Plotkowy dla dietetyczek :) III - Strona 87 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-12-15, 21:49   #2581
Aagaciorek
Zadomowienie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) III

Cytat:
Napisane przez phenomena Pokaż wiadomość
u mnie sniegu brak. dzisiaj nie wytknelam nosa za drzwi. tz przesiedzial u mnie caly dzien ogladalismy shreka 3, ale szczerze mowiac, malo z tego pamietam
Co za zbieg okoliczności, ja też ze swoim TŻtem oglądałam dziś Shreka 3 hehe
Ale muszę stwierdzić, że poprzednie części bardziej mi się podobały
Stary 2007-12-15, 22:11   #2582
LoLcIa123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madame_apple Pokaż wiadomość
i co , przeszlas juz?
Tamten etap tak,ale następnego ni kija nie przejdę bo go w ogóle chyba nie da się przejść lata za mną jakaś mucha i zrzuca mi jakieś kupy na głowę,a biedny Mario lata wtem i nazot.
Pomarańczkę jem dopiero teraz
Cytat:
Napisane przez mar_ta1 Pokaż wiadomość
Drogie Koleżanki!
Co powiedziecie o takiej sytuacji.
Od pn. do pt. mieszkam w internacie i prawda jest taka, że jem bardzo mało. Obiadów nie jem prawie wcale, a śniadania i kolacje to też jem w jakichś mikro porcjach. Czasami jest tak, ze cały dzień żyję na bułce, kawie i herbacie.
Kiedy jednak wracam na weekend do domu zaczynam jeść dużo więcej. W sumie śniadania, obiady i kolacje zjadam, są to niewielkie porcje, ale te słodycze.. Ostatnio postanowiłam nie jeść słodyczy od pn. do czw. bo zjadam ich tyle w weekend!
Jak sądzę jest to niezdrowe dla mojego organizmu? (takie nieregularne jedzenie)
To jakaś prowokacja chyba jesteś dorosłą osobą,a pytasz o tak rzeczywistą sprawę

Mój Tż-et się cały dzień uczy,w czwartek ma pierwszy egzamin.Jutro się widzimy i jedziemy z moją mamą na zakupy świąteczne,jak się cieszę lubię patrzeć na tą jego minę jak jesteśmy już dłuugo na zakupach zawsze gdy wchodzę do sklepu pyta zupełnie załamany'Kochanie,czy Ty to robisz specjalnie? musimy tu wchodzić ? nie mam już siły'

Tymoteusz
23.11.2014r

LoLcIa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-15, 22:44   #2583
Emocja
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość
A co to była za prostownica Emocja Mi niestety nie wystarcza odżywka i suszarka i tak włosy żyją swoim życiem
Phillips A jaki dokładnie model to nie pamiętam, bo to już dobrych kilka lat temu było, a już jej nie mam. Teraz na pewno są już lepsze

Cytat:
hmm u mnie sprawa wygląda tak: jeśli mam więcej czasu to prostuję włosy po umyciu i wysuszeniu (głowę myję ok. 3razy w tyg). Zajmuje mi to z 20min, ale włosy trzymają się bardzo ładnie aż do nast. mycia Jeśli nie mam czasu i prostuję tak "na odwal się" to nast. dnia muszę poprawić
Mam prostownicę Phillipsa, jakąś jonizującą czy coś. Można sobie ustawiać odpowiednią temperaturę dostosowaną do struktury i grubości włosów. Nie pamiętam teraz jaki to dokładnie model (na niej nie pisze, a pudełko zaginęło w akcji:P), ale jak znajdę w necie to dam linka.
Jestem z niej bardzo zadowolona - włosy prostuję od 2lat regularnie, praktycznie nie używam preparatów ochronnych bom za leniwa (ale muszę zainwestować w ten, o którym pisała gujanka, strasznie mnie on kusi:P), a włosy w ogóle nie są zniszczone. I to nie tylko moje odczucie - potwierdza je fryzjerka. Może to kwestia tego, że z natury są gęste - ale trzymają się świetnie
Dla efektu tylko przed prostowaniem nakładam na nie płynny jedwab - wtedy pięknie się błyszczą
To bardzo możliwe, moje włosy gatunkowo są bardzo delikatne, dlatego prostownica nie działa na nie zbyt dobrze i strasznie przesusza, zwłaszcza końcówki. Przy grubych włosach pewnie zachowuje się inaczej, po prostu to zależy od włosów

Cytat:
Napisane przez asiek14 Pokaż wiadomość
a u mnie mnóstwo śniegu
padam p otych łyżwach... ale było fajnie pierwszy raz jechalam tramwajem do tyłu
Ajj, u mnie też leży trochę śniegu Nie obraziłabym się, gdyby jeszcze więcej spadło Dzisiaj tak ładnie sypało, od okna ciężko było się odkleić
Zazdroszczę wypadu na łyżwy Już nie byłam jakieś 3 tygodnie, bo czasu brak, nauki za dużo ostatnio, same kolokwia co chwilę, ale myślę, że w końcu w przerwie międzyświątecznej będę mogła sobie poszaleć na łyżwach

Emocja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-16, 00:05   #2584
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LoLcIa123 Pokaż wiadomość
T

Mój Tż-et się cały dzień uczy,w czwartek ma pierwszy egzamin.Jutro się widzimy i jedziemy z moją mamą na zakupy świąteczne,jak się cieszę lubię patrzeć na tą jego minę jak jesteśmy już dłuugo na zakupach zawsze gdy wchodzę do sklepu pyta zupełnie załamany'Kochanie,czy Ty to robisz specjalnie? musimy tu wchodzić ? nie mam już siły'
jesteś okrutna

idę do łóżeczka
dobrej nocki

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-16, 05:32   #2585
Mangolina
Zakorzenienie

GG do Mangolina

Cytat:
Napisane przez śnieżka_ Pokaż wiadomość
sprawdzianuu bym nie zdzierżyła a wiesz nauka w sobote to tylko te korki z matmy przez 1 godzinke .. a tak to się obijam i sobota mi mija na niczym a w niedziele panika
hehe a z tymi facetami Ostatnio przeczytałam w jakiejś gazecie (chyba Cosmo ) odnosnie dowartościowywania (bo tego mi trzeba ) żeby sobie zapisywac kazde spojrzenie w oczy, usmiechy, miłe gesty itd od plci przeciwnej haha i zaczęłam tak robić
Ja dziś jadę na wielkie zakupy ale do leclerca dawno nie byłam bo najblizej mam do reala,-

musiałam pousuwać emotki ..

Jakoś zdzierżę, bo coś mi tam w głowie świta z tego co niegdyś czytałam w podręczniku ^^
Hahaha Też przydałoby mi się dowartościowanie Ale ja pewnie zapisałabym, że ktoś się na mnie patrzy, bo głupio wyglądam, albo uśmiecha bo jestem śmieszna, żałosna etc...
Zawsze tak to sobie tłumaczę

Cytat:
ciesze sie, ze humorek po porannych przezyciach dopisuje ^^
jezuuuu, a gdzie Twoja mam pracuje, ze tak dlugo - jesli moge spytac? Jaka masakra...:/

Mama ostatnio postanowiła złapać jakąś drugą pracę i załapała się do... CCC System pracy 2/2, ale... oznajmiono, że trzeba zrobić wyprzedaż i mama musiała zostać po tych całych dniach pracy na całą noc!(a do tego przyjść do pracy na 7) Wyszła do pracy o 7rano a wróciła o 7:30... A przerwa jedynie 30min, herbaty pić nie wolno, opierać się o blat nie wolno. Zostaje tam tylko do końca stycznia, bo teraz dużo wydatków itd. i szkoda jej płatnego urlopu.

Cytat:
Napisane przez tamonita Pokaż wiadomość
szalooona

Tak trzeba z facetami Jeden mnie zawiódł to inny musi za to płacić Nie wyobrażam sobie właściwie jak mogłabym być z tym anemikiem... On mnie tak strasznie denerwował ... Do tego był ministrantem I nie mogłam patrzeć na jego pryszcza (?) w kształcie pocisku na szyi
Boże, jaka ja jestem chamska

...And I need you now somehow, And I need you now somehow.
Mangolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-16, 07:49   #2586
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

dzien dobry

czyzbym pierwsza byla?Jeszcze mi sie to nie zdazylo

chyba pierwszy raz od nie wiem kiedy obudzilam sie po 7 w niedziele i nie moge juz zasnac! TZ wstal i pojechal do pracy a ja sobie leze i wlasnie zaparzylam zielona herbatke mietowa. I zamierzam dokonczyc Columbo,ktorego wczoraj zaczelam

mialam bardzo udany weekend,wczoraj mielismy gosci,bylo fajnie. Szkoda,ze tz musial do pracy isc i bede caly dzien siedziala jak ta sierotka...Cos wymysle. Planuje dzis zrobic sobie taka 1-dniowa diete oczyszczajaca,same warzywka i herbatki ziolowe. Ponoc dobrze to dziala dla organizmu.Robicie tak czasem?

no to wlaczam ten film zimno dzis u nas na maxa,widzialam,ze auta pozamarzaly...

Milego poranka
Stary 2007-12-16, 08:16   #2587
śnieżka_
Zakorzenienie

Cytat:
pierwszy raz jechalam tramwajem do tyłu
awaria?

Cytat:
Ja właśnie wypiłam sobie Freeq`a jabłkowego A co ! Raz się żyje wkońcu...

Mam takiego doła, że tragedia. I musze przyznać, że w moim życiu coraz gorzej się dzieje. I już nawet udawanie, że jest ok mi nie wychodzi... Już chyba nie chce mi się udawać nawet...
Idę sobie do łóżka chyba poczytać.
Dobranoc Dziewczynki
co się dzieje ?

Cytat:

hahaha bieeedny ^^

Cytat:
Napisane przez Mangolina Pokaż wiadomość

że ktoś się na mnie patrzy, bo głupio wyglądam, albo uśmiecha bo jestem śmieszna, żałosna etc...
Ja też tak sobie potem myśle ..

Miłego dnia
śnieżka_ jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-12-16, 08:34   #2588
asiek14
Zakorzenienie

snieżko - zapomniał sobie zwrotnicy przestawić

zagadałam się wczoraj na gadu i znowu rano musiałam pić kawę ale było warto

miłego dnia

12.10.2012 moje włosy
14.09.2012 CP
asiek14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-16, 08:49   #2589
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Odespałam za wszystkie czasy!
Nie lubię tak późno wstawac, mam wrażenie, że dzien mi ucieka ; )

Moniczko - co się dzieje, jaki dół?
Asiek- tramwajem do tyłu?

Agolku - ja takich diet nie stosuję, jakoś boje się, ze metabolizm mógłby mi się popsuć.

Szamam właśnie muesli swojego autorstwa [jogurt, owoce, 367486 płatków;D]
Na dworze tak zimno, że mi się wychodzić nie chce. Nie wychylam chyba dziubka z domu. A co się będę! ; )

życiowy parkiet bywa śliski
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-16, 08:50   #2590
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
Cóż za zbieg okoliczności - w czwartek też mam exam

Oj biedny ten TŻ

Cytat:
milka, ja prostowalam wlosy przez dlugi czas. w koncu zaczely mi sie sypac z glowy. w przeciagu ostatniego roku uzylam prostownicy moze 4 razy szkoda mi juz moich zniszczonych klakow tym bardziej, ze chce miec dluuuugie ( jak na razie 'do stanika', falujaco-krecace ).
Zapewne mamy podobne włosy Ja zamierzam używać prostownicy od czasu do czasu - oczywiście jak tylko ją dostanę w końcu

Cytat:
niezła determinacja:P A chodzisz tak całkowicie indywidualnie czy masz jakiegoś trenera?

nie Biosilk Farouka, swietna sprawa Maluteńka buteleczka starcza na bardzo długo i kosztuje u mnie jedyne 6zl takze warto
Chodzę indywidualnie Dziś też miałam iść, ale wczoraj miałam najazd gości i późno poszłam spać... więc

Dzięki za info dot biosilk Na pewno sobie kupię.
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-16, 08:55   #2591
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) III

dubel...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-12-16, 09:18   #2592
LoLcIa123
Zakorzenienie

Właśnie wstałam i szamam śniadanko
Ale miałam dzisiaj sen
Śniło mi się,że nasza Ewusia była moja nauczycielką religii[Katechetką] i dała mi 3 z kartkówki żeby mi zaniżyć średnią na półrocze a te kartkówki sprawdzała w sklepie mięsnym i była jednocześnie ekspedientką w owym sklepie

Tymoteusz
23.11.2014r

Stary 2007-12-16, 09:34   #2593
phenomena
Zakorzenienie

oo, widze, ze nie tylko ja pozwolilam sobie na dluzsze spanie. wstalam przed 10 w koncu musialam sobie odbic jakos te bezsenne noce
jestem juz po sniadaniu, przeczytaniu 'wysokich obcasow'. planuje pograc troche w gre, ktora przy niosl mi wczoraj tz (wspomnienia z dziecinstwa ), pozniej skakanka, a nastepnie 'pachnidlo' dalsza czesc dnia nie bedzie pewnie juz taka interesujaca, bo czeka na mnie angielski... ale dam rade
doszlam do wniosku, ze jesli pozwole sobie na jedzenie dziennie dwoch kostek czekolady (do tego czasami krowka ) to moze pozbede sie napadow takich jak zdarzaly mi sie po akcji 'nie jem slodyczy'. jak na razie od paru dni nie mialam zadnego napadu potrafie zjesc kostke czekolady, a nie cala tabliczke. nawet nie wiecie jaka jestem z siebie dumna
lolcia..
phenomena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-16, 09:35   #2594
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Lolcia

nie mogeeeee ;d

życiowy parkiet bywa śliski
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-16, 09:48   #2595
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

Jakoś zdzierżę, bo coś mi tam w głowie świta z tego co niegdyś czytałam w podręczniku ^^
Hahaha Też przydałoby mi się dowartościowanie Ale ja pewnie zapisałabym, że ktoś się na mnie patrzy, bo głupio wyglądam, albo uśmiecha bo jestem śmieszna, żałosna etc...
a ja jak się na mnie ktoś patrzy to zawsze myślę że mam jakąś plamę, albo rozmazany makijaż albo coś w tym stylu

Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość

mialam bardzo udany weekend,wczoraj mielismy gosci,bylo fajnie. Szkoda,ze tz musial do pracy isc i bede caly dzien siedziala jak ta sierotka...Cos wymysle.
udany weekend to podstawa tygodnia

już pewnie cały czas myślisz o wyjeździe kiedy jedziesz do naszego pięknego kraju

Cytat:

jaki czad

Cytat:

cóż za barbarzyństwo ja w czwartek już mam wolne

Cytat:
Ale miałam dzisiaj sen
Śniło mi się,że nasza Ewusia była moja nauczycielką religii[Katechetką] i dała mi 3 z kartkówki żeby mi zaniżyć średnią na półrocze a te kartkówki sprawdzała w sklepie mięsnym i była jednocześnie ekspedientką w owym sklepie
oj nie mogę
jesteś szalona

Cytat:
oo, widze, ze nie tylko ja pozwolilam sobie na dluzsze spanie. wstalam przed 10 w koncu musialam sobie odbic jakos te bezsenne noce
tez dziś wstałam przed 10 i dobrze mi z tym

w ogóle to zamówiłam dziś bilety na Sylwestra, bo jednak nie siedzimy w domu tylko idziemy się bawić do klubu mam nadzieję ze będzie fajnie i nie pożałujemy tego w każdym razie wybraliśmy an tyle tanią imprezę (25 złotych) że jak będzie nie fajnie to po prostu wrócimy i zakończymy zabawę u mnie

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2007-12-16, 09:56   #2596
LoLcIa123
Zakorzenienie

Cytat:
potrafie zjesc kostke czekolady, a nie cala tabliczke. nawet nie wiecie jaka jestem z siebie dumna
Gratuluję phenomenko,to wielkie osiągnięcie
Cytat:
lolcia..
Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość
Lolcia

nie mogeeeee ;d
Jak wstałam to dokładnie tak samo się śmiałam,aż musiałam wpaść szybko tutaj i Wam to opowiedzieć

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

oj nie mogę
jesteś szalona
Hahaha,Ewusia mam nadzieję,że ten sen nie był proroczy

Tymoteusz
23.11.2014r

Stary 2007-12-16, 10:00   #2597
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

Hahaha,Ewusia mam nadzieję,że ten sen nie był proroczy

chyba by mnie piorun musiał szczelić i zawrócić mi cały światopogląd, bo zarówno od sklepów mięsnych jak i od wydziału teologicznego gdzie szkolą katechetki mnie odrzuca

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2007-12-16, 10:02   #2598
LoLcIa123
Zakorzenienie

Cytat:

chyba by mnie piorun musiał szczelić i zawrócić mi cały światopogląd, bo zarówno od sklepów mięsnych jak i od wydziału teologicznego gdzie szkolą katechetki mnie odrzuca
W takim razie muszę odprawiać modły,żeby pioruny nie strzelały do ukończenia szkoły średniej

Tymoteusz
23.11.2014r

Stary 2007-12-16, 10:09   #2599
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
W takim razie muszę odprawiać modły,żeby pioruny nie strzelały do ukończenia szkoły średniej
jakiś taniec anty-piorunowy jest konieczny

idę na zakupy

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2007-12-16, 11:10   #2600
anniaa

Witam dzisiaj wstałam o 6.00 rano i na 6.30 do koscioła
troche taka jestem spiaca ale da sie wytrzymac
lolciu booski sen
phenomena gratuluje masz powod do domu

snieg u mnie jest ale jakos mnei to nie cieszy

edit: co do prostownic przez baaardzo długi okres prostowałam codziennie grzywke i z przodu włosy i co kilka dni całe , aktualnie nie prostuje bo juz sie tak nie faluja sa bardziej proste

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

anniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-16, 11:22   #2601
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
udany weekend to podstawa tygodnia

już pewnie cały czas myślisz o wyjeździe kiedy jedziesz do naszego pięknego kraju

nie moge sie poprostu doczekac!!

tez dziś wstałam przed 10 i dobrze mi z tym

ja wstalam o 7 i nie moglam spac,ogladnelam koncowke Columbo i zanelam znowu i wlasnie mnie kuzyn telefonem obudzil,patzre na zegarek a tu 11

w ogóle to zamówiłam dziś bilety na Sylwestra, bo jednak nie siedzimy w domu tylko idziemy się bawić do klubu mam nadzieję ze będzie fajnie i nie pożałujemy tego w każdym razie wybraliśmy an tyle tanią imprezę (25 złotych) że jak będzie nie fajnie to po prostu wrócimy i zakończymy zabawę u mnie
super,ze idziecie na impreze. Niewazne ile kosztuje,wazne jak sie ludzie bawia. Mozesz wydac 1000 i isc na bal z samymi nadetymi pajacami i bedzie nudno

dzien dobry II

wlasnie sie obudzilam bo raz 2 i musze przyznac,ze chyba przespalam bo ledwo patrze na oczy...Zaparzylam kawke i mysle co by tu zrobic z dniem...TZ do pozna w pracy...na dworze baardzo zimno..Pojade chyba na silownie na troche,potem sie wykpaie,zrobie pranie i moze pojade po kartki swiateczne.Musze miec na piatek do pracy..

Milego dnia dziewczynki
Stary 2007-12-16, 11:26   #2602
madame_apple
Zadomowienie

dzień dobry kochane
ja juz po śniadanku, siedzę i popijam moją najnowszą miłość - herbę waniliowo-truskawkową

Cytat:
lata za mną jakaś mucha i zrzuca mi jakieś kupy na głowę,a biedny Mario lata wtem i nazot.
buahahah jak ja kocham fabułe tej gry :P

Cytat:
okruuuutna:P
Biedny TZ, nie dosc, ze wciaz sie uczy to jeszcze jak ma chwile na odpoczynek to go torturujesz zakupami:P Musi Cie do szaleństwa kochac,ze to tak pokornie znosi^^

Cytat:
Napisane przez Emocja Pokaż wiadomość
To bardzo możliwe, moje włosy gatunkowo są bardzo delikatne, dlatego prostownica nie działa na nie zbyt dobrze i strasznie przesusza, zwłaszcza końcówki. Przy grubych włosach pewnie zachowuje się inaczej, po prostu to zależy od włosów
Z pewnoscia Ja czasem chcialabym miec mniej wlosow, bo takie geste jest baaardzo ciezko ujarzmic. A jak jest ich mniej to czasem wystarczy po prostu dobrze wymodelowac suszac albo dac jakis lakier/plyn do ukladania i juz jest ok

Cytat:

no ja mam dokladnie to samo, zaraz sie zaczynam zastanawiac co ze mna nie tak :P

Cytat:
Mama ostatnio postanowiła złapać jakąś drugą pracę i załapała się do... CCC System pracy 2/2, ale... oznajmiono, że trzeba zrobić wyprzedaż i mama musiała zostać po tych całych dniach pracy na całą noc!(a do tego przyjść do pracy na 7) Wyszła do pracy o 7rano a wróciła o 7:30... A przerwa jedynie 30min, herbaty pić nie wolno, opierać się o blat nie wolno. Zostaje tam tylko do końca stycznia, bo teraz dużo wydatków itd. i szkoda jej płatnego urlopu.
heh, masakryczna praca - dobrze, ze Twoja mama z koncem stycznia rezygnuje, bo by sie wykonczyla totalnie...

Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość
mialam bardzo udany weekend,wczoraj mielismy gosci,bylo fajnie. Szkoda,ze tz musial do pracy isc i bede caly dzien siedziala jak ta sierotka...Cos wymysle. Planuje dzis zrobic sobie taka 1-dniowa diete oczyszczajaca,same warzywka i herbatki ziolowe. Ponoc dobrze to dziala dla organizmu.Robicie tak czasem?
ciesze sie bardzo,ze mialas udany weekend A pomysl, jaki nastepny bedzie wspanialy...
Co do diet oczyszczajacych - ja kiedys tak robilam jak sie czulam bardzo przejedzona np. po swietach. Ale teraz staram sie tego unikac w obawie przed spowolnieniem przemiany materii. Choc jesli czujesz sie "przyciezko" to taki jeden dzien moze poprawic Twoje samopoczucie.

Cytat:
zagadałam się wczoraj na gadu i znowu rano musiałam pić kawę ale było warto
hmmm...brzmi tajemniczo dobrze,ze bylo warto

Cytat:
aaaaa tak szybko? zerówka jakaś czy co...?

Cytat:
buahahah uśmiałam się szaloooona

Cytat:
doszlam do wniosku, ze jesli pozwole sobie na jedzenie dziennie dwoch kostek czekolady (do tego czasami krowka ) to moze pozbede sie napadow takich jak zdarzaly mi sie po akcji 'nie jem slodyczy'. jak na razie od paru dni nie mialam zadnego napadu potrafie zjesc kostke czekolady, a nie cala tabliczke. nawet nie wiecie jaka jestem z siebie dumna
no gratuluję umiar jest kluczem do sukcesu wiec wszystko przemawia za tym,ze pozbedziesz sie tych napadow Zycze dalszych sukcesow

Cytat:
o, bardzo fajnie Nie ma sensu przeplacac i stresowac sie tym czy zabawa bedzie udana ALe na pewno bedzie Idziecie sami z TZ czy w jakims wiekszym gronie?

Cytat:
idę na zakupy
ja tez stypendium wplynelo (choc tylko za grudzien, za październik i listopad bede musiala odebrac jutro w kasie...) wiec mozna cos pokupowac. No i fleki musze w kozakach wymienic... ech czy Wam tez sie fleki zdzieraja juz po miesiacu? U mnie to jakas masakra... Chociaz fakt - duzo chodze,biegam,skacze etc, a fleki nie sa ze stali-wiadomoo

Cytat:
Mam takiego doła, że tragedia. I musze przyznać, że w moim życiu coraz gorzej się dzieje. I już nawet udawanie, że jest ok mi nie wychodzi... Już chyba nie chce mi się udawać nawet...
Idę sobie do łóżka chyba poczytać.
co się dzieje...?

Heh, nie pisalam Wam chyba o tym - tydzien temu na imprezie poznalam chlopaka. Starszy, nietutejszy. No i sobie z nim dosc zaszalalam,ze tak powiem. Wymienilismy sie nr tel i gg. Juz po prau godzinach od imprezy zaczal do mnie pisac jakies "poetycko-romantyczne" smsy... Na gg tez mi zostawia full wiadomosci... Juz mnie to meczy bo jak nie odpisuję to on zaraz pisze: "Kiedy mi odpiszesz?+ jakis "romantycznopoetycki" txt ". Wkurza mnie to bo nie znosze takich facetow. O "jakosci" chlopaka powinny swiadczyc czyny, zachowanie, a nie txty... Poza tym denerwuje mnie taka natarczywosc grrr:/ Jak dobrze,ze on nie jest stad bo juz w ogole kicha by byla... bleh, nie wiem co z tym fantem zrobic bo nie chce,zeby poczul sie urazony czy cos. To jest miły chłopak (choc nie chce z nim niczego "wiecej"), ale moglby sobie darowac takie odzywki i pogadac ze mna normalnie... ech...:///
Zreszta mam kogo innego na oku

Dobra, to sie wygadalam Teraz smigam na zakupy.
Buzi i milego dnia

emotki musialam pousuwac...

madame_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-16, 11:45   #2603
asiek14
Zakorzenienie

po kościele, po obiedzie...
teraz biologia

lolciu - też czasem mam takie zakręcone sny

12.10.2012 moje włosy
14.09.2012 CP
asiek14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-16, 11:52   #2604
śnieżka_
Zakorzenienie

Cytat:
jaki goość .. Swoją drogą troche żal że u mnie nie ma tego środka lokomocji Bardzo fajny jest i nadaje klimat miastu
Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość

Szamam właśnie muesli swojego autorstwa [jogurt, owoce, 367486 płatków;D]
haha liczyłaś ?

Cytat:
Ale miałam dzisiaj sen
omatko ..

Cytat:
jestem juz po sniadaniu, przeczytaniu 'wysokich obcasow'. planuje pograc troche w gre, ktora przy niosl mi wczoraj tz (wspomnienia z dziecinstwa ), pozniej skakanka, a nastepnie 'pachnidlo' dalsza czesc dnia nie bedzie pewnie juz taka interesujaca, bo czeka na mnie angielski... ale dam rade
lolcia..
hm ja stosuje podobna metode, chociaz nie z czekoladą ale czasem zdarza mi się zapomnieć

Cytat:
super okazja?

Cytat:

Heh, nie pisalam Wam chyba o tym - tydzien temu na imprezie poznalam chlopaka. Starszy, nietutejszy. No i sobie z nim dosc zaszalalam,ze tak powiem. Wymienilismy sie nr tel i gg. Juz po prau godzinach od imprezy zaczal do mnie pisac jakies "poetycko-romantyczne" smsy... Na gg tez mi zostawia full wiadomosci... Juz mnie to meczy bo jak nie odpisuję to on zaraz pisze: "Kiedy mi odpiszesz?+ jakis "romantycznopoetycki" txt ". Wkurza mnie to bo nie znosze takich facetow. O "jakosci" chlopaka powinny swiadczyc czyny, zachowanie, a nie txty... Poza tym denerwuje mnie taka natarczywosc grrr:/ Jak dobrze,ze on nie jest stad bo juz w ogole kicha by byla... bleh, nie wiem co z tym fantem zrobic bo nie chce,zeby poczul sie urazony czy cos. To jest miły chłopak (choc nie chce z nim niczego "wiecej"), ale moglby sobie darowac takie odzywki i pogadac ze mna normalnie... ech...:///
nie lubię takich dręczycieli :/
zawsze mozesz zmienic numer, czy coś

a ja już zaczęłam z biologią na tą kartkówkę .. chociaż moze mnie tez zapytac oby nie .
Wogóle chętnie bym dzisiaj nigdzie nie wychodziła a musze do babci, do kosciola i nie wiem czy jeszcze nie na zakupy :| eh tak to jest jak ktos nie wie ze mam naukę i ze wolalabym juz zostac i sie uczyc zeby dobrze wykorzystać niedzielny czas ;] o pff :P

śnieżka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-16, 12:02   #2605
Emocja
Rozeznanie

Cytat:
Z pewnoscia Ja czasem chcialabym miec mniej wlosow, bo takie geste jest baaardzo ciezko ujarzmic. A jak jest ich mniej to czasem wystarczy po prostu dobrze wymodelowac suszac albo dac jakis lakier/plyn do ukladania i juz jest ok
To jest zdecydowanie plus mniejszej ilości włosów/cieńszych włosów, dlatego przerzuciłam się z prostownicy na suszarkę + kosmetyki do wygładzania włosów i wystarcza Ale nie da się ukryć, że gęste włosy są śliczne, sama chciałabym takie mieć, ech, dogodzić kobiecie

Cytat:
a tez stypendium wplynelo (choc tylko za grudzien, za październik i listopad bede musiala odebrac jutro w kasie...) wiec mozna cos pokupowac. No i fleki musze w kozakach wymienic... ech czy Wam tez sie fleki zdzieraja juz po miesiacu? U mnie to jakas masakra... Chociaz fakt - duzo chodze,biegam,skacze etc, a fleki nie sa ze stali-wiadomoo
Zazdroszczę zakupów, wczoraj byłam, dzisiaj dzień trzeba poświęcić na naukę: dwa kolokwia we wtorek, a jutro praca, więc dużo mniej czasu na naukę niestety, niech już będą te Święta

Cytat:
Uuu, nieciekawa sprawa z tym chłopakiem. Tacy natarczywi są najgorsi. Chyba nie zdają sobie sprawy, że zamiast przekonywać do siebie dziewczynę, jeszcze bardziej ją zniechęcają

Ale się cieszę, bo dowiedzieliśmy się dzisiaj, że 3-4 stycznia zrobili u nas na uczelni dniami rektorskimi i jest wolne Czyli od 21 grudnia - 7 stycznia odpoczynek, dopiero 8 stycznia powrót na uczelnię

Ach, a teraz czas na naukę niestety

Emocja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-16, 12:05   #2606
agness51
Zakorzenienie

Dzień dobry

Ale sobie dzisiaj pospałam,podniosłam się dopiero po dziewiątej . Ale to pewnie przez to,że położyłam się po północy
Najpierw oglądałam 'Jak oni śpiewają' i się bardzo ucieszyłam,że Lisza wygrała,no a potem jakoś mi się spać nie chciało .
Niedługo spotkanie z TŻ-tem

Dziewczyny,myślicie,że drogie są takie męskie,srebrne bransoletki ?

LoLcia - Mój TŻ też nie ma cierpliwości zbytnio do latania po sklepach,w sumie to normalne,więc staram mu się tego oszczędzać
Jak przeczytałam o Twoim śnie,to myślałam,że padnę ze śmiechu Świetny^
Jabłuszko - Mam nadzieję,że ten typek się od Ciebie odczepi Daj mu do zrozumienia,że masz kogoś innego na oku
Aniu - Dawno Cię nie 'widziałam',witaj kochana

Miłego dzionka wszystkim życzę

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-16, 12:11   #2607
LoLcIa123
Zakorzenienie

Ja Tż-eta nie będę oszczędzać,bo po 1 uwielbiam z nim chodzić po sklepach,a po drugie nie chce mi się jeździć autobusem

Aguś to zależy jak gruba taka typowo męska,gruba bransoletka ok 180zł

Tymoteusz
23.11.2014r

Stary 2007-12-16, 12:13   #2608
agness51
Zakorzenienie

Cytat:
Ja Tż-eta nie będę oszczędzać,bo po 1 uwielbiam z nim chodzić po sklepach,a po drugie nie chce mi się jeździć autobusem

Aguś to zależy jak gruba taka typowo męska,gruba bransoletka ok 180zł
Zamęczysz go

Nie,raczej chodzi mi o taką cienką .

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-16, 12:16   #2609
LoLcIa123
Zakorzenienie

z 70zł

Tymoteusz
23.11.2014r

Stary 2007-12-16, 12:19   #2610
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) III

Cytat:

Cytat:
Miałam podobną sytuację Pracowałam z jednym takim gościem na promocjach, jakoś tak wyszło, że wyciągnął ode mnie numer telefonu, niby chodziło tylko o pracę A po kilku dniach się zaczęło... smsy tupu, że jestem dla niego gwiazdą jedyną, że spać po nocach przeze mnie nie może bo tak tęskni Jak nie odpisywałam to dosłownie po paru minutach pisał odpisz albo napisz coś Nawet kilka razy do mnie dzwonił i gadaliśmy. Od początku wiedziałam, że nic z tego nie będzie, bo facet poprostu wogole mi się nie podobał, a nawet mnie poprostu wkurzał i mu w końcu napisałam, że nie życze sobie jego romantycznych smsów, bo nic z tego nie będzie. Chyba do końca nie pogodził się z koszem, bo zaczęły się wtedy bardzo obraźliwe smsy z niecenzuralnymi słowami i sygnałki puszczane nocami... masakra. Nie reagowałam, więc się znudził. Jak o tym sobie przypomne... co za dzieciak Mam nadzieje, że to nie ten sam typek

Co do egzaminu to ide z własnej woli Możemy zdawać na konsultacjach i chce mieć to z głowy przed świętami, bo po czekają mnie inne przyjemności
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości