|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3511 |
lipiec na maksa!!! :)
|
Dot.: Czym dziś pachniesz Wizażanko? Część XVII
głupia powoli wsiąkam w kolorówkę.. pryzmy, meteoryty, puderki, podkładziki...
![]() idę spać z Liberte na nadgarstku.. ![]() mariolu, szczęśliwej podróży! ![]()
![]() |
#3512 |
Zakorzenienie
|
Nocna zmiana rusza do dziela
![]() ![]() MarioluSergeLutens - miekkiego ladowania ![]() Nat
#3513 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() ![]() jutro zabieram sie za to dziwne towarzystwo ![]() nie dam z siebie zrobic ofiary czyis zachwianych emocji ![]() jestescie kochane ![]() ![]() ide sie pławic w kropelkach poison na mily sen ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3514 | ||||
Zakorzenienie
|
Pachnę Allure
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Tak więc możesz oczekiwać różnych zachowań. Już sam fakt manipulowania twoim chłopakiem i ściągnie go na siłę na imprezę pod pozorem jakiejs "ważności" nie jest w porządku. Gdyby ta relacja była przyjaźnią, one doskonale by rozumiały, że Ty osoba mu najbliższa , będziesz się czuła źle i uszanowałyby to. Już sam fakt ,że coś co jest ważne dla nich ( czy dla niej ) musi być ogoszone w jego obecności jest dziwny. I to powinnaś chłopakowi uświadomić. W związku z powyższym masz prawo czuć się źle w obecności tej dziewczyny, jak równiez być przeciwna jego wizycie tam bez Ciebie. Dlaczego owa "przyjaźń" z bylą i jej siostrą jest dla niego tak ważna ,że chce postawić ciebie w przykrej sytuacji i zepsuć ci Sylwestra? Dojrzałosć polega na dokonywaniu wyborów. Tak jak nie można miec wszystkiego , tak nie można zadowolić wszystkich. Więc niech zadecyduje czyje samopoczucie jest dla niego ważniejsze twoje czy byłej. Myślę, że nie powinnaś zgadzać się na swoją obecność na tej imprezie. Niech sam wybierze czy spedzi go z Tobą czy z nimi, a jego decyzja będzie dla Ciebie sygnałem czy rzeczywiście ten facet wie czego chce. I na ile jesteś dla niego ważna.
![]() |
#3515 |
Zakorzenienie
|
![]()
annmarie
taiwa tulipanka Szara Róża noseknosek d'ou vient le vent ![]() Dziekuje Wam bardzo! Jeszcze ostatni sprawdzenie dokumentow ![]()
#3516 |
Zakorzenienie
|
Dziś Gloria Cacharel
![]() |
#3517 |
Konto usunięte
|
A dzis (tak jak ostatnio) będzie Aleksander MCQueen My Queen, czyli pudrowe fiołki.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3518 |
Zakorzenienie
|
Ode au Reve
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3519 | |
Zakorzenienie
|
Mariolu, miłej, bezpiecznej i pięknie pachnącej Le Feu
![]() Cytat:
![]() ......................... ......................... ......................... ......................... .... wypsikałam się BC i uciekam do pracy |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3520 |
Zadomowienie
|
Co tu tak pusto o poranku, czy wszyscy jeszcze śpią?
![]() Ja dziś znowu pachne Belle de Minuit, fajnie komponują się ze śnieżną aurą. Zmykam do pracy, na szczęście dziś na krótko, a potem z koleżanką mamy zaplanowane babskie łażenie po sklepach. Miłego dnia wszystkim życzę! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3521 |
Zakorzenienie
|
dzisiaj Schaal Nur- szorstkawy, zołowy, oj, dobrze go mieć na sobie.
#3522 |
Zakorzenienie
|
Niczym nie pachnę, zjadłam wczoraj na kolację leczo (mrożonka) i umierałam już w nocy
![]() ![]()
#3523 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja dopiero pół godziny temu wylazłam z wyra i robię sobie "dzień lenia". Zaraz ide sie wykapać, a potem to pewnie Miel de Bois z próbki - fascynuje mnie ten zapach, raz przyciąga, raz odpycha. ![]()
![]() |
#3524 | |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Ja również niczym nie pachnę po wczorajszej przygodzie z Poison robię przerwę. Cytat:
![]() A może ta mrożonka wcześniej była trochę rozmrożona np. w sklepie, a potem zamrożona powtórnie po prostu, w tym czasie namnożyły się bakterie i zatrucie gotowe ... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3525 |
Raczkowanie
|
Adidas - Fruity Rhythm
![]()
W przypadku facetów mniej znaczy więcej, bo im mniej poświęcasz im uwagi, tym większe wzbudzasz w nich pożądanie! Przyczyną połowy naszych blędów życiowych jest to, że odczuwamy tam, gdzie powinniśmy myśleć, a myślimy tam, gdzie powinniśmy odczuwać. |
![]() ![]() |
![]() |
#3526 |
rude jest piękne:)
|
Witam wszystkich
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3527 |
Wtajemniczenie
|
Palisander cd. Miłej soboty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3528 |
Zakorzenienie
|
Smyram kotulę po brzusiu
![]() Udanego dnia! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3529 |
czyli Endżi
|
Różyczko, ja też tak to poczułam - "piękne i niezwykłe tak, że aż boli"
![]() ![]() Zanotowałam i na pewno kupię w tej kolejności ![]() ![]() ![]() Czarownico, no pewnie - taka ulepszona wersja karpika wigilijnego ![]() ![]() Nosku, to kolejny etap uzależnienia ![]() ![]() Sasiu, trzymaj się ![]() Fahrenhaitem pachnę ![]()
#3530 |
lipiec na maksa!!! :)
|
Angel, to mnie pocieszyłaś
![]() ![]() Czy któraś z Was słyszała coś o podkładzie H. Rubinstein Spectacular? ![]() nie pachnę. nie zabrałam perfum na weekend. specjalnie.
![]() |
#3531 |
Zakorzenienie
|
Rush, nawet jego nie czuje
![]() Buziaczki dla wszystkich zakatarzonych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3532 |
czyli Endżi
|
Nosku, samą prawdę piszę
![]() Miałam miniaturkę tego podkładu i muszę powiedzieć, że żaden Spektakular z niego ![]()
#3533 |
Rozeznanie
|
Wróciłam niedawno z drobnych zakupow. Ależ ludzi ! nie lubię tlumów, wiec zmusiłam sie do wyjścia.
A teraz zaczynam lenistwo. Tylko herbatka i książka , no i wygodny tapczan. Zero aktywnsci. Pachne miksem .Na prawej rece mam Youth Dew, a na lewej Perły. NIE MOGE SIE ZDECYDOWAC , CO PACHNĄCEGO MAM ZNALEŹĆ POD CHOINKĄ. Jakis czas temu postanowiłam,ze bedzie to Shalimar,którego akualnie nie mam, ale zaczęłam testowac, myślec i teraz mam klopot. Na dodatek podoba mi sie bardzo Boudoir. I co zrobić? ![]() Wszystkim cierpiącym , zakatarzonym i zagrypionym - poprawy samopoczucia. Edytowane przez Ondine Czas edycji: 2007-12-15 o 11:08 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#3534 |
Zakorzenienie
|
Agent Provocateur. I lecę na zakupy, jak już mi tak łaskawie dali to wolne.
![]() Miłej soboty! |
![]() ![]() |
![]() |
#3535 |
rude jest piękne:)
|
ONDINE -napisz prosze cos wiecej na temat Youth Dew , w Douglasie nie maja testera, a ja chodze koło niego jak lis wkolo kurnika Szukalam na KWC ale nie znalazłam nic. Kiedys ale to było w innym zyciu wachalam i dlatego w tym zyciu ni pamietam prosze
![]() ![]() Edytowane przez czarnazuzia1 Czas edycji: 2007-12-15 o 19:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#3536 |
Zakorzenienie
|
Ja na szczęście zakupy przedświąteczne, upominki itp. mam już za sobą, zmobilizowałam się w tygodniu, również nie znoszę tłumów. Wyobrażam sobie co w ten wekend będzie się działo w sklepach - masakra
![]() Bubuś widzę zaropiałe oczy ma ehhh, jak przemywanie do poniedziałku nie pomoże trzeba będzie jechać do weta po leki i znów co najmniej miesięczna kuracja go czeka, standardowo znaczy jak co roku przed świętami, albo oczy, albo uszy ma chore, no albo jedno i drugie jednocześnie ... |
![]() ![]() |
![]() |
#3537 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3538 |
Zakorzenienie
|
Czarnazuziu, mam próbkę Youth Dew. Jest to zapach bardzo silny i kobiecy, ale jakby "nie z tej epoki". Kojarzy mi się z czymś korzennym, zimowym futrem, umalowaną mocno kobietą, latami 80-tymi i wczesnymi 90-tymi. Zdecydowanie nie w stylu sportowej dwudziestoparolatki. Jest dziwny i trochę może... kontrowersyjny? W każdym razie na pewno z gatunku tych, których nie należy kupować w ciemno.
#3539 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Basiu - trzymam kciuki za zwierzaka, żeby jednak się nie rozchorował ![]() niczym nie pachnę - lenię się. Dopiero po południu wychodzę, więc coś tam wybiorę |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3540 |
Rozeznanie
|
Czarnazuziu w odpowiedzi doskonale wyreczyły mnie i Kota i Aggie125.Bardzo kusi mnie Youth Dew. Jest silny , żywiczno- drzewny ( na mnie).Na pewno etż kojarzy sie z ta inną epoką , inną kobietą , ja bym sie cofnęła nawet poza lata 80-te. Na pewno bym go w ciemno nie kupiła, choc klika razy tak zrobiłam. I tylko jedno pudło.
Kota, ale Opium też fajne. ![]() Mam dylemat, bo te perły też na mnie pieknie pachna. Żadnej ziemi, piwnicy itp. Wytrawny , szlachetny zapach. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:26.