![]() |
#2581 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) III
Cytat:
![]() Ale muszę stwierdzić, że poprzednie części bardziej mi się podobały ![]()
![]() |
#2582 | |
Zakorzenienie
|
Tamten etap tak,ale następnego ni kija nie przejdę
![]() ![]() ![]() Pomarańczkę jem dopiero teraz ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Mój Tż-et się cały dzień uczy,w czwartek ma pierwszy egzamin ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2583 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Zazdroszczę wypadu na łyżwy ![]() ![]()
![]() |
#2584 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() idę do łóżeczka dobrej nocki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2585 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakoś zdzierżę, bo coś mi tam w głowie świta z tego co niegdyś czytałam w podręczniku ^^ Hahaha ![]() ![]() ![]() Zawsze tak to sobie tłumaczę ![]() Cytat:
Mama ostatnio postanowiła złapać jakąś drugą pracę i załapała się do... CCC ![]() Tak trzeba z facetami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Boże, jaka ja jestem chamska ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2586 |
Wtajemniczenie
|
dzien dobry
![]() czyzbym pierwsza byla?Jeszcze mi sie to nie zdazylo ![]() chyba pierwszy raz od nie wiem kiedy obudzilam sie po 7 w niedziele i nie moge juz zasnac! ![]() ![]() mialam bardzo udany weekend,wczoraj mielismy gosci,bylo fajnie. Szkoda,ze tz musial do pracy isc i bede caly dzien siedziala jak ta sierotka...Cos wymysle. Planuje dzis zrobic sobie taka 1-dniowa diete oczyszczajaca,same warzywka i herbatki ziolowe. Ponoc dobrze to dziala dla organizmu.Robicie tak czasem? no to wlaczam ten film ![]() Milego poranka ![]()
#2587 | |||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Miłego dnia ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2588 |
Zakorzenienie
|
snieżko - zapomniał sobie zwrotnicy przestawić
![]() zagadałam się wczoraj na gadu i znowu rano musiałam pić kawę ![]() ![]() miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2589 |
Zakorzenienie
|
![]() Odespałam za wszystkie czasy! Nie lubię tak późno wstawac, mam wrażenie, że dzien mi ucieka ; ) Moniczko - co się dzieje, jaki dół? Asiek- tramwajem do tyłu? ![]() Agolku - ja takich diet nie stosuję, jakoś boje się, ze metabolizm mógłby mi się popsuć. Szamam właśnie muesli swojego autorstwa [jogurt, owoce, 367486 płatków;D] Na dworze tak zimno, że mi się wychodzić nie chce. Nie wychylam chyba dziubka z domu. A co się będę! ; )
#2590 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Oj biedny ten TŻ ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dzięki za info dot biosilk ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2591 |
Zakorzenienie
|
![]()
dubel...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2592 |
Zakorzenienie
|
Właśnie wstałam i szamam śniadanko
![]() Ale miałam dzisiaj sen ![]() Śniło mi się,że nasza Ewusia była moja nauczycielką religii[Katechetką ![]() ![]() ![]() ![]()
#2593 |
Zakorzenienie
|
oo, widze, ze nie tylko ja pozwolilam sobie na dluzsze spanie. wstalam przed 10
![]() ![]() jestem juz po sniadaniu, przeczytaniu 'wysokich obcasow'. planuje pograc troche w gre, ktora przy niosl mi wczoraj tz (wspomnienia z dziecinstwa ![]() ![]() ![]() doszlam do wniosku, ze jesli pozwole sobie na jedzenie dziennie dwoch kostek czekolady (do tego czasami krowka ![]() ![]() ![]() lolcia.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2594 |
Zakorzenienie
|
Lolcia
![]() ![]() nie mogeeeee ;d
#2595 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() już pewnie cały czas myślisz o wyjeździe ![]() ![]() jaki czad ![]() ![]() ![]() cóż za barbarzyństwo ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() jesteś szalona ![]() Cytat:
![]() w ogóle to zamówiłam dziś bilety na Sylwestra, bo jednak nie siedzimy w domu tylko idziemy się bawić do klubu ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2596 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak wstałam to dokładnie tak samo się śmiałam,aż musiałam wpaść szybko tutaj i Wam to opowiedzieć ![]() Hahaha,Ewusia mam nadzieję,że ten sen nie był proroczy ![]()
![]() |
#2597 |
Zakorzenienie
|
![]() chyba by mnie piorun musiał szczelić i zawrócić mi cały światopogląd, bo zarówno od sklepów mięsnych jak i od wydziału teologicznego gdzie szkolą katechetki mnie odrzuca ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2598 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2599 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() idę na zakupy ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2600 |
♥
|
Witam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() troche taka jestem spiaca ale da sie wytrzymac ![]() lolciu booski sen ![]() phenomena gratuluje ![]() ![]() snieg u mnie jest ale jakos mnei to nie cieszy ![]() edit: co do prostownic przez baaardzo długi okres prostowałam codziennie grzywke i z przodu włosy i co kilka dni całe , aktualnie nie prostuje bo juz sie tak nie faluja sa bardziej proste ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2601 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() dzien dobry II ![]() wlasnie sie obudzilam bo raz 2 i musze przyznac,ze chyba przespalam bo ledwo patrze na oczy...Zaparzylam kawke i mysle co by tu zrobic z dniem...TZ do pozna w pracy...na dworze baardzo zimno..Pojade chyba na silownie na troche,potem sie wykpaie,zrobie pranie i moze pojade po kartki swiateczne.Musze miec na piatek do pracy.. Milego dnia dziewczynki
![]() |
#2602 | |||||||||||
Zadomowienie
|
dzień dobry kochane
![]() ja juz po śniadanku, siedzę i popijam moją najnowszą miłość - herbę waniliowo-truskawkową ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Biedny TZ, nie dosc, ze wciaz sie uczy to jeszcze jak ma chwile na odpoczynek to go torturujesz zakupami:P Musi Cie do szaleństwa kochac,ze to tak pokornie znosi^^ Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Co do diet oczyszczajacych - ja kiedys tak robilam jak sie czulam bardzo przejedzona np. po swietach. Ale teraz staram sie tego unikac w obawie przed spowolnieniem przemiany materii. Choc jesli czujesz sie "przyciezko" to taki jeden dzien moze poprawic Twoje samopoczucie. Cytat:
![]() ![]() aaaaa tak szybko? zerówka jakaś czy co...? Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ja tez ![]() ![]() Cytat:
![]() Heh, nie pisalam Wam chyba o tym - tydzien temu na imprezie poznalam chlopaka. Starszy, nietutejszy. No i sobie z nim dosc zaszalalam,ze tak powiem. Wymienilismy sie nr tel i gg. Juz po prau godzinach od imprezy zaczal do mnie pisac jakies "poetycko-romantyczne" smsy... Na gg tez mi zostawia full wiadomosci... Juz mnie to meczy bo jak nie odpisuję to on zaraz pisze: "Kiedy mi odpiszesz?+ jakis "romantycznopoetycki" txt ". Wkurza mnie to bo nie znosze takich facetow. O "jakosci" chlopaka powinny swiadczyc czyny, zachowanie, a nie txty... Poza tym denerwuje mnie taka natarczywosc grrr:/ Jak dobrze,ze on nie jest stad bo juz w ogole kicha by byla... bleh, nie wiem co z tym fantem zrobic bo nie chce,zeby poczul sie urazony czy cos. To jest miły chłopak (choc nie chce z nim niczego "wiecej"), ale moglby sobie darowac takie odzywki i pogadac ze mna normalnie... ech...:/// Zreszta mam kogo innego na oku ![]() Dobra, to sie wygadalam ![]() Buzi i milego dnia ![]() emotki musialam pousuwac...
![]() |
#2603 |
Zakorzenienie
|
po kościele, po obiedzie...
teraz biologia ![]() lolciu - też czasem mam takie zakręcone sny ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2604 | |||||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
zawsze mozesz zmienic numer, czy coś ![]() a ja już zaczęłam z biologią na tą kartkówkę .. chociaż moze mnie tez zapytac ![]() ![]() Wogóle chętnie bym dzisiaj nigdzie nie wychodziła a musze do babci, do kosciola i nie wiem czy jeszcze nie na zakupy :| eh tak to jest jak ktos nie wie ze mam naukę i ze wolalabym juz zostac i sie uczyc zeby dobrze wykorzystać niedzielny czas ;] o pff :P ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2605 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale się cieszę, bo dowiedzieliśmy się dzisiaj, że 3-4 stycznia zrobili u nas na uczelni dniami rektorskimi i jest wolne ![]() ![]() Ach, a teraz czas na naukę niestety ![]() ![]()
![]() |
#2606 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() Ale sobie dzisiaj pospałam,podniosłam się dopiero po dziewiątej ![]() ![]() ![]() Najpierw oglądałam 'Jak oni śpiewają' i się bardzo ucieszyłam,że Lisza wygrała,no a potem jakoś mi się spać nie chciało ![]() ![]() Niedługo spotkanie z TŻ-tem ![]() Dziewczyny,myślicie,że drogie są takie męskie,srebrne bransoletki ![]() ![]() LoLcia - Mój TŻ też nie ma cierpliwości zbytnio do latania po sklepach,w sumie to normalne,więc staram mu się tego oszczędzać ![]() Jak przeczytałam o Twoim śnie,to myślałam,że padnę ze śmiechu ![]() ![]() Jabłuszko - Mam nadzieję,że ten typek się od Ciebie odczepi ![]() ![]() ![]() Aniu - Dawno Cię nie 'widziałam',witaj kochana ![]() ![]() Miłego dzionka wszystkim życzę ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#2607 |
Zakorzenienie
|
Ja Tż-eta nie będę oszczędzać,bo po 1 uwielbiam z nim chodzić po sklepach,a po drugie nie chce mi się jeździć autobusem
![]() Aguś to zależy jak gruba ![]() ![]()
#2608 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie,raczej chodzi mi o taką cienką ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2609 |
Zakorzenienie
|
z 70zł
![]()
#2610 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co do egzaminu to ide z własnej woli ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:01.