|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3661 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odchudzanie po 30 i później 4
Hej systkim
|
|
|
|
#3662 |
|
Rozeznanie
|
Dobra. Jedną dokumentację zrobiłam i mam przerwę na twarożek (mówię sobie, ze pycha
)Ale coś mnie dziś z głodu wyjątkowo skręca... Mogę sobie zamówić jakąś sałatkę (w stylu greckiej czy jakiejś innej) czy to też w/g Was beee? Proszę, proszę, powiedzcie, że mogę? |
|
|
|
#3663 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Słoneczka
Kuchenka wczoraj dojechała, kurier zadzwonił jak na angielskim byłam - pouczyłam sie całe 30 minut i wyszłam ![]() Maglis ja już piekłam chlebki zakwasowe i różne inne, kiedys miałam obsesje chlebkową ![]() A teraz pikę chlebek na zakwasie bo mi kromka potrzebna do zakwasu na barszcz, a jak się pytałam w piekarni o chlebek na zakwasie to mi Pani powiedziała, ze mają, ale tak bez przekonania, ze nie bardzo dowierzam ![]() E a jaka masz maszynę do chleba, bo ja tez bym chciała ![]() ![]() A ogladałysciy wczoraj T&S? O cyckach i stanikach było
|
#3664 |
|
Zakorzenienie
|
heloł
![]() no po prostu dopchanie sie do kompa graniczy z cudem E, dostałam ![]() Magliss a u mnie nietg superfarmy i normalnie mam złość bo fachowcy coś mi kombinują z sufitem, a ja się na tym kumpletnie nie znam i grrr! i telekonferencje z małżem prowadzę ![]() i znów mnie zganiają
|
|
#3665 | ||
|
Zadomowienie
|
![]() Chyba kaffki poyrzebujesz bos taka gadatliwa ![]() Cytat:
Cytat:
No wlasnie E jaka ta maszyna - ja kiedys bylam bliska kupieniu ale doszlam do wniosku ze za bardzo bym lubialapieczywo a tak to kupowalam tylko bochenek na tydzien i juz (teraz nie kupuje i tez dobrze - a jaka oszczednosc )Mariolu wspaniale wyglądaliście na tych slubnych fotkach małż przystojniacha Tez gratuluje serdecznie i życzę duuuuuuuuużo szczęścia i miłości U nas cos takiego mokrego leci z nieba - no moze chociaz troche pomoze tym biednynm strazakom bo posciagali z innych stanow tak sie wkolo palimy. A gdzie tu jeszce 3 mce ![]() Ide szukac przepisu bo mi sie przypomniala ze mialam pierniki piec w tym roku (rychlo w czas )
|
|
#3666 |
|
Zakorzenienie
|
U nas snieg sypie
Gadmarko dobrze pamiętałaś ja nie lubie UPSa, za kazdym razem mam z nimi problemyWczoraj zaczęłam pierniczenie ![]() Ale tylko dwie blaszki, w tym pierwsza spaliłam
|
#3667 |
|
Zakorzenienie
|
Beatko czyli zabawę z piernikami czas zacząć
![]() pisałaś zeby je troszkę krócej piec, tak? brzaegi twardawe, a srodek miękki?
|
|
#3668 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. PILNE !!!![]() A spalilas bo nowy piekarnik trzeba bylo ochrzcic czy zapomnialas????
|
|
#3669 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć Słoneczka
Cytat:
![]() Brewko avatarek przyjazny ![]() Buziaczki dla dzieciaczków żeby choróbsko poszło! Ja zawsze jestem chętna, myslałam, że nie muszę o tym codziennie przypominać ![]() Cytat:
wygląda na urwiskę ![]() Cytat:
![]() Lide ja będę chętna na pewno!!! ![]() A największy to ambaras żeby dwoje chciało na raz ![]() Cytat:
Ja kcem fotkę mamusi!!! ![]() Cytat:
Ja oglądałam jak się przebierały i w każdym sklepie miały inny rozmiar a Trinny nosi 75A?? toz ona chudsza niż ja przeca! Cytat:
![]() U mnie też
|
||||||
|
|
|
#3670 |
|
Rzabbocop
|
Beatko oglądałyście
![]() Ivuś Trinny nosi 70A |
|
|
|
#3671 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wygląda ok, ale jak zdejmę no to wiecie brutalna rzeczywistość skrzeczy E, jaki masz avatarek skojarzył mi się z Pink Floydem troszkę
|
|
|
|
|
#3672 |
|
Rzabbocop
|
Powiedziała, że mniejszych nie robią
![]() a 75A to jej jedna pani w sklepie zaproponowała |
|
|
|
#3673 |
|
Zakorzenienie
|
matko, ile spamu, ile ludu na dole
chyba sie nie zdaze przekopac przez to przed wyjsciem z pracy
|
|
|
|
#3674 |
|
Zakorzenienie
|
czyli muszę podpowiedzieć siostrze zeby sprobowała z 70A
|
|
#3675 |
|
Rozeznanie
|
Oj Iwonalodz...
Co ja Was tak słucham... A co do moich fotek to niedawno sobie uświadomiłam, że prawie zadnych nie mam... To dam taką wymymłaną i bez make-up'u ![]() A motywacja telefonowa jest dobra jak każda inna - zawsze choć trochę poprawia nastroj... Tylko już nie wiem czy sie uda jutro bawić w taki zakup bo juz ze dwa wyjazdy się szykują... Edytowane przez bachud Czas edycji: 2007-12-24 o 07:43 |
|
|
|
#3676 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry wszystkim
![]() Ale Wy straaaasznie duzo piszecie ![]() Skoro widzę, że tu o stanikach mowa, pozwolę sobie wtrącić linka do świetnego stanikowego bloga: http://stanikomania.blox.pl/html o ile go jeszcze nie znacie ![]() Zresztą w ogole staniki to mój nałóg, więc jakby co , służę pomocą ![]() Nowy program Trinny mi się własnie nagrywa - teraz jest powtórka, a nie mam czasu oglądać, bo jestem w środku roboty ![]() A ja mam od dzisiaj dostęp do mojej nowej diety
|
|
|
|
#3677 |
|
Zadomowienie
|
ja niestety nadal nie mam tvn styl
![]() Z zakupami staników narazie robię stop i czekam aż mi się biust unormuje. widzę że przygotowania do świąt trwają. Ja na święta nie szaleję. Nie robię wielkich porządków, tylko to co niezbędne. Nic nie piekę. Jakiś dziwny ze mne egzemplarz. U mnie śniegu jeszcze niet. Rzabbka kiedy jedziesz do Polski i czy będziesz miała tu internet? |
|
|
|
#3678 |
|
Rzabbocop
|
No ja bym chciała tak bez make-upu wyglądac
|
|
|
|
#3679 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3680 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Buuuuu Albo zapomnialayscie albo kciuki stracily magiczna moc!
Moj szwagier oblal egzamin na prawo jazdy!! Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Widzialam fragment i sie zalamalam tym, ze w kazdej firmie inaczej to wychodzi.... Tym bardziej ze nasze panie w bielizniarskich to znaja sie na mierzeniu jak kura na pieprzu! I tak im zawsze wyjdzie 75B!!! ![]()
|
|
|
#3681 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie pamiętam, kiedy kupiłam stanik w sklepie stacjonarnym - w tym momencie wszystkie kupuję przez net. Jak po zmierzeniu nie pasuje, odsyłam, wymieniam i już
|
|
|
|
|
#3682 |
|
Rzabbocop
|
Milgryfku za tydzień o tej porze będę już płynąć
![]() Internet będę miała ale nie jestem pewna jak z kompem ![]() Gothic znamy znamy i się stanikujemy od jakiegoś czasu ![]() A Ty przeciez masz Intimo
|
|
|
|
#3683 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A poza tym jak Ty tak wygladasz bez make up to ![]() Poza tym mam wrazenie ze skads Cie znam! ![]() Cytat:
Ktora nie tylko nam powieksza biusty ale i sluzy pomoca w zakupach na rynku brytyjskim! ![]()
|
|
|
#3684 |
|
Zakorzenienie
|
Moniq mam teorię dlaczego kciuki nie zadziałały w przypadku szwagra:
może one siegają tylko nas i najbliższą rodzinę, a jak mówi stare powiedzenie: wątroba nie mięso, szwagier nie rodzina ![]() to moze dlatego ![]() Bachud ślicznie wygladacie, jak dwie laleczki wieczorem, jak bóg da, będę rozsyłać księżyc w pełni choć ostatnbi myslę ze jednak bardzeij jajko w peruce - prośba: zrobiłam sobie "grupę" w gmailu mam nadzieję ze zadziała, jak ktos nie dostanie to proszę się upomnieć ![]() narka, spadam z małym do lekarza, a potem na ktg aha, miałam już wcześniej pytac: Rzabbek i jak w końcu robicie ze świętami: u siebie czy u mamy?
|
|
#3685 |
|
sophisticated
|
dzięki Daisy za cynk, przełączyłam właśnie na T&S
|
|
|
|
#3686 |
|
Wtajemniczenie
|
A wlasnei Rzabbciu. Moje ostatnie pomiary 75/89 Chyba znowu mi biust gdzies przelazl bo ostatnio mialam 72/92.
Jak sadzisz w jakie rozmiary celowac?Dobre! Musze mu to powiedziec....
|
|
#3687 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3688 |
|
Rzabbocop
|
Ja nie jestem guru
nie znam sie tak dobrze jak dziewczyny z Lobby i sama latam do nich z pytaniami ![]() Święta u nas, u mamy i tak bym nie mogła bo ma psa (grozi uduszeniem po kilku minutach) |
|
|
|
#3689 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja mam Intimo, owszem, ale jestem niekompatybilna z Freyą, wolę Panache ![]() A skoro jesteś guru, to rozumiem, że na Lobby też się udzielasz? ![]() Cytat:
Ja jakby co, tez mogę służyć pomocą ![]()
|
||
|
|
|
#3690 |
|
Rzabbocop
|
Moniś teraz wychodzi 65E ale radziłabym jeszcze raz się zmierzyć w staniku i bez i jednak sięgnąć po F
a jak teraz biust się zachowuje w tym staniku co masz? dalej bułkuje? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:37.

)

bo fachowcy coś mi kombinują z sufitem, a ja się na tym kumpletnie nie znam 

)
)

)