Wspólny cel mamy - o dziecko się staramy! Cz. III - Strona 72 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-05-16, 21:34   #2131
cavagirl
Rozeznanie

Dot.: Wspólny cel mamy - o dziecko się staramy! Cz. III

Cytat:
Napisane przez Lidka99 Pokaż wiadomość
Beta 94

Wierzysz już? Gratulacje!!!!
cavagirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-16, 21:35   #2132
pater86
Zadomowienie

Cytat:
Beta 94
Nooooo w końcu 😃 ale nas wytrzymałaś w niecierpliwości!!! Serdecznie Ci gratuluję kochana!!! Dajesz wszystkim nadzieję, teraz już musi być dobrze 😁 rośnijcie zdrowo 😃
Stary 2016-05-16, 21:39   #2133
Fantasmagori
Zakorzenienie

Cytat:
Beta 94

Pięknie

---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ----------

Cytat:
Beta 94

Pięknie

Fantasmagori jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-16, 21:40   #2134
WerkuUuS
Zadomowienie

Lidka99
A możesz powiedzieć o jakiej czułości test robiłaś pierwszy ?
Jak pamiętam to bylo 10 dni po owu tak ?
Stary 2016-05-16, 21:56   #2135
monika0185
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fantasmagori Pokaż wiadomość
Muszę się Wam pochwalić że byliśmy dzisiaj na nagraniu filmiku z Zuźką Jest taka słodziutka jakby któraś z Was miała ochotę zobaczyć to wycięłam dwa fragmenty z badania: https://youtu.be/wjWLRxQ7N84
Cudowna!!!!! Wow! I nawet z Tapatalk udało mi się zobaczyć

---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ----------

Cytat:
Beta 94
Super!
monika0185 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-16, 22:21   #2136
Qazsew
Zakorzenienie

Czytalam o wynikach badania nasienia i pisza ze jakby cos bylo nie tak to powtorzyc po miesiacu do 3 mcy bo tyle wynosi czas dojrzewania plemnikow,moze to glupie pytanie ale jak to rozumiec?jak np sex jest codziennie to te plemniki sa niedojrzale?nie wiem o co chodzi
Qazsew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-16, 23:45   #2137
Panna Izabela
Zakorzenienie

Cytat:
prywatnie Nie trzeba dopłacać, cena jest za badanie jako całość Lekarz bada te wszystkie wymiary i przepływy w biało-czarnej wersji a w międzyczasie co chwilę przełącza na 4d

---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ----------

Jesteś pewna, że to 4d a nie 3d? Bo my takie nagranie i zdj mamy w 3d Myślałam, że 4d jest zupełnie inne...
Cytat:
Beta 94
Gratuluję!!!!

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka

http://www.suwaczek.pl/cache/97014df637.png

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010
Panna Izabela jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-05-17, 03:25   #2138
VelaLuca
Wtajemniczenie

Właśnie skończyłam pracę Wysłałam szefowej ostatnie na dziś zestawienie danych i mogę iść spać! Myślałam że uda mi się jeszcze Was nadrobić, ale oczy same się zamykają. No nic, nadrobię w południe jak wstanę

Dobranoc!
Stary 2016-05-17, 06:02   #2139
geosmina
Wtajemniczenie

Cytat:
Beta 94
Super! Gratulacje 😀

Piszę z telefonu-pozdro szejset

"Zenek, co ty jakiś nie w sosie jesteś? Może zjadłbyś jakichś pierożków babcinych?"
geosmina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-17, 06:42   #2140
zUa_tysica
Wtajemniczenie

Cytat:
Muszę się Wam pochwalić że byliśmy dzisiaj na nagraniu filmiku z Zuźką Jest taka słodziutka jakby któraś z Was miała ochotę zobaczyć to wycięłam dwa fragmenty z badania: https://youtu.be/wjWLRxQ7N84
Super Fanta!!!! Tego nam trzeba!

Cytat:
Napisane przez Nemmireth_ Pokaż wiadomość
Dziwne masz wyniki, ja mam wszystko w normalnych liczbach lub procentach

Ale super Pięknie wszystko widać, cudowna pamiątka
Wyczaiłam Cię na fejsie
Hue hue ja też wyczaiłam Fante hueeeee

Cytat:
Beta 94
Braw brawo BRAWOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!

Dzień dobry dziewczyny w ten pochmurny dzień, brrrrr! Znowu pada! My wczraj z TŻtem szaleliśmy, coś nam odbiło i zaczelismy sie lac o 22 wodą z butelki, całe ściany w sypialni mieliśmy mokre Oczywiście przed tą głupawka baraszkowaliśmy, bo po @ zostały tylko małe plamienia
zUa_tysica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-17, 07:20   #2141
Lidka99
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez cavagirl Pokaż wiadomość
Wierzysz już? Gratulacje!!!!
No wierzę ale jeszcze pewniejsza będę jak wyjdę od lekarza

Cytat:
Napisane przez pater86 Pokaż wiadomość
Nooooo w końcu 😃 ale nas wytrzymałaś w niecierpliwości!!! Serdecznie Ci gratuluję kochana!!! Dajesz wszystkim nadzieję, teraz już musi być dobrze 😁 rośnijcie zdrowo 😃
Cytat:
Pięknie
Cytat:
Napisane przez WerkuUuS Pokaż wiadomość
Lidka99
A możesz powiedzieć o jakiej czułości test robiłaś pierwszy ?
Jak pamiętam to bylo 10 dni po owu tak ?
Pierwszy robiłam 10 dni po owu i był to check&go z rossmanna a on jest chyba o czułości 25 i właśnie się zdziwiłam że tak wcześnie mi coś pokazał

Cytat:
Napisane przez monika0185 Pokaż wiadomość
Cudowna!!!!! Wow! I nawet z Tapatalk udało mi się zobaczyć

---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ----------

Super!
Cytat:
Napisane przez geosmina Pokaż wiadomość
Super! Gratulacje 😀

Piszę z telefonu-pozdro szejset
Cytat:
Napisane przez zUa_tysica Pokaż wiadomość
Super Fanta!!!! Tego nam trzeba!

Hue hue ja też wyczaiłam Fante hueeeee

Braw brawo BRAWOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!

Dzień dobry dziewczyny w ten pochmurny dzień, brrrrr! Znowu pada! My wczraj z TŻtem szaleliśmy, coś nam odbiło i zaczelismy sie lac o 22 wodą z butelki, całe ściany w sypialni mieliśmy mokre Oczywiście przed tą głupawka baraszkowaliśmy, bo po @ zostały tylko małe plamienia
Dziękuję dziewczyny Wam bardzo ja cały czas mocno trzymam za was kciuki i uda się każdej.
Lidka99 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-05-17, 07:31   #2142
__malaMi__
Zadomowienie

Cytat:
wow super! gratuluję ślicznotki i rośnijcie zdrowo!

Cytat:
uff to dobrze nie chciałam wyjść na jędzęo, już wiem: z filmiku na pewno płyną megamocne fluidy ciążowe więc się częstujcie
bedę zachłanna biore duzo fluidów! 9 cykl mógłby być w końcu szczęsliwy

Cytat:
Napisane przez Qazsew Pokaż wiadomość
Dziewczyny wy tu macie wieksze obeznanie w wynikach nasienia jak interpretowac bo my zrobilismy 5 lat temu,gin powiedzial ze ok a ja sie nie zaglebialam w to,wiem ze to duzo czasu ale tak teraz piszecie o tej ilosci plemnikow,o prawidlowych i wogole i tak patrze na te wyniki i nic z nich nie wiempisze tu ocena koncentracji i koncentracja jest 101,7x10 do 6 potegi i calkowita liczba w ejakilacie 528,8x 10 do 6 potegi zywotnosc 70 % ocena ruchliwosc i ruch postepowy a+b 53% a w morfologii plemniki prawidlowe 5%,jest tu wiecej tych parametrow roznych ale ciekawa jestem co z tymi co napisalamwiem ze to nie miarodajne po tylu latach ale zastanawiam sie czy mialo to wplyw ze staralismy sie tak dlugo o pierwsza ciaze bo połtora roku
Cytat:
Moze przez to ze kilka lat temu zrobione i inaczej to opisywaliale domyslam sie ze to x10 do 6 potegi to chyba wynik w milionach ze jest czyli to co tam jest razy milion,tylko nie wiem czy ta koncentracja to znaczy ze jest 528,800000plemnikow w calosci tego co tam tz zostawilczy jak to rozumiec
dokładnie do potegi, bo to jest w milionach. jak mozesz to wrzuć foto lub skan, bo troche ciezki z tego opisu to wszystko wywnioskować. zywotnośc i ruchliwość jest ok na moje oko, morfologia na granicy normy. Ale jak wrzucisz foto bedzie mi łatwiej ogarnąć to.

Cytat:
Beta 94

jeszcze raz gratulacje!!

Cytat:
Czytalam o wynikach badania nasienia i pisza ze jakby cos bylo nie tak to powtorzyc po miesiacu do 3 mcy bo tyle wynosi czas dojrzewania plemnikow,moze to glupie pytanie ale jak to rozumiec?jak np sex jest codziennie to te plemniki sa niedojrzale?nie wiem o co chodzi
cały proces tworzenia plemnikow trwa chyba 72 dni, po tym czasie wszystkie sa wymienione, ale wiadomo, ze one tworzą się stponiowo więc już po miesiacu część jest świeżych.
__malaMi__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-17, 07:37   #2143
pater86
Zadomowienie

Hej dziewczyny, na razie tylko przez telefon dowiedziałam się jakie mamy wyniki badania nasienia, wszystko jest w normie, ale słaba morfologia... Lekarz mówił, że może to przez to, że próbka była dość gęsta i mógł byś zamazany obraz. Radził przez miesiąc brać Androvit i powtórzyć badania... Ma nam przesłać wyniki na maila to będę coś więcej wiedzieć. Teraz sobie pluję w brodę, że mogłam mu ten Androvit kupić już wcześniej... Przecież by nie zaszkodził

A może zamiast Androvita polecacie coś innego? Znalazłam jakiś FertilMan, a może coś dodać?

Edytowane przez pater86
Czas edycji: 2016-05-17 o 07:52
pater86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-17, 07:40   #2144
Qazsew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez __malaMi__ Pokaż wiadomość
cały proces tworzenia plemnikow trwa chyba 72 dni, po tym czasie wszystkie sa wymienione, ale wiadomo, ze one tworzą się stponiowo więc już po miesiacu część jest świeżych.
Czyli np w seksie co tydzien te plemniki sa jakies starebo to chyba caly czas idzie ta produkcja swiezych i zawsze czesc jest "nowa"bo przeciez nie ze po miesiacu wszystkie stare a po miesiacu i 1 dniu wszystkie noweno wlasnie ta morfologia jest5 % a norma jest rowna lub wieksza od 4% ale pocieszam sie ze przeciez jest tam troche tych plemnikow w ejakulacie wiec to 5% nie oznacza kilku sztuknie bede wrzucac foto bo bez sensu zebys sobie glowe zawracala badaniami sprzed 5 latmoze tz jednak zaszaleje i sie wybierze to wrzuce swieze,choc on twierdzi ze jesli mamy miec jedno to bedzie jedno dziecko i nie ma wcale cisnienia ze MUSI byc drugie,ja w sumie tez juz nie bardzo wierze ze sie uda ale mamy juz czterolatke ktora robi za cala gromade dzieci w domu wiec sie nie zalamuje ale wszystkim dziewczynom nadal mocno kibicuję
Stary 2016-05-17, 08:16   #2145
pater86
Zadomowienie

Już mam wyniki i doznałam szoku. Plemniki prawidłowe - 0%!!! To jest jedyna wartość zaznaczona na całym wyniki jakoś poniżej normy i nieprawidłowa... Reszta jest super... To może w ogóle tak być?
Załamałam się
Stary 2016-05-17, 08:26   #2146
Lidka99
Zadomowienie

Cytat:
Już mam wyniki i doznałam szoku. Plemniki prawidłowe - 0%!!! To jest jedyna wartość zaznaczona na całym wyniki jakoś poniżej normy i nieprawidłowa... Reszta jest super... To może w ogóle tak być?
Załamałam się
Jeju tak mi przykro to pierwsze badanie? Kiedy idziecie do lekarza?
Lidka99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-17, 08:31   #2147
__malaMi__
Zadomowienie

Cytat:
Czyli np w seksie co tydzien te plemniki sa jakies starebo to chyba caly czas idzie ta produkcja swiezych i zawsze czesc jest "nowa"bo przeciez nie ze po miesiacu wszystkie stare a po miesiacu i 1 dniu wszystkie noweno wlasnie ta morfologia jest5 % a norma jest rowna lub wieksza od 4% ale pocieszam sie ze przeciez jest tam troche tych plemnikow w ejakulacie wiec to 5% nie oznacza kilku sztuknie bede wrzucac foto bo bez sensu zebys sobie glowe zawracala badaniami sprzed 5 latmoze tz jednak zaszaleje i sie wybierze to wrzuce swieze,choc on twierdzi ze jesli mamy miec jedno to bedzie jedno dziecko i nie ma wcale cisnienia ze MUSI byc drugie,ja w sumie tez juz nie bardzo wierze ze sie uda ale mamy juz czterolatke ktora robi za cala gromade dzieci w domu wiec sie nie zalamuje ale wszystkim dziewczynom nadal mocno kibicuję
ja to rozumiem tak, że jak sie kochasz co tydzien to faktycznie jest tam sporo starych, ale nowe tez są, bo przecież to sie produkuje codziennie. Jednak dlatego badania nalezy robic po abstynencji 2-5 dni aby probka nie miala za duzo starych albo niedojrzałych.

Cytat:
Załamałam się
a lepkosc? aglutynacja? no z pewnoscia taki wynik musicie powtórzyć, ja bym za miesiac powtórzyła.

Cytat:
Hej dziewczyny, na razie tylko przez telefon dowiedziałam się jakie mamy wyniki badania nasienia, wszystko jest w normie, ale słaba morfologia... Lekarz mówił, że może to przez to, że próbka była dość gęsta i mógł byś zamazany obraz. Radził przez miesiąc brać Androvit i powtórzyć badania... Ma nam przesłać wyniki na maila to będę coś więcej wiedzieć. Teraz sobie pluję w brodę, że mogłam mu ten Androvit kupić już wcześniej... Przecież by nie zaszkodził

A może zamiast Androvita polecacie coś innego? Znalazłam jakiś FertilMan, a może coś dodać?
androvit jest najslabszy, ja swojemu sama podaje osobno suplementy wychodzi taniej, FertilMan jest chwalony, ale i b. drogi no i ja wolałam sama mu komponować, a nie gotowca, ale jesli nie chcesz się w to bawić to bym wzięła FertilMan
__malaMi__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-17, 08:37   #2148
Fantasmagori
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Panna Izabela Pokaż wiadomość
Jesteś pewna, że to 4d a nie 3d? Bo my takie nagranie i zdj mamy w 3d Myślałam, że 4d jest zupełnie inne...

Gratuluję!!!!

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
Bo to jest tak że zdjęcie to 3d a film 4d o tak jak tu piszą: "Różnica pomiędzy USG 3D i 4D polega więc na tym, że w 3D mamy zdjęcie trójwymiarowe nieruchome, zaś w 4D – ruchomy film."

dzięki dziewczyny za wszystkie miłe słowa

---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ----------

Cytat:
Załamałam się

Stary 2016-05-17, 08:40   #2149
zUa_tysica
Wtajemniczenie

Cytat:
Załamałam się
o matko Pater tak mi przykro, musicie jak najszybciej podjąć jakieś kroki, trzymaj się KOchana!
zUa_tysica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-17, 08:41   #2150
WerkuUuS
Zadomowienie

Ehh dziewczyny...dlaczego tak trudno jest zajść w tą ciążę...?
Tyle małolat jest już mamami albo w ciąży. U nich to bach i jest. A te które tego pragną nie mogą latami...
Smutno mi z tego powodu. Ja dopiero zaczynam ale widze ile Wy robicie i nic z tego. Przykro to się czyta. Życie jest nie fair serio...o.O
Marzenia o mojej szybkiej ciąży pryskają powoli...:-/
Stary 2016-05-17, 08:52   #2151
jelonekhihi
Zakorzenienie

Cytat:
Załamałam się
Ale... jak to tak? Powtarzasz badanie, prawda? Trzymaj się!
jelonekhihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-17, 09:33   #2152
999fd1c55571ad5d2d0bdb01d195d36e03efc653
Konto usunięte

Cytat:
Beta 94
Gratulacje

Pater musicie koniecznie powtórzyć badania

Mi się dziś śniło ze jestem w ciąży i jakoś bez humoru się obudziłam
999fd1c55571ad5d2d0bdb01d195d36e03efc653 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-17, 09:37   #2153
pater86
Zadomowienie

Lekarz mnie trochę uspokoił, bo oczywiście jeszcze raz do niego dzwoniłam... Stwierdził, że to prawdopodobnie przekłamany wynik ze względu na płyn, w którym plemniki były zawieszone, przez to wybarwienie nie wyszło (chyba chodzi o główkę)... Mówi ze swojego doświadczenia, że to niemożliwe, żeby przy takich pozostałych wynikach, plemników prawidłowych było 0%, że to jednak wykonuje komputer... Ja się na tym na prawdę nie znam i chcę wierzyć, że to błąd wyniku...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-05-17, 09:59   #2154
Martirybka
Rozeznanie

Angry Dot.: Wspólny cel mamy - o dziecko się staramy! Cz. III

Cytat:
Lekarz mnie trochę uspokoił, bo oczywiście jeszcze raz do niego dzwoniłam... Stwierdził, że to prawdopodobnie przekłamany wynik ze względu na płyn, w którym plemniki były zawieszone, przez to wybarwienie nie wyszło (chyba chodzi o główkę)... Mówi ze swojego doświadczenia, że to niemożliwe, żeby przy takich pozostałych wynikach, plemników prawidłowych było 0%, że to jednak wykonuje komputer... Ja się na tym na prawdę nie znam i chcę wierzyć, że to błąd wyniku...
Jedno badanie jeszcze nic nie przesądza, może faktycznie coś schrzanili. Zawsze warto włączyć jakiś suplement. Kiedy robicie powtórkę?

Lidka99 - Wielkie gratulacje!!!! Fajnie jest wiedzieć, że którejś z Was się udało. To bardzo budujące

Fantasmagori -
piękna dzidzia!!!!!!!

U nas czarne chmury po wczorajszej wizycie. Dostaliśmy leki, ja na tarczycę takie, których boję się brać....mam zrobić USG i wtedy się jeszcze wyjaśni co jest grane. Idę już na NFZ bo za drogi to jest biznes. Mam nadzieję, że dostanę skierowanie na to badanie.

Ja to chyba jakaś pechowa jestem, jak nie PCO to tarczyca, nie mam już siły, może to wszystko jest nie warte tego zachodu, może nigdy nam się nie uda.

U Tż też kiepsko bo FSH dużo za duże, ma iść jeszcze raz do urologa, dopiero za dwa tygodnie niestety wizyta, ale podobno nic z tym nie zrobimy i musimy się spieszyć z invitro, ba za moment nie będzie z czego robić zabiegu , a genetyka też ma być dopiero po 6 czerwca

Nie wiem na co liczę, ale chcę spróbować naturalnie w tym cyklu, akurat mam drugi dzień, a w okolicach OWU mój Tż będzie już po leczeniu infekcji, także zobaczmy, bierze też już 1,5 miesiąca Profertil więc może coś się poprawiło, choć ja nie wiem czy to ma sens...bo ja chyba nie mam wcale OWU....kupie test, nigdy go nie robiłam co prawda, no ale zobaczymy.

Trudne to wszystko, wczoraj mieliśmy bardzo smutny wieczór.
Martirybka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-17, 10:11   #2155
MajWija
Wtajemniczenie

Hej dziewczyny
Ja po prenatalnych.
Z Naszą Kruszynką wszystko w porządku Wszystkie pomiary prawidłowe. Dzidzia była spokojna i dała się ładnie pomierzyc Na koniec tylko trochę zaczęła się wiercic i latać po brzuszku
Płci nie określił bo mówi, że nie jest to jeszcze pewna informacja i nie chce wprowadzać w błąd, ale idę 27 maja do swojego gina i będzie już mi chciał określić
Mieliśmy też robione USG 3D i mamy piękne zdjecia)) 😍
MajWija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-17, 10:18   #2156
Fantasmagori
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MajWija Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny
Ja po prenatalnych.
Z Naszą Kruszynką wszystko w porządku Wszystkie pomiary prawidłowe. Dzidzia była spokojna i dała się ładnie pomierzyc Na koniec tylko trochę zaczęła się wiercic i latać po brzuszku
Płci nie określił bo mówi, że nie jest to jeszcze pewna informacja i nie chce wprowadzać w błąd, ale idę 27 maja do swojego gina i będzie już mi chciał określić
Super nic tylko się cieszyć

Stary 2016-05-17, 10:51   #2157
WerkuUuS
Zadomowienie

Cytat:
Hej dziewczyny
Ja po prenatalnych.
Gratuluję

A ja dzisiaj wstałam i mówię a co tam zrobię sobie test. Jakiś taki niepokój w nocy czułam i słabo mi było. A że za 3 dni ma przyjść @ to mówię zaszaleje ;-)
Iii...jakiś cień mi wyskoczył na tym teście...o.O
Zawsze miałam jedną kreche i tyle a tu cień jakiś...
Stary 2016-05-17, 10:56   #2158
Qazsew
Zakorzenienie

Cytat:
Gratuluję

A ja dzisiaj wstałam i mówię a co tam zrobię sobie test. Jakiś taki niepokój w nocy czułam i słabo mi było. A że za 3 dni ma przyjść @ to mówię zaszaleje ;-)
Uuuuuuu seria chyba zaczela dzialacoby nastepne gratulacje byly dla Ciebiea tak sie martwilaś

---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ----------

Cytat:
Hej dziewczyny
Ja po prenatalnych.
Superjak chcesz to wrzuc nam fotke swojego sloneczka,z checia podlapiemy troszke ciazowych fluidow

Edytowane przez Qazsew
Czas edycji: 2016-05-17 o 10:55
Stary 2016-05-17, 11:04   #2159
taga91
Zadomowienie

Cytat:
Gratuluję

No pieknie, pieknie! Oby kreseczka byla ciemniejsza jutro..

Bedziesz testowac?

Swoja droga, ja zadnego testu w domu nie mam, musze kupic chociaz jeden tak na zas i podsycanie nadziei

Jeśli uważasz, że możesz czegoś dokonać albo przeciwnie, że nie dasz rady - w obu przypadkach masz rację.
taga91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-17, 11:06   #2160
WerkuUuS
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez taga91 Pokaż wiadomość
No pieknie, pieknie! Oby kreseczka byla ciemniejsza jutro..

Bedziesz testowac?
Hmm no chyba tak bo ten mi nie daje spokoju. Pierwszy raz takie cos widze. Niby krechy nie ma ale i tak widze coś.. Zawsze bylo czysto i tyle a teraz...no w glowe idzie dostać...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości