![]() |
#2551 | ||||||||||||||||
Zadomowienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) III
heeeej
![]() Cytat:
![]() ![]() buuu, a u mnie zero, po prosu zero śniegu... Cytat:
![]() btw. Milkuś, Ty codziennie śmigasz na basen? Ciągle czytam, że byłaś na basenie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() A kolezanka moze cos szczegolnego lubi? Bo zielone moze byc wszystko - począwszy od szalikow/czapek/nausznikow/rekawiczek, na biżuterii skończywszy. Może kolczyki albo bransoletka z zielonymi akcentami? Albo zielone korale? Zależy co kolezanka lubi ![]() A TZ hmm... czyms sie interesuje konkretnym? Faceci czesto maja jakies 'dziwne' dla nas zainteresowania, wiec moze pojsc tym tropem przy wymyslaniu prezentu? Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Miłych zakupów i daj znać jak się udały ![]() i prawidłowo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a co do sniegu, jak widzisz zalezy gdzie. U mnie, na polnocy, nie ma go wcale. Ale juz na poludniu jest go sporo takze sa szanse, ze bedziesz miala sniezne swieta i nowy rok ![]() Cytat:
jezuuuu, a gdzie Twoja mam pracuje, ze tak dlugo - jesli moge spytac? Jaka masakra...:/ Cytat:
ech, a ja wlasnie wrocilam od kolezanki, u ktorej nocowalam po imprezie ![]() ![]() ![]() Teraz jestem półzgonem - strasznie bola mnie nogi i glowa (z imprezy przyszlysmy grubo po 5 ![]() Nie wiem co zrobic. Poczekamy-zobaczymy ![]() Milego dnia kochane ![]() emotki musialam pousuwac
![]() |
#2552 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A co do tego, że nie masz babci to przykro mi ![]() Ja mam dwie babcie i jednego dziadka, bo drugi zmarł ![]() A co do zakupów, to dziekuje, udały się. Tzn. babacia obkupiła mnie we wszelkiego rodzaju spozywcze zaopatrzenie ![]() Np. wiejskie, jogurty, serki homo, budynie, napoje, no i wkońcu kupilam sobie Bran Flaksy ![]() ![]() ![]() No i Babciusia nowy kubek mi kupiła ![]() ![]() A teraz wypiłam kawke, zjadłam zupke i mam zamiar się polenić ![]() emotki musiałam usunąć...
![]() ![]() |
![]() |
#2553 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() hehe imprezowiczkaaa ![]() ![]() Cytat:
![]() miłego leniuchowania .. ![]() Nawet nie zaauważyłam kiedy się Wtajemniczyłam ! ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2554 |
Zakorzenienie
|
a ja zalatana
![]() na zakupach i teraz uwaga.. 2 h pakowałam prezent! Ale kolega z Gdańska będzie miał roboty hyhy ![]() Ale to dobrze ![]() Siedze w domu, snieg za oknem.. pieknie jest... I tak.. spokojnie.. ![]() ahh ![]()
#2555 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() U mnie też ślicznie pruszy ![]() Dobra ja spadam do sklepu po zakupy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2556 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() A ja dziś sobie kupiłam porządne kozaki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Madame_apple a Ty jak często prostownice stosujesz ![]() ![]() Lolciu Ty także masz prostownice ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2557 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Ja osobiście mam prostownice ceramiczną i mam ją od dwóch lat, stosuje dość często, a przez długi czas uzywałam dzień w dzień i jakoś wcale nie mam strasznie zniszczonych włosów. Wszystko zalezy od włosa no i od tego jaka jest ta prostownica.
![]() ![]() |
![]() |
#2558 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2559 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Prawie 600 zł ![]() ![]() A jaką masz dokładnie prostownicę ![]() Cytat:
![]() ![]() Ale mam urwanie głowy - brat mi po mieszkaniu w masce speidermana lata ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2560 |
Zakorzenienie
|
Nie,Ja mam włosy gitarka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tak mi się nudzi,że właśnie gram w Mario ![]()
#2561 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ja mam prostownice firmy: optimum. Jest dość cienka, srebrna, no i jak wspominałam, ceramiczna. Jest to zwykła prostownica, bez żadnych tam nakładem do karbowania itp. Otórz nie stosuje i NIGDY nie stosowałam, żadnych ochronnych kosmetyków ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2562 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() hoho ![]() Cytat:
![]() Jak ja Wam zazdroszczę tego śniegu... U mnie jesień wciąż i raczej nie zapowiada się na zmiany w najbliższym czasie. fajnie. Bardzo lubię pływać, kiedyś 3 razy w tygodniu trenowałam w sekcji. Teraz jakoś odwykłam, rozleniwiłam się no i przerzuciłam aktywność na rower^^ Muszę kiedyś się zmobilizować i poruszać znów na basen ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Mam prostownicę Phillipsa, jakąś jonizującą czy coś. Można sobie ustawiać odpowiednią temperaturę dostosowaną do struktury i grubości włosów. Nie pamiętam teraz jaki to dokładnie model (na niej nie pisze, a pudełko zaginęło w akcji:P), ale jak znajdę w necie to dam linka. Jestem z niej bardzo zadowolona - włosy prostuję od 2lat regularnie, praktycznie nie używam preparatów ochronnych bom za leniwa (ale muszę zainwestować w ten, o którym pisała gujanka, strasznie mnie on kusi:P), a włosy w ogóle nie są zniszczone. I to nie tylko moje odczucie - potwierdza je fryzjerka. Może to kwestia tego, że z natury są gęste - ale trzymają się świetnie ![]() Dla efektu tylko przed prostowaniem nakładam na nie płynny jedwab - wtedy pięknie się błyszczą ![]() Cytat:
![]() Super Mario Bros? ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2563 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2564 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Oj sama jestem w szoku z tą ceną, bo sama nigdy bym sobie za tyle butów nie kupiła ![]() ![]() ![]() ![]() Ps. Ja nadal mam słabość do supaplex ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Koniecznie z tym basenem musisz nadrobić ![]() ![]() ![]() A te butki to nie jakieś cudo ![]() ![]() ![]() No właśnie ja za gęstych tych włosków nie mam ![]() Dziękuję za informacje dot. prostownicy. A co to za płynny jedwab ![]() ![]() Mój brat zachowuje się jak zwierze wypuszczone z klatki na wolność ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2565 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Milciu prostownice mam już dwa lata i do tej pory nic z wlosami mi się przeciez nie stało, to czego miałabym się bac ? ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2566 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2567 |
Zakorzenienie
|
Witam,wpadłam się tylko przywitać,bo zmęczona jestem
![]() Niedawno wróciłam ze spotkania z TŻ-tem,zjadłam coś ciepłego no i teraz tylko poleniuchować mogę ![]() Milkuś - Niezła cena butków ![]() ![]() Miłego wieczorku ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#2568 |
Zakorzenienie
|
madame_apple nie wiem co z ta kolezanka zrobic, bo mam z nia bardzo maly kontakt. rozmawialam z nia moze 4 razy
![]() a jesli chodzi o mojego tz... gitaruje, rysuje, gotuje ![]() milka, ja prostowalam wlosy przez dlugi czas. w koncu zaczely mi sie sypac z glowy. w przeciagu ostatniego roku uzylam prostownicy moze 4 razy szkoda mi juz moich zniszczonych klakow tym bardziej, ze chce miec dluuuugie ( jak na razie 'do stanika', falujaco-krecace ![]() u mnie sniegu brak. dzisiaj nie wytknelam nosa za drzwi. tz przesiedzial u mnie caly dzien ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2569 |
Zakorzenienie
|
U mnie też brak śniegu
![]() ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#2570 |
Zakorzenienie
|
Phenomenko ja też oglądałam z Tż-etem shreka 3 i dziwnym trafem również nic z niego nie pamiętam
![]() ![]() ![]()
#2571 |
Zakorzenienie
|
tez ogladałam shreka 3 i tez , o dziwo, nie pamietam
![]() Kochane, padam, idę spać, musze odespac wczorjasza nockę ![]()
#2572 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() heh ![]() ![]() A ja oglądam Złap mnie jeśli potrafisz jednym okiem ![]() Jak cierpicie na brak, to ja wam mogę sypnąć śniegiem ![]() Dobranoc bo już chyba nie zagladne ^^ ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2573 |
Zakorzenienie
|
a u mnie mnóstwo śniegu
![]() padam p otych łyżwach... ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2574 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() A Twoja mama, jak moj tata: "nie warto kupowac byle czego,lepiej zaplacic wiecej ale miec 100%pewnosci co do jakosci" - nie powiem, cieszy mnie ze ma takie,a nie inne zdanie w tej kwestii^^ nie ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
hmm to moze po prostu pogadaj z nia co by chciala? skoro jej nie znasz trudno Ci bedzie utrafic w jej gust, a jak jej kupisz cos co ona chce to obie bedziecie bardziej zadowolone ![]() a co do TZ - to moze coś związanego z rysowaniem-jakis bajerancki ołówek np... hmmm albo idź na całość, kup mu seksowny fartuszek i powiedz,ze tylko w nim może z Tobą gotować^^ ![]() oooo, baaardzo chetnie ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2575 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() a moje umiejętności łyżwiarskie na razie sprowadzają sie do niewywalania sie na lodowisku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2576 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2577 |
Raczkowanie
|
Drogie Koleżanki!
Co powiedziecie o takiej sytuacji. Od pn. do pt. mieszkam w internacie i prawda jest taka, że jem bardzo mało. Obiadów nie jem prawie wcale, a śniadania i kolacje to też jem w jakichś mikro porcjach. Czasami jest tak, ze cały dzień żyję na bułce, kawie i herbacie. Kiedy jednak wracam na weekend do domu zaczynam jeść dużo więcej. W sumie śniadania, obiady i kolacje zjadam, są to niewielkie porcje, ale te słodycze.. Ostatnio postanowiłam nie jeść słodyczy od pn. do czw. bo zjadam ich tyle w weekend! Jak sądzę jest to niezdrowe dla mojego organizmu? (takie nieregularne jedzenie)
#2578 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() rozumiem Cię bop też nie mam żądnej babci i zawsze zazdroszczę tym którzy mają chociaż jedną ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() czekam na fotkę ![]() Cytat:
![]() ![]() a tż-owi może jakieś akcesoria do rysowania, książkę... książkę kucharską... ![]() Cytat:
![]() ![]() ja też ![]() na sprzątałam się dziś aż sie zmachałam ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2579 |
Zadomowienie
|
a u mnie ani grama śniegu
![]() ![]() mar_ta1, nieregularne jedzenie to najgorsza rzecz jaką możesz zrobić dla swojej figury i wagi. Jedz mniej ale częściej i w mniare regularnie, wtedy będzie wszystko dobrze ![]()
![]() |
#2580 |
Zakorzenienie
|
Ja właśnie wypiłam sobie Freeq`a jabłkowego
![]() ![]() Mam takiego doła, że tragedia. I musze przyznać, że w moim życiu coraz gorzej się dzieje. I już nawet udawanie, że jest ok mi nie wychodzi... Już chyba nie chce mi się udawać nawet... Idę sobie do łóżka chyba poczytać. Dobranoc Dziewczynki ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:18.