|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 4
|
![]() Mi³o¶æ?
Od d³u¿szego czasu mêczy mnie pewien problem, a mianowicie - nie wiem czy kocham mojego ch³opaka. Jest ¶wietny, troskliwy, kochany i dba o mnie jak o najdro¿sz± porcelanê, ale nie wiem czy go kocham. Jeste¶my razem od paru tygodni, przed nim mia³am wielu ch³opaków i w ¿adnym nie by³am zakochana ( co wysz³o mi na dobre). Ostatnio pomy¶la³am, ¿e przez moje nieudane zwi±zki teraz bojê siê zakochaæ. Sama ju¿ nie wiem, nie chce krzywdziæ ch³opaka i mówiæ mu, ¿e nie wiem co czujê, ale te¿ nie chce go ok³amaæ.
Kiedy go widzê to u¶miecham siê od ucha do ucha, pilnujê siê ¿eby nie zrobiæ z siebie kretynki przy nim czy przy jego rodzicach, znajomych... Staram siê przy nim wypa¶æ jak najlepiej. Ale czy to ju¿ mi³o¶æ? I czy w ogóle nastolatki mog± prawdziwie kochaæ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 173
|
Dot.: Mi³o¶æ?
Skoro dobrze Ci z nim i na sam jego widok bu¼ka Ci siê ¶mieje to czego jeszcze Ci potrzeba? Nie szukaj ksiêcia z bajki, je¶li dobrze siê dogadujecie, podnieca Cie, lubisz spêdzaæ z nim czas i Ci na nim zale¿y to jest git.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 354
|
Nie wierz we wszystkie bajki o wielkiej milo¶ci to ³atwiej bêdzie Ci zaakceptowaæ t±, która wystepuje w normalnym ¿yciu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 3 891
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 43 642
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ---------- Wielka mi³o¶æ byæ powinna, je¿eli ludzie maj± ze sob± byæ, natomiast nie musi przychodziæ w ci±gu 5 minut od poznania siê. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 354
|
Mo¿e ¼le to ujê³am. Chodzi³o mi o wszystkie MI£O¦CI od pierwszego wejrzenia, zwi±zki bez k³ótni i idealne ¿ycie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 43 642
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 8
|
Pamiêtaj o jednym - je¿eli "pilnujesz siê, ¿eby nie zrobiæ z siebie kretynki przy nim, jego rodzicach i znajomych" to nigdy nie bêdziesz sob±...
ja wiele razy zrobi³am z siebie kretynkê przy moim t¿ i jedyne co to u¶miali¶my siê z tego do ³ez...to nic z³ego, ¿ê pope³niamy b³êdy, czy g³upio sie zachowujemy... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 20 500
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 951
|
Po kilku tygodni nie ma mowy o prawdziwej mi³o¶ci, ale zauroczenie powinno byæ. Ty chyba po prostu nawet tego nie czujesz...
![]() |
#11 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 3 521
|
Nie wiem, czy jakakolwiek osoba by³aby w stanie z czystym sumieniem powiedzieæ, ¿e kocha kogo¶ po kilku tygodniach. Ale chêæ poznawania drugiej osoby, spêdzania z ni± czasu, fascynacja jej osobowo¶ci± czy wygl±dem zdecydowanie powinny siê zacz±æ pojawiaæ.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 59
|
Na moje powinno byæ to co¶ na pocz±tku zwi±zku i bez takich w±tpliwo¶ci ale to tylko moja opinia. Poza tym nie udawaj kogo¶ kim nie jeste¶...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 284
|
Dok³adnie, mówisz mu ze go kochasz? Je¶li tego nie czujesz, po prostu tego nie rób. Kiedy bêdziesz gotowa mu to powiedzieæ, kiedy bêdziesz pewna ¿e naprawdê go kochasz, wtedy to zrób, je¶li ten dzieñ nadejdzie, to Twój ch³opak z pewno¶ci± bêdzie bardzo szczê¶liwy. W tej chwili jest to raczej zauroczenie, w niemal ka¿dym przypadku to czas weryfikuje czy kogo¶ siê kocha, czy to jednak by³o chwilowe zauroczenie. Po prostu daj sobie czas.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:41.