Nałogowe kosmetykoholiczki - grupa wsparcia NK - Strona 72 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-12-16, 11:16   #2131
zizou
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - grupa wsparcia NK

krakowska poczta tez cos kaprysi, bo od tygodnia czekam na moje maski do wlosow przyszly nailteki, przyszla wanilia, przyszly papilotki, przyszla choinka z piernikow a masek jak nie bylo tak nie ma. moze jutro
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-16, 11:24   #2132
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość

A zaraz nakładam Tołpę.

Zadowolona jesteś z niej? Ja miałam ją jakieś 1,5 roku temu, śietnie oczyszczała, ale po kilku użyciach zaczeła mnie podrażniać i szczypać Może niedługo znów się przełamię i ją zakupię, zobaczymy jak moja skóra teraz na nią zareaguje.
madziarra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-16, 11:34   #2133
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hexxana Pokaż wiadomość
Pewnie,ze wyprobowalam najlepszy okazuje sie pomaranczowy slodka soczysta pomarancza pozniej wisniowy-mniaaam takie slodkie wisienki a na koncu truskawkowy,jakos oczekiwalam wiecej truskawki w truskawce
Blyszczyki nie daja koloru,jedynie podkreslaja barwe ust,jedynie wisniowy nieco bardziej barwi usta-swietnie smakuja i pachna,dobrze trzymaja sie na ustach.Nie zjada sie ich zbyt szybko,nie sa klejace-ogolne zadowolenie.

Tyle z szybkich testow

Mleczko uzywam do ogolnego demakijazu bo do oczu siegam zawsze po dwufaze wiec trudno jest mi powiedziec a ostatnio odkrylam Ziaje dwufazowa ktorej poki co nie zamienic na nic innego.
No to skusiłaś mnie na ten pomarańczowy w sumie dobrze, że go jeszcze nie widziałam bo na pewno bym kupiła a mam wpudełku świeżutki melonowy Wibo

A mleczko może poczekać, muszę skończyc Vichy i jeszcze całe żurawinowe Ori

Płyn Ziaji to z ciekawości kupię, jakoś nie chce mi się wierzyć że on taki odbry

Cytat:
ja potrzebuję innego Play Balla.
Jeszcze Pearl Whip jest fajny.

---

Też dzisiaj idę na zakupy, ale szukam kiecki, więc jestem usprawiedliwiona. Chyba wrócę bez kosmetyków, a jeżeli z jakimiśkolwiek to z Lactacydem.

A zaraz nakładam Tołpę.
A jak się ten żel trzyma na włosach? nie obciąży cienkich za bardzo?
Ja już Lactacydu nie kupuję, zdecydowanie bardziej lubię Cleanica i już się chyba z nim nie rozstanę nigdy
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-16, 11:34   #2134
Estella
Zakorzenienie

Dzięki dziewczyny, staram się wrócić do świata żywych, ale narazie srasznie chrypię. Mam zamiar odwiedzić jeszcze stoisko Tołpy, może jakaś sprzedawczyni się w końcu na nim pojawi.

Zrobiłam sobie fajowy makijaż i wyglądam jak człowiek pod podkład nałożyłam HydrAction, gęsty, ale narazie makijaz dobrze wygląda i dobrze się trzyma.

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-16, 11:38   #2135
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

też ostatnio kupiłam płyn dwufazowy Ziaji i jestem zadowolona - mój makijaż oka zmywa wzorowo

od pewnego czasu szukam idealnego produktu do stylizacji włosów - ma podkreślać falo-loki, dodać objętości i nie przetłuszczać. cudnie byłoby gdyby dawał taki 'plażowy efekt'. przeczytałam, że pisałyście o Play Ballach i chyba kolejny produkt pojawi się na mojej liście must-have
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-16, 11:38   #2136
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
krakowska poczta tez cos kaprysi, bo od tygodnia czekam na moje maski do wlosow przyszly nailteki, przyszla wanilia, przyszly papilotki, przyszla choinka z piernikow a masek jak nie bylo tak nie ma. moze jutro
Ja nigdy nie zapomnę, jak sobie kupiłam prześliczne kolczyki na A., a poczta mi je zgubiła. Jaka ja byłam wtedy wściekła!

Oczywiście nie straszę, tak mi się przypomniało..

Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość
Zadowolona jesteś z niej? Ja miałam ją jakieś 1,5 roku temu, śietnie oczyszczała, ale po kilku użyciach zaczeła mnie podrażniać i szczypać Może niedługo znów się przełamię i ją zakupię, zobaczymy jak moja skóra teraz na nią zareaguje.
Dopiero drugi raz użyłam. Na razie wszystko ok (tzn. zaraz zmywam, zobaczymy, czy nie zamieniłam się w potwora), poza tym, że skóra mnie okropnie szczypie i piecze przez chwile po nałożeniu. I wczoraj i dziś tak było.

Mam nadzieję, że mnie nie podrażni, ale niestety muszę brać to pod uwagę.

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
A jak się ten żel trzyma na włosach? nie obciąży cienkich za bardzo?
Ja już Lactacydu nie kupuję, zdecydowanie bardziej lubię Cleanica i już się chyba z nim nie rozstanę nigdy
Rzyrafko, fajny jest z tej strony, co wrzuciła Estella, na żywo nie widziałam (jeszcze).

Ja mam zupełnie odwrotnie, Cleanic się kończy, a ja z radością wracam do Lactacydu.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-16, 11:48   #2137
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość

Zrobiłam sobie fajowy makijaż i wyglądam jak człowiek pod podkład nałożyłam HydrAction, gęsty, ale narazie makijaz dobrze wygląda i dobrze się trzyma.
A czy ten HydrAction na alkohol w składzie?

Cytat:

Dopiero drugi raz użyłam. Na razie wszystko ok (tzn. zaraz zmywam, zobaczymy, czy nie zamieniłam się w potwora), poza tym, że skóra mnie okropnie szczypie i piecze przez chwile po nałożeniu. I wczoraj i dziś tak było.
Ja miałam dokłądnie to samo, i po prostu musiałam zmywać , bo nie mogłam wytrzymać tego szczypania dłużej niż 2 minuty

A co do upiększania to ja sobie też dziś robię przedpołudnie rolnika (no wiecie, złuszczanie, nawożenie (=odżywianie) i te inne Właśnie zmyłam glinkę i teraz siedzę z płatkami Sorayi pod oczami
Od wczoraj bardzo intensywnie udzielił mi się Świąteczny nastrój Co za tym idzie złapałam strasznego lenia; miałam zabrać się za pisanie licencjatu i skończyć 1 rozdział przed Świętami, ale znając mnie rozciągnie mi się to na znacznie dłużej
Dziś mam wyjątkowo dobry humor i z tej okazji krąży mi po głowie myśl obfotografowania mojej pielęgnacji

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-12-16, 11:48   #2138
zizou
Zakorzenienie

Ice jak zgubia to beda musieli oddac kase bo paczka ubezpieczona takze oni beda bulic za swoja niefrasobliwosc

a zgubienia przesylki wspolczuje wiem jaki to bol, i do tego strata kasy...

mnie tez sie juz swiateczny nastroj udzielil jutro ide do fryzjera, bedzie zmiana imidzu. a od srody wolne i bede zasuwac jak mroweczka w kuchni
Stary 2007-12-16, 11:54   #2139
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Ja miałam dokłądnie to samo, i po prostu musiałam zmywać , bo nie mogłam wytrzymać tego szczypania dłużej niż 2 minuty
U mnie to przechodzi dość szybko, ale jest przykre. Ale potem, jak zmywam maseczkę, to nie mam zaczerwienionej skóry. W każdym razie - Tołpa zmyta, efekty po 2 razach już widoczne, w potwora tudzież żabę się nie zamieniłam.

Cytat:
Dziś mam wyjątkowo dobry humor i z tej okazji krąży mi po głowie myśl obfotografowania mojej pielęgnacji
Fotografuj, fotografuj. Ja niedługo się zabiorę za fotki kolorówki, ale jeszcze 2 nabytki mi majaczą na horyzoncie.

Cytat:
a zgubienia przesylki wspolczuje wiem jaki to bol, i do tego strata kasy...
Straty kasy nie było, bo dostałam zwrot, ale to o kolczyki chodziło. Cudne były. I było to jeszcze w czasach, kiedy miałam fioła na punkcie kolczyków - teraz mi trochę zelżało.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2007-12-16, 12:00   #2140
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Straty kasy nie było, bo dostałam zwrot, ale to o kolczyki chodziło. Cudne były. I było to jeszcze w czasach, kiedy miałam fioła na punkcie kolczyków - teraz mi trochę zelżało.
nie wierze nie masz juz kolczykomanii?

ja sie nosze z zamiarem obfotografowania mojej pielgnacji, moze w tym tygodniu to zrobie i musze uaktualnic kolorowke, bo mi troche rzeczy przybylo
Stary 2007-12-16, 12:02   #2141
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
nie wierze nie masz juz kolczykomanii?
No właśnie chyba mi przeszło. W ciągu ostatniego roku (?) kupiłam maks. 2 pary kolczyków.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-12-16, 12:04   #2142
Hexxana
Zakorzenienie

GG do Hexxana Wyślij wiadomość przez MSN do Hexxana

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Ale mi narobiłaś smaka Hexiu na ten pomarańczowy błyszczyk
PS. Ja też lubię dwufazową Ziaję do demakijażu
Isa,on jest naprawde swietny
a co do Ziaji to nawet nie pomyslalabym,ze bede taka zachwycona ta dwufaza.

Rzyrafko,nie tylko Ty takim niedowiarkiem jestes jezeli chodzi o Ziaje ale to glownie z tego powodu,ze poprzedni plyn Ziaji jaki mialam zafundowal mi porzadne podraznienie.Byly wtedy inne opakowania ale dystans pozostal.

Shimmer MF jakos nie dla mnie,mialam go,wymeczylam troche i...z ulga sie pozbylam

Co do paczek to....dostaje nerwicy bo od wtorku czekam i....doczekac sie nie moge,najgorsze jest to,ze inne przesylki dotarly a ta nie-i to najbardziej na niej mi zalezy bo jest tam czesc prezentow.
Zaczynam sie wkorzac-delikatnie mowiac.....poczekam jeszcze pare dni ale mam zle przeczucia
Obiecalam sobie,ze jezeli w gre beda wchodzic zakupy przez net to tylko paczki ubezpieczone,ewentualnie kurier ale z Nimi tez mialam przeboje
Stary 2007-12-16, 12:17   #2143
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Co do paczek to....dostaje nerwicy bo od wtorku czekam i....doczekac sie nie moge,najgorsze jest to,ze inne przesylki dotarly a ta nie-i to najbardziej na niej mi zalezy bo jest tam czesc prezentow.
Zaczynam sie wkorzac-delikatnie mowiac.....poczekam jeszcze pare dni ale mam zle przeczucia
Obiecalam sobie,ze jezeli w gre beda wchodzic zakupy przez net to tylko paczki ubezpieczone,ewentualnie kurier ale z Nimi tez mialam przeboje
Hexx ja mam dokladnie taks amo: czekam na paczke, na ktorej najbardziej mi zalezy. wszystkie inne doszly [nawet te, ktore zostaly wysalne pozniej]
ja paczke na szczescie ubezpieczylam [jakbym cos przeczuwala ] poczekam do wtorku - to bedzie tydzien od wyslania [priorytetem!] i jak nie dojdzie, to ide na poczte robic awanture.
Stary 2007-12-16, 12:23   #2144
Hexxana
Zakorzenienie

GG do Hexxana Wyślij wiadomość przez MSN do Hexxana

Cytat:
Hexx ja mam dokladnie taks amo: czekam na paczke, na ktorej najbardziej mi zalezy. wszystkie inne doszly [nawet te, ktore zostaly wysalne pozniej]
Dokladnie,przesylki nadane 2 dni pozniej i juz sa u mnie a TEJ nie ma
Zadzwonie jeszcze jutro na sortownie,moze czego sie dowiem bo nie pozostaje juz nic innego jak nadzieje,ze moze.....w kazdym razie dluzej niz do wtorku czekac nie bede.Musze wymyslic opcje zastepcza jak paczka nie dojdzie.
Najgorsze jest to,ze chce zawartosc paczki
Stary 2007-12-16, 12:24   #2145
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Moge Ci tutaj Hosenko powiedziec,ze.....stanowc zo wybieram maselko Joanny,Ziaja moze sie schowac i mysle,ze Joanna bardziej przypadnie Ci do gustu ze wzgledu na tresciwa i bogata konsystencje,jest tez duzo bardziej tlusta niz Ziaja choc ladnie sie wchlania zostawiajac delikatna warstwe na skorze.Efekt mozna wzmocnic
Dziękuję
Jak tylko dorwe gdzies to napewno kupię waniliowe. Twoja relacja brzmi zachęcająco

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
Się nie znacie, mówię Wam I to serio. Ja mam pod biustem 81cm i aktualnie noszę obwód 70, a i w niektóre 65 wchodzę Grunt to zmniejszyć obwód, a zwiększyć miseczkę. To tak jak z majtkami - mając 70cm w pasie nie kupicie gatek mających 70cm w pasie, bo muszą się trzymać. Analogicznie ze stanikiem - musi być ciasny, bo to obwód trzyma biust nie ramiączka
Ja nosze 65 B, czasem nawet A - niektóre miseczki B sa za duże i nieladnie odstają

Cytat:
Krem to Cernor XO Auriga http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...?produkt=19414
A kupuje się go w aptekach, kosztuje jakieś 50-60zł
Trzeba będzie go obadać
Gdy wykończe zel który mam obecnie to rozważę jego kupno
A powiedz, czy oczy szczypią po nim?

Cytat:
Hosenko rety jaki zbiór ciuszków lumpkowych Chyba musiałąbym się z Tobą wybrać na zakupy, żeby sobie coś znaleść Gdzie takie ciuszki są, w Krakowie?
Ja nie umiem w lumpkach niestety kupować, zresztą w mojej okolicy są tylko takie, gdzie ciuchy mogą znaleść na siebie np. osoby starsze(takie typowie ciucholandy) i choć czasem tam zaglądałam z mamą, to ona zawsze sobie coś znalazła a ja nic Mam jedną letnią sukienkę z lumpka, ale chodzę w niej koło domu tylko jak gorąco.
Większość jest z mojego miasta, ale niektóre z Krakowa (tam chyba pisałam jesli były kupione w krakowie - m.in ten long zawiązywany na szyję w paski czarno-białe)
Polecam watek lumpkowy. Tam dziewczyny napiszą gdzie sa fajne w Krakowie- ja kupowałam na Starowiślnej w Dawo.

Cytat:
Wiecie co, ja wczoraj macałam te nowe rozświetlacze IsaDory z zimowej kolekcji i muszę powiedzieć, ze taki sam efekt to ja kulkami Vollare mogę uzyskać, rozświetlacz ID ma wielkie drobiny jakieś(jak na moje oko) i wogóle mi się nie spodobał Jakiś "bazarowy" efekt daje
A tak ładnie wyglądał na zdjęciu promocyjnym
Mi też się nie spodobał

Cytat:
A za mną też chodzi jakiś rozświetlacz i to wszystko przez ice bo za dużo o nich tu pisze Na razie wytłumaczyłam sobie samej, że tego nowego rozświetlacza AD nie potrzebuję, bo taki sam efekt daje mój sypki Pierre Rene nr 3
Staram się w to wierzyć przynajmniej
Tak, to wszystko przez Ice

nr 3 jest różowy? Podoba Ci sie??

Cytat:
Podobnie z naszym gadaniem o kosmetykach - jak przychodzi co do czego okazuje się, że wcale nie mamy ochoty kupować kolejnej zabaweczki
Coś w tym jest

Napalam się na coś, ale po 2-3 dniach zastanawiam się czy to mi NAPEWNO potrzebne

Cytat:
P.S.2 DZiewczyny, macie już prezenty dla TŻ-ów ?
Ja mam - i to od września
Kupiłam mu Kenzo L'eau Par - tak "w razie czego" na rocznice, ale mimo iż spedziliśmy ten czas razem to nie "świetowaliśmy"

Prezent więc został (nawet zapakowany)

Cytat:
Łaaa, Hosenko, zazdroszczę Też bym chętnie wybrała się znów do Anglii (głownie ze względów shoppingowych ) Mam kilka rzeczy upatrzonych w Bootsie. Ja co prawda po Świętach też wybieram się na granicę, ale tam nie ma Bootsa. MOże uda mi się dorwać kogoś ze znajomych, kto się tam wybiera
Ja też mam z Bootsa upatrzone - zwłaszcza serię Botanics (płyn dwufazowy jest rewelacyjny). Teraz chce kupić maseczkę, piankę i coś jeszcze napewno wypatrze
Po świetach jest dużo wyprzedaży (TBS ) więc z pewnością uda się taniej kupić (tylko to 15kg bagazu mnei przeraża Szkoda ze TBS nie ma na lotnisku w Bristolu, ani Bootsa (jest m.in. Superdrug))

Cytat:
Mi Cleanic jakoś nie podszedł. Mam rumiankowy -" zapach" mnie przeraża - zawsze głowę wystawiam wysoko do góry żeby nie czuć

Cytat:
Od wczoraj bardzo intensywnie udzielił mi się Świąteczny nastrój Co za tym idzie złapałam strasznego lenia; miałam zabrać się za pisanie licencjatu i skończyć 1 rozdział przed Świętami, ale znając mnie rozciągnie mi się to na znacznie dłużej
A ja na dziś mam w planie przeszukanie szafy w celu wynalezienia 2 warainatow stroju na sylwestra:
I. siedzimy w domu u TŻ a przychodzą znajomi
II. to my idziemy do znajomych TZ albo do knajpy

Tylko nie wiem co z tego wyjdzie, bo jutro mam test z angielskiego, a w środę drugi (powariowali... tyle przed świetami dają do nauki jakby innych rzeczy nie było).

Ja tez czuję święta - wczoraj przejawiło sie w to formie mycia okien (rączki mi zmarzły ), generalnych porządków itp

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-16, 12:39   #2146
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Tak, to wszystko przez Ice
Przesadzacie. Czy ja kogoś namawiałam? Albo coś przesadnie zachwalałam?
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2007-12-16, 13:36   #2147
moll_y
Rozeznanie

Cytat:
krakowska poczta tez cos kaprysi, bo od tygodnia czekam na moje maski do wlosow

Cytat:
Ja nigdy nie zapomnę, jak sobie kupiłam prześliczne kolczyki na A., a poczta mi je zgubiła. Jaka ja byłam wtedy wściekła!
..tez bym sie wsciekla
nie straszcie z ta poczta bo ja wczoraj w akcie desperacji() zamowilam witaminowe serum Lumene ze stronki, nadziei sobie juz zdazylam narobic ze przyjdzie przed swietami
Zizou a co to za rarytas ta choinka piernikowa?

Stary 2007-12-16, 13:46   #2148
zizou
Zakorzenienie

Molly poszlam w tym roku na latwizne i zamowilam sobie na all pierniki, lukier i ozodobki do zrobienia choinki [a raczej choineczki ] juz stoi na stole i cieszy oczy

Molly, dosc moze [przy dobrych wiatrach ] dojdzie. ale licz sie z tym, ze moze nie dojsc jak widac znow zaczyna sie narzekanie na PP. a ten tydzien to bedzie masakra... daj boze, zeby moje maski doszly
Stary 2007-12-16, 14:12   #2149
moll_y
Rozeznanie

Cytat:
Molly poszlam w tym roku na latwizne i zamowilam sobie na all pierniki, lukier i ozodobki do zrobienia choinki [a raczej choineczki ] juz stoi na stole i cieszy oczy
wkleisz fotke?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-12-16, 14:59   #2150
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moll_y Pokaż wiadomość
wkleisz fotke?
jutro bede miec aparat
Stary 2007-12-16, 16:46   #2151
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Dziewczyny,ide do GC W poszukiwaniu prezentów oczywiście Trzymajcie za mnie kciuki !
Stary 2007-12-16, 17:20   #2152
Estella
Zakorzenienie

Cytat:

Mam nadzieję, że mnie nie podrażni, ale niestety muszę brać to pod uwagę.

Rzyrafko, fajny jest z tej strony, co wrzuciła Estella, na żywo nie widziałam (jeszcze).

Ja mam zupełnie odwrotnie, Cleanic się kończy, a ja z radością wracam do Lactacydu.
Kupiłam sobie maseczkę Tołpy dzis wielkie testowanie; muszę dodatkowo zrobić sobie manikiur i pedikiur jutro będę piękna, ale chyba głos stracę.
Ja chyba minimalnie wolę bardziej Lactacyd, chociaz Cleanic też nie jest zły
Cytat:
A czy ten HydrAction na alkohol w składzie?

Ja miałam dokładnie to samo, i po prostu musiałam zmywać , bo nie mogłam wytrzymać tego szczypania dłużej niż 2 minuty
Nie mam składu niestety, ale nie wyczuwam alkoholu. Poza tym on ma gęstą, maślaną konsystencję, ale nie jest tłusty. Mam ładna skórę dziś

Serum Lumene - w pt były 2 albo 3 sztuki, a dzisiaj żadnej! Ale i tak bym nie kupiła. Kupiłam resztę prezentów i mam to z głowy

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-16, 18:46   #2153
Hosenka*
Zakorzenienie

Przeglądu szafy nie zrobiłam
Ale za to zrobiłam kolejne próby makijazowe

http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=225837

Instagram

Stary 2007-12-16, 19:20   #2154
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

No i nic nie kupiłam Starzeje się czy co ?
Stary 2007-12-16, 19:52   #2155
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Rzyrafko,nie tylko Ty takim niedowiarkiem jestes jezeli chodzi o Ziaje ale to glownie z tego powodu,ze poprzedni plyn Ziaji jaki mialam zafundowal mi porzadne podraznienie.Byly wtedy inne opakowania ale dystans pozostal.
Akurat mi się kończy aktualny zmywaczek więc będzie jak znalazł

Cytat:
Mi Cleanic jakoś nie podszedł. Mam rumiankowy -" zapach" mnie przeraża - zawsze głowę wystawiam wysoko do góry żeby nie czuć

A ja na dziś mam w planie przeszukanie szafy w celu wynalezienia 2 warainatow stroju na sylwestra:
I. siedzimy w domu u TŻ a przychodzą znajomi
II. to my idziemy do znajomych TZ albo do knajpy

Przeglądu szafy nie zrobiłam
Ale za to zrobiłam kolejne próby makijazowe

http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=225837
Zapach faktycznie nie jets najlepszy, ale wg mnie konsystencja i delikatność lepsza jets właśnie u C.

A mi się kroi iprezka-przebieranka- trzeba będzie pomyśleć nad imagem dla siebie i TŻ

próby całkiem niezłe, tylko ja bym jeszcze bardziej smokey zrobiła
Stary 2007-12-16, 19:55   #2156
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Akurat mi się kończy aktualny zmywaczek więc będzie jak znalazł

Zapach faktycznie nie jets najlepszy, ale wg mnie konsystencja i delikatność lepsza jets właśnie u C.

A mi się kroi iprezka-przebieranka- trzeba będzie pomyśleć nad imagem dla siebie i TŻ

próby całkiem niezłe, tylko ja bym jeszcze bardziej smokey zrobiła
Nie miało być smoky (Bardziej smoky jest ten z I próby ... )

I za co się przebierasz??
Ja nadal dumam

Instagram

Stary 2007-12-16, 20:15   #2157
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pakosta Pokaż wiadomość
Jak szczęśliwa posiadaczka Shimmera MF nie pragnę już żadnego rozświetlacza
A ja pragnę go choćby zobaczyć, bo po Twojej i zizou opinii, a do tego jeszcze napaleniu nań ice i mnie on zaczyna kusić

Cytat:
Zupełnie trafne porównanie, tylko że niestety czasem nam tak bardzo zasmakuje że zeżremy cały gar
Tyż prawda

Cytat:
No właśnie teraz wszystkim się nagle przypomniało że potrzebuję Beach Balla
Ano. A i ja się zaczynam z powrotem na niego napalać, choć póki co rozgryzam i próbuję dojść do porozumienia z żelem ZeroFrizz.

Cytat:
Płyn Ziaji to z ciekawości kupię, jakoś nie chce mi się wierzyć że on taki odbry
Ja też kupię, żeby sprawdzić czy w 100% zmyje Burżujka Volume Clubbing, bo jednak po zielonym Garnierze muszę się jeszcze domywać i mleczkiem i żelem.

Cytat:
A co Ci się w Cleanicu nie podoba i jaki masz? Bo ja właśnie Lactacyd kończę, niedawno kupiona Kolastyna chyba przejdzie na własność TŻ, a sama planuję od dawna tego Cleanica, ale znów jak ma mi nie spasować, to może lepiej nie kombinować nic i zostać przy Lactacydzie...

Cytat:
Dokladnie,przesylki nadane 2 dni pozniej i juz sa u mnie a TEJ nie ma
Zadzwonie jeszcze jutro na sortownie,moze czego sie dowiem bo nie pozostaje juz nic innego jak nadzieje,ze moze.....w kazdym razie dluzej niz do wtorku czekac nie bede.Musze wymyslic opcje zastepcza jak paczka nie dojdzie.
Najgorsze jest to,ze chce zawartosc paczki
Kurczaki, mam nadzieję, że się znajdzie, bo tam tyle skarbów było.
Nie kracz już

Cytat:
Ja nosze 65 B, czasem nawet A - niektóre miseczki B sa za duże i nieladnie odstają
Jakoś i tak Ci nie wierzę Weź Ty się porządnie zmierz i na gazetowym Lobby w stosownym wątku wpisz swoje wymiary, to Ci dziewczyny powiedzą, jaki rozmiar nosisz. A że w UK jest istne zagłębie stanikowe, to mogłabyś spieniężyć część kasy w inny sposób niż na kosmetyki
Ja właśnie czekam na moje staniki zamówione w Irlandii i doczekać się nie mogę, ale ponieważ miałam problemy z płatnością, to pewnie dopiero w poniedziałek/wtorek je wyślą, mimo iż zamówiłam je 10 grudnia. I pewnie je dostanę dopiero po Nowym Roku , bo znając naszą pocztę wcześniej się nie wyrobi.

Cytat:
Trzeba będzie go obadać
Gdy wykończe zel który mam obecnie to rozważę jego kupno
A powiedz, czy oczy szczypią po nim?
Nic nie szczypie. A nawet na opakowaniu napisali, że w początkowej fazie może wywołać zaczerwienienie czy szczypanie, ale że to niby mija, żeby na ten czas zmniejszyć częstotliwość aplikacji. U mnie, mimo że 80% kremów w jakiś sposób mnie podrażnia (szczypanie/łzawienie/zaczerwienienie), ten nic złego nie spowodował.

Cytat:
nr 3 jest różowy? Podoba Ci sie??
Różowy Jaki różowy on jest taki złoty Podoba mi się i to bardzo, tylko sposób aplikacji mnie wkurza. Gąbeczka niedokładna a wytrząsanie pudru przez to siteczko też niełatwe. Ale sam efekt fajowy, nie za mocny, nie za słaby, taki w sam raz na co dzień

Cytat:
Coś w tym jest

Napalam się na coś, ale po 2-3 dniach zastanawiam się czy to mi NAPEWNO potrzebne
To ja nie tyle się zastanawiam, co jak przychodzi co do czego i po tą rzecz wracam z zamiarem kupna, nagle szkoda mi wydać TYLE kasy. Nawet jeśli to TYLE to 30zł.

Cytat:
Ja mam - i to od września
Kupiłam mu Kenzo L'eau Par - tak "w razie czego" na rocznice, ale mimo iż spedziliśmy ten czas razem to nie "świetowaliśmy"

Prezent więc został (nawet zapakowany)
Dobra jesteś
A męskie L'eau par Kenzo baaaardzo lubię Sprezentowałam je kiedyś mojemu Ex i sentyment mi pozostał

Cytat:
Przesadzacie. Czy ja kogoś namawiałam? Albo coś przesadnie zachwalałam?
Nie, skądże znowu
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-16, 20:31   #2158
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Nie miało być smoky (Bardziej smoky jest ten z I próby ... )

I za co się przebierasz??
Ja nadal dumam
Jeszcze nie wiem, nie mam zielonego pojęcia
Stary 2007-12-16, 20:33   #2159
zizou
Zakorzenienie

ja w zwiazku z moimd zisiejszym napadem depresyjnym wzielam sie za siebie i androbilam, choc czesciowo, braki w recenzjach KWC.

musze sobie kupic jutro dwufaze ziaja bo mi sie moja skonczyla a to jedyny plyn, ktory zawsze, przy kazdym tuszu w 100% zdaje egzamin i zmywa wszystko dokladnie. tylko musze go w dobrejc enie znajsc, bo ostatnio widzialam w europejskiej za 6,5 a tyle za niego nie dam

nic dzis nie kupilam, sukces normalnie, bo i w GC bylam, i w galerii. ale jakos tak smetnie mi bylo tos obie tylko grzane winsko na rynku sprezentowalam i wprawilam w lepsiejszy nastroj
Stary 2007-12-16, 20:41   #2160
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Jakoś i tak Ci nie wierzę Weź Ty się porządnie zmierz i na gazetowym Lobby w stosownym wątku wpisz swoje wymiary, to Ci dziewczyny powiedzą, jaki rozmiar nosisz. A że w UK jest istne zagłębie stanikowe, to mogłabyś spieniężyć część kasy w inny sposób niż na kosmetyki
Ja właśnie czekam na moje staniki zamówione w Irlandii i doczekać się nie mogę, ale ponieważ miałam problemy z płatnością, to pewnie dopiero w poniedziałek/wtorek je wyślą, mimo iż zamówiłam je 10 grudnia. I pewnie je dostanę dopiero po Nowym Roku , bo znając naszą pocztę wcześniej się nie wyrobi.

Dokładnie czyli jak??

Cytat:
Różowy Jaki różowy on jest taki złoty Podoba mi się i to bardzo, tylko sposób aplikacji mnie wkurza. Gąbeczka niedokładna a wytrząsanie pudru przez to siteczko też niełatwe. Ale sam efekt fajowy, nie za mocny, nie za słaby, taki w sam raz na co dzień
Jaki złoty?? Złoty to nr 2

Cytat:
Dobra jesteś
A męskie L'eau par Kenzo baaaardzo lubię Sprezentowałam je kiedyś mojemu Ex i sentyment mi pozostał
Mi tez się podobają TZ lubi takie świeżuchy czy to lato czy zima.
W tamtym roku kupiłam mu Pacco Rabane XS (bez skojarzeń i żadnych aluzji )). Lubi też G. Armaniego Acqua di Gio

Instagram

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości