|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2491 |
BAN stały
|
Dot.: Nasze frustracje seksualne, czyli zrzędzenie i gawędziarstwo level hard.
No weź, rozwieś ogłoszenia. To niemożliwe, żeby tam byli sami źli ludzie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2492 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2493 |
BAN stały
|
Co z kotkiem?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2494 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2495 |
Konto usunięte
|
Mniejsza z tamtym, miałem odpowiedzieć ale mi wypadło. Przepraszam.
Przykro mi z powodu zagubienia kotka. Wierzę że się znajdzie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2496 |
Konto usunięte
|
.
Edytowane przez 201607040950 Czas edycji: 2016-05-11 o 04:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2497 | |||||
Zakorzenienie
|
potwierdzam - ja tak mam
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
zaraz Zev to zauważy ![]() Cytat:
żyje, polazła gdzieś łajza jedna. trzymaj się, nie daj się - trzeba ruszyć niebo i ziemię i się menda znajdzie ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2498 |
BAN stały
|
Ale obcokrajowcy, już weź nie piedol, że Anglicy.Że wezmą, to fakt.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2499 |
Zakorzenienie
|
3 razy Brytole mnie wzięli za tutejszą!
![]() wezmą od zera, ale nie do ATPL, bo większość odpadnie po drodze chociażby na wydolnościówce. tak się zdenerwowałam zaginioną kotką, że zapomniałam się pochwalić! obrączki przyjechały!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2500 |
Konto usunięte
|
O wpół do czwartej nad ranem miałam wrażenie, że słyszę miauknięcie z oddali. Obleciałam wszystko dookoła i na przełaj, ale się nie powtórzyło.
A teraz już nie jestem pewna, bo potem wydawało mi się że ją widzę, ale okazało się, że to kępa trawy i gałąź. Chyba zwariowałam już. ---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- Mnie Niemcy brali za tutejszą, przynajmniej dopóki używałam niemieckiego na co dzień. Na pewno nie za sprawą doskonałej znajomości języka, bo tym to się nigdy nie splamiłam, ale rozmiłowanie w wymowie, mówienie szybko i rzadko sprawiało, że mnie brali za niemrawą, nie za obcokrajowca ![]() A co do pilotów to są ludzie, którzy nie widzą różnicy pomiędzy pilotowaniem boeninga a lataniem na paralotni bo jedno i drugie w powietrzu. Poza tym od czasu do czasu wyskakuje jakiś celebryta i chwali się, że udało mu się spełnić marzenie życia i zdobyć licencję. Wniosek = to kwestia kasy i chęci, bo skoro Michał Wiśniewski może, to każdy może. Jakoś tak. Ona nigdzie nie polazła, ale już nie mam pomysłów, gdzie może się chować. ---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ---------- xD |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2501 |
Zakorzenienie
|
Adeedra, ons gdzieś jest. Z TOZem i weterynarzami rozmawiałaś?
Miałam dobry humor cały dzień. No ale to było zbyt piękne, więc giga korki w mieście spowodowały, że nie dojechałam na terapię i czuję się jak kupa. I nie mam z kim tego przepracować, że tak spóźnienie przeżywam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ---------- A co do tej paraszmaty, to to też nie jest proste. Ludziom się wydaje, że to jak prowadzenie samochodu, tylko większego - nic bardziej mylnego. Mój facet mnie na szybowce ustawia i już samo to mnie przeraża. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2502 |
on tired little feet
|
dziewczyna włóczykija daje mi raka.
to "a bo w dzisiejszych czasach to... " zawsze będzie już na mnie działać jak płachta na byka ![]()
![]() |
#2503 |
Konto usunięte
|
Zostaw raka w spokoju i nie myl go z ebolą.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2504 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() Nic nie jest imponujące, wszystko jest w zasięgu ręki, tylko większość wcale by nie chciała. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2505 |
Konto usunięte
|
Kota nie ma.
Biedna ebola, ona nie może swobodnie mówić co myśli, bo łatkę jej przypną. ![]() Kilkaset postów, kilka tematów, wszystko o zepsuciu świata, zniewieściałych mężczyznach, ogólnej korozji i niemożności znalezienia właściwego chłopa. A potem narzekanie, że ludzie są tendencyjni i nie chcą wierzyć, że jest sama bo tak sobie wybrała. I że to na pewno kwestia wyglądu. #śliski grunt
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2506 |
BAN stały
|
Ona tylko wyraża swoje zdanie.
Kot ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2507 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to wyszło w rozmowie przez przypadek. Za Kanadyjkę / z RPA biorą mnie na codzień. Jeszcze mi się nie zdarzyło, żeby w oparciu tylko o rozmowy w języku angielskim posądzili mnie o coś spoza common wealth. Ebola mi od dawna wadzi, ale chyba czuje się niedoceniona. Adeedra, nie poddawaj się, koty się znajdują w najdziwniejszych okolicznościach. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2508 |
on tired little feet
|
Na co dzień *
---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ---------- I co dziwnego jest w tym że kogoś biorą za nativa? Znam parę osób z zagranicy które mówią po polsku tak, że dopiero po dluuuuugiej rozmowie można zauważyć że coś jest "nie tak"
![]() |
#2509 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2510 | |
Konto usunięte
|
Niepodzielenie się emocjami staje się coraz trudniejsze i trudniejsze.
Cytat:
![]() Aż tylu znajomych to ja nie mam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2511 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() będą i one. choćby najdziwniejsze. to na kurs do Dżi w trymiga! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2512 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2513 |
on tired little feet
|
U mnie na uczelni jest sporo obcokrajowców na stałe, na moim kierunku 3 są spoza Polski, mówią wręcz idealną polszczyzną. Jak ktoś jest zdolniacha to da radę się tak nauczyć że będzie ciężko z odroznieniem go od nativa na pierwszy "rzut ucha"
![]() |
#2514 |
Konto usunięte
|
Koleżanka uczy w szkole, powiedziała, że po szkołach krążą jakieś listy dla nauczycieli i że są zbierane podpisy popierające zaostrzenie ustawy antyaborcyjnej.
Podobno jak dotarła do niej to była już na nią wpisana (!) - ona i członkowie rodzin osób wpisujących. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2515 |
Konto usunięte
|
Jest! Jest! Jest! Jest! Jest! Jest! Jest! Jest! Jest! Jest! Chuda i up*erdolona w błocie, ale w przeciwieństwie do mnie nie złowiła ani jednego kleszcza. Szóstej nocy cała okolica włącznie z naturą raczyła wreszcie stulić pyski na piętnaście minut i udało mi się nawiązać łączność dźwiękową.Jest!!! A byłam już prawie na etapie rozważań, kogo by tu użyć w charakterze ofiary w ramach negocjacji z siłami nieczystymi. Nie wiem jak wielką rolę w tym odgrywa to, że jestem naturalnie szurnięta, jaką to, że szóstą noc latam po krzakach i nie śpię, a jaką to, że mi bogini dupę moszcząc na parapecie zrzuciła na łeb metalową puszkę (jestem pod wrażeniem konstrukcji tego zdania ![]() To było piękne nawiasem mówiąc, ale sił nie miałam na nic w tamtym momencie. Padłam na chwilę, usłyszałam yebuut, zabolało, nie dałam rady się ruszyć, tylko sobie pomyślałam, że pochylona twarz kota, sprawdzającego czy zabił, czy tylko ogłuszył to ostatnie co widzę. Top odpowiedź ludzi na pytanie czy nie widzieli kota: ![]() Łazi po łóżku, ugniata w każdym punkcie i drze się na mnie jak próbuję przestać głaskać i zacząć spać. & Kahoko, rispekt za imputowanie zdeklarowanemu rasiście jakoby twierdził, że czarne jest białe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2516 |
on tired little feet
|
Świetnie
![]() Mój chłopak chyba chce mi się oświadczyć ![]()
![]() |
#2517 |
Konto usunięte
|
No właśnie nie "wróciła". Czekała, aż ją znajdę. Poza tym wygląda jakby nic nie jadła przez ten czas, raczej nieupojona wolnością.
---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- Aaa kusi Cię, żeby zacząć bić narzeczeński rekord Kahoxa ![]() Ależ się we mnie przez tydzień poziom niewypowiedzianych głupot podniósł do poziomu abstrakcyjnego. & frustracja seksualna poziom tysiąc. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2518 | |
on tired little feet
|
Cytat:
To teraz kota mecz glupotami za karę, nie waży się już drugi raz znikać. ---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ---------- Frustracja ![]() ---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ---------- https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3298 xD jeżu.
![]() |
![]() |
#2519 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Btw. zanim mi zaginęło zaczęłam się łasić. On mnie chyba nie lubi. Co jakiś czas mi mówi, żebym sobie założyła bloga i uszczęśliwiała cały świat swoimi fascynującymi historiami, a nie tylko jego. A jak się łaszę to mnie ignoruje. Znaczy raz zignorował, bo potem ścigałam kota i go nie widziałam. ---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ---------- A ona nie ma jakoś 22 lat? ---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ---------- Wgl ( ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2520 | ||
on tired little feet
|
Cytat:
A jak Ty go zignorowałaś to on też Cię zignorował? Kiepsko się łasisz widocznie, mogę Ci podesłać jakieś tipy, martwię się o Twój pierwiastek kobiecy ![]() Załóż bloga, mogę Ci nabijać wejścia. Tylko dopisz co się stało z Egipcjaninem. ![]() Ano. Ale przecież wiadomo, że te 3 lata to ogrooomny rozwój. Te 19-latki to tylko się r*chajo i kartkówki piszo. Eh, ta dzisiejsza młodzież, nie to co KIEDYŚ. Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ---------- po co mi wizaż skoro mój tata jest najlepszy w zaspokajaniu moich masochistycznych zapędów ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:54.