|
|
#3571 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Lumpeksy, ciuchlandy III
Wow , Mags, jeszcze Cię nie widziałam w takim wydaniu, świetnie Ci w tej sukience.
P.S Gratulacje z powodu pracy, można wiedzieć jaka? |
|
|
|
#3572 |
|
Rozeznanie
|
Mags wygladasz naprawdę slicznie, nei daj się... nie oddawaj !!
|
#3573 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuję Ci Oliffko
Cytat:
Zawsze jak cos takiego retro przyniosę do domu i mi się to podba to Tż zawze zasieje wątpliwości we mnie. Ale faceci się nie znaja Jestem młodszym referentem w polskiej filii niemieckiej firmy. Na razie wklepuje dane do kompa ale to dopiero poczatek dalekiej drogi mojego szkolenia. Musze sie jeszcze tyle nauczyć ale jakoś mam chęci do tego i chcę pokazac że potrafie. Chociaz poniedziałku sie troszkę boję... Zacznę nim drugi tydzień tam... Oki doki, przekonałyscie mnie Juz sie widze w niej latem, taka zwiewna i romantyczna Dzięki
|
|
#3574 |
|
Zadomowienie
|
Moje ostatnie
Wolę nie mówić, ile w sumie wydałam. ![]() Ale i tak jestem baaaardzo zadowolona, bo dawno już nie miałam takich łowów ![]() 1. Tuniczka z cienkiego materiału, nowiutka, jeszcze z metką, poleci na all 2. Nietoperz w panterkę, atmosphere, miał być dla mnie, ale źle się w nim czuję, więc też poleci 3. Czarna atmosphere, też jeszcze z metką, poleciii 4. Na ramiączkach, śliiiczna! jestem z niej strasznie zadowolona, troszkę za duża, ale przeszyję, bo zostaje ze mną 5. Urban Behaviour, była jeszcze nowa z metkami, zapłaciłam 1zł bo ma dziurę wyciętą z tyłu, ale da radę przerobić, więc żal było nie wziąć.6. Kolejne moje cudeńko, River Islan, z cekinkami, miała być na Sylwestra, ale kupiłam coś innego, więc będzie na lato
|
|
|
|
#3575 |
|
Zadomowienie
|
I dalej...
7. Różowy nietoperz z bufkami, zostaje dla mnie 8. Tunika brązowa, chociaż nie lubię brązowego, to przynajmniej na razie zostaje ze mną, bo strasznie fajnie wygląda na ciele ![]() 9. Tunika na szelkach, z guziczkami, taka grubsza, miała lecieć na all, ale mama mnie przekonała, że super w niej wyglądam, więc przynajmniej na jakiś czas zostaje ![]() 10. Bluzeczka z bufkami atmosphere, nie wiem czy zostanie czy nie, bo nie do końca dobrze się w niej czuję, więc pewnie poleci 11. Nad tą szarą też się zastanawiam, miała być dla mnie, ale jest za duża i chyba też poleci 12. A z tą tuniczką nie wiem, co robić. Starsznie mi się podoba, ale jest dużo za duża i nie wiem czy przeszywać? Prawie wszystko, ale więcej już mi się nie chciało robić zdjęć
|
|
|
|
#3576 |
|
Zakorzenienie
|
Mags cudnie wyglądasz w tej sukience!! Absolutnie super kobieco
Zakupy śliczne - szczęściara :PWklejam fotkę przerobionej już tuniczki: img_06921.jpg |
|
|
|
#3577 |
|
Raczkowanie
|
rozrabiara wszystko REWELACYJNE
|
|
|
|
#3578 |
|
Zakorzenienie
|
rozrabiara wszystko cudaśne!
|
|
|
|
#3579 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3580 |
|
Zadomowienie
|
rozrabiara świetne koszulki
|
#3581 |
|
Wtajemniczenie
|
Susanna napiszę krótko - świetna
|
|
|
|
#3582 |
|
Zadomowienie
|
abralm
malgosinka farfalla Sweet ![]() NasteCzka Oliffka Mags1983 "Thenk ju" dziewczyny ![]() Mags1983 sukienka rzeczywiście efektowna Ja bym wsadziła jeszcze jaki pasek czarny w talii i śmiało możesz ruszać na podbój firmy![]() rozrabiara bardzo fajne zakupy, szczególnie to mi się spodobało: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6048725 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6048725 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6048725 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6048852 Gratuluję zakupów ![]() Susanna bardzo fajnie to wygląda, ja bym preferowała z białą koszulą bardziej. Można wiedzieć skąd masz takie cudne buty, wpadły mi w oko
Demon odkaszlnął nerwowo (demony nie oddychają; jednakże dla każdej istoty inteligentnej, oddychającej czy nie, nadchodzą w życiu takie chwile, gdy odkasłuje nerwowo. Jedna z takich chwil nastała właśnie teraz, przynajmniej dla tego konkretnego demona).
|
|
|
|
#3583 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję za wszystkie miłe komentarze!
|
|
|
|
#3584 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masz szczeście do sukienek takich które mozna teraz założyc i nosić, ja kupuje same letnie ![]() Cytat:
Własnie planuje nosić ja z czarnym paskiem w talii bo sukienka ma tam wszytą gumkę i nie za bardzo mi się to podoba Fajnie wiedzieć,że dobrze kombinuję Szkoda, że na tą sukieneczkę troszkę za zimno, ale co tam, do wiosny juz tak blisko
|
|
#3585 |
|
Zakorzenienie
|
rozrabiara
ta czerwona tunika jest boska!! jaki to rozmiar i firma? |
|
|
|
#3586 |
|
Zakorzenienie
|
rozrabiara wszystkie bluzeczki świetne
zazdroszcze ci każdej
|
|
|
|
#3587 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Super zakupy! Zwłaszcza tuniki z pierwszego postu i ta na szelkach oraz nietoperze. Jaki rozmiarek ma ten w panterkę? Nie mam jeszcze Twojego nicku z Allegro
![]()
|
|
#3588 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
jakby Ci się znudziła to daj mi znać dziękuję ślicznie dziękuję dziękuję To jednak wartało ja brać ![]() Cytat:
Za koszulowymi nie za bardzo przepadam ale coś białego kupić muszę Kozaczki są z Allegro, nawet zakładałam wątek o tych butach, podaję linka -> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=218390 Cytat:
|
||||
|
|
|
#3589 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kupiłam sobie szarą, taką lejącą się z dwoma pasami materiału z boków, i granatową bombkę![]() Te spódnice były z KIT KIT KIT i z Mix'u, prawie wszystkie nowe z metkami ![]() Też się chętnie dowiem gdzie są fajne buciki. Czasem u mnie na Wildzie na rogu 28 Czerwca( kocham ten lump) na przeciwko solarium, są fajne ale szlag zawsze jakieś większe rozmiary np 40 albo 41 Bo na dostawy niestety rzadko wpadam tak idealnie na otwarcie, a wtedy jest super towar.
|
|
|
|
|
#3590 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję Wam wszystkim jeszcze raz!
![]() Odnośnie czerwonej tuniki, to przynajmniej na razie zostanie ze mną, chociaż pewnie nie na długo. Rozmiar to raczej typowe S, bo na mnie leży idealnie, ładnie się dopasowuje do ciała, bezfirmówka ![]() Jeszcze raz dzięki!
|
|
|
|
#3591 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3592 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a fajne butki jak mowilam sa w Pelnej Szafie, ale to tez zalezy od dostawy, ale przewaznie sa
|
|
#3593 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mi sie strasznie podoba, zalatuje Harajuku
|
|
|
|
|
#3594 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3595 |
|
Zakorzenienie
|
rozrabiara wszystko świetne :P gratuluje udanych łowow
|
|
|
|
#3596 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczynki z Lublina przepraszam za taki offtop ale jakie lumpki mogłybyście polecić i jeśli można podać adresy.
Gdyby została Ci tylko jedna godzina życia, i mógłbyś zadzwonić tylko do jednej osoby, lub tylko z jedna osoba mógłbyś spędzić tą godzinę, do kogo byś zadzwonił? z kim byś spędził ten czas? I dlaczego jeszcze zwlekasz?
|
|
|
|
#3597 |
|
Wtajemniczenie
|
rozrabiara mogę prosić o nick na all na priva ??
|
#3598 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3599 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3600 |
|
Rozeznanie
|
Alorah
pelna szafa jest na orlim gniezdzie,m to jest na ratajach, osiedle lecha, ale wiem ze jescze jest gdzi eindziej ale to juz niestety ni e wiem dokladnie gdzie btw . Alorah uczysz sie japonskiego?? ze かわいい??
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:58.

Zawsze jak cos takiego retro przyniosę do domu i mi się to podba to Tż zawze zasieje wątpliwości we mnie. Ale faceci się nie znaja

i bardzo ladnei w niej wygladasz 

Bo na dostawy niestety rzadko wpadam tak idealnie na otwarcie, a wtedy jest super towar.