|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3751 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie po 30 i później 4
Dziewczynki właśnie
![]() Powiedzcie mi kiedy i jak i gdzie Wy sie umawiacie?? ![]() Rzabciu kiedy i gdzie Ty będziesz i ile?? Ale mi to sprzątanie idzie raczej nie idzie bardziej
|
|
|
|
#3752 |
|
Zakorzenienie
|
Oj Słoneczka ja fajnie mieć Was w weekend
Iwonko na mojej taurynie pisze że raz dziennie. 1 kapsułka ma 500 mgtauryny i 2 mg witaminy B6. Brewuś ![]() Gadmarko gratuluje pierniczków Mam nadzije, że dasz później fotki. Teraz leż A ja mam dziś żurek na obiad, bo kupiłam za rada Maglisko żeby nim zakwas na chlebek stunigować ![]() Zaraz szybko okno umyję, posprzatam sypialnę i pójde piec pierniczki. Miałam na dziś bardziej ambitne plany ale byłam moją Babcię odwiedzić i długo u niej siedziałam, bo bidulka ma depresję ![]() Wszystkiego sie boi, nie ma wcale apetytu, na nic nie ma ochoty. A lękki powodują u niej skoki ciśnienia i tak w kółko. Dziadek się tym denerwuje a on też ma kłopoty z sercem i od razu źle się czuje. ![]() Byli wczoraj oboje u lekarza, Babcia ma już leki antydepresyjne, mam nadzieję że jej pomogą.
|
#3753 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Współczucia dla Babci i Dziadka My dajemy moim Dziadkom deprim w opakowaniu po magnezie, bo tak by nie brali i jakoś zimę przechodza i jesień, a latem jak słoneczko to już nie. |
|
|
|
|
#3754 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Iwuś
Ale spryciarze z Was
|
#3755 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki posłałam Wam foty
![]() Jejku, mam nadzieje że nikogo nie przeoczyłam ![]() Beatko Tobie oczywiście też wysłałam, i Tobie Aniu ![]() I Brewce, i pewnie komus po raz drugi ![]() Mariolko a mnie wyślesz tesz zdjęcia slubikowe? Ależ 30 + są produktywne ![]() Dwa dni Was nie czytałam i tyle nadrabiania ![]() A musze zabrać się za pranie i sprzątanie
|
#3756 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie już jeden dziadek tylko został, obie babcie już mi odeszły, jeden dziadek umarł gdy miałam roczek ![]() A ten któty mi został gaśnie z tęsknoty za babcią która mi zmarła 2 lata temu Przykre to i smutne
|
|
#3757 | ||
|
Zakorzenienie
|
Beatko mój dziadek w okresie jesienno-zimowym był płaczliwy i się bardzo "rozczulał" nad sobą i swoimi chorobami. No i tak pomyslelismy, że kupimy takie "pozytywne" tabletki, pani w patece doradziła, własnie na ten etap roku, a że dziadek czyta wszystkie ulotki
więc by stwierdził, że mu nie trzeba, więc wsypujemy niby jako witaminki i babcia tez bierze, no bo to witaminki sa Moja babcia ma 82 lata, a dziadek 85. Wiecej juz ich nie mam. Dwa lata zmarł mój drugi dziadek.Ale po tabletkach Dziadkowie jacys tacy optymistyczniejsi sa i bardziej zadowoleni z zycia Cytat:
Cytat:
u mnie gdyby zabrakło sie jednego z Dziadków to drugi też by zaraz odszedł, zdajemy sobie z tego wszyscy sprawę ![]() Ech zycie ![]() No ja sprzątam z doskoku
|
||
|
|
|
#3758 |
|
Zakorzenienie
|
Vibesko dziękuję
Śliczna jesteś I fotki takie artystyczne Dziewczynki dziekuję Bo Babcia i Dziadek to oprócz moje Ukochanego najbliższe mi osoby i martwię sie nimi. Muszę im więcej czasu poświęcać
|
#3759 |
|
Zakorzenienie
|
Oj, ale dzisiaj spamujecie
ale rozumiem uluobione przez wszystkich świąteczne porządki
|
|
|
|
#3760 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#3761 |
|
Zakorzenienie
|
Iwonko-sprytny i fajny pomysł
![]() mnie niestety tylko jeden dziadek został ![]() drugi dziadek zmarł zanim się urodziłam... jedna babcia-jak pojechałam na obóz harcerski.. druga w moje 18ur. .. ![]() Iwonko Ty się szykuj i bądź w pogotowiu ![]() Rzabbcia jak dojedzie i trochę odsapnie to może da nam znać i się spotkamy -no chyba że już ma jakiś plan ![]() Beatko- ![]() Vibesko-śliczniutka jesteś i młodziutka modelingujesz ,że takie profesjonalne fotki masz? |
|
|
|
#3762 |
|
Rzabbocop
|
Ann najpierw musze załatwić notariusza i lekarzy i wtedy będe wiedziała kiedy będę miała wolne
![]() A dzisiaj kupiłam małżowi laptopa pod choinkę (z zaskórniaków odkładanych przez 3 lata ) więc kompa na pewno będziemy mieli to dam znać |
|
|
|
#3763 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja i modeling ![]() To się wyklucza ![]() Ja naprawdę jestem przeciętną polką ![]() I wiecie? dobrze mi z tym ![]() Zaakceptowałam siebie, taka jaka jestem, i na nic nie narzekam, no może czasem ![]() Bardziej doceniam to że mam zdrowe nogi, zdrowe ręce, zdrowe oczy. Kilka lat temu byłam bardzo gruba! Dopiero od 3 lat wzięłam się za siebie, dużo schudłam, także dzięki mojemu TŻ-towi który prowadzi bardzo zdrowy tryb życia, on preferuje zdrową żywność, aktywność i ruch. Cytat:
Piekny prezent, na pewno bardzo się ucieszy
|
|
#3764 |
|
Zakorzenienie
|
Rzabbuś piękny prezent
Edit: prawie posprzatałam sypialnię. Została mi jeszcze wykładzina do wyprania ale już nie ma siły ![]() Ale mam przynajmniej jedno pomieszczenie w domu, w którym panuje porządek
|
#3765 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale styczeń to sesja, więc musze wiedzieć troszkę wczesniej gdzie, co i jak ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3766 |
|
Zakorzenienie
|
Magliss, łał, jaki avek
![]() potrzebna, potrzebna ![]() tylko małza zwalniam z obowiązku zakupów na wolnocłówce, bo jedyne perfumy, które znam i chciałabym jeszcze mieć i mi się kończą to gucciII, ale nie jest zapach mojego życia a jak sie skończą to zawsze można jakąś 30 na all nabyć, a nie wiązac się z dużą butlą.Bo doszłam dziś do wniosku, że gdybym miała wybierać: prefumeria czy jubiler, to bez zastaowienia poszłabym w świecidełka .Ivuś kapitalny pomysł na te tabletki Rzabbko, jej, jaka Ty jesteś kochana, wspaniały prezent. ![]() W temacie prezentów, to mam z głowy rodziców, zrzuciłyśmy się z siostrą i każdy dostanie pachnidełko . Tylko sobie nie potrafie dopasować zapachu i leżę, naprawdę uczciwie leżę
|
|
#3767 |
|
Zakorzenienie
|
A ja już większą część porządków mam za sobą.
Prezenty kupione, niektóre już rozdane ![]() Jakiegoś natłoku porządków u mnie w domu nie ma, bo sprząramy systematycznie w ciągu roku. A teraz się lenię i patrzę na "Jak oni śpiewają "
|
#3768 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Heloł
![]() Bea, kciukasy strzymam za Babcię i Dziadka Będzie dobrze Mariola, wiem, że wszystko się uda i będzie dokładnie tak, jak chcesz ale i Gadmarko, pięknie wyglądasz, a fryzurka jakby specjalnie dla Ciebie wymyślona ![]() Ja nie poznałam dziadków (no, mamy ojca, ale byłam maleńka i nie pamiętam Strasznie bym chciała poczuć to dziadkowe ciepełko ![]() Rzabbek, wow! Ale prezent super ![]() Vibesko, piękna dziewczyna z Ciebie ![]() A w tę dawną grubość to nie wierzę nic, a nic Maglis, jaki avatarek ![]() Cytat:
Cytat:
![]() A prezenty? Nie mam pojęcia więc nic wielkiego nie będzie ![]() Cytat:
I ja nie widzę na Twojej buźce zmęczenia ![]() No dobra, to się przyznam - chciałabym tak wyglądać, jak Ty Ogromnie mi się taki typ urody podoba Cytat:
Cytat:
![]() A ja ze świętami jestem w tyle
|
|
#3769 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
- dobrze pomyslane ja tez czasami tak robie. Ja tam tez bym chciala laptopa a zamowila sobie bardzo prosta urne???? na wode (filtrowanie i chlodzenie) bo juz mam dosc kupowania tych butli a duzy system zaloze przy zmianie kuchni czyli nigdy )Cytat:
Vibesko - piekne - szkoda gadac - musze malzowi sie pochwalic ale jeszcze spi - a w ta grubosc to tez nie barzdo wierze no i zazdraszczam actywnego partnera to dobrze jak sie ma takiego kogos w zyciu - tez kiedys mialam ale gzdzies sie zapodzial ![]() Cytat:
Gadmarko - wytrzymak jeszcze troszeczke Bea - wszystkiego najlepszego dla dziadkow i mam badzieje ze nastroje im sie poprawia. Moj Filip niestety ma tylko juz babcie - jedna prawdziwa - kochana - moja teszciowa - druga demon - moja mama ![]() Acha i dzieki za przepisy Ewciu ale sie masz z ta woda - gdzie teraz ![]() ![]() A ja spedzilam wczoraj reszte nocy na fixowaniu computera - skoncylo sie na tym ze zrobilam dzisiaj rano system restore bo nic mi nie dzialalo bo zainstalowaniu recomendowanego McAfee antivirus ale network dalej nie mam i meczy mnie to jak bol zeba (maglisko znasz ten bol co nie???? ). By the way bardzo fajny aviator.Ide myc reszte okien i na tym grubsze sprzatanie skonczone
|
|
#3770 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() E mam nadzieję, ze szybko zrobią i będzie wszystko ok Ja oczywiście szaleję na naszej klasie
|
|
|
|
|
#3771 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale to tak sie nazywa - tylko ze to jest na hot water a na cold po prostu chiller - nie wiem skad mi sie ta urna wziela??? - a no wlasnie zapomnialam jak jest urna po angielsku (rzadko to slowo uzywam )Vibesko malz obejrzal zdjecia i przytaknal - jestes piekna dziewczynka ![]()
|
|
#3772 |
|
Rzabbocop
|
Lide my już od wielu lat mamy osobne kompy bo inaczej niewyróbka
![]() a w PL to mieliśmy małż swój i ja swój, jeden dodatkowy dla gości, serwer i laptopa tutaj ja mam stacjonarny - stary małża z PL a małż ma laptopa ale już z lekka niewydolnego - rozbiera go i naprawia srednio co 2 tygodnie a to kabelek od wyświetlacza sie ułamie a to zasilacz padnie a to zawias sie ułamie a to jeszcze coś ![]() Małż był bardzo zaskoczony ale cieszy sie z prezentu ![]() A system filtrowania wody przywieźliśmy sobie z PL bo ja nie umiem bez tego. Niedawno coś tam walnęło w nim i przez około miesiąc nie miałam czystej wody i cierpiałam strasznie Coś ja jeszcze chciałam ... |
|
|
|
#3773 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
po prostu czasami nadmienialas ze malz zajol compa ale teraz pamietam ze rowniez pisalas ze jego laptop znowu caput. Ja tez mam 3 ale laptop by mi sie przydal i to nie chodzi o pieniadze tylko ze jakos tak ostatnio przestalam kupowac rzeczy dla samego kupowania a zaden z computerow nie chce sie tak naprawde zepsuc - kiedys regularnie kupowalam nowy co 2 lata (jak stary odpisalam z taxation ) i ten "stary" byl zawsze dla malza - ale teraz przestalao mnie to bawic U nas ta woda niby nie jest zla ale jakos nie moge sie zmusic do picia "kranowy" a w Melbourne to tylko taka pilam. No i ciagle kupoje w butelkach ale to i dla srodowiska zle i coraz czesciej zapominam i uzywam "businessowa" a pozniej jade maszyny zrobic i nie mam wody dla customers . Och ta starosc![]() Monika, E dlaczego nie ma jeszcze waszych zdjec na naszej klasie
|
|
#3774 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I ciągle swata Cytat:
no no no ![]() No małż spróbowałby się nie cieszyć ![]() Monika mówiła, że szuka zdjęcia ![]() A E boi się co by obcy nie oglądali, tak sądzę |
||
|
|
|
#3775 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale tak naprawde to nie wiem czy bym chciala - zazdrasna jestem strasznawie i co by to bylo jak moj ukochany by mnie rzucil dla innej ![]() ![]() ![]() A tak jeszcze o computerach - to chyba to jest coraz czesciej obraz "typowej" rodzny - ja to nawwet czasami malzowi wysylam maile albo Google talk co by mu sie przypomniec ze jestem . Zpraszam go do siebie do office zeby sie przenniosl ale mowi ze wolo swoj kacik . Och well nie wie co traci.By the way czy ktoras z was zainstalowala ten mail rogram co Mariola miala w podpisie - ja sprobowalam - bardzo fajny ale cos mi nie chcial wysylac maili to wywalilam - ale zrobie drugie podejscie na spare computerze. A Monika to rzeczywiscie cos dlugo szuka tego zdjecia przeciez miala fajne z tej Turcji - co do E- naszej slicznotki - to nie mam slow ![]()
|
|
#3776 |
|
Zakorzenienie
|
Rzabbko
To się nazywa dbałość o gości Awaria w kuchni - w związku z tym sterta prania, pełna zmywarka i mam poważne obawy, że w końcu ręcznie będę musiała się z tym uporać ![]() A przecież całą instalację wymienialiśmy I tu po raz pierwszy kogoś zalałam (nawet 2 razy, wrrrr...) A foty nie dam A reszta nie musi ![]() A z porządków świątecznych, to ja właściwie tylko okna Resztę też robię na bieżąco, więc nie mam szału przedświątecznego sprzątania ![]() Tylko przez tę awarię, to znowu trzeba będzie coś w tej kuchni kombinować
|
#3777 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale to prawda, w ciągu jednych wakacji przytyłam ponad 10 kg, więc sporo. To było po mojej operacji oka, nie mogłam wstawać przez dwa tygodnie, potem też nie mogłam się przemęczać, a ja zawsze byłam bardzo ruchliwym dzieckiem. Więc mnie utuczyli, wszystko poszło w boczki, i wyobraźcie sobie co ja czułam jak poszłam do szkoły, tak wredne i złośliwe jak dzieci potrafią być to A potem zaczęły się moje jazdy z dietami, nie jadłam nic, śniadanie i obiad w domu, zero słodyczy, jedna kromeczka na śniadanie, lekki obiad w domu i koniec. Chyba nie muszę pisać co się działo z miom organizmem? Pewnego razu wzięłam się za siebie, za zdrowe odżywianie i zaczęłam normalnie wyglądać. Teraz jestem na etapie, kiedy nie chcę już wyglądać jak wychudzona nastolatka. Mam 24 lata i chcę wyglądać jak kobieta, po kobiecemu, zdrowo i naturalnie ![]() Cytat:
![]() Mam siostrę, ale na Dominikanie mieszka, z narzeczonym, od 5 lat ![]() Także to nie wchodzi w rachubę ![]() Cytat:
![]() U mnie jest to samo, mój tata to szaleniec, komputerowiec, obecnie ma 2 laptopy, a już 3 leci do nas z allegro. Cytat:
![]() A ja nie mam fotki
|
|
#3778 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3779 |
|
sophisticated
|
cześć
![]() Marysia nadal chora, więc nie mam czasu za bardzo miłej niedzieli |
|
|
|
#3780 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Brewko ale masz cudny avek Dziewczyny wiecie co się dzieje z Pingwinkiem?? Jakieś zdjęcia z gorącej Kuby się już pokazały czy nie? Bo coś jej nie widzę na forum
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:58.

raczej nie idzie bardziej

Będzie dobrze