![]() |
#1471 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 6
Hej dziewczynki! Jakoś ostatnio nie dopisuje humor na wątku, u mnie też nie najlepiej, ale nie będę Wam marudzić. Przynajmniej narazie
![]() Cytat:
Ciekawe jak tam Haneczka... Ewka, a Ty byś się w końcu odezwała co tam u Was ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1472 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe cz. 6
Dzień dobry
Ostatni słoneczny, bo od jutra załamanie pogody niestety ![]() Evelinke gratki za 36tc, ja zaczynam dzisiaj ![]() Weronia93 kciuki trzymam, aby nie był to czop i było wszystko dobrze soffinka dobrze, że chociaż Ty nie stłukłaś tego lusterka, bo to podobno 7 lat nieszczęscia ![]() Też ![]() ![]() Ja samochodem też jeżdżę, z resztą z córcią jeździłam nawet 3h przed porodem. Śmieliśmy się, że sama mogłam nas zawieźć na porodówke ![]() Potwierdzam, pepco ma zaniżoną rozmiarówke, dopiero ok rozm.110 jest już ok. Z resztą chyba się dzisiaj tam wybiorę ![]() Co do skurczy, w pierwszej ciąży nie miałam odeszły wody i dopiero po oxy w szpitalu zaczęła się jazda. W drugiej ciąży czekałam do 4min i po 2h od wjazdu na IP córa była na świecie. Dobrze, że pod prysznic w domu nie weszłam, bo raczej bym już do szpitala nie dojechała ![]() haneczkab92 fajnie, że tż-towi udało się wziąć wolne, zawsze to będzie Ci raźniej madzius90 współczuję mdłości, mnie też dopadły tylko nie wiem czy u mnie to nie jest jakieś wirusiwo. Bardzo ładny brzuś, no mój też zwiększył rozmiar w porównaiu do 1 ciąży ![]() motylek1984 ale się biedna najeździłaś i nasiedziałaś, ale dobrze, że u Was wszystko w porządku zebrah szalona jesteś, Ty chyba faktycznie chcesz przyspieszyć poród, tylko może spróbuj w bezpieczniejszy sposób, a nie tachasz 10l ziemii ![]() PikPik09 też pamiętam jak mi się łezka zakręciła, jak starszak jechał na pierwszą wycieczkę. Ostatnio córcia miała swoje pierwsze wyjście poza teren żłobka, poszli na salę zabaw. Widziałam zdjęcia z wycieczki i aż mi oczy się zaszkliły ![]() ![]() kiara92 fajnie, że wózek zamówiony i oby doszedł na czas ![]() Miqesi a ta szalona codziennie do mogolii lata ![]() ![]() justynan01 współczuję szpitala, ale już doczytałam, że Was raczej wypuszczą ![]() SilesianBeauty ![]() Madzia9999 biedna jesteś z tymi nerkami ![]() fiazo witamy na L4 pracusiu, dobrze, że torbę spakowałas ![]() Asiek121 współczuję szpitalnych "atrakcji", wiadomo co z nimi? MariaFrancesca w cale Ci dziewczyny nie słodziły, ale Ty laska jesteś, w ogóle nie widać, że Ty pod serduchem nosisz bliźniaczki, pięknie ![]() ania230 ja mam do szpitala najmniejszą paczkę pampersów premium 1 tam chyba jest 21szt i jedno opakowanie chusteczek. Jeśli pobyt będzie w szpitalu 2 dni to świat i ludzie no i ![]() agusiia69 i haneczkab92 trzymajcie się kochane, wiadomo, że szpital to nic miłego, ale pamiętajcie, że robicie to dla Waszych dziewczynek. Będzie dobrze (bo musi być) i oby udało się jeszcze wyjść przed porodem do domu ![]() Zostało mi nadrobić 3 strony, ale to jak wrócę, bo teraz muszę się ulotnić na zakupy ![]() Powodzenia na wizytach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1473 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już dopisuję ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1474 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1475 |
Wtajemniczenie
|
Aaaa nic szczególnego. Jestem przemęczona ostatnio, stopy mi okropnie dokuczają, rano wstaje ze spuchniętymi dłoniami... I męczy mnie to okropnie. Jeszcze ostatnio coraz częściej zdarzają mi się bezsenne noce, najlepiej spałoby mi się rano, ale Róża nie pozwala
![]()
![]() |
#1476 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1477 |
Zadomowienie
|
Nam, które będziemy pierwszy raz mamusiami jest nam ciężko, a co dopiero tym, które mają małe szkraby już. A co do stóp i rąk, to niestety taka przypadłość ciężarnych, mnie na szczęście jeszcze nie dopadła. Jak tylko masz możliwośc, to leż z nogami i góry. Już niedługo zostało.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1478 |
Raczkowanie
|
Witam się w 37 tc
![]() ![]() ![]() Dziewczyny mam pytanie macie w swoich wózkach duże koszyki na zakupy ? bo mój to taki tyci tyci i właśnie nie wiem czy mam kupić większy (koszt to 100 zł) czy narazie to olać ![]() Ostatnio byłam w mopsie dowiedzieć się jakie dokumenty trzeba przygotować do becikowego, żeby tż potem nie miał dużo do chodzenia..ale jak to wyjdzie w praniu to się okaże.. no i do USC musimy iśc razem.. żeby potwierdzić, że to on jest ojcem ![]() A tak to wszystko u nas dobrze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1479 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() aaa dzisiejszy dzień jest do dupy ![]() ---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ---------- Też dzisiaj pomyślałam o Anuszce ... co u nich słychać i jak się czują ![]() ---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- Cytat:
![]() I w ogóle to ryczeć mi się chce ![]()
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1480 |
Rozeznanie
|
Eful a nie taniej taki zaczep na reklamowki na rame?
Np cos takiego https://www.google.ie/search?q=zacze...4sX_hwO9EFM%3A Powodzenia dzis na wizytach ![]() Agusia, Haneczka oby pobyt w szpitalu byl mily jak u mnie ![]() Mi sie zaczelo tu podobac. Poza niewyspaniem, to jest fajnie, jesc daja, pic daja, lazienki czyste, polozne mile, pytaja sie czy cos potrzebuje, czy w czyms pomoc. No i badania po koleji robia ![]() ![]() No i rewelacja do irlandii przyszlo lato ![]() ![]()
#1481 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A Ciebie koleżanko nie mamy w pierwszym poście! Nu nu nu! ![]() ![]() Edytowane przez australia87 Czas edycji: 2016-05-13 o 10:29 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1482 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Spróbuj najprościej: leginsy, top, dłuższa koszula. Zawsze też możesz w samych majtkach pozować ![]() Fajny brzusio ![]() MariaF serio nie widać u Ciebie bliźniaków, no i figurę masz extra ![]() Trzymam kciuki za wizyty i pobyty/powroty ze szpitala ![]() U mnie dziś dzień mopa, ale mąż ma II zmianę i standardowo mi nie idzie :/ jak go nie ma to o tej godzinie już kończę,a dziś dopiero kurze pościerałam:/ no ale obrazki w sypialni powiesiliśmy ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1483 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() australia87 moja to nawet zamykana nie jest... No ja tutaj bywam codziennie po pare razy ale jako obserwator zazwyczaj ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1484 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak czy siak, jesteś jedną z nas! ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1485 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1486 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Godzinę klepalam przez tel z koleżanką ;-) Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#1487 |
Zadomowienie
|
http://pytanienasniadanie.tvp.pl/253...kobiet-w-ciazy
Moja sytuacja... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1488 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1489 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1490 |
Zakorzenienie
|
Ja jestem chętna jakby co
![]() Wróciłam z zakupów ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1491 | ||||||
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Piękny brzuszek ![]() Cytat:
![]() Ja też w nocy spać nie mogę i rano jakoś lepiej i tak odsypiam ale jak się ma dzieciątko już to tak się nie da ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dobrze że jakoś Ci leci w tym szpitalu i super że ze szkrabem wszystko dobrze ![]() Cytat:
![]() Ja dzisiaj znowu spać nie mogłam w nocy przez te żebra bolące. Ale jak tż poszedł na 6 do pracy to zjadłam śniadanie i położyłam się z powrotem do łóżka i tak spałam do 12... i jakoś wtedy już mnie nie bolało. Nie wiem o co chodzi ![]()
![]() |
#1492 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Musiałabym odkurzyć, ale mi się nie chce ![]() ----- Paula, współczuję tych nieprzespanych nocy, to jest dramat! ![]()
Edytowane przez __Veronique Czas edycji: 2016-05-13 o 11:43 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1493 | |
Zakorzenienie
|
to jest chory kraj! chore instytucje!
---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- Dzisiaj na obiad zrobię racuchy ![]()
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1494 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1495 | |
Konto usunięte
|
Chore! Niebawem urodzisz, a tu kasu z L4 dalej nie ma
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1496 |
Zakorzenienie
|
Wspolczuje Wam dziewczyny klopotow ze snem
ja jestem troche w tyle, bo tp na koniec miesiaca. Ale wszystko przede mna pewnie. Ostatnio to jestem strasznie senna, rano mam problem zeby wstac i zawiezc Bartka do przedszkola. Co dzien o 5 mam brac tabletki i tez mam klopot, mimo ze tabletka i butelka z woda na wyciagniecie reki obok lozka. W ciagu dnia czasem dopada mnie taka sennosc ze moglabym spac na siedzaco ![]() Gdyby nie ganianie na siusiu to pewnie chodzilabym mega wyspana ![]() Ale dziw to w ogole pobilam wszystko, bo przed snem ostatnie siusiu zrobilam o 22. A pozniej tak dobrze mi sie spalo ze obudzilam sie dopiero 4:40 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1497 |
Zadomowienie
|
Witam po przerwie
![]() Promo w biedrze jest na pampersy, córce się skończyły a w naszej puchy i musiałam objechać wszystkie okoliczne i dopiero w 4 udało mi się dostać. Przechodziła obok kas kasjerka i jak zobaczyła mnie z tymi pampkami to otworzyła kasę i zawołała mnie, oczywiście wszystkie staruchy się rzuciły, jedna to o mało mnie nie przewróciła, odwróciła się i jeszcze powiedziała mi o dziękuję- że niby ja ją przepuściłam. Byłam tak wkurzona, że z ironią odpowiedziałam jej proszę bardzo. Po czym pani z kasy woła, ale ja wołałam panią w ciąży, proszę ją przepuścić. Nagle szum w kolejce i teksty typu: ja nie wiedziałam, że ta pani w ciąży, w cale nie widać brzucha. Kurna dziewczyny nie mówcie mi, że brzucha w 9 miesiącu nie widać ![]() Z dobrych wiadomości odebrałam wyniki posiewu na gbs i nie wyhodowałam paciora ![]() Dobra dalej Was nadrabiam: Oglądałam tylko skrót eurowizji, może uda się jutro obejrzeć finał. Na pierwsze miejsce nie liczę ![]() Niby w piątek 13 nie wierzę, ale mam jakieś ciary ![]() Współczuję problemów ze spaniem, w tej ciąży odpukać nie mam problemów, jak może raz obudzę się na siku to max, w poprzednich ciążach latałam jak głupia ![]() sliweczka85 ![]() mamaNiny bardzo ładny brzuszek ![]() Radena ja kupiłam karmniki h&m w tym samym rozmiarze jaki mam obecnie. Veronique ![]() eful ![]() ![]() justynan01 super, że na usg wszystko dobrze ![]() Cierpliwosc też byłam kiedyś takim nocnym markiem, ale teraz ok 23 już palulam, ach ta starość ![]() soffinka i ania230 współczuję walki z zusem. a tekst "Urzędnicy uznali, że pensja kobiety jest za wysoka. W decyzji napisano, że tak młoda osoba nie ma odpowiednich kwalifikacji i nie może tyle zarabiać." k**** co za kraj, normalnie ![]() australia87 za przecier podziękuję, właśnie zakupiłam ![]() No i tyle, miłego dnia kobity ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1498 |
Konto usunięte
|
Już po zakupach. Najwięcej kupiłam w Auchan- bodziaki Kr i dl rękaw, pajace, ramoersy. W rosmanie kupulam mała paczkę chusteczek i pampersy biale,, oczywiście nie z promocji bo się doczekać nie mogłam. Czyli pewnie za chwilę będą w promocji
![]() Kupiłam truskawki i borowki i zabieram się za nadrabianie- mam nadxieje samych dobrych wiadomosci ![]() Wysłane z mojego C1505 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#1499 |
Ania
|
Czesc dziewczynki
![]() ![]() Przy przyjęciu cisnienie mialam bardzo wysokie, puls moj i Hani tez byl wysoki ![]() ![]() Szacowana waga Hani 3300 ![]() No i raczej zostaje do porodu , choc jak niektorym położonym to nie w smak.... Trudno ![]() Agusia- jak tam u Ciebie? ![]() Justyna - i co wiadomo czy wychodzisz?? Mamaniny-piekny brzuszek ![]() Gratulacje tygodni ![]()
16.05.2015r.- ślub!! ![]() 19.05.2016r.- narodziny Hani ![]() "Jak na deszczu łza cały ten świat nie znaczy nic a nic... Chwila, która trwa może być najlepszą z Twoich chwil..." -35...28,4kg do celu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1500 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysłane z mojego C1505 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- Ja sporo jeżdżę autem. Nie mam wyjścia, zakupy yrzeba zrobić a mój 'szofer' w pracy. Bardzo lubię jeździć autem choć wiem że w 9 mc to średnio bezpieczne. Ale prawda taka ze wszędzie może mi się coś stać :-P na prostej drodze mogę się potknac, także nie patrzę na to tymi kategoriami już. Moje nogi bolą mnie strasznie ale o dziwno bardzo spuchniete nie są. Nosze jeszcze obrączkę ![]() Justyna fajnie xe w szpitalu ok i ladna waga dzidziola! Wysłane z mojego C1505 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:33.