![]() |
#31 |
Zadomowienie
|
Dot.: Meteorites Guerlaina
ja natomiast lubie moje meteorki mam wersje 01,daja lekkie rozswietlenie na ktorym mi zalezy u mnie efekty sa caly czas widoczne ale ja mam slonce 360 dni w roku
![]()
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
Ja też za meteorykami przepadam. W pierwszej chwili jak je dostałam i maźnełam po buzi, to nie bardzo byłam przekonana do efektu. Jednak ze względu na spory wydatek postanowiłam się nie zrażać i próbować. Teraz jestem naprawdę zadowolona. Mythic daje na całą buźkę, na poliki pink fresh a jak mam ochotę na mocniejszy błysk to zamiast mythic maziam się velurami. Efekt jest naprawdę fajny i subtelny. Mam normalną cere bez większych problemów i meteorytki sprawują się naprawdę cudnie. Nie wyobrażam sobie makijażu bez nich.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja sobie nie wyobrażam już życia bez meteorytów ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Od dzisiaj mam w posiadaniu odcień beige chic, omiotłam nimi twarz i... sama nie wiem, co myśleć
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Ja oczekiwałam za wiele i zawiodłam się....
![]() |
#36 |
Przyczajenie
|
UFF. To dobrze że o tym piszecie, bo myślałam, ze jestem odmieńcem albo zupełnie się nie znam. Mnie też nie zachwyciły, mam je od dwóch tygodni i jeszcze nie udało mi się popaść w zachwyt, choć tak usilnie próbowałam: w takim a takim świetle na takim lub innym podkładzie i bez.
Zawsze to samo puder z bardzo delikatnymi drobinkami i tyle. Dzięki, że mogłam się wygadać |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
To chyba dobrze,dzięki temu puder naturalnie wygląda
![]() Czytałam wielokrotnie recenzje na temat meteorytów,niektórych kompletnie nie rozumiem ![]() ![]() ![]() Musiałam to wreszcie napisać ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Oj ja nie jestem zwolenniczką maski na twarzy i efektu żarówki
![]() Ale meteorytów nie lubię bo dla mnie naprawdę nie robią nic cudownego ![]() Preferuję naturalny makijaż więc chyba to też nie o to chodzi. Za to gdy pierwszy raz użyłam pudru Estee Lauder Lucidity to zerknęłam w lustro i pomyślałam sobie- to jest to czego szukałam ![]() ![]() Lucidity tak jak Meteorites nie ma brokatu, nie kryje, nie matuje- ale u mniej daje lepszy efekt. Oczywiście każda z nas ma inne upodobania, dlatego też na KWC opinie są naprawdę różne...
![]() |
#39 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
Używam meteorytów drugi dzień i... jestem zachwycona
![]() Ich "magia" rzeczywiście na mnie podziałała. Robią coś niesamowitego na twarzy, nie potrafię do końca sprecyzować opisu tego efektu, ale... to jest po prostu "to" ![]() Moja mama też jest nimi zachwycona. Zdecydowała się już na zakup własnych, ![]() Jestem naprawdę zadowolona. Chyba wkrótce skuszę się na Mythic... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
ja je uwielbiam,kojarzą mi sie z delikatną satynową,powłoka na twarzy, mam odcieć mythic,jesl idelany dla mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Nie chodzi o to, że uważam, że Meteorites mają za mało miki, czy też że zbyt drobno zmielone są te drobiny połyskujące. Przeciwnie byłabym zadowolona, gdyby były one nie do rozróżnienia na twarzy, a niestety są. Nigdzie nie napisałam, że oczekuję kryjącego, matującego brokatu w dodatku nakładanego gąbeczką. Nie zgadzam się na taką etykietkę dla siebie, wiem jak nakładać ten puder i do czego jest przeznaczony. Mimo to nie widzę żadnych szczególnych efektów. Ponieważ mam go dwa tygodnie i chcę dać mu czas, nie napisałam recenzji. Chciałam tylko oddać głos w dykusji w mniejszym gronie. Forum jak sama nazwa wskazuje służy do wymiany zdań. Wesołych Świąt ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
Agłaja- spróbuj może puder sypki Estee Lauder Lucidity- jest cudowny, pięknie roświetla twarz, moje KWC
![]()
![]() |
#44 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ja nie napisałam ani o Tobie ani nie odnosiłam się do Twoich wypowiedzi ![]() ![]() Tylko jedno,krótkie zdanie jest skierowane do Ciebie,przeczytaj uważnie. Jeszcze raz powtarzam,pisząc,myślałam o niektórych recenzjach na KWC.
![]() |
![]() |
#45 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Za to zakochałam się w Shiseido L3 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To prawda, że na ręce jest drobinkowy ale na twarzy nie można dopatrzyć się żadnego brokatu, po prostu niczego. Jak szukałam z niego odcienia na lato to aż się zdziwiłam w Sephorze, że aż tak połyskuje. Efekt jaki daje na dłoni jest mylny, wypróbuj na twarzy a sama się przekonasz ![]() Lucidity przepięknie roświetla i ożywia twarz, daje efekt wypoczętej cery... Jedyny puder który kupuję ponownie jak się kończy ![]()
![]() |
![]() |
#48 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
Zgadzam się, Lucidity EL jest wspaniały, a drobinki na twarzy widać tylko w mocno jarzeniowym świetle i wkładając wręcz nos w lusterko
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
Raczkowanie
|
Dziewczynki parę tygodni z Wami i już mi totalnie odbija bo właśnie licytuję sobie 01 Mythic
![]() ![]() ![]() Jak nakładacie akurat te? Edytowane przez calma Czas edycji: 2007-12-18 o 08:41 Powód: :) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
lipiec na maksa!!! :)
|
pakosta, ja mam 01 do wymiany
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny, czy wiecie czy w którejś sephorze w Warszawie są te najnowsze meteoryty?
![]() |
#53 |
Zadomowienie
|
hej dziewczyny
![]() czy możecie mi powiedzieć gdzie można [albo czy w ogóle] kupić to mniejsze, podróżne (?) opakowanie Meteorytów 8gr? ![]() widziałam je kiedyś chyba na Allegro, ale czy to nie była jakaś wersja not for sale, to nie dam sobie głowy uciąć.
![]() |
#54 |
Raczkowanie
|
W sklepach bezcłowych były zestawy 3 odcieni meteorytów po 8g każdy plus pędzel
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
W normalnym sklepie 8gr Mateorytów u nas nie kupisz
![]()
![]() |
#56 |
Zadomowienie
|
kurcze, tak myślałam
![]() a czy pamiętacie może jaka była cena i nazwa tych zestawów? edit: już znalazłam - Guerlain Meteorites Minatures Collections With Brush http://www.evecare.com/store/guerlai...brush_4675.php
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
kupilam sobie odsypkę tej wersji zimowej na allegro (gold temptation), jak na razie po pierwszym nałożeniu zrobila sie ze mnie swiecąca choinka
![]() ![]() Powiem wam ze mam tez straszenie stare kulki z avonu. I one naprawde fajnie rozswietlaja, tak nienachalnie a zarazem widocznie. Az dziw bierze, no, ale kupilam je jak avon byl jeszcze w miare ok... |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
Ja zdecydowała się na zakup i nie wiem, który odcień wybrać
![]() Biorę pod uwagę Mythic i Beige Chic ![]() Czytam opinie, przyglądam się i nie wiem ![]()
![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
to zależy czego oczekujesz i jaką masz cerę
niektóre dziewczyny pisały, że Beige Chic bladolicym przyciemniają buzię, a niektórym Mythic nie robią nic, bo ich nie widać ja mam BC i jestem zadowolona - nie dają nachalnego błysku tylko delikatne rozświetlenie, a mam dość jasną cerę (podkłady Chanel 20, Guerlain 520) więc wszystko zależy od twojej cery i potrzeb oba kolory są naprawdę delikatne, ale BC może delikatnie ocieplać
![]() |
![]() |
#60 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:30.