|
|
#3211 | |
|
*sportaddict*
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. IV
Cytat:
bardzo Ci wspolczuje, Anetko, ale zupełnie nie wiem co doradzić ![]() Kasiu - witaj po wygnaniu ![]() Poemi - im więcej tym weselej
|
|
|
|
|
#3212 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Do widzenia. |
||||
|
|
|
#3213 |
|
Zakorzenienie
|
jestem tutaj normalnie aż wstałam rano żeby z Wa przd wykładami pogadać
![]() HIHI wracaj nie obrażać mi się tutaj ja wróciłąm po 2 tygodniach i chcę mieć Was tu wszystkie no
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2007-12-14 o 08:57 Powód: Dopisek |
|
|
|
#3214 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia ja to nie wiem jak ty wytrzymałas tyle bez pisania na wizazu. ja juz sie uzalezniłam
|
|
|
|
#3215 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3216 |
|
Zakorzenienie
|
ale ja mialam dziś paskudny sen
sniło mi sie ze TZ mi sie oświadczył a ten pierscionek był okropny i przez cały sen latalismy po jubilerach i szukalismy innegi ale wszytskie były jeszcze gorsze masakra. oby sny sniły na odwrót
|
|
|
|
#3217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3218 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hihi pozwolisz, że skomentuję po raz ostatni dzisiejsze Twoje [podsumowanie tematu... ![]() Każda z nas jest dorosła i nie ma do niczego przymusu, ale ja podobnie jak Ty nie mam zamiaru pisać tego co chciałabys właśnie przeczytać. Dyskutowac rzecz ludzka, niezgadzać się także , wszystko jest kwestią interpretacji tekstu a własnie do tego się przeczepiłyście ....do czegoś co zrozumiałyście opatrznie. Ja już wczoraj za ewentualne niecelowe obrażenie Kulbit przepraszałam, wybacz ale kajać się nie będę bo i powodu nie widzę _________________________ _________________________ _______ A w ogóle to miłego piątku dla wszystkich.... ![]() Haniu wczorajsze sushi było....cudowne. Chyba stanę się smakoszem tej kuchni i pochwalę Ci się, że nawet po krótkim szkoleniu opanowałam jedzenie pałeczkami
|
|
|
|
|
#3219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myslałam ze bede chodzila codziennie o tym myslała a tu?? nic. ostatnio zapomniala o tym wogóle. dopiero tu mi przypominacie
|
|
|
|
|
#3220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny nie bądzcie takie wróccie ![]() protestuję!!!!!!!!!! strajk głowdowy
|
|
#3221 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
czesc dziewczyny
![]() widze ze sie tu nie milo zrobilo ehh ![]() a ja z TZ wczoraj bylam w restauracji na kolacji i bylo tak milo....potem w domku tez bylo milutko, jak poszedl do domku to napisal mi smska ze bylam taka mila dla niego ze az juz teskni zeby mnie ukochac ![]() sanetko - czytalam co sie stalo i co sie dzieje teraz - wspolczuje Ci, mam nadzieje ze jakos wyjdziesz z tych problemow i Twoj koszmar sie skonczy - ale masz TZ on Cie bardzo kocha i wspiera jak widac, ciesz sie ze go masz, pewnie dzieki niemu dajesz jeszcze jakos rade, bedzie dobrze, trzymaj sie kochana
|
|
#3222 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje Wam za wsparcie,cieple slowa
tak, trzymam sie tylko dzieki TZowi. gdyby nie on...to nie wiem czy by bylo warto zyc. powiedzialam mu wczoraj ze to ze jest przy mnie jest warte wiele wiecej niz jakies prezenty czy nawet same slowa "kocham cie". ale dzis juz musze siedziec w domu, bo TZa brat sie juz dopomina zeby skonczyc remont. niech dzis idzie, a od jutra znow sie zabunkruje u niego. a mnie jeszcze cos rozklada, jakas goraczka bierze.
|
#3223 |
|
Zakorzenienie
|
Svinecko a co z twoim zdjęciem??
|
|
|
|
#3224 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie jestem zadowolona z rozwoju sytuacji, ale jest jak jest, nie na wszystko mamy wpływ.. Miło było z Wami pisać, ale niestety i ja sie żegnam. Stało sie coś czego nie akceptuję i tyle.
|
|
|
#3226 |
|
Zakorzenienie
|
a ja za tydzien. Bo do domku wracam dopiero w czwartek o 20.00 i juz jest za póxno, więc ide na pitek na 11.00. ale wiesz... na dzien dzisiejszy zrobie sobie tę grzywkę ale jak usiąde na fotelu u fryzjera to sie boje ze powiem: no to tak jak zwykle"
|
|
|
|
#3227 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
madziu zrobie, tylko musze umyc glowe
|
|
#3228 |
|
Zakorzenienie
|
NIE NIE NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
kurcze akurat jak ja wróciłam
|
#3229 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
ahh jaki ten TZ wspanialy ostatnio
wlasnie mi napisal smsa: "perlo moja" ja mu na to: "cio?" a on: "uwielbiam Cie" ahh jak mi dobrze
|
|
#3230 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3231 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Hihi , jesteś tu potrzebana, mój guru od spraw trudnych i asertywności![]() Cytat:
no nie bądź taka, to forum bez Ciebie dużo straci..Mam tak dobry nastrój że zbliza się weekend. Dziś chyba pójdziemy na kolację do bardzo ekskluzywnej restauracji, bo mamy bon do wykorzystania , a potem na Noc Kina. Zastanawiam się nad Pachnidłem a Iluzjonistą. Pachnidło już widziałam rok temu, ale chętnie zobacze ponownie. Mój TŻ chce iść tylko na jeden film, mam wybrać
|
|||
|
|
|
#3232 |
|
Zakorzenienie
|
:EEK!: jestem w szoku- moim zdaniem konflikt ten nie miał racjonalnegp podłoża- bo o co się kobiety sprzeczalyscie?? To było raczej szukanie dziury w całym. Poza tym forum jest od wyrażania opinii, niekoniecznie zgodnych z naszymi. Zresztą w życiu osobistym tez z wieloma rzeczami się nie zgadzamy.
Dla mnie to było bardzo dziecinne- poza tym nie widze nigdy sensu wtrącania się 3 osoby w konflikt między dwie. Z reguły te 2 sie potem godza, a 3 wychodzi na tą zła. Do nikogo nic nie mam- nie stoje murem za żadna z Was. Po prosru czasami trzeba przyhamowac ![]() Pozdrowienia dla czytającej kulbit
|
|
|
|
#3233 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć wszystkim.
No normalnie szok, mała wymiana zdań, moze nieopatrzne zrozumienie i wileka awantura. Akcja pod tytułem zabieram zabawki z tej piaskownicy i znikam- kobiety nie zachowujmy sie jak rozwydzone 15 latki. Jezeli kogos uraziłam swoimi myslami, moze zle przelanymi w słowa to przepraszam Hihulcu , Kulbitku na prawdę nie ma się o co wsiekac .Cytat:
![]() Cytat:
. To jesteś niesamowita bo ja nie jestem wstanie sie nauczyc. Mam cos z koordynacja ruchową czy jak![]() ![]() Sanetko jak czytam twoje posty to płakac mi się chce Słonko. Trzymam kciuki zeby wszystko jak najszybciej się ułozyło ![]() Kasiu- w końcu
|
|
#3234 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3235 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
prawda?
|
|
|
#3236 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3237 |
|
Zakorzenienie
|
Svinecko rzeczywiście w koncu mega optymizm i szczęscie
![]() Synek zdrowy??? Robiłam wczoraj zdjęcia moich włoskow ale doopa wyszła, a nie kolor taki jak jest w rzeczywistosci . W sztucznym swietle wychodza na zdjęciach rude, a nie cynamonkowe.Ale wkleje cobyscie wiedziały jak wygląda nieblondi Hania
|
#3238 |
|
Zakorzenienie
|
hania- ale Ci slicznie
|
|
|
|
#3239 |
|
Zakorzenienie
|
haniu super kolor, uwielbiam takie-slicznie wygladasz
|
#3240 |
|
Zakorzenienie
|
Haniu jakoś inaczej sobie ciebie wyobrażałam. kurcze pamietam twoje zdjecia slubne
ale ładna z ciebie kobietka. taka masz delikatną twarz. kolorek tez ładny. i kolejny pomysł na grzywke.. aa... ja chyba oszaleje. ostatnio mam zboczenie na punkcie grzywek. gdzie nie spojrze tam ... Grzywka ![]()
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:55.

zdazylam uslyszec Ty k...,ladacznico itp. TZ tez sie dostalo.potem bylo wypier...to nie Twoje. przez chwile kochana coreczko, do mamy ze ladnie wyglada w golfie.teraz znow jest wypier...
bardzo Ci wspolczuje, Anetko, ale zupełnie nie wiem co doradzić 

" Czyli ja rozumuję - nie potrafisz zbuntowac się i powiedziec - dziękuję nie jem tego, nie potrafisz zmienić planów-.... 

no nie bądź taka, to forum bez Ciebie dużo straci..