|
|
#4891 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część IV.
Cytat:
Cytat:
|
|
#4892 |
|
Zakorzenienie
|
4 albo 10.
Edytowane przez zonamojegomeza Czas edycji: 2016-05-15 o 11:47 |
|
|
|
#4893 | ||||
|
Zadomowienie
|
Sierpnióweczki 2016! Część IV.
Cytat:
Oo to współczuję konieczności spania na kanapie, niech skutecznie wietrzeje to łoże. ![]() Cytat:
Brawa za studniówkę i pijemy soczek! Cytat:
O dzięki za informacje, zaczynam też ogarniać, co zamówię. ![]() Cytat:
Dzięki, zapamiętam sobie ten chlebek. ![]() Nie wiem jak było u mnie z PCO, torbiele się robiły, ale z zajściem w ciążę problemu nie było, coś tam było chyba na rzeczy, ale lekarze też nie byli zgodni. Edytowane przez florencee Czas edycji: 2016-05-15 o 14:25 |
||||
|
|
|
#4894 |
|
Zakorzenienie
|
witam
Ostatnio jakoś wysiedzieć przy kompie nie mogę, a na tel coś się popsuło i nie mogę podczytywać ![]() zonamojegomeza kciuki, żeby szybko skurcze się uspokoiły... brałaś wcześniej acard? u mnie w 3 trym zawsze lekarka odstawia acard. Piernik Torunski też mam duże problemy z krwawieniem z nosa, to się da przeżyć gorzej pojawiające się naczynka na twarzy, o nogach nawet nie wspominam ![]() agnszp wszystkiego najlepszego, jak się udała impreza? asicuha piękny kolor ścian ![]() Krefetka zdrówka, już jest lepiej? U mnie chłopaki na basenie a mnie coś gardło boli i sobie odpuściłam basen, więc siedzę w domu....
|
|
#4895 |
|
Zadomowienie
|
Plan na wieczór: serial, lody i wyro
![]() W końcu odpocznę
|
#4896 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ---------- PrEczytalam wino... Glodnemu chleb na myśli. |
|
|
|
|
#4897 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4898 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny z suplementów na krwawienia i naczynka super jest jeszcze mleczko pszczele. Polecam
Głupie pytanie : czy toksoplazmozą można sie od kota zarazić przez podrapanie? Kot rodziców mnie solidnie przypadkiem uszkodził i się zastanawiam.. Bo niby wiem że tylko przez odchody, ale w końcu on je tymi łapami zakopuje? Mama karmi go dość często surowym mięsem plus kot czasem wychodzi na dwór... Któraś z Was coś wie na ten temat?
|
#4899 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a z brzucha schodzi mi skóra..jak wąż normalnie mam nadzieję,że zaraz po tym nie pojawią się rozstępy..kuruj się...u nas pogoda do d... ![]() i Ty tak umiesz?![]() Cytat:
---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ---------- Cytat:
kurcze z tym kotem to tak intuicyjnie to chyba jedynie w ten sposób,że miałby jakieś resztki odchodów na pazurach..myślę, że mała szansa..koty mimo wszystko to czyściochy.. nawet jak zakopują odchody to ich nie dotykają przecież.. jak się masz zamartwiać to kota to weta i zbadaj jego..już dojechaliście do domu? |
|||
|
|
|
#4900 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dzięki, wraca do normy Jak siedzisz w domu to korzystaj z czasu tylko dla siebie
|
|
|
|
|
#4901 | ||||
|
Zakorzenienie
|
hej
Ja dziś kończę 26 tc Cytat:
![]() Mam nadzieję, że już lepiej ?? Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Wietrz dużo pokój, może szybko smród wywietrzeje
|
||||
|
|
|
#4902 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Kota już nie zbadam bo właśnie wracamy :P szybciej sobie zrobię badanie... Zbliżają mi się kolejne pobierania krwi więc akurat będzie okazja. Eh człowiek w ciąży wszystko tak intensywnie analizuje :P Mam link: http://m.ceneo.pl/29093385
...no day but today... Edytowane przez scoiatael86 Czas edycji: 2016-05-15 o 18:35 |
|
|
|
|
#4903 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Super plan. ![]() Cytat:
Jak za niedługo badania krwi, to dobrze, dowiesz się na pewno. ![]() Cytat:
Wróciłam z urodzin, było bardzo fajnie. Ostatnie dziecko z rodziny skończyło 18 lat, więc jak Arturek się urodzi, to będzie jedyny nieletni.
|
|||
|
|
|
#4904 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
tylko pytanie czy ewentualne zarażenie wyjdzie tuż po kontakcie z kotem jaki jest ewentualnie czas pojawienia się w morfologii przeciwciał itp?Cytat:
|
||
|
|
|
#4905 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zamówiłam kosz Mojżesza, może teraz się wreszcie zacznie energia do zakupów. Mąż powiedział, że w takim razie kupujemy też meble do pokoiku Artusia i mamy się po nie wyprawić we wtorek. Potem w czerwcu planujemy wózek i fotelik (to będzie prezent od rodziców ), do tego rzeczy apteczne, reszta ubranek i jakoś to będzie. |
|
|
|
|
#4906 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() aż mi dziwnie, że mogę dalej sobie poleżeć ![]() wydaje mi się że mało prawdopodobne, żeby od kota się zarazić, ty bardziej, że musiałby nosić 72 godzinne resztki na pazurach bo tyle trwa wykluwanie bakterii toxo z tego co wiem. Teraz sobie leże a Jasiek kopie. W końcu to zauwazylam gołym okiem Wreszcie !! Cytat:
bo nie ogarniam ![]() Cytat:
05.08.2010 Początek "Nas" ![]() <318.07.2011 zaręczyny 31.08.2013 "i że Cię nie opuszczę aż do śmierci" ![]() 12.12.2015 II kreseczki 23.08.2016 Czekamy na Ciebie maleństwo Edytowane przez Orange_tree1 Czas edycji: 2016-05-15 o 20:41 |
|||
|
|
|
#4907 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mój też ostatnio zaczął, bardzo rośnie w siłę. <3 Ja dość długo szukałam tego kosza używanego, w sumie chciałam już odpuścić, przestawiać meble w sypialni i wciskać na chama najmniejsze możliwe łóżeczko, ale jednak pojawiła się akceptowalna oferta, to kliknęłam. Mam nadzieję, że przyjdzie i będzie ok, bo już mam dość oglądania tych koszy.
|
|
|
|
|
#4908 |
|
Rozeznanie
|
Melduję się, że dotarliśmy bezpiecznie do domu
teraz trzeba się ogarnąć i iść spać... ciężki tydzień w pracy mnie czeka, bo mamy oceny roczne, muszę cały swój zespół ogarnąć. Będę Was nadrabiać wieczorami ![]() dobranoc!
|
#4909 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
u mnie ten kosz miałby słuzyć w salonie bo w sypialni bedzie zwykłe łóżeczko, napalilam sie juz troche na ten kosz
|
|
#4910 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Nie zazdroszczę ocen rocznych .... ja co prawda zawsze byłam oceniana, ale u nas to masakra te oceny. najpierw każdy sam siebie w specjalnej aplikacji (godzina minimum ) później spotkania i pitu pitu ![]() Kocham to
|
||
|
|
|
#4911 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To dobrze, że już jesteście w domu. ![]() Powodzenia w ogarnianiu zespołu, trzymam kciuki! Cytat:
Mój kosz miałby za zadanie wędrować też po całym mieszkaniu. A łóżeczko myślimy żeby dokupić później, jak będzie już syn z kosza wyrastał i plan jest taki, żeby wtedy spał już w osobnym pokoju - nie wiem do końca jak to wypali, czy to się zgra czasowo, zobaczymy.
|
||
|
|
|
#4912 | |
|
Zakorzenienie
|
dobry wieczór
dziś mam 26 +0 tc Cytat:
kosze mojżesza są świetne
|
|
|
|
|
#4913 |
|
Rozeznanie
|
Witam sie dzis juz jako szczesliwa mężatka
![]() ImageUploadedByWizaz Forum1463345743.789209.jpg Tak sie prezentowaliśmy, tutaj z ciociami przed wejściem na ślub ![]() Było cudownie, na ślubie duzo śmiechu, nie mogłam zachować powagi przy moim tżcie, przyjecie weselne bajka, wszysycy sie dobrze bawili, jedzenie pyszne, zabawa do 3 rano ja na takiej adrenalinie ze nie odczuwałam zmęczenia prawie w ogole do tej 3 rano ![]() Dziekuje bardzo za życzenia dla nas
|
|
|
|
#4914 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dzięki Cytat:
Cytat:
paznokcie polamowane, serial obejrzałam i jeszcze wizaż nadrobiłam ![]() Cytat:
![]() Arturek ma szanse w rodzinie na jakieś towarzystwo, czy tylko na rodzeństwo może liczyć??Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Pięknie wyglądałaś, nie widać w ogóle brzuszka, świetnie, że impreza udana
|
|
|
#4915 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziś mam studniówkę stawiam soczek, może być grejpfrutowy, bo właśnie taki piję ![]() Ja świętowałam z TŻ wczoraj, byliśmy na pizzy, a potem wciągnęłam jeszcze panna cotta Co do krwawienia z nosa to ja tak mam od początku ciąży. Jak zaczęłam wymioty w 6tc (rzygałam i krew się ciurkiem lała na raz) tak do dziś co 2-3 dni leci mi krew. Kiedyś nawet w tesco przy kasie krew mi zaczęła lecieć
Edytowane przez ziuta. Czas edycji: 2016-05-15 o 23:46 |
|
|
|
|
#4916 |
|
Raczkowanie
|
Cześć ja tylko na chwile napisać co u mnie jutro rano Was nadrobię.
Co do piątku miałam fatalny dzień bo pokłóciliśmy się z mężem, jeszcze tylko 3 miesiące do porodu więc chciała bym, żeby w końcu pomalował mieszkanie póki mam jeszcze siłę posprzątać i ogólnie za prace domowe się wziął, a on wraca po 8 godzinach pracy i tylko zmęczony, a więcej planuje niż robi. Ja też przed pójściem na l4 pracowałam 8 h i wszystko robiłam w domu nie narzekałam, a ten tylko laptop, pilot jedzenie pod nos mu dać i odpoczywa. W sobote zawzięcie milczał on tak lubi się fochnąć zamiast pogadać i wyjaśnić na spokojnie, lecz musiał się odezwać bo na meczu miał wypadek pojechałam po niego i auto wzięłam go na pogotowie i okazało się, że ma jakiś poważny problem z barkiem. Lekarz dyżurujący wsadził to w gips żeby usztywnić i jutro ma zgłosić się do ordynatora by podjął decyzje co z tym dalej. Masakra mam nadzieję, że to nic poważnego wymagającego operacji i szybko wróci do sprawności. Normalnie od piątku wszystko pod górkę, mam nadzieję, że stres nie zaszkodzi małemu. agnszp gratuluje
|
#4917 |
|
Raczkowanie
|
Zainstalowalam aplikacje, ale czad
Nie mam czasu podrapać się po tyłku, przepraszam. Tak na szybko (jak zwykle, ostatnio): ZUS wysłał pismo do pracodawcy i ten powiadomił mnie o kontroli. Na razie to papierologia. Pewnie wynika to z krótkiego okresu zatrudnienia, choć z drugiej strony wcześniej miałam działalność i normalnie odprowadzalam składki. A jeszcze wcześniej też pracowałam, więc ciągłość zatrudnienia mam, ale oni oczywiście zrobią wszystko, żeby nie wypłacić kasy :\ Ktoś pisał o wodzie przy glukozie. Pielęgniarka mi powiedziała, że jak najbardziej wodę można pić, nie wpływa na wynik. Tija, bo już któryś raz chce zapytac: jak rozmowa Twojego chlopa? Dobrze wypadł? Mój teraz ma dwie, ale ten to ciągle gada z jakimiś firmami. A niż trafi się coś lepszego ;-) ---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:58 ---------- L4 mam chodzące, ale i tak mam obowiązek siedzieć w miejscu zamieszkania. Słuchajcie, jak się w tym cholerstwie robi edycję i welocytowanie? Gdzie emotki??? |
|
|
|
#4918 |
|
Zakorzenienie
|
agnszp gratuluję
|
|
|
|
#4919 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Korzystasz z taptalk? ---------- Dopisano o 06:43 ---------- Poprzedni post napisano o 06:41 ---------- Cytat:
Ślicznie wyglądałaś super ze ślub/ wesele sie udało Gratulacje. ---------- Dopisano o 06:49 ---------- Poprzedni post napisano o 06:43 ---------- U mnie pada, co akurat mnie cieszy bo od czasu do czasu uwielbiam taka pogodę Dziś mam zamiar ogarnąć dietę i przepisy na tydzień, przepisać w końcu wyprawkę i dokleić do niej linki, żeby mąż wiedział o co mniej więcej chodzi. A to wszystko w pozycji horyzontalnej ![]() Także jak widać zarobiona dziś będę. A jak u Was sie dzień przedstawia? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
||
|
|
|
#4920 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny..
Cytat:
super,że już poważne zakupy poczynione, teraz pójdzie z górki ![]() Cytat:
też chciałam kosz ale w końcu zdecydowałam się na hamak i kupiłam do części dziennej domu właśnie hamak, a łóżeczko będzie w sypialni.. Cytat:
Cytat:
no i witaj w gronie mężatek ![]() Cytat:
za studniówkęz tym krwawieniem to porażka jakaś...mówiłaś o tym lekarzowi? coś zalecał dodatkowo? Cytat:
współczuję sytuacji,ale odnośnie zmęczenia tżeta po pracy i jego zapału do obowiązków domowych to powiem Ci,że teraz kiedy mam przykaz leżenia i brak wyboru co do tego kto ogarnia dom i nas to widzę to trochę inaczej - ja miałam tak jak Ty wracałam z pracy i latałam do wieczora z obiadem,zakupami, sprzątaniem, jeszcze sprawami okołozawodowymi męża i swoimi itp. nie narzekałam bo zawsze to bardzo lubiłam i nie chciałam nawet za bardzo dzielić obowiązków..teraz widzę,że to nie do końca było dobre..mąż robi wszystko tak dobrze jak ja albo i lepiej-wcześniej nie miał szansy się wykazać, bo wszystko robiłam sama..wiesz skądś ten talerz ląduje w jego rękach przed tym laptopem..pomyśl czy nie ma rzeczy, których jak nie zrobisz Ty to świat się nie zawali a mąż będzie zmuszony się zaangażować.. wiesz drobne sprawy typu brak wypranych, wyprasowanych ubrań, ulubionego jedzonka w lodówce itp. Chłop musi zostać postawiony czasem w jasnej sytuacji , żeby się zmobilizować..ale teraz pewnie musi dojść do zdrowia, oby jak najszybciej to nastąpiło![]() ---------- Dopisano o 07:10 ---------- Poprzedni post napisano o 07:06 ---------- Cytat:
![]() a nawet zaszaleje i poleżę w łóżku..plany? najpierw standardowo przegląd aktualnych ogłoszeń motoryzacyjnych, potem szybkie ogarnianie siebie i miejsca stacjonowania, następnie przegląd internetów, lektura, oczekiwanie na kuriera, a potem męża..może w trakcie coś wypadnie..o np. jak trzymanie kciuków za badanie Tijii dziś
|
|||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:55.

niech już przestanie pachnieć farbą, bo długo tak nie pociągnę, czuje się jak zombi :P
dla tż !! Słuchaj się go 

<3

mam nadzieję,że zaraz po tym nie pojawią się rozstępy..

stawiam soczek, może być grejpfrutowy, bo właśnie taki piję