Wszystko o Avonie II - Strona 94 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-12-15, 12:14   #2791
Rozilla
Raczkowanie

Dot.: Wszystko o Avonie II

Cytat:
Napisane przez ancia19 Pokaż wiadomość
dawno nie kupowałam nic z Avonu.

Teraz troszkę zaszalałam:
- kupiłam przybornik kosmetyczny za 24,90 - ogólnie bardziewie (pęseta krzywo sklejona, obcinacz do paznokci też taki najtańszy, pędzelki miniaturowe i niestety ze sztucznego włosia.. jedynie radełko do skórek fajne.. No to mam radełko za 25 zł :/ )
To mnie zaskoczyłaś z tym przybornikiem. Wcześniej dziewczyna pisała, że przybornik jest bardzo elegancki i, że przybory w nim solidnie zrobione Kurcze a miałam na II termin zamówić... Teraz nie wiem co robić ech...ten avon...szczerze to ja również mam podobne mniemanie co do tych niekosmetycznych produktów avonu...większość to tanie badziewie, a takie drogie

Nie traktuj życia zbyt poważnie bo i tak nie wyjdziesz z niego żywy...
Rozilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-15, 12:20   #2792
kasia2439
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ilo16na Pokaż wiadomość
No ja szczuplutka nie jestem i zeby nawilzyc skore musze go duzo nalozyc(chyba wole kremy w stylu masla kakaowego Ziaji)
mam przesuszone nogi po goleniu i tam to trzeba sporo nalozyc i tak wchlania sie w pare sekund
ja używam balsamu jak mi się przypomni wczoraj goliłam nóżki i sobie go użyłam. Nie nakładam go jak narazie tylko na brzuch bo mam tą świeżą bliznę z wyrostka.

Cytat:
Napisane przez ancia19 Pokaż wiadomość
dawno nie kupowałam nic z Avonu.

Teraz troszkę zaszalałam:
- kupiłam przybornik kosmetyczny za 24,90 - ogólnie bardziewie (pęseta krzywo sklejona, obcinacz do paznokci też taki najtańszy, pędzelki miniaturowe i niestety ze sztucznego włosia.. jedynie radełko do skórek fajne.. No to mam radełko za 25 zł :/ )
- jogurt do ciała wiśnia i gałka (pachnie gałką i jakby makademią, wiśni nie czuję)
- maseczkę oliwkową do twarzy Planet Spa, jeszcze nie pbóbowałam
- peelingujące płatki winogronowe Planet Spa, jeszcze nie pbóbowałam
- krem do skórek - zmienili go chyba, kiedyś był jakby bardziej tłusty, teraz mniej j śmierdzi

i to tyle...
mojej siostrze spodobał się ten przybornik, jest elegancki ale na przybory rzuciłyśmy tylko okiem bo to dla klientki, ale ogólnie to ładny, zobaczymy jak siostra będzie używać
kasia2439 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-15, 12:20   #2793
ankoro
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sylwia29lublin Pokaż wiadomość
dziewczyny,

wszystkie perfumy pachną jak dawniej nic się nie zmieniła receptura!!!
Cytat:
Napisane przez Scarlet23 Pokaż wiadomość

HEj to dlaczergo pani która używa perfum ponad rok tych samych stwierdza że pachna inaczej ?na dowód ma starą buteleczkę na razie nie maialm możliwosci sprawdzenia czy jest róznica ale zebrala sie specjalna komisja u mnie w pracy i wachali i jednoglośnie stwierdzili że perfumy się róznia
Może receptura się nie zmienila, ale zmieniły się na pewno skladniki- zamienniki. Zmiana zapachow jest ewidentna, więc daj spokój z przekonywaniem nas,ze jest inaczej. Zbyt dużo jest sygnalów z rożnych stron, aby temat byl wydumany.
ankoro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-15, 12:27   #2794
Karolin@@@
Raczkowanie

Oglądałam ten przybornik u koleżanki i moje zdanie jest takie:
- pęseta żeczywiście badziewie, o niebo lepsza jest ta z CT jestem nią bardzo mile zaskoczona - to moja najlepsza pęseta!
- obcinacz nie jest taki zły, mi się tam nawet podoba, nie ma do czego sie przyczepić
- nożyczki takie jakieś wiotkie
- radełko do skóre bardzo fajne
- pędzelków nie oglądałam bo były zafoliowane ale tak na oko to nie za fajne
- sam przbornik, tzn to etui mi sie spodobało, takie eleganckie
Karolin@@@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-15, 12:29   #2795
ancia19
Zadomowienie

nie wiem co w tym przyborniku jest takiego eleganckiego.. z zewnątrz może wygląda OK, w środku to takie jakby ryneczkowe przybory
No, ale może ja mam inny punkt widzenia.. nie lubię badziewia
ancia19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-15, 12:36   #2796
Karolin@@@
Raczkowanie

No właśnie z zewnątrz taki elegancki i gustowny bo w środku to faktycznie nic specjalnego.
Stary 2007-12-15, 12:41   #2797
ancia19
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Karolin@@@ Pokaż wiadomość
No właśnie z zewnątrz taki elegancki i gustowny bo w środku to faktycznie nic specjalnego.
no dobra - zgodzę się: z zewnątrz nie wygląda źle (ale i tak gorzej niż w katalogu :P )
ancia19 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-12-15, 12:48   #2798
Karolin@@@
Raczkowanie

To normalne że w katalogu wszystko wygląda super, np bardzo różni sie ta torebka co była za 9,9 przy SPA. Tak bardzo mi sie podobała w katalogu a w rzeczywistości nic specjalnego. W katalogu jest taka matowa i jakby lniana czy płóciana (no nie wiem nie znam sie - taka materiałowa) i jakby większa, a w rzeczywistości: błyszcząca, mniejsza i baardzo malinowa. Mi sie nie podoba, chociaż czego sie można spodziewać za 9,9. Mimo wszystko nie powinny sie tak produkty różnić od zdjęć w katalogach.

Ps daj koniecznie znać jak się sprawują te płatki pilingujące bo sie tak czaje na nie ale zależy mi na czymś dobrym
Stary 2007-12-15, 13:33   #2799
Scarlet23
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ankoro Pokaż wiadomość
Może receptura się nie zmienila, ale zmieniły się na pewno skladniki- zamienniki. Zmiana zapachow jest ewidentna, więc daj spokój z przekonywaniem nas,ze jest inaczej. Zbyt dużo jest sygnalów z rożnych stron, aby temat byl wydumany.
Dokładnie szczególnie że jeśli ktoś często zmienia zapachy nie używa non stop tego samego to może nie zauważyć różnicy ale jak ktoś używa ponad rok cały czas tych samych i w dodatku ma na dowód taką właśnie buteleczkę i kilka osób stwierdza że zapachy są inne - hmmm zbiorowe omamy węchowe
Scarlet23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-15, 13:46   #2800
geigerka
Raczkowanie

GG do geigerka

Witajcie
Wczoraj wystawiono mi fakturę i szminka wygładzająca usta,BUFF,którą sobie podbiłam zamówienie,jednak przyjdzie.
geigerka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-15, 13:46   #2801
kittyyy1
BAN stały

faktura z wczoraj wystawiona. W brakach szkatułka i kula
kittyyy1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-15, 14:18   #2802
Rosiczka_Przeżuwacz
Raczkowanie

Wiecie co... Wąchając próbki Wish of Happiness doszłam do wniosku,ze bardzo przypominają mi stare "Simply Stylish", które uwielbiałam (z takiej serii 3 zapachów w takich samych flakonikach jak Urban Flowers) tylko z nutką cytrusów, która z resztą szybko wparowuje . Kupiłabym, jednak przy teście z próbek już po pół godziny () praktycznie nic nie było czuć

Rosiczka_Przeżuwacz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-15, 14:19   #2803
ankoro
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez geigerka Pokaż wiadomość
Witajcie
Wczoraj wystawiono mi fakturę i szminka wygładzająca usta,BUFF,którą sobie podbiłam zamówienie,jednak przyjdzie.
Musieli ściagnąć z zagranicy lub doprodukować. Masz pecha.Ale dzieki za informację.
ankoro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-15, 14:32   #2804
milagrosx
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Rosiczka_Przeżuwacz Pokaż wiadomość
Wiecie co... Wąchając próbki Wish of Happiness doszłam do wniosku,ze bardzo przypominają mi stare "Simply Stylish", które uwielbiałam (z takiej serii 3 zapachów w takich samych flakonikach jak Urban Flowers) tylko z nutką cytrusów, która z resztą szybko wparowuje . Kupiłabym, jednak przy teście z próbek już po pół godziny () praktycznie nic nie było czuć
Zgadzam się z tobą w 100%

milagrosx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-15, 14:47   #2805
martina angel
Przyczajenie

GG do martina angel

czy moglby mi ktos podac nr katalogowy z oferty netto 16/2007 : 1) Odżywczy peeling do ciała Wanilia i Mleczko Sojowe, // proszę podajcie nr katalogowe tych cieni o konsystencji musu z oferty netto dzieki wielkie

martina angel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-15, 14:50   #2806
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Miako Pokaż wiadomość
I jeszcze jako ciekawostka zamiast zestawu biżuterii Teardrop za 5 poziom TPS dostane taki: ZESTAW BIZUTERII BELENO.
A to nie jest 6. poziom? Z True Glow, tak? Mnie to czeka za 2 kampanie ale jak dadzą tą co Tobie to eeee średnio, bo jest gorsza od teardrop....
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-15, 15:28   #2807
ulcia22
Raczkowanie

GG do ulcia22

a ja za 1 poziom TPS dostalam tusz do rzes ten cynthia cos tam i jakis badziewny lancuszek a mialam dostac srodziemnomorski balsam z oliwka ktory ma byc w 2 poziomnie i tak sobie zminiaja jak im sie podoba chyba
ulcia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-15, 15:41   #2808
Vanilla:)
Wtajemniczenie

GG do Vanilla:)

Cytat:
Napisane przez magda_ania Pokaż wiadomość
Mogłabyś napisać, czy te pędzle są tez takie ładne jak te, które były w katalogu chyba 15 (złote za 19,90)?
Cytat:
Napisane przez sylwia29lublin Pokaż wiadomość
dziewczyny,

jeśli chodzi o braki to spowodowane są tym że

po pierwsze tym że są bardzo duże zamówienia,

po drugie produkujemy kosmetyki i pakujemy paczki dla

Polski i Czech

po trzecie Polska jest podzielona na 5grup i kosmetyki są

tak podzielone aby każda grupa miała jednakową możliwość

zamówienia tych kosmetyków.

Zachęcam do zamawiania najlepiej w pierwszych terminach w kampanii
zawsze zamawiam na pierwszy termin i mimo to braki sąZresztą Avon działa już dość długo i chyba powinien być przygotowany na to, że w okresie świąt zamówienia są wyższe, często są produkty na prezenty więc tym bardziej firma powinna zrobić wszystko aby nie pojawiły się braki
Vanilla:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-15, 15:54   #2809
kasia2439
Zakorzenienie

właśnie jak można porównywać okres świąteczny a ten który mają okręgi prognozujące ...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-12-15, 15:55   #2810
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ulcia22 Pokaż wiadomość
a ja za 1 poziom TPS dostalam tusz do rzes ten cynthia cos tam i jakis badziewny lancuszek a mialam dostac srodziemnomorski balsam z oliwka ktory ma byc w 2 poziomnie i tak sobie zminiaja jak im sie podoba chyba
Pobiłabym chyba Póki co, dostaję wszystko według normalnych zasad, teraz miałam krem pod oczy Anew, to poszedł na sprzedaż dla sąsiadki, kremy z solutions też sprzedałam Ja czekam na True Glow Bo w zasadzie to tylko tusz full (płyn do demakijażu oddałam siostrze ) się bardzo przydał a na użycie czeka balsam spa ale też się przyda, poza tym własnie true glow a na cellulit balsam też pewnie sprzedam albo oddam Czyli 'aż' 3 rzeczy
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-15, 16:05   #2811
flo1wer1
Raczkowanie

Wąchałam wczoraj w biurze perfumki Wish of Love... i rzeczywiście, powiem wam, że bardzo przypomina wycofane Pink Suede....
Mam też próbkę Wish of happyness - jedyne co mogę powiedzieć, to, że przy pierwszym wąchnięciu mam wrażenie jakbym czuła rozkrojonego grapefruita, po chwili zapach robi się odrobinę słodki.... a po pół godzinie niestety nie czuć już nic.....
flo1wer1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-15, 16:07   #2812
ulcia22
Raczkowanie

GG do ulcia22

[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;6042932] Pobiłabym chyba Póki co, dostaję wszystko według normalnych zasad, teraz miałam krem pod oczy Anew, to poszedł na sprzedaż dla sąsiadki, kremy z solutions też sprzedałam Ja czekam na True Glow Bo w zasadzie to tylko tusz full (płyn do demakijażu oddałam siostrze ) się bardzo przydał a na użycie czeka balsam spa ale też się przyda, poza tym własnie true glow a na cellulit balsam też pewnie sprzedam albo oddam Czyli 'aż' 3 rzeczy [/quote]

w sumie to ja tez z kolejnych poziomow porozdaje albo sprzedam rzeczy tylko mi zalezy na perfumach i tym balsamie
ulcia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-15, 17:51   #2813
jagoda1984
Raczkowanie

Cool Dot.: Wszystko o Avonie II

Cytat:
Napisane przez Karolin@@@ Pokaż wiadomość
To normalne że w katalogu wszystko wygląda super, np bardzo różni sie ta torebka co była za 9,9 przy SPA. Tak bardzo mi sie podobała w katalogu a w rzeczywistości nic specjalnego. W katalogu jest taka matowa i jakby lniana czy płóciana (no nie wiem nie znam sie - taka materiałowa) i jakby większa, a w rzeczywistości: błyszcząca, mniejsza i baardzo malinowa. Mi sie nie podoba, chociaż czego sie można spodziewać za 9,9. Mimo wszystko nie powinny sie tak produkty różnić od zdjęć w katalogach.

Ps daj koniecznie znać jak się sprawują te płatki pilingujące bo sie tak czaje na nie ale zależy mi na czymś dobrym
Zgadzam się z Tobą całkowicie. Mi również w katalogu ta torebka wydawała się super. Jest czerwona i taka matowa. A ta która przysłali jest zupełnie bardzo odbiegająca od tej katalogowej..

Cytat:
Nie przypadł mi do gustu ten zapach. Zamówiłam sporo próbek, ale klientki też jakoś nie były zachwycone tym nowym zapachem.

Cytat:
Napisane przez flo1wer1 Pokaż wiadomość
Wąchałam wczoraj w biurze perfumki Wish of Love... i rzeczywiście, powiem wam, że bardzo przypomina wycofane Pink Suede....
Mam też próbkę Wish of happyness - jedyne co mogę powiedzieć, to, że przy pierwszym wąchnięciu mam wrażenie jakbym czuła rozkrojonego grapefruita, po chwili zapach robi się odrobinę słodki.... a po pół godzinie niestety nie czuć już nic.....
Mam pytanie.. Czy ten wish of love jest równie nietrwały jak wish of happiness??
jagoda1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-15, 17:53   #2814
aiso87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kolmanka Pokaż wiadomość
też używam balsamu 2 razy dziennie teraz jestem na wykończeniu żurawinowego z Senses polecam go jest bardzo dobry..przynajmniej jak dla mnie
ooo ja też odkopałam z szafy ten balsam (zachowałąm go własnei na zimne dni). Zapach jest cudowny ,żałuję,ze nie mam wiekszych zapasów!

Kasia/Katarzyna poprostu
aiso87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-15, 18:08   #2815
jagoda1984
Raczkowanie

Jeśli tak bardzo "kochasz" ten balsamik żurawinowy to kup sobie Winter Warmth. Dla mnie sa one praktycznie identyczne
Stary 2007-12-15, 18:20   #2816
Rosiczka_Przeżuwacz
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jagoda1984 Pokaż wiadomość
Jeśli tak bardzo "kochasz" ten balsamik żurawinowy to kup sobie Winter Warmth. Dla mnie sa one praktycznie identyczne
Również należę do wielbicielek balsamu żurawinowego (). A Winter Warmth to jest po pierwsze bardziej cytrusowy, a po drugie to przeciez żel, wiec co daje kupienie go sobie na miejsce balsamu żurawinowego?? Tu chodzi o to by czuć aromat żurawiny długo po kąpieli...

Rosiczka_Przeżuwacz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-15, 18:33   #2817
aiso87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez jagoda1984 Pokaż wiadomość
zgadzam sie z przedmówczynią winter warmth oczywiście już mam,ale wg mnie te dwa zapachy się sporo różnią. żurawinowy jest taki "ostry", strrrasznie lubię takie zapachy ale winter warmth jest całkiem ok

Kasia/Katarzyna poprostu
aiso87 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-12-15, 18:41   #2818
sunik1
Zadomowienie

Post Dot.: Wszystko o Avonie II

Hello

W katalogach wkleiłam zdjęcie szminki UCR edycja specjalna kolor - Chic pink. Prawdziwy kolor przypomina zdjęcie z lampą.
Oczywiście kolor nie przypadł mi do gustu

sunik1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-15, 18:53   #2819
kasia2439
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez flo1wer1 Pokaż wiadomość
moje klientki będą zachwycone ;D

A co do TPS to zaliczyłam go już daaaawno temu, mogłabym teraz przenieść się na siebie bo jak się zapisywałam to byłam pełnoletnia lecz nie miałam jeszcze wyrobionego dowodu ale kurcze takie problemy teraz z tymi limitami i wogóle ... Ja ze swojego TPS co zdobyłam a była to m.in. Woda perfumowana (chyba) Treselle Silver, krem antycellulitowy, biżuteria (takie kwiatki) broszka i kolczyki, torba konsultantki, krem nawilżający do twarzy (ten niebieski), zegarek, krem do rąk Minerały z Morza Martwego i coś tam jeszcze to zachowałam sobie tylko zegarek i torbę konsultantki a tak resztę wszystko sprzedałam, aha i sprzedałam kosmetyki z Planet Spa które wygrałam w konkursie co był niedawno za 70zł (2 zestawy)
Stary 2007-12-15, 18:53   #2820
jagoda1984
Raczkowanie

Cytat:
Również należę do wielbicielek balsamu żurawinowego (). A Winter Warmth to jest po pierwsze bardziej cytrusowy, a po drugie to przeciez żel, wiec co daje kupienie go sobie na miejsce balsamu żurawinowego?? Tu chodzi o to by czuć aromat żurawiny długo po kąpieli...
A no tak zapomnialam że nie ma balsamu winter warmth, ale nie zgadzam sie że on cytrusowy jest. Podchodzi pod ten żurawinowy i to bardzo.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości