Mamusie czerwcowe cz. 6 - Strona 50 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-05-13, 09:19   #1471
__Veronique
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 6

Hej dziewczynki! Jakoś ostatnio nie dopisuje humor na wątku, u mnie też nie najlepiej, ale nie będę Wam marudzić. Przynajmniej narazie

Cytat:
Napisane przez mamaNiny Pokaż wiadomość
Tak obmyslam, co tu na sesję brzuszkową ze sobą zabrać
dżinsy sprzed ciąży do połowy uda mi wchodzą, a zwiewnych kieckę nie mam... :-(

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
A legginsy i tunika przy ciele?? Albo dłuższa koszulka?

Ciekawe jak tam Haneczka...

Ewka, a Ty byś się w końcu odezwała co tam u Was jak córcia z nauką chodzenia? Pewnie już biega

No one's gonna take my soul away.
__Veronique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-13, 09:31   #1472
majkela12
Zadomowienie

Dot.: Mamusie czerwcowe cz. 6

Dzień dobry

Ostatni słoneczny, bo od jutra załamanie pogody niestety

Evelinke gratki za 36tc, ja zaczynam dzisiaj
Weronia93 kciuki trzymam, aby nie był to czop i było wszystko dobrze
soffinka dobrze, że chociaż Ty nie stłukłaś tego lusterka, bo to podobno 7 lat nieszczęscia

Też kwiaty i zawsze to ja pielęgnuje nasz ogródek, ale w tym roku nie mam ani sił ani kasy, a marzą mi się przed domem właśnie kwiaty w donicach

Ja samochodem też jeżdżę, z resztą z córcią jeździłam nawet 3h przed porodem. Śmieliśmy się, że sama mogłam nas zawieźć na porodówke

Potwierdzam, pepco ma zaniżoną rozmiarówke, dopiero ok rozm.110 jest już ok. Z resztą chyba się dzisiaj tam wybiorę

Co do skurczy, w pierwszej ciąży nie miałam odeszły wody i dopiero po oxy w szpitalu zaczęła się jazda. W drugiej ciąży czekałam do 4min i po 2h od wjazdu na IP córa była na świecie. Dobrze, że pod prysznic w domu nie weszłam, bo raczej bym już do szpitala nie dojechała

haneczkab92 fajnie, że tż-towi udało się wziąć wolne, zawsze to będzie Ci raźniej
madzius90 współczuję mdłości, mnie też dopadły tylko nie wiem czy u mnie to nie jest jakieś wirusiwo. Bardzo ładny brzuś, no mój też zwiększył rozmiar w porównaiu do 1 ciąży
motylek1984 ale się biedna najeździłaś i nasiedziałaś, ale dobrze, że u Was wszystko w porządku
zebrah szalona jesteś, Ty chyba faktycznie chcesz przyspieszyć poród, tylko może spróbuj w bezpieczniejszy sposób, a nie tachasz 10l ziemii
PikPik09 też pamiętam jak mi się łezka zakręciła, jak starszak jechał na pierwszą wycieczkę. Ostatnio córcia miała swoje pierwsze wyjście poza teren żłobka, poszli na salę zabaw. Widziałam zdjęcia z wycieczki i aż mi oczy się zaszkliły Brawa za torbę i wyniki
kiara92 fajnie, że wózek zamówiony i oby doszedł na czas
Miqesi a ta szalona codziennie do mogolii lata ale miałaś dzień dobroci dla ciężarnych. To fakt niektórzy chyba nie mają w domu lusterka
justynan01 współczuję szpitala, ale już doczytałam, że Was raczej wypuszczą super
SilesianBeauty nowego tc no i bardzo ładnych włosów
Madzia9999 biedna jesteś z tymi nerkami dobrze, że już końcówka ciązy
fiazo witamy na L4 pracusiu, dobrze, że torbę spakowałas
Asiek121 współczuję szpitalnych "atrakcji", wiadomo co z nimi?
MariaFrancesca w cale Ci dziewczyny nie słodziły, ale Ty laska jesteś, w ogóle nie widać, że Ty pod serduchem nosisz bliźniaczki, pięknie
ania230 ja mam do szpitala najmniejszą paczkę pampersów premium 1 tam chyba jest 21szt i jedno opakowanie chusteczek. Jeśli pobyt będzie w szpitalu 2 dni to świat i ludzie no i za torbę.

agusiia69 i haneczkab92 trzymajcie się kochane, wiadomo, że szpital to nic miłego, ale pamiętajcie, że robicie to dla Waszych dziewczynek. Będzie dobrze (bo musi być) i oby udało się jeszcze wyjść przed porodem do domu

Zostało mi nadrobić 3 strony, ale to jak wrócę, bo teraz muszę się ulotnić na zakupy

Powodzenia na wizytach
Stary 2016-05-13, 09:39   #1473
australia87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzius90 Pokaż wiadomość

Ciekawe co u Anuszki i Olusia

---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ----------

Australia dopiszesz mi wizytę na 20.05?
Też cały czas o nich myślę!

Już dopisuję

Cytat:
Napisane przez motylek1984 Pokaż wiadomość
Paulinagm nie ma co panikować z tym euthyroxem, ja jak robiłam glukozę, to wogole nie wzięłam, bo wtedy też robiłam tsh, a po badaniu to organizm już na czczo nie był. A swoją drogą, ja biorę tabletki o 7, 11,15,19,23,3 i dodatkowo euthyrox, i nie raz się zastanawiam, czy wzięłam i czy dobrą wzięłam, szczególnie w nocy jak zaspana jestem. Super waga małego, taka waga to marzenie dla moich, pewnie max do 2.5kg dociągną.
Jejuuuuuuu
australia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-13, 09:50   #1474
motylek1984
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez __Veronique Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki! Jakoś ostatnio nie dopisuje humor na wątku, u mnie też nie najlepiej, ale nie będę Wam marudzić. Przynajmniej narazie

A legginsy i tunika przy ciele?? Albo dłuższa koszulka?

Ciekawe jak tam Haneczka...

Ewka, a Ty byś się w końcu odezwała co tam u Was jak córcia z nauką chodzenia? Pewnie już biega
Kochana, co się dzieje??
motylek1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-13, 10:00   #1475
__Veronique
Wtajemniczenie

Cytat:
Kochana, co się dzieje??
Aaaa nic szczególnego. Jestem przemęczona ostatnio, stopy mi okropnie dokuczają, rano wstaje ze spuchniętymi dłoniami... I męczy mnie to okropnie. Jeszcze ostatnio coraz częściej zdarzają mi się bezsenne noce, najlepiej spałoby mi się rano, ale Róża nie pozwala

Stary 2016-05-13, 10:04   #1476
australia87
Zakorzenienie

Cytat:
Aaaa nic szczególnego. Jestem przemęczona ostatnio, stopy mi okropnie dokuczają, rano wstaje ze spuchniętymi dłoniami... I męczy mnie to okropnie. Jeszcze ostatnio coraz częściej zdarzają mi się bezsenne noce, najlepiej spałoby mi się rano, ale Róża nie pozwala
Ja ostatnio prawie cały dzień mam spuchnięte dłonie i stopy i momentami cała płonę ogólnie
Stary 2016-05-13, 10:06   #1477
motylek1984
Zadomowienie

Nam, które będziemy pierwszy raz mamusiami jest nam ciężko, a co dopiero tym, które mają małe szkraby już. A co do stóp i rąk, to niestety taka przypadłość ciężarnych, mnie na szczęście jeszcze nie dopadła. Jak tylko masz możliwośc, to leż z nogami i góry. Już niedługo zostało.
motylek1984 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-05-13, 10:08   #1478
eful
Raczkowanie

Witam się w 37 tc niech to leci i leci szybciej... mam nadzieje, że nie przechodzę do 42 tc

Dziewczyny mam pytanie macie w swoich wózkach duże koszyki na zakupy ? bo mój to taki tyci tyci i właśnie nie wiem czy mam kupić większy (koszt to 100 zł) czy narazie to olać

Ostatnio byłam w mopsie dowiedzieć się jakie dokumenty trzeba przygotować do becikowego, żeby tż potem nie miał dużo do chodzenia..ale jak to wyjdzie w praniu to się okaże..
no i do USC musimy iśc razem.. żeby potwierdzić, że to on jest ojcem myślałam, że wszystko sama załatwie a potem jak on pójdzie po akt urodzenia to potwierdzi..

A tak to wszystko u nas dobrze prócz tego, że wyglądam jak pingwin i tak się też czuje
eful jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-13, 10:24   #1479
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
to puchnięcie jest najgorsze również je mam ale jak na razie to tylko nogi

aaa dzisiejszy dzień jest do dupy ...

---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ----------

Też dzisiaj pomyślałam o Anuszce ... co u nich słychać i jak się czują Kochana odezwij się do Nas..

---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ----------

Cytat:
Napisane przez majkela12 Pokaż wiadomość
ania230 ja mam do szpitala najmniejszą paczkę pampersów premium 1 tam chyba jest 21szt i jedno opakowanie chusteczek. Jeśli pobyt będzie w szpitalu 2 dni to świat i ludzie no i za torbę.
to będę musiała takie dwie paczki zakupić... bo mam inne . obym szybko dostała te kasę z zus... bo bez pieniędzy czuję się jak bez ręki

I w ogóle to ryczeć mi się chce ...

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
ania230 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-13, 10:25   #1480
justynan01
Rozeznanie

GG do justynan01

Eful a nie taniej taki zaczep na reklamowki na rame?
Np cos takiego https://www.google.ie/search?q=zacze...4sX_hwO9EFM%3A

Powodzenia dzis na wizytach
Agusia, Haneczka oby pobyt w szpitalu byl mily jak u mnie

Mi sie zaczelo tu podobac. Poza niewyspaniem, to jest fajnie, jesc daja, pic daja, lazienki czyste, polozne mile, pytaja sie czy cos potrzebuje, czy w czyms pomoc. No i badania po koleji robia dowiedzialam sie ze moj szkrab wazy zawrotne 2,4 kg (34 tc 5 d). Za to wielkosc glowki jak na 37 tc, kosci tez tak jakos czyli pewnie dlugi bedzie. No i chyba szpitala sie przestraszyl bo uciekl glowka do gory. Ale jak robi jeszcze takie fikolki w ciagu nocy czyli moze jednak wroci do poprzedniej pozycji.
No i rewelacja do irlandii przyszlo lato w tej chwili 17 st ))

justynan01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-13, 10:27   #1481
australia87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eful Pokaż wiadomość
Witam się w 37 tc niech to leci i leci szybciej... mam nadzieje, że nie przechodzę do 42 tc

Dziewczyny mam pytanie macie w swoich wózkach duże koszyki na zakupy ? bo mój to taki tyci tyci i właśnie nie wiem czy mam kupić większy (koszt to 100 zł) czy narazie to olać

Ostatnio byłam w mopsie dowiedzieć się jakie dokumenty trzeba przygotować do becikowego, żeby tż potem nie miał dużo do chodzenia..ale jak to wyjdzie w praniu to się okaże..
no i do USC musimy iśc razem.. żeby potwierdzić, że to on jest ojcem myślałam, że wszystko sama załatwie a potem jak on pójdzie po akt urodzenia to potwierdzi..

A tak to wszystko u nas dobrze prócz tego, że wyglądam jak pingwin i tak się też czuje
Moja torba na dole nie jest zbyt duża (sam sprzedawca o tym mówił), ale dla mnie akurat było najważniejsze żeby była zamykana. Ja bym na Twoim miejscu na razie się wstrzymała i sprawdziła czy w praktyce rzeczywiście ten kosz będzie zbyt mały

A Ciebie koleżanko nie mamy w pierwszym poście! Nu nu nu! Pisać mi tu proszę wszystkie dane, które mam umieścić

Edytowane przez australia87
Czas edycji: 2016-05-13 o 10:29

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-05-13, 10:32   #1482
Cierpliwosc
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sliweczka85 Pokaż wiadomość
Dzień doberek wszystkim!
Dzisiaj zaczynam 36 tydzień Jeszcze dwa tygodnie temu byłabym tym przerażona ale dzisiaj to nawet żałuję, że nie 38. albo 39...

Cierpliwosc jak Ty funkcjonujesz za dnia z małym dzieckiem jak o godzinie 2:40 jeszcze nie śpisz?:
Cytat:
Napisane przez australia87 Pokaż wiadomość
Ja też się już kiedyś nad tym zastanawiałam! Cierpliwosc jest superwoman Ja bez małego dziecka padam na twarz o 21-22 często
Ej no bo się zaczerwienię po prostu mam super dziecko-śpimy do 8,9 Choć po dwóch nocach u siostry bez rolet i przemeblowaniu w sypialni coś mi się dziecię wcześniej budzi :/ Lubię mieć cieszę i spokój jak coś robię,a że pelna chata ludzi, to tylko w nocy, na szczęście jakieś zapasu sił mi się uruchomiły iw dzień nie przysypiam na stojąco (położyć mi się Sara nie da )
Cytat:
Tak obmyslam, co tu na sesję brzuszkową ze sobą zabrać
dżinsy sprzed ciąży do połowy uda mi wchodzą, a zwiewnych kieckę nie mam... :-(

Ja znalazłam panią fotograf, która ma takie sukienki
Spróbuj najprościej: leginsy, top, dłuższa koszula. Zawsze też możesz w samych majtkach pozować
Fajny brzusio

MariaF serio nie widać u Ciebie bliźniaków, no i figurę masz extra

Trzymam kciuki za wizyty i pobyty/powroty ze szpitala

U mnie dziś dzień mopa, ale mąż ma II zmianę i standardowo mi nie idzie :/ jak go nie ma to o tej godzinie już kończę,a dziś dopiero kurze pościerałam:/ no ale obrazki w sypialni powiesiliśmy jeszcze trochę i będzie remont total zakończony
Cierpliwosc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-13, 10:33   #1483
eful
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez justynan01 Pokaż wiadomość
oo pierwszy raz takie coś widze to narazie sie wstrzymam bo szkoda mi kasy... najwyżej kupie takie zaczepy ewentualnie tż będzie chodził ciągle na zakupy

australia87 moja to nawet zamykana nie jest...
No ja tutaj bywam codziennie po pare razy ale jako obserwator zazwyczaj Termin na 9.06 chłopczyk
Stary 2016-05-13, 10:36   #1484
australia87
Zakorzenienie

Cytat:
oo pierwszy raz takie coś widze to narazie sie wstrzymam bo szkoda mi kasy... najwyżej kupie takie zaczepy ewentualnie tż będzie chodził ciągle na zakupy

australia87 moja to nawet zamykana nie jest...
No ja tutaj bywam codziennie po pare razy ale jako obserwator zazwyczaj Termin na 9.06 chłopczyk
Ja mam nierówne tereny do spacerowania, więc tymbardziej zależało mi na takiej na zamek co by mi nic nie wylatywało po drodze
Tak czy siak, jesteś jedną z nas! I masz jeszcze TP na ten sam dzień co ja <żółwik>
Stary 2016-05-13, 10:52   #1485
eful
Raczkowanie

Cytat:
Ja mam nierówne tereny do spacerowania, więc tymbardziej zależało mi na takiej na zamek co by mi nic nie wylatywało po drodze
Tak czy siak, jesteś jedną z nas! I masz jeszcze TP na ten sam dzień co ja <żółwik>
No to już nam niewiele zostało ciekawe, która urodzi pierwsza..

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-05-13, 11:04   #1486
mamaNiny
Zakorzenienie

GG do mamaNiny

Cytat:
Napisane przez Cierpliwosc Pokaż wiadomość
Ej no bo się zaczerwienię po prostu mam super dziecko-śpimy do 8,9 Choć po dwóch nocach u siostry bez rolet i przemeblowaniu w sypialni coś mi się dziecię wcześniej budzi :/ Lubię mieć cieszę i spokój jak coś robię,a że pelna chata ludzi, to tylko w nocy, na szczęście jakieś zapasu sił mi się uruchomiły iw dzień nie przysypiam na stojąco (położyć mi się Sara nie da )

Ja znalazłam panią fotograf, która ma takie sukienki
Spróbuj najprościej: leginsy, top, dłuższa koszula. Zawsze też możesz w samych majtkach pozować
Fajny brzusio

MariaF serio nie widać u Ciebie bliźniaków, no i figurę masz extra

Trzymam kciuki za wizyty i pobyty/powroty ze szpitala

U mnie dziś dzień mopa, ale mąż ma II zmianę i standardowo mi nie idzie :/ jak go nie ma to o tej godzinie już kończę,a dziś dopiero kurze pościerałam:/ no ale obrazki w sypialni powiesiliśmy jeszcze trochę i będzie remont total zakończony
No właśnie, ta fotograf coś tam ma, ale kazała zabrać też swoje, żeby wybór był większy.. Nie mam wizji na siebie.. Idę coś zjeść..

Godzinę klepalam przez tel z koleżanką ;-)

Mikołaj <3
mamaNiny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-13, 11:20   #1487
soffinka
Zadomowienie

http://pytanienasniadanie.tvp.pl/253...kobiet-w-ciazy

Moja sytuacja...
soffinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-13, 11:24   #1488
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez soffinka Pokaż wiadomość
ja dalej nie mam do systemu wprowadzonych moich zwolnień...

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2016-05-13, 11:33   #1489
soffinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ania230 Pokaż wiadomość
ja dalej nie mam do systemu wprowadzonych moich zwolnień...
To jest paranoja i zobacz Aniu że nie jesteśmy jedyne...
soffinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-13, 11:36   #1490
australia87
Zakorzenienie

Cytat:
No to już nam niewiele zostało ciekawe, która urodzi pierwsza..
Ja jestem chętna jakby co

Wróciłam z zakupów Jak się okazało, zapisałam sobie na liście zakupowej "przecier pomidorowy", a kilka pozycji dalej "koncentrat pomidorowy" I wzięłam najpierw ten przecier, a potem jak gdyby nigdy nic wróciłam do tej półki i zgodnie z listą załadowałam drugi W ogóle nie zakapowałam, że już go mam w wózku Więc jakby co, to mam przecier na zbyciu
Stary 2016-05-13, 11:39   #1491
Paula_ck
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Paulinagm Pokaż wiadomość

Zapomnialam łyknać euthyrox i zjadlam sniadanie nie mam pojecia jak ja to zrobilam, pierwszy raz od 5 lat!!! nawet siedziałam w łóżku i myslałam, o posiedze jeszcze 5 minutek i dopiero potem śniadanie (bo ja zawsze łykam jak maż wychodzi do pracy i mi sie wydawało, że łyknełam a teraz myślę, myslę i kurde, zapomnialam!) odczekam godzinkę - dwie i łyknę, bedzie prawie na czczo ;(
a wczoraj byliśmy na USG, mały waży 2900 i wszystko z nim ok w miesiąc przybrał ponad kg !!! i siedzi sobie w miarę na tym 50 centylu, więc fajnie, chyba giganta nie urodzę
Fajnie że wszystko dobrze po wczorajszej wizycie no i piękna waga

Cytat:
Witam
U mnie sniadanie na sali a ja czekam az mi dadza tabletke eutyroksu, bo zapomnialam powiedziec staremu zeby zabral. A ja glodna jestem
Byl lekarz, znowu murzynek poiedzial ze jesli mocz bedzie ok to do domu bo cisnienie narazie mam spoko. No i jeszcze mi usg zrobia. Czyli wszystko ok.
Madzia, bedzie dobrze
Super że wszystko dobrze

Cytat:
MariaFrancesca super ten Twój brzuszek. A to nasze M1 w 33+5
Piękny brzuszek

Cytat:
Współczuję tego puchnięcia
Ja też w nocy spać nie mogę i rano jakoś lepiej i tak odsypiam ale jak się ma dzieciątko już to tak się nie da

Cytat:

Brawo za 37 tydzień

Cytat:

Powodzenia dzis na wizytach
Agusia, Haneczka oby pobyt w szpitalu byl mily jak u mnie

Mi sie zaczelo tu podobac. Poza niewyspaniem, to jest fajnie, jesc daja, pic daja, lazienki czyste, polozne mile, pytaja sie czy cos potrzebuje, czy w czyms pomoc. No i badania po koleji robia dowiedzialam sie ze moj szkrab wazy zawrotne 2,4 kg (34 tc 5 d). Za to wielkosc glowki jak na 37 tc, kosci tez tak jakos czyli pewnie dlugi bedzie. No i chyba szpitala sie przestraszyl bo uciekl glowka do gory. Ale jak robi jeszcze takie fikolki w ciagu nocy czyli moze jednak wroci do poprzedniej pozycji.
No i rewelacja do irlandii przyszlo lato w tej chwili 17 st ))
Fajne te zaczepy
Dobrze że jakoś Ci leci w tym szpitalu i super że ze szkrabem wszystko dobrze

Cytat:
Napisane przez Cierpliwosc Pokaż wiadomość

Super że remont już dobiega końca

Ja dzisiaj znowu spać nie mogłam w nocy przez te żebra bolące. Ale jak tż poszedł na 6 do pracy to zjadłam śniadanie i położyłam się z powrotem do łóżka i tak spałam do 12... i jakoś wtedy już mnie nie bolało. Nie wiem o co chodzi
Stary 2016-05-13, 11:41   #1492
__Veronique
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja ostatnio prawie cały dzień mam spuchnięte dłonie i stopy i momentami cała płonę ogólnie

Cytat:
Nam, które będziemy pierwszy raz mamusiami jest nam ciężko, a co dopiero tym, które mają małe szkraby już. A co do stóp i rąk, to niestety taka przypadłość ciężarnych, mnie na szczęście jeszcze nie dopadła. Jak tylko masz możliwośc, to leż z nogami i góry. Już niedługo zostało.
Staram się, ale po chwili nie umiem oddychać, a jak próbowałam leżeć bokiem to znowu biodra bolą trzeba to przemęczyć, nie ma wyboru

Musiałabym odkurzyć, ale mi się nie chce

-----

Paula, współczuję tych nieprzespanych nocy, to jest dramat!

Edytowane przez __Veronique
Czas edycji: 2016-05-13 o 11:43
Stary 2016-05-13, 12:22   #1493
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
to jest chory kraj! chore instytucje!

---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ----------

Cytat:

Wróciłam z zakupów Jak się okazało, zapisałam sobie na liście zakupowej "przecier pomidorowy", a kilka pozycji dalej "koncentrat pomidorowy" I wzięłam najpierw ten przecier, a potem jak gdyby nigdy nic wróciłam do tej półki i zgodnie z listą załadowałam drugi W ogóle nie zakapowałam, że już go mam w wózku Więc jakby co, to mam przecier na zbyciu
haha będziesz miała na zaś

---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ----------

Dzisiaj na obiad zrobię racuchy a teraz biorę się za prasowanie.

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-05-13, 12:38   #1494
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Paranoja
madzius90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-13, 12:41   #1495
201711281320
Konto usunięte

Cytat:
Chore! Niebawem urodzisz, a tu kasu z L4 dalej nie ma

Cytat:

201711281320 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-13, 12:42   #1496
madzius90
Zakorzenienie

Wspolczuje Wam dziewczyny klopotow ze snem
ja jestem troche w tyle, bo tp na koniec miesiaca. Ale wszystko przede mna pewnie.

Ostatnio to jestem strasznie senna, rano mam problem zeby wstac i zawiezc Bartka do przedszkola. Co dzien o 5 mam brac tabletki i tez mam klopot, mimo ze tabletka i butelka z woda na wyciagniecie reki obok lozka. W ciagu dnia czasem dopada mnie taka sennosc ze moglabym spac na siedzaco

Gdyby nie ganianie na siusiu to pewnie chodzilabym mega wyspana

Ale dziw to w ogole pobilam wszystko, bo przed snem ostatnie siusiu zrobilam o 22. A pozniej tak dobrze mi sie spalo ze obudzilam sie dopiero 4:40 ale juz mnie brzuch tak bolal ze nie dziwne jak normalnie co 2 godziny mnj wiecej musze latac do wc
madzius90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-13, 13:07   #1497
majkela12
Zadomowienie

Witam po przerwie

Promo w biedrze jest na pampersy, córce się skończyły a w naszej puchy i musiałam objechać wszystkie okoliczne i dopiero w 4 udało mi się dostać. Przechodziła obok kas kasjerka i jak zobaczyła mnie z tymi pampkami to otworzyła kasę i zawołała mnie, oczywiście wszystkie staruchy się rzuciły, jedna to o mało mnie nie przewróciła, odwróciła się i jeszcze powiedziała mi o dziękuję- że niby ja ją przepuściłam. Byłam tak wkurzona, że z ironią odpowiedziałam jej proszę bardzo. Po czym pani z kasy woła, ale ja wołałam panią w ciąży, proszę ją przepuścić. Nagle szum w kolejce i teksty typu: ja nie wiedziałam, że ta pani w ciąży, w cale nie widać brzucha. Kurna dziewczyny nie mówcie mi, że brzucha w 9 miesiącu nie widać

Z dobrych wiadomości odebrałam wyniki posiewu na gbs i nie wyhodowałam paciora

Dobra dalej Was nadrabiam:
Oglądałam tylko skrót eurowizji, może uda się jutro obejrzeć finał. Na pierwsze miejsce nie liczę
Niby w piątek 13 nie wierzę, ale mam jakieś ciary
Współczuję problemów ze spaniem, w tej ciąży odpukać nie mam problemów, jak może raz obudzę się na siku to max, w poprzednich ciążach latałam jak głupia

sliweczka85 za nowy tydzień
mamaNiny bardzo ładny brzuszek
Radena ja kupiłam karmniki h&m w tym samym rozmiarze jaki mam obecnie.
Veronique jeszcze troszeczkę musimy wytrzymać
eful za 37tc. Ja mam duży koszyk, ale nas jest dużo więc zawsze jest coś do wożenia. Te zaczepy na prawdę są fajne, ale za dużo na nich nie powiesisz-jeden już urwałam
justynan01 super, że na usg wszystko dobrze
Cierpliwosc też byłam kiedyś takim nocnym markiem, ale teraz ok 23 już palulam, ach ta starość
soffinka i ania230 współczuję walki z zusem. a tekst "Urzędnicy uznali, że pensja kobiety jest za wysoka. W decyzji napisano, że tak młoda osoba nie ma odpowiednich kwalifikacji i nie może tyle zarabiać." k**** co za kraj, normalnie
australia87 za przecier podziękuję, właśnie zakupiłam

No i tyle, miłego dnia kobity dalej trzymam kciuki i zmykam ogarnąć dom, bo nie długo jadę po dzieciaki, a potem znowu weekend intensywny. Ostatnio nasze i naszych dzieci życie towarzyskie kwitnie i albo co chwila mamy gości albo my w gości. Nie mam czasu na rodzenie
Stary 2016-05-13, 13:09   #1498
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde
Konto usunięte

Już po zakupach. Najwięcej kupiłam w Auchan- bodziaki Kr i dl rękaw, pajace, ramoersy. W rosmanie kupulam mała paczkę chusteczek i pampersy biale,, oczywiście nie z promocji bo się doczekać nie mogłam. Czyli pewnie za chwilę będą w promocji

Kupiłam truskawki i borowki i zabieram się za nadrabianie- mam nadxieje samych dobrych wiadomosci

Wysłane z mojego C1505 przy użyciu Tapatalka
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-13, 13:11   #1499
haneczkab92
Ania

Czesc dziewczynki ide zaraz na oddział bo narazie miejsc nie bylo i lezalam na porodowce- normalnie sala do porodu, lozko wszystko
Przy przyjęciu cisnienie mialam bardzo wysokie, puls moj i Hani tez byl wysoki wiec byla nerwowka, ale już jest lepiej
Szacowana waga Hani 3300
No i raczej zostaje do porodu , choc jak niektorym położonym to nie w smak.... Trudno
Agusia- jak tam u Ciebie?
Justyna - i co wiadomo czy wychodzisz??
Mamaniny-piekny brzuszek

Gratulacje tygodni)

19.05.2016r.- narodziny Hani

"Jak na deszczu łza
cały ten świat nie znaczy nic a nic...
Chwila, która trwa
może być najlepszą z Twoich chwil..."

-35...28,4kg do celu

haneczkab92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-13, 13:25   #1500
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde
Konto usunięte

Cytat:
Mój mąż się nie wyrywa do robienia zdjęć. Nie powiedziałam mu ile sesja kosztuje..

A ile płacisz? I co masz w pakiecie? Plener czy studio?

---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ----------

Ja sporo jeżdżę autem. Nie mam wyjścia, zakupy yrzeba zrobić a mój 'szofer' w pracy. Bardzo lubię jeździć autem choć wiem że w 9 mc to średnio bezpieczne. Ale prawda taka ze wszędzie może mi się coś stać :-P na prostej drodze mogę się potknac, także nie patrzę na to tymi kategoriami już.

Moje nogi bolą mnie strasznie ale o dziwno bardzo spuchniete nie są. Nosze jeszcze obrączkę

Justyna fajnie xe w szpitalu ok i ladna waga dzidziola!

41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości