|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2431 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Misja w Zambii - proszę pomóż ! - cz. II
Cytat:
a na razie spróbuj poszukać czegoś Putumayo, albo Ayub Ogada. Jeśli mi podasz maila to mogę ci podesłać kilka kawałków, bo mam tego kilka folderów a najlepiej to chyba przez Skypa o ile uzywasz. ja na skypie też jestem mukashana. odezwij siępozdr ps. właśnie rozmeiałam z opiekunką Sylvii. Ciężko się było dogadać, bo przez tego skypa to słowa płyną w strasznym tempie, ale najważniejsze,że mi powiedziała, że z jej oczami dużo lepiej. ale sie cieszę. ale fajnie...
Edytowane przez mukashana Czas edycji: 2007-12-13 o 17:06 |
|
|
|
|
#2432 |
|
Raczkowanie
|
Gosiakk , mam nadzieję , że coś Ci wpadnie w ucho
U nas w głośnikach często goszczą : Gito Baloi , Ayub Ogada , Jimmy Dludlu , Tucan Tucan , Ringo , Oliver Mtukudzi , Toumani Diabaté , Sr Maria Diakonua , 2Face Idibia , Miriam Makeba , Hugh Masekela . To tak co mi do głowy przyszło , wszystko to jest muzyką afrykańską - zarówno nowsze jak i sarsze rytmy , takie typowo afrykańskie jak i nieco 'zueropeizowane' Mam andzieję ,że coś z tego Ci się spodoba
" Ciało odchodzi, serce nie ma nóg... " ( Lud Tsonga ) " Jeżeli marzy tylko jeden człowiek Pozostanie to tylko marzeniem Jeżeli będziemy marzyć wszyscy razem Będzie to już początek nowej rzeczywistości... " : ) |
|
|
|
#2433 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam od Bertranda kasetę magnetofonową (młodzież pewnie nie wie co to
) oryginał z Zambii - zespół kilkuosobowy ![]() Kobitki jak z porządkami? pita wyobraź sobie ze chyba ktoś już się "leczył" i spirytus wyparował i nici z naleweczki i mojego zdrowia ale dzielna jestem i sie nie dam
|
#2434 |
|
Raczkowanie
|
MAMA życze szypkiego powrotu do zdrowia.
Ja kupuje w małą butelke 100 za 9 zł i mam na 3 razy. |
|
|
|
#2435 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie
![]() Dostałam upomnienie od MAMY, że się nie odzywam ![]() No cóż...prawda, jednak czytam Was na bieżąco bo chcę wiedzieć co się u Was dzieje Ciesze się, że przybyło tyle nowych osób na forum Poza tym tak jak kiedyś obiecałam, obraz na aukcję już jest gotowy, teraz tylko czeka na całkowite wyschnięcie (jeszcze jakieś 3 miesiące) a potem na werniksowanie i można wystawiać Może komuś się spodoba ![]() A nasz synek Steven rośnie jak na drożdżach i mogę chyba powiedzieć, że wiele serc podbił ![]() Gorące pozdrowienia dla Wszystkich misjonarzy
|
#2436 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
). Tzn może tak - nigdy z niego nie korzystałam i nie wiem czym to się je ![]() a mail: gosiakk7@wp.pl jak będziesz miała chwilunię to będę wdzięczna za jakąś muzyczkę ![]() Naku, dzięki wielkie...jest z czego wybierać!!!
|
|
|
|
|
#2437 |
|
Zakorzenienie
|
jezeli mru nie udało się z kalendarzami to tutaj można zamówić o ile udostępni projekt http://www.allegro.pl/item280075017_..._promocja.html
koszt 8,69 i jeżeli ktoś wie że sprzeda wśród znajomych (z zyskiem ) to moze sobie zamówić (przesyłka pewnie 1)muszę skontaktować się w tej sprawie z naszą Pania katechetką, ona z dziećmi kolenduje co roku .... dobra okazja
|
#2438 |
|
Rozeznanie
|
Tego się nie spodziewałam. Co wejdę na czat to nikogo nie ma
Rozumie w dzien... ale w nocy ?? Tylko nie mówcie że po nocach też sprzątacie bo nie uwierze ![]() MAMA dużo zdrówka życze. Tylko nie experymentuj za dużo ze spirytusikiem Mukashana trzymam kciuki za twoją córcię a moją imienniczke napewno wszystko będzie Ok.
|
|
|
|
#2439 |
|
Zakorzenienie
|
jak nie ma nikogo jak jestem
przeciez z tobą gadam
|
#2440 |
|
Rozeznanie
|
Witaj Suzi a Ty nie jedziesz na spotkanie do Chorzowa 16.XII na 14,00. Ja się wybieram z Anastazją z Zabrza i z Big ze Stolarzowic. Mam nadzieję, że będzie o wiele więcej osób. Podaj swój tel na priv gdybyś chciała jechać byśmy się mogli skontaktować.
Asieńka a Ty będziesz? Mam nadzieję, że tak no bo przecież Tobie byłoby najłatwiej.
|
#2441 |
|
Rozeznanie
|
Znowu podwójny post. Coś mój laptop gorliwy.
|
#2442 |
|
Wtajemniczenie
|
ja tu tez zagladam i narzekam bo mam malo do czytania, rzadko sie ktos pojawia
prawie jak opuszczone forum![]() ma ktos nr tel. do Anastazji?
|
#2443 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam
jak ci go podać? na gg ci dam ale zapytam najpierw Nastki czy mogę no własnie pytałam jak tam przygotowania świateczne, nawet nie zdązyły odpisać ja też paszteciki dzisiaj piekę a kapusta z grochem i grzybami w zamrażarce i okna pomyte z firankami
|
#2444 |
|
Raczkowanie
|
Witam Wszystkich serdecznie,
jestem w ciąży i nie wiem z kim i do tego będę miał jeszcze ciemne dziecko )) rewelacyjnie... Przynajmniej tak Pani Agnieszka powiedziała
|
|
|
|
#2445 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj facet34
, nie ty pierwszy jako płeć mniej piękna jesteś w ciąży, niedługo pewnie wpadnie tu pita777 on był 2 razy to se o tym pogadacie ![]() fajnie ze do nas dołączyłeś ![]() rozgość się dzisiaj wszystkich częstuje przepysznymi pasztecikami ![]() ![]() ![]() Widzę że jesteś z Czeladzi, chyba juz wiesz o spotkaniu w Chodzowie w niedzielę ? zabierz sie z bratem Tymoteuszem ![]() bardzo chętnie poznam Cię osobiście a będzie tez dziejus, który też spodziewał sie dziecka choc nie jest juz w takim młodym, żeby nie powiedzieć produkcyjnym wieku ![]() Andrzejku ty się nie obrazisz prawda?
|
#2446 |
|
Raczkowanie
|
podoba mi się atmosfera tutaj
![]() może wpadnę do Was w niedzielę, dużo jest ludzi na takich spotkaniach? a jeszcze jedno, jest tutaj przemiła Kasia?
|
|
|
|
#2447 |
|
Raczkowanie
|
nie dość że jestem w ciąży to jeszcze przyczajony
nie za dużo?
|
|
|
|
#2448 |
|
Raczkowanie
|
Skora MAMA mówi, że niedługo wpadnę, to też wpadam
![]() Mamy trzeba słuchać Witaj facet34, gratuluję ciąży i bardzo się cieszę, że kolejny osobnik płci męskiej do nas dołączył ![]() Kto wie, jak Ci się spodoba to może i Ty zajdziesz drugi raz ![]() MAMA jak zdrówko??, Jak szukanie spirytusu ![]() Norton a jak Ty się czujesz, poprawiło się cosik?? kupił Ci ktoś składniki na naleweczkę
|
#2449 |
|
Rozeznanie
|
Powitać nowego tatusia na forum- mam nadzieję, że często będziemy się tu spotykać.
Zajrzałam na aukcje i zobaczyłam, ze troszkę się ruszyło z bombką i pajacykiem. Kto tego nie kupi -niech żałuje. Jeszcze można powalczyć................ .... Pozdrowionka dla Was wszystkich |
|
|
|
#2450 |
|
Zakorzenienie
|
To braciszek też chory?
![]() no niestety naleweczki nie ma ![]() czas na kolejną dawkę polopirynki i jakos się trzymam ![]() facet przyczajony i w ciazy jeszcze podrywacz ![]() Kasia ? pewnie nie jedna, my tutaj za bardzo imion nie uzywamy ![]() o morię Ci chodzi? albo forum pomyliłeś
|
#2451 |
|
Raczkowanie
|
posłuchajcie od wczoraj znalazłem jeszcze nową mamusię i jeszcze jednego tatusia
![]() No witam jeszcze raz wszystkich ![]() brat Tymoteusz wpada tutaj? i jaki ma nick? |
|
|
|
#2452 |
|
Wtajemniczenie
|
ja tez witam nowego tate w stanie blogoslwionym
wiadomo kiedy mniej wiecej rozwiązanie?![]() brat Tymoteusz = Norton
|
#2453 |
|
Raczkowanie
|
jeszcze nie podrywam
no Agnieszkę, uuupsss (ale wpadka) która oznajmiła mi że jestem w ciąży ![]()
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2454 |
|
Raczkowanie
|
szybka ta ciąż bo w połowie stycznia
![]() a najgorsze że 8 miesięcy temu byłem w afryce, wiecie jak się wystraszyłem dostając maila od Agnieszki i mówi że będę miał dziecko i to czarnę ))))))
|
|
|
|
#2455 |
|
Zakorzenienie
|
br Tymoteusz to Norton wpada tutaj ale ostatnio rzadko, na czacie tez czasami bywa..
mam jeszcze tylko 6 wolnych miejsc w kartotece do adopcji imiennej. Tak szybko te 20 dodatkowych się zapełniło że nawet nie dawałam informacji na stronę bo zaraz ta o zamknieciu będzie aktualna. Dawaj tych nowych chętnych ![]() edit: widzisz Ania wystarczyło ze nowy facet na forum i juz poruszenie
|
#2456 |
|
Raczkowanie
|
Brat Tymoteusz to właśnie Norton, o którym pisałem
![]() oooo widzę, że Ania mnie ubiegła ![]() oooo i nie tylko Ania ależ ja powoli piszę ![]() MAMA no niestety Tymuś też chory (rzeczywiście Aguś, nie używamy raczej imionfacet34 oooo proszę (cosik dużo tych oooo dzisiaj ) w Afryce byłeś, no to super. Teraz to juz się nie uwolnisz od forum - a konkretnie gdzie?? i w jakich celach jeśli można wiedzieć
|
#2457 |
|
Zakorzenienie
|
raczej nie nie znaczy ze nigdy albo wogóle :P
uzywamy wtedy kiedy każdy wie o kogo chodzi
|
#2458 |
|
Raczkowanie
|
jedna z Wawy, ode mnie z pracy a drugi z żarek letnisko i wiedzą że mają się odezwać, chyba że mam podać do nich maile?
no proszę to chyba się już poznaliśmy
|
|
|
|
#2459 |
|
Raczkowanie
|
byłem w Egibcie a br był pare minut temu w szkole, tam gdzie uczy... pewno rzadziej wpada bo są roraty
|
|
|
|
#2460 |
|
Wtajemniczenie
|
no to wyjazd okazal sie owocny
![]()
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:20.

a najlepiej to chyba przez Skypa o ile uzywasz. ja na skypie też jestem mukashana. odezwij się
Zaadoptuj dziecko z Afryki

i nici z naleweczki i mojego zdrowia
ale dzielna jestem i sie nie dam 
Tylko nie mówcie że po nocach też sprzątacie
www.adopcjaserca.pl