|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3721 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odchudzanie po 30 i później 4
A ja nie widziałam AnnLee a też chcę
. Przypomnę swój adresik milgryf@op.pl lub milgryf@gmail.com Ale dostałam zdjęcia Vibeski ![]() Ja ma weekend szkolny niestety i teścik z angielskiego niestety. i powinnam choć zeszyt przejrzeć a mi się nie chce. Gadmarko trzymam oby było jak sobie życzysz ![]() I nie zapomnij o mnie przy wysyłaniu zdjęć. miłego weekendu |
|
|
|
#3722 |
|
Zakorzenienie
|
kto się nie boi, niech idzie na @
![]() Magliss a tak w ciemno bez wąchania to warto zaryzykować z itym del pozo czarnym?
|
|
#3723 |
|
Zakorzenienie
|
gadmarko ja mam mocne nerwy
i widzialam ![]() jakie Ty ładne włoski masz, grube takie i blyszczące no i faktycznie masz okrąglejsza buzke niz mialas. ale zeby zaraz pełnia |
|
|
|
#3724 | ||
|
Zakorzenienie
|
Gadmarko sliczne zdjecia, bardzo ladna fryzurka.
Ann slicznie wygladasz na zdjeciach, a mala ksiezniczka taka slodka, ze chcialoby sie ja schrupac ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Oczywiscie Douce Amere juz w walizce. Wlasciwie to ja juz spakowana, jeszcze tylko dokumenty, ktore leza na wierzchu i bilety. Walizka moze mi zaginac, ale papiery absolutnie Jeszcze malowidla musze wrzucic i zrobic selekcje, co zabrac, co zostawic. to juz stricte pod slubny makijaz.. ![]() -------------------- Ja sie oczywiscie bede odzywac z Polski, dostep do internetu bede miala, tylko nie wiem, jak z czasem/
|
|
#3725 | |
|
Zakorzenienie
|
Cze, słoneczka.
Cytat:
Ja w ciemno nigdy perfum nie ryzykuje. Ale ja mało oblatana jestem i nie umiem sobie wyobrazić zapachu po opisie. Jednak zawsze można popchnąć go na all. Ale trzeba się liczyć z pewna stratą. in Black kupiłam najpierw próbkę, bo w moim mieście nieosiągalny del pozo jest. Może Ci odpsikać? in white próbka, no to juz była wyższa kombinacja. Ale udało sie, 3 krople dosłownie. ![]() Ann, cudneście obie, Śchrupałabym Was obie! Moja córcia tez tak spała, prawie wyłącznie. ale my miałyśmy poważne problemy brzuszkowe i myslę, że dodatkowo taka pozycja rozgrzewała jej ten brzusio wiecznie bolący. ERdit: Jak Mariola mówi, ze sliczna, to samo za siebie mówi. Ona ma prównanie, jak żadna z nas.
|
|
#3726 |
|
Rzabbocop
|
Ann cudne jesteście obie
![]() Gadmarko fryzurka fajowa a uśmiech to masz tak zaraźliwy, ze aż się japa sama śmieje ![]() Vibesko czy Ty gdzies wcześniej fotki wklejałaś? bo jakoś tak podobnie sobie Ciebie wyobrażałam ślicznotko
|
|
|
|
#3727 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() no,ale w końcu wiosna dopiero przed nami ![]() a jak nie chcesz na świeta to zaciskaj nóżki i leż! i się nie ruszaj! ![]() będzie tak jak chcesz ja chciałam wcześniej to se urodziłam ![]() fryzurka fajniutka i na pewno wygodna a to Ci się teraz przyda ![]() jeszcze padicure i depilacja i możesz na porodówke jechać ![]() no ach! ach! i och! och! ale wolałabym speed obejrzeć Cytat:
![]() Milgryfku wysłałam,chyba żadnych nie widziałaś w takim razie i wysłałam resztę też przepraszam,że Cię ominęłam ![]() ale już Cię mam w kontaktach i na bierząco będę zasypywać bzdetami ![]() Zuzek wykąpany i śpi a ja znowu zamiast spać z nią to siedzę tu ![]() dziękujemy za wszystkie miłe słówka ![]() Mariola-nic się nie bojaj tylko teraz ciesz ![]() a my myślami będziemy z Tobą |
|||
|
|
|
#3728 |
|
Zakorzenienie
|
Mariolu tnx za fotki
ślicznie wyglądacie razem, a pan młody to zadowoljony że hohoho! ![]() relaskuj się kochana, po takiej dawce stresów która zaliczyłaś to i chyba miesiąc relaksu by nie styknął I dziękujam Magliss a możesz kropelkę ![]() Vibesko, łał, a coś Ty sie nam tak długo skrywała, Ślicznoto jedna
![]() ![]() Edytowane przez gadmarka Czas edycji: 2007-12-14 o 22:11 Powód: dopisek :) |
|
|
|
#3729 |
|
Zakorzenienie
|
Odpsikane. Dawaj adres. Na PW.
|
#3730 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#3731 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja rowniez nie kupuje juz perfum w ciemno. Zaliczylam kilka wpadek, oczywiscie kosztownych . Teraz inwestuje w probki to pomoglo mi zaoszczedzic sporo pieniedzy. Co nos to inne wrazenia. Niektore opisy sa tak piekne, ze wyobraznia szaleje... Mialam In black, ale dosyc szybko sie ich pozbylam. Zapach ladny, nawet ciekawy, ale mnie nie porwal... Wlasnie zobaczylam swoja recenzje na KWC i chyba musze ja zmienic ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Taka natura ![]() Cytat:
A ty ze swojej strony obiecaj, ze bedziesz odpoczywala, jak tylko sie da i nie bedziesz sie stresowala. zycze ci, abys urodzila tak jak chcesz i kiedy chcesz.
|
|
#3732 |
|
sophisticated
|
cześć
![]() Gadmarko bardzo ładnie ścięte, a kolor to chyba mamy taki sam ![]() nie czytaj już tego tylko leż do góry brzuchem nie dostałam Vibeski
|
|
|
|
#3733 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Vibesko tez nie dostalam address powyzej ![]() Gadmarko - bardzo ladnie ci w tej fryzurce i ffcale nie ksiezyc Mialam dziwny dzien - odlaczyli mnie od internetu - spedzilam ponad 2 godz na telefonie w koncu jakis kolejny palant z help desk powiedzialm mi ze moj komputer wysyla spam mail i dlatego mnie odlaczyli - ochrzanilam z gory na doli z powrotem ze nawet nie raczyli mnie poinformowac ze takie cos sie dzieje no i podlaczyli mnie z powrotem - przeszukalam computer ale nic takiego nie znalazlam. No ale przez te ich instrukcje pogobilam caly network settings i teraz computery sie nie kommunikuja - tylko jeden ma internet connection - i firewall nie moge odblokowac i mam taki metlik w glowie ze chyba dam sobie spokoj z internetem przez nastepny tydzien ![]() W koncu po 5 godz zrobilam give up i pojechalam do sklepu - zrobilam zakupy a ze bylam nie za ciezka kupilam butelke liceru, czekoladki tudziez inne lakocie........... - zapakowalam w torbe - i po zajrzeniu do jeszcze jednego sklepu przyjechalam do domu po czym leglam jak zezwloka zostawiajac rozpakowanie toreb malzowi. Po 3 godz przypomnialo mi sie ze powinnam showac te czekoadki - szukam torby niet (akurat najdrozsza zawartosc ) no i musialam wracac na schopping centre - cale szczescie byla - po prostu zostawilam na polce i poszlam. Na dodatek jestem kulawa i nie moge chodzic (stare zlamanie sie odzywa) - i obydwoje kaleki lezymy jak zezwloki.
|
|
#3734 |
|
sophisticated
|
oj Lide
swoją drogą co za dziwny kraj żeby torba czekała spokojnie na półce...![]() odpocznij sobie, tylko nie od netu a jak pogoda? ten deszcze trochę popadał? uspokoiło się z pożarami? |
|
|
|
#3735 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Troche zelzylo a najwazniejsze ze nie ma wiatrow - ale deszczu niet - troszke wczoraj pokropilo i nic. Probowalam zrobic network ale do tego potrzebny mi jest floppy disk (ktoz to jeszcze dzisiaj uzywa) a w moim computerze jak na zlosc jakims dziwnym trafem jest odlaczony albo zepsuty -lepiej dzisiaj niczego nie dotykam
|
|
#3736 | |
|
sophisticated
|
Cytat:
![]() i używam nawet ![]() do testowania RAMu ![]() idę po zakupy, ostatnie dziecięce gwiazdkowe no i może coś sobie chociaż nie wiem co nie miała baba kłopotu ![]() P.S. a Beatki dalej nie ma, znowu pan Artur ją wystawił? |
|
|
|
|
#3737 |
|
Rzabbocop
|
Cześć
|
|
|
|
#3738 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3739 |
|
Zakorzenienie
|
Aleśmy dzisiaj rozmowne. ![]() Gadmaruś, poleci w poniedziałek, bo poczta okazała się byc pocztą zamkniętą.
|
#3740 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Słonka
Pan Artur miał być wczoraj o 17 , o 16.55 napisał SMS że niestety nie może i będzie jutro. W szoku byłam, że się wogóle odezwał ![]() ![]() Dziś przyjechał ![]() ![]() ![]() Ale okazało się że coś jest nie tak z kablem i musi mi go w całości wymienić. Tak więc narazie mam neta o szybkości starego, schorowanego ślimaka, więc proszę wybaczyć brak ewentualnych odpowiedzi ![]() Ma być z kablem w poniedziałek, tak więc proszę jeszcze trochę go podręczyć, bo to działa jak widać ![]() Idę na gmaila, z nadzieją ze mi się otworzy EdiT: Zobaczyłam fotki ![]() Vibeski nie mam ![]() Anusiu ślicznie wyglądasz, tak młodziutko. Obydwie śliczne jesteście Gadmarko masz bardzo ładny kolorek i fryzurka twarzowa. Też Iwuś a taurynę połykasz na czczo czy miedzy posiłkami. Bo nabyłam tauryne i zieloną herabtę. Może nie będę łysa
![]() Edytowane przez Beata. Czas edycji: 2007-12-15 o 13:14 |
|
|
|
#3741 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć Słoneczka
Wczoraj się już nie odezwałam, bo miałam tak zapchany nos, że myslałam, że mi głowa eksploduje. Co dziwne miałam smak i czułam zapach tylko husteczki szły na metry ![]() Dziś już lepiej, ale mam mega odwilż w nosie! i jak tu sprzatać? jak tu latać po zakupy? pezentów u mnie ejszcze niet, może coś jutro. Nie Bachud wyglądasz, jak pewna Bunia a reala, którą znamy z Rzabcią ![]() Nie wiedziałam, że w Gumisiach była Bunia, swoją drogą. Cytat:
wystarczy Ci wrażeń z panem Arturem ![]() Cytat:
![]() Dziękuję! A ja trzymam Mariola kciuki za spełnienie marzeń bez przygód Cytat:
Ann Ty jesteś tak piękna istota, że w Ciebie, jak w obrazek Cytat:
Na zdjęciach widze sliczną fajnie obcieta blondyneczkę z wielkimi oczyskami, uroczym usmiechu i całą piękną. Nie wiem gdzie ten ksieżyc w pełni, chyba się nie wkleił ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Beatko rano po śniadaniu i popijam zieloną potem łykałam w ciągu dnia, ale można od razu dwie rano. A masz dawkę 2 razy na dzień? i w ciagu dnia piłam 3 kubki zielonej i ze 3 czerwonej i ze 3 czarnej z cytryna, ale ja dużo piję, więc mogło być tego więcej, ale o zielonych pamiętałam głównie, bo Pingwinek mówił, że super razem działają, więc piłam 3 dziennie i pijam do teraz nawet, jak już nie biorę Vibesko - laska z Ciebie ho ho ho! ![]() Na pierwszej focie widze zgrabne łydki, mój konik na drugim dekolt, a na trzecim wielkie piekne oczyska, śliczna całość
|
|||||||
|
|
|
#3742 |
|
sophisticated
|
Marysi gorączka wróciła więc odechciało mi się zakupów
w dodatku sklep od zaślepek na oczy dla małża nie daje znaku życia, nie mówiąc o przesyłce i BBC Prime mi zabrali, a tam miałam nowe odcinki T&S ![]() Beatko byle do poniedziałku ![]() |
|
|
|
#3743 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobzre będzie!!! Ja też jeszcze w lesie dziś zaczynam sprzatać świątecznie dopiero, ale wolno, bo wiadomo z niagarą ciężko się sprzata |
|
|
|
|
#3744 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Brewko no kolor ten sam i już wiem dlaczego mam problem ze znalezieniem marion ![]() i z perfum tych od małża to jednak zrezygnuję, wolę jakieś srebro ![]() Maglisko jeszcze raz akcja pierniki zakończona, wyszło tego jak dla wojska, tylko tyle, ze mało korzenne (może to wina przyprawy bo nie dałam tej z przepisu, tylko jakąś zwykłą) i nie wyrośnięte ffcale, ale jak na pierwszy raz to i tak jestem z siebie dumna ![]() dobra, a teraz do łóżka
|
|
#3745 |
|
sophisticated
|
Gadmarko byle nie sztućce
![]() Iwuś dzięki, no i zdrowiej szybciutko EDIT Vibesko 2brewki(małpa)gmail.com Edytowane przez Brewka :) Czas edycji: 2007-12-15 o 14:48 |
|
|
|
#3746 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() szczególnie, ze jak wiecie ja jestem talenty antykulinarny ![]() Gadmarko jesli chcesz żeby nasze kciuki dały radę i się przydały to musisz leżeć ![]() EDIT: Brewuś byle nie pzred zejściem bo mam nos, jak Rudolf renifer |
|
|
|
|
#3747 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć słonka moje
![]() Na wstępie proszę o wybaczenie że nie posłałam Wam zdjęć, lecz mam Was 15 stron do przeczytania, do nadrobienia, także zabieram sie do czytania, kawa już jest, zdjęcia oczywiście roześlę ![]() Zmykam Was czytać
|
#3748 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3749 |
|
Rzabbocop
|
A ja już miałam jechac do miasta, to mi Helena zasnęła
![]() no nic to , poczekam jeszcze kwadrans i ją obudzę wczoraj załatwiłam dwa prezenty i załatwiłabym jeszcze jeden tylko w sklepie włączył się alarm p-poż i go zamknęli a dzisiaj chyba spotkam sie z małżem w mieście i kupimy ipod adla chrześniaka i już prawie będzie z bani a od poniedziałku zaczynam pakowanie się |
|
|
|
#3750 |
|
Zakorzenienie
|
a ja nie mam Vibeski
ann_lee@o2.pl ![]() dziękujemy za wszystkie komplementy,aż mi uszy spłonęły ![]() potraficie poprawić humor i podnieść na duchu aj law ju Gadmarko-do łóżka marsz! Brewko- dla Iwonki ![]() Lide-wysłałam Rzabbko-to kiedy przyjedziecie? ![]() daj no jakies namiary przed wyjazdem,żebym cię mogła ścigać ![]() mam nadzieję,że masz w swoim kalendarzu wizytę u mnie zaplanowaną ![]() Iwonko a Ty ? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:19.

. Przypomnę swój adresik 
oby było jak sobie życzysz 

) ta ciepła słodycz w mroźnym powietrzu 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

- i firewall nie moge odblokowac