|
|
#3361 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. IV
To super
No i wszystkim udanego weekendu ![]() Vadi- ja też jestem spodniowa/ chyba byłam bo ostatniio kupiłam 3 sukienki, jeszcze nie wiem kiedy założę...jedną na pewno w Święta ...Zbieram na sezon wiosna/ lato cos mi ostatnio się poprzestawiało....to chyba mechanizm obronny na drozyznę w sklepach- zaczęłam obkupywac się na all. Mega satysfakcja- ale o tym już gadałyśmy.....
|
|
|
|
#3362 |
|
Zakorzenienie
|
Dorinko udanego weekendu
Tez bym ubrała choinkę ale najpierw muszę kupic ![]() Dzis idę na kręgle - bedzie ubaw bo 1 raz w zyciu
|
#3363 |
|
Gość
|
Dorinko, dziękuję ślicznie i Tobie również życzę udanego weekendu
![]() Haniu, świetna zabawa z tymi kręglami, baw się dobrze
|
|
|
|
#3364 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3365 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
-dowiem sie o 21, ale mysle ze nie duzo.
|
|
#3366 | ||||
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
co do ex TZ Twojej kolezanki - miala pecha ze byla ze zwykla swinia - moj nigdy by sie tak nie zachowal, wiem ze nawet chcialby mnie jakos zabezpieczyc finansowa przy rozstaniu, np chcialby dac mi auto - on taki juz jest Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
moze troszke przemysl zawsze to co chcesz napisac lub powiedziec, po TZcie powinnas miec nauczke zeby sie w ten sposob nie zachowywac nemo trzymaj sie kochana napewno bedzie dobrze - i zycze Ci abys milo spedzila czas z rodzinka
|
|
|
#3367 |
|
Zakorzenienie
|
Svinecko poczytaj dokładnie co ja pisze. w którymś poście napisałam, ze twoja sytuacja jest inna bo jest ci to potrzebne do pracy. i ze nie biłam do ciebie.
zreszta Madlen to slicznie wszytsko obrala w słowa
|
|
|
|
#3368 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
w poscie zacytowanym wyzej pijesz dokladnie i doslownie do mnie! a pozniej piszesz ze to nie do mnie tylko do dziewczyn ktore wyciagaja rece po kase a moja sytuacja jest inna bo potrzebuje do pracy to zdecyduj sie czy moja sytuacja jest inna, czy ma mi byc glupio bo TZ mi ciagle cos kupuje no prosze Cie...
|
|
|
#3369 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jak juz zaczniesz zarabiac to pewnie Ty mu cos extra kupisz
|
|
#3370 |
|
Zakorzenienie
|
Spokójjjjjj:P!
Bo ja nie wiem co się tu ostatnio dzieje... ![]() ![]() Możemy uznać sytuację za wyjaśnioną. Kropka.
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
#3371 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najpierw że kupuje ci stolik o którym marzyłas. dlatego mi by było głupio jakby TZ spełniał wszytskie moje zachcianki. dzis chce mi sie to, jutro tamto itp. a jak juz w koncu napisałas ze ci to potrzebne do pracy to ja tez napisałam ze w takim razie twój przypadek rozumiem, ale że sa takie dziewczyny.... itd (juz nie chce mi sie powtarzac) rozumiesz juz?? ja nie zaprzeczam sobie. tylko dopiero potem napisałas ze to nie twoja zachcianka, a niezbedne narzedzie do pracy |
|
|
|
|
#3372 |
|
Zakorzenienie
|
ja to od poczatku wiedziala ze ten stolik do pracy bo Svinecka ma w opisie link z pazurkami
![]() dobra pogodzic sie i koniec
|
#3373 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
i cos o czyms ktos bardzo marzy od dawna to nie to samo co zachcianka!!! chyba nie rozrozniasz tych rzeczy mysle ze jednak jestes zazdrosna bo Tobie TZ nie kupilby czegos takiego ot tak. nie wiem czy ze wzgledow finansowych czy po prostu nie chce ale zal Ci z tego powodu dlatego mowisz ze nie godzisz sie na cos takiego. a co masz powiedziec. przeciez nie powiesz ze zazdroscisz heh moj TZ jak ma pieniadze to je na mnie wydaje, taki jest i juz. i nie wyciagam rak na wszystkie moje zachcianki. sam mi kupuje i sprawia mu to przyjemnosc. nie widze w tym nic zlego, on zarabia czesto duzo pieniedzy i lubi je wydawac. a my zyjemy razem i nie dzielimy kasy na moje Twoje ja jak mam kase od razu lece cos mu kupic bo to uwielbiam
|
|
|
#3374 |
|
Zakorzenienie
|
Svinecka, ja cię proszę, daj spokój. Na prawdę wszystko już zostało powiedziane..
źle się zrozumiałyście z madzią i mimo, że zostało wyjaśnione to ciągnięcie to jak wyrzutą gumę...
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
#3375 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
chyba stolika do manicure nie stawia sie sobie w pokoju tak dla przyjemnosci? poza tym napisalam wyraznie ze to SPRZET DO SALONU wybacz ale osadzilas nieslusznie a teraz probujesz sie wybronic zreszta nieskutecznie bo jak widac Twoje argumenty nie sa prawdziwe, nie potrafisz sie przyznac do bledu prawda?
|
|
|
#3376 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Poza tym wyraziłam swój pogląd i to mój pogląd (mam do tego prawo) nie popełnilam tu żadnego błedu. dawno temat juz zakonczyłam a ty dalej to ciagniesz... az tak bardzo cie uraziłam?? Ja poprostu taka jestem ze jak TZ sie pyta czy cos chce wchodząc do sklepu to ja zawsze mówie że nie... bo po to mam swoja kase aby sobie kupic jak cos potrzebuje. Cytat:
widocznie pisząc ze nie potrzebuje aby TZ mi cos kupował tak naprawde jej zazdroszczę hehe - tylko czego?? |
|||
|
|
|
#3377 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
1. bo nawet kwiatka Ci nie kupuje a bys chciala? stad? 2. a kto Ci kaze patrzec - czy ty nie widzisz co sie do Ciebie pisze? napisalam wyraznie od poczatku do czego ma sluzyc ten stolik wiec dalej sie bron moze Ci wyjdzie 3. tak urazilas mnie bardzo - jak dla mnie to dzieciak z Ciebie i tyle dowidzenia
|
|
|
#3378 |
|
Zakorzenienie
|
ech dziewczyny...i wy sie klocicie
![]() ja juz sie nie bede wypowiadac-chociaz blizej mi do przyznania racji Svinecce
|
#3379 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Bardziej się w wasz konflikt nie zagłębiam... |
|
|
|
|
#3380 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie
pamiętacie mnie jeszcze?? oj wieki do was nie zaglądałam, nawet nie wiem co u was sie dzieję.... u mnie wszystko dobrze, praca wypełnia mi każdy dzien i nie mam na nic czasu, przez co zaniedbuje Tz ale staram się mu wynagradzac choć trochę moja nieobecnoścpostaram sie odwiedzac was częściej, żeby bycna bieząco Pozdrawiam każda z was
Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem? Jesteś? A więc musisz minąć. Miniesz? A więc to jest piękne. "Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi" Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...?
|
|
|
|
#3381 | ||
|
Zakorzenienie
|
o kwiatku napisałam ze 2 miesiące temu. skąd wiesz jak jest teraz?? A poza tym nie o kwiatki tu chodzi bo to pierdólki - tu chodziło o cos innego typu: ubrania, kosmetyki i inne ZACHCIANKI
Cytat:
Cytat:
ciesze sie ze ty jestes taka dorosła
|
||
|
|
|
#3382 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
a gdzie napisalam ze jestes dzieciak bo kupujesz sobie sama?? ehhh szkoda gadac - rozmowa z Toba nie ma sensu
i zebys wiedziala ze jestem dorosla czego nie mozna powiedziec o Tobie - problemy ktore sobie zawsze sama wymyslalas mowia same za siebie paaaa
|
|
#3383 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
i ze MAM JUZ PELNY SPRZET DO SALONU moim zdaniem to jest jednoznaczne wszyscy wiedzieli o co chodzi oprocz madzi oczywiscie
|
|
|
#3384 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym piszemy o kupowaniu nagle ty ze ja jestem dzieciak.. to co z czym niby miałam to sobie skojarzyć?? co ja jasnowidz, ze wiem o czym ty myslisz?? |
|
|
|
|
#3385 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Taki zakup jest inwestycją w przyszłość, takze wspólną ![]() Nie chce być stronnicza ale myslę że racja lezy po Twojej stronie
Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem? Jesteś? A więc musisz minąć. Miniesz? A więc to jest piękne. "Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi" Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...?
|
|
|
|
|
#3386 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nie oskarżałam jej ze TZ kupuje stolik do pazurków. ja tylko pisałam ze ja nie potrzebuje aby mi TZ cos kupował. ale ze ją rozumiem bo to do pracy jej potrzebne i bez tego sobie nie poradzi. |
|
|
|
|
#3387 |
|
Zakorzenienie
|
prosze nie kłóćcie się jestem tu 1 dzień po blokadzie a już HiHi "odeszłą" teraz Madzi i Svinecka się kłócą
|
#3388 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
zapytalas czy jestem urazona - tak jestem i nie potrafie zrozumiec jak ktos popelni blad i nie potrafi sie do tego przyznac tylko dalej brnie w to twierdzac ze wcale tak nie napisal, wcale nie o to chodzilo itd itp - to meczace
|
|
|
#3389 |
|
Zakorzenienie
|
ale ja nic nie napisałam na Twój temat, więc o co Ci chodzi??
|
|
|
|
#3390 | ||
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:50.

-dowiem sie o 21, ale mysle ze nie duzo.
przykre niestety...

chyba, że nie chcesz zamieszczać ze względu na to co bylo ostatnio?