![]() |
#2731 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie II
Cytat:
![]()
![]() |
#2732 |
Zadomowienie
|
Na avonecie pojawilo sie pierwszych 10 stron katalogu nr. 3
![]()
#2733 |
Zadomowienie
|
Tez zauwazylam zmiane zapachow, ale myslalam, ze mi sie zdaje, np. kiedys lubilam Perceive, a teraz jak kolezanka namietnie sie nim pryska, to mnie robi sie niedobrze
![]() A z tymi kompletnie innymi produktami alternatywnymi to po prostu brak slow - widze, ze to staje sie norma, moze niedlugo za niedostepna torebke dadza taka foliowa z napisem Avon ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2734 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() A ja sobie pomyśłałam, że puder w płynie i w kamieniu to dla mnie za dużo. Oddam antystresowy koleżance ![]() ![]() ![]() Wezmę w k01: - krem koloryzujący ![]() - krem FW z jeżyną - jedyny krem, który porządnie zmiękcza stopy, że od miesiąca (bo od tego czasu używam tego kremu) już w ręku tarki nie miałam ![]() - może jakąś miniwodę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2735 |
Wtajemniczenie
|
Wkleiłam zdjęcia pędzelków zgodnie z obietnicą-niestety robione telefonem bo nic innego teraz nie mam i w dodatku przez folię bo to dla klientki i nie mogę rozerwać. Mam nadzieję, że to wystarczy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2736 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2737 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2738 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2739 |
Konto usunięte
|
brak perelek brazujacych
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2740 |
Zakorzenienie
|
Czy któraś konsultantka z Łodzi zamawiała ręczniki Planet Spa i je dostała?
Moja konsultantka niestety miała je w brakach, (o czym wcześniej pisałam) i w COK-u też nie udało jej się dokupić. Za to powiedziała mi wczoraj, że będzie jeszcze raz robić zakupy i jestem ciekawa czy realnie mam szanse na te wymarzone ręczniczki? Ona są w brakach, a może zakończyli produkcję? Przepraszam, że w tym wątku od kilku postów taka monotematyczna sie zrobiłam, ale bardzo bym chciała kupić ten komplet. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2741 |
Rozeznanie
|
Właśnie obejrzałam zawartość paczuchy
![]() Niby spray LBD alternatywny a wszystko z nim ok- napisy są po polsku, pudełko takie jak zawsze ![]() Moja mini woda Far Away ( za 2 zł z groszami ![]() I teraz nie wiem czy się dobrze czuje z tym zapachem....może takie dziwne uczucie z zapachem bo mam troche temperatury? ![]() Tressele Seduction mniam ![]() I nie wiem czy zauważyłyście że w netto do K1 ceny paru rzeczy są podejrzanie duże? ![]() * naszyjnik kropla promiennego blasku - z 39.90 na 4.90 ![]() ![]() * albo bransoletka Beguile 49.90 i naszyjnik 65.90 ![]() Toż u jubilera można coś ładnego wybrać za 66 zł ![]() Przejrzałam parę starych katalogów aby odnaleźć tą biżuterię i sprawdzić ceny...ale nie znalazłam.Pamięta któraś czy na prawdę to tyle kosztowało ? ![]() I zamawiałam ten kremik za 4.90 z internetowej....on do połowy tylko napełniony..miał jako dodatek do prezentu dla babci...teraz sobie przypominam że pisałyście iż jest go tyle ile ma być czyli 50ml ale dali go w zaduzym opakowaniu...wygląda jakby ktoś go zużył do połowy ;/
#2742 |
Zakorzenienie
|
Moim zadniem te ceny sa spowodowane tym ze zwiekszyli upusty i w zwiazku z tym rekompensuja sobie to, a to niestetety odbije sie w zamowieniach gdyz ja na pewno nie zamowie wod tak drogich czy innych rzeczy bo kazdy mam tez ograniczony budzet. To jest moje zdanie choc moge sie mylic
#2743 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A propos' k02, dziewczyny z trendujących zamówiłyście może kredkę Miekkość Kaszmiru do powiek? Baardzo mnie ciekawi ich konsystencja i kolorki. Chętnie bym się wyposażyła w takową kredeczkę ![]() Mam BigColour chocolate i liliac ice ale chocolate strasznie szybko się zbija ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2744 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, czy ktoras z Was moze cos powiedziec o kremie Hydrofirming Lifting Day Cream? Moze ktoras z Was go miala/ma albo ma klientki, ktore go kupuja, bo na KWC go w ogole nie ma, a chcialabym widziec czy warto go kupic???
|
![]() ![]() |
![]() |
#2745 |
Zadomowienie
|
Kochane, podpowiedzcie mi coś albo odeślijcie do postów gdzie dyskutowana lub wyrażano swoje opinie na temat tych biżuterii:
Pretty in Pearls: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5740982 Rose Petal: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6015106
![]() |
#2746 |
Raczkowanie
|
Mogłabyś napisać, czy te pędzle są tez takie ładne jak te, które były w katalogu chyba 15 (złote za 19,90)?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2747 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/search.php?searchid=6135337 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2748 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
hehe mi chodzilo o kogos kto odpisal ze sie liczy demo i braki itp bo tak sie podobija przeciez specjalnie, a ten ktos nie zauwazyl ze piszemy o okregu i konkursie a nie o tym co sie liczy ogolnie do zamowienia ![]() a dokladnie o to co nutka odpisala na Twoj post: "Napisane przez Monique ![]() Dzieki. Jeszcze jedno pytanie do tej kwoty wliczaja sie tylko rzeczy z katalogu czy netto/demo/oferta internetowa tez? Wliczają się rzeczy z katalogu, z DEMO, próbki i katalogi! Ale braki z bieżącego zamówienia się LICZĄ!! (przeciez właśnie po to Dziewczyny się pytają o braki, żeby sobie nimi "podbić" " |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2749 |
Zakorzenienie
|
Dostałam paczkę i zaraz wrzucę kilka zdjęć
![]() Co do wody Wish Of Happiness, to mam próbki, i: Na początku jest to taka cytrynka, wkrótce zapach robi się coraz słodszy i zanika ta cała cytrynka. Nawet mi się podoba.
![]() |
#2750 |
Zakorzenienie
|
Kochane prosze podajcie mi kody na próbki treselle seduction te promocyjne i wisch of hapiness co są na formularzu do k16... musze złożyc zamówienie a gdzies mi się formularzyk zapodział
![]()
![]() |
#2751 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2752 |
Raczkowanie
|
aniamik
![]() ![]() A jaka jest data produkcji tej maseczki, że tak z ciekawości zapytam.... |
![]() ![]() |
![]() |
#2753 |
Zadomowienie
|
![]()
Hello.
![]() Wczoraj miałam mieć paczkę, ale była dopiero dzisiaj tak jak w harmonogramie. Mam tą szminkę chic pink. Kolorek wkleję jutro. Porobiłam mnóstwo zdjęć odcienia ale żaden nie odzwierciedla koloru. Jutro w świetle dziennym zrobię fotki. Zawiodłam się powiem szczerze na kolorze i konsystencji. Konsystencja kremowa, szminka prawie się nie błyszczy, zapach niezbyt. Jedyne co to opakowanie jest bardzo eleganckie. ![]() W brakach confetti (produkcja zakończona) portfel Noir (produkcja opóźniona)
#2754 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dlatego wycofują Planet Spa - tak mi się wydaje ![]()
![]() |
#2755 |
Zakorzenienie
|
Aha, co do tych jogurtów to faktycznie te opakowania są całkiem inne, niż te pokazane w katalogu... Wolałabym te co w katalogu, bo bardziej przypominają jogurciki
![]() Zapach malinowy - faktycznie całkiem inny ... niż ten na stronie w katalogu.
#2756 |
Zakorzenienie
|
aniamik ta maseczka MUSI być alternatywna. Przychodziły dziewczynom alternatywna ta maseczka ale nikt nie chwalił się jej wyglądem ... mnie się podoba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2757 |
Zakorzenienie
|
W brakach mam na 2 termin
SSS JEDWAB.OLEJEK/CIALA BRANSOLET.KAYLANA KRYSZT. Jedna klientka zamówiła 3 te olejki a one nie przyjdą ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2758 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2759 |
Raczkowanie
|
Data produkcji to październik 2007, a opakowanie nie jest śliskie tylko takie matowe. I nigdzie nie mam napisane, że jest alternatywna, alternatywne mialam tylko perfumy percive i kulki brązujące.
#2760 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Porzeczka2602 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:27.