|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3061 | |
Rozeznanie
|
Dot.: nowości Oriflame cz. II
Cytat:
Widzę, że tylko na Ciebie mogę tu liczyć - dziękuję raz jeszcze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3062 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Polecam rownież Scrub z żórawiną fajnie oczyszcza, skora jest gladka , poprostu super ![]() ![]()
Świat Majuli ![]() Wymianka https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=422873 Wish lista https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=425234 Edytowane przez majula Czas edycji: 2007-12-14 o 13:25 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3063 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3064 |
Wtajemniczenie
|
Powiem Wam, że ten krem do ciała z borówką jest super!
![]() ![]() Z kat. 1 prawdopodobnie wezmę puder Vision, 2 żele z promocji 2za1, odżywkę do rzęs (jednak na tą z zalotką się nie skusiłam ![]() ![]() Ciocia zachwala krem żurawinowy. Na początku narzekała, że jej taki na zimę kupiłam, a chciała lekki, ale teraz jes na odwrót ![]() Ten uniwersalny na zimę też jest ok. Ja mam na zimę raczej skórę przesuszającą się (normalnie mieszana) i wcale się nie świecę. Szybo sie wchłania, ładny, jakby różany zapach, dość gęsty i wydajny. Cała rodzinka uzywa. Stosuję też od 2 tygodni mikrodermabrazję i widzę efekty ![]() ![]()
#3065 |
Przyczajenie
|
czesc dziewczyny ja sie wlasnie ostatnio zpisalam do ori i mam pytanie jedna rzecz mi nie doszla z zamowionych i jest w brakach w poniedzialek ide zlozyc drugie zmowienie to czy do listy musze zapisac ten kosmetyk ktory nie doszedl czy oni to maja jakos w komputerze?prosze pomozcie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3066 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#3067 |
Wtajemniczenie
|
hej dziewczyny miała któraś z Was wodę toaletową ice i fire??? zastanawiam sie czy nie wziąć w promocji za 34zł oba te zapachy
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3068 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3069 |
Wtajemniczenie
|
a ja się zastanawiam nad tym pudrem Visions. Ma świetne opinie, jest z lusterkiem i dołączonym puszkiem, jednak za taką ocene to dziwne.... Nie wiecie moze czy nie tworzy maski i czy nie zapycha??
#3070 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jasny odcień pudru mi pasował, ale ciemniał na twarzy. ![]()
![]() |
#3071 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3072 |
Raczkowanie
|
hihi lusterko to rzeczywiście za dużo powiedziane, ja miałam wrażenie,że to foliaaluminiowa
![]() miałam ciemny odcień, tzn mam do dzisiaj, bo go nie uzywam, zapychał mi pory, ciemniał na twarzy jeszcze bardziej i nie powodował matu, co sprawiło, że leży sobie gdzieś w pudełku z zapomnianymi kosmetykami. teraz uzywam jako pudru tych brązujących kuleczek GG i jestem zachwycona, kolor robi idealny, nie znika z twarzy za szybko i nie powoduje błyszczenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3073 |
Zakorzenienie
|
Mnie kusi za to puder normalizujący do strefy T, tylko nie wiem czy odcień Light/Medium będzie dobry dla mnie, bo jestem dość blada, ale dobre opinie na KWC zachęcają
![]()
#3074 |
Zadomowienie
|
Dla mnie to taki przeciętniaczek. Co prawda maski nie robi, nie zapycha mnie, ale efekty na twarzy też nie są powalające. Ot, troche matuje i wyrównuje koloryt. Opakowanie beznadziejne, nie puszek a zwykły kawałek gąbki, a to lusterko to żart chyba jakiś
![]()
#3075 |
Raczkowanie
|
ach i jeszcze z pudrów to mogę z ręką na sercu polecićkorekcyjny puder prasowany, co prawda nie kryje ( ale też raczej nie takie jego zadanie) ale super matuje i dopasowuje się do kolorytu cery
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3076 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3077 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3078 |
Raczkowanie
|
a widziałyście jakie piękne są teraz torebeczki papierowe>>?? mają na sobie srebrzyste gwiazdki
![]() ![]() ![]() ![]() wogole to ja uwielbiam pakować prezenty ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3079 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3080 |
Zadomowienie
|
dziewczyny, mam pytanko. W nowym katalogu jest taka promocja że jak się weźmie pastę Opti fresh do zębów to szczoteczka jest gratis. Czyli jak będę składała zamówienie przez internet to jak wpiszę kod pasty, to szczoteczka wskoczy automatycznie, czy kod szczoteczki też muszę wpisać?
#3081 |
Raczkowanie
|
roznie to jest, musisz popróbować, mi kiedyś przy takiej promocji wpisało samo, a innym razem ja musiałam dopisywać
w cenniku nie jest napisane, że trzeba wpisać kod, więc pewnie nie trzeba będzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3082 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Normalizujacy bardzo polecam, mysle, ze ten odcien powinien byc dobry, ale moze dobrze by bylo sprobowac na twarzy najpierw. Szkoda, ze nie jest teraz w promocji, bo korekcyjny mi mniej podpasowal, czasem jak nalozylam w jednym miejscu za duzo, to widac bylo taki poszarzaly odcien. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3083 |
Rozeznanie
|
O jejq, a ja bardzo lubie puder V. Mm jasniejszy odcien. Nakladam pedzlem, puder zachowuje sie jak sypki - delikatnie ojednolica koloryt, jest bardzo lwkki, nie kryje, lekko matuje. Nie zauwazylam cie nienia ani zapychana porow. Ja moe polecic, choc opakowanie juz gorzej - po pierwsze nie lubie dwuczesciowych (odkrecane wqieczko), tylko otwierane, po drugie to lusterko to jak ktosm powiedzial kawel folii, bardzo znieksztalca twarzx, nie nadaje sie do przegladania, po krotkim czasie sie porysowalo, poscieralo - szopka!
Puder T-balance jest bardzo dobry. Mam ciemniejszy odcien, ktory nakladany w wiekszej ilosci gabeczka jest nieco widoczny na mojej srednio jasnej cerze, ale nakladam go glownie pedzlem. Daje natychmiastowy, mocny mat, dobrze kryje, mozna uzywac go na sucho, bez podkladu (dla krycia - gabeczka). Podsumuje: ja kazdy puder prasowany nakladam pedzlem, nawet poza domem mam ze soba pedzelek od rozu Loreala, ktory miesci sie w pderniczce i swietnie spelnia swoje zadanie - naklada minimalna ilosc kosmetyku, ktora ejst potrzebna do zmatowienia. Jesli sie naklada gabeczka, to jednak obstawlabym za Visionsem, poniewaz jest delikatniejszy, a T kryjacy (nie lubie kilka razy w ciagu dnia maziac sie tak kryjacym pudrem). Co do zapachow Firme, Ice, Air. Fire cieply, slodki, faktycznie jak Amour Amour (nie moj typ). Air pachnie jak... krem Nivea i Dove w jednym. :P Takie mam skojarzenie - delikatny, lekko slodki, lekko pudrowy, po prostu kremowy zapach. Ice jest swiezy, ma taka swidrujaca, ostra nute jak w Cool water Davidoffa, osobiscie nie moge zniesc takich morskich wkrecajacyh sie w nos woni, ale ktos moze lubic. Mojej siostrze najbardziej podoba nsie wlasnie Ice. |
![]() ![]() |
![]() |
#3084 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3085 |
Wtajemniczenie
|
Oj jaki puder chodzi z tą strefą T?? Nigdy nie widzialam go, jest w katalogu 1?
Eh rzeczywiscie chyba lepiej zainwestować w coś lepszego i tak jeden puder wystarcza mi tak na 4,5 miesięcy, bo mam suchą skore tylko po paru godzinach poprawiam nim makijaz. A ten korekcyjny jest dość wydajny?? Dziękuję za opinie o puderze Visions ![]()
#3086 |
Raczkowanie
|
Dziewczynki, a co sądzicie o odżywce do rzęs?? Czytałam opinie na KWC,lecz gdyby któraś z was mogła coś dodać, to byłabym wdzięczna
![]()
#3087 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3088 |
Raczkowanie
|
mi się mój korekcyjny skonczył po około 2 miesiącach, ale używałam kilka razy dziennie, bo miałam kłopot z tradzikiem i za każdym razem jak maskowałam jakiś wyprysk to poprawiałam całą buźkę tym własnie puderm. mojej mamie która uzywa go około 2 razy dziennie wystarczył na prawie 3miesiące
|
![]() ![]() |
![]() |
#3089 |
Wtajemniczenie
|
hmm... chyba się skusze na niego jednak. Chociaz uzywam pudrów okazyjnie i to raczej na wieczorne wyjscia tylko, to wyznaję zasadę ze na podkladach, korektorach i pudrach, tych kosmetykach bezposrednio kładzionych na buźce nie ma co oszczędzać żeby nie wyrządziły szkody.
#3090 |
Zakorzenienie
|
Ja mam nieodpartą ochotę zamówić poczwórne paletki cieni Giordani Gold. Te, które są w dwóch gamach kolorystycznych- fiolety i brązy.
Moze miala któras z nimi stycznosc? Zastanawiam się nad ich trwaloscią, jak wyglądają kolory na oku. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:32.