłam z Wami i mu stękałam i odliczałan każdy dzien
|
#3201 |
|
Zakorzenienie
|
kasia witaj. pisz co tam u ciebie. widzze jakis suweczek odlicza ci czas do slubu. czy juz ustalona data ??
|
|
|
|
#3202 |
|
Gość
|
Kasiu, witaj ponownie
|
|
|
|
#3203 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3204 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
Jestem nowa, ale od jakiegoś czasu intensywnie tu zaglądam Powiem Wam w największej tajemnicy, że ten "wymarzony pierścionek" został mi obiecany, ale muszę czekać jeszcze 9 miesięcy (może w ogóle się nie doczekam). Postanowiłam sobie tutaj popisać od czasu do czasu żeby nie zwariować Mam nadzieję, że nie macie nic przeciwko
|
|
|
|
#3205 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a dlaczego możesz się nie doczekać?
|
|
#3206 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witaj Poemi
|
|
#3207 |
|
Zakorzenienie
|
9 miesięcy to w końcu trochę czasu... Dużo się może wydarzyć (chyba mam to po mamie - lepiej się nie nastawiać bo potem będzie bardziej przykro). Jak na razie codziennie wysłuchuję opowieści o tym "strasznym" dniu... Oczywiście z całą górą kłamstw i naciągania bo przecież chcę mieć niespodziankę
Moja wspaniała logika "opowiedz wiesz o czym... ale kłam!"
|
|
|
|
#3208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3209 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż znając moja teściową pewnie strasznie sie tym przejmie.. ona o wszystko sie zamartwia, a z jej chorym sercem to nie wskazane..Cytat:
Super Kasiu, że juz jestes!!!!
|
|
|
#3210 |
|
Zakorzenienie
|
20 min temu wrocilam do domu
zdazylam uslyszec Ty k...,ladacznico itp. TZ tez sie dostalo.potem bylo wypier...to nie Twoje. przez chwile kochana coreczko, do mamy ze ladnie wyglada w golfie.teraz znow jest wypier...ooo...w miedzyczasie moje buty lataly przez caly dom. super....nawet nie mam dzis sie gdize podziac. mam nadzieje ze jakos ten dzien wytrzymam
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:38.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

ale mam nadzieje, ze nie bede musiała go brac. jak narazie przeszlo (choc leki do konca tygodnia bede jeszcze brała co by nie wróciło)

powiedziałam to TZ a on do mnie "ty nie kracz. zobaczysz wszytsko będzie dobrze.". hehe ale ja naprawde czasami panikuję. jak czytam jak dziewczyny na watku 2009 maja juz tyle załatwione a ja jeszcze nic - nawet daty slubu nie mam. ale ma byc po zareczynach ustalanie więc trzeba czekac

Mam nadzieję, że nie macie nic przeciwko
zdazylam uslyszec Ty k...,ladacznico itp. TZ tez sie dostalo.potem bylo wypier...to nie Twoje. przez chwile kochana coreczko, do mamy ze ladnie wyglada w golfie.teraz znow jest wypier...