|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
Doradźcie, proszę!
Chodzi o studniówkową fryzurę..
Powiedźcie, co mogłabym zrobić z włosami mając je niezbyt podatne na wszelkie zabiegi fryzjerskie? Myślałam o lokach, ale obawiam się, że długo to nie wytrzyma.. A żadnych koków nie chę.. Normalnie mam proste, długie włosy. Powiedźcie co radzicie, proszę
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Doradźcie, proszę!
napewno musisz isć do fryzjera, on ci włosy ułozy napewno nieco trwalej niż ty byś je sobie sama ułożyła.jeżeli Twoje włosy nie są poddatne na układanie, to może zrezygnuj z loków a postaw na takie swobodne fale, które , jeśli wycieniujesz wczesniej włosy będa sie pieknie układac i naturalnie. Możesz także zrobić koka czy jakieś upięcie, z użyciem wsuwek, które podtrzymają włosy.Może jakiś splot..?
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
Włosów ścinać nie będe, bo by mnie mój TŻ zabił chyba
![]() Do fryzjerki już się umówiłam i stwierdziła, że "teraz wszystkie dziewczyny kręcą włosy" i że "jeżeli mam niepodatne włosy to nie utrzymają się wiecej niż 4 godziny". A w koka całkiem nie chce ich upinać, chyba, że tylko te z góry ![]() No i taki dylemat..
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
To moze je wyprostuj i uzyj jakiegos nablyszczajacego preparatu zeby jak najbardziej lsnily.Dlugie,proste, blyszczace wlosy zawsze sa modne i pasuja do kazdej okazji.Albo jesli masz grube to mozesz wysoko zwiazac kucyka jakas szeroka (ozdobna) frotka,tak jak nosi Dominika z "Egzaminu z zycia" albo jak ta dziewczyna na weselu w reklamie Ibupromu,moze kojarzysz.Ja uwielbiam takie fryzurki,slicznie to wyglada na dlugich i grubych wlosach
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:25.