|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3691 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czym dziś pachniesz Wizażanko? Część XVII
Dzień z EdM.
![]() To pisałam ja, nieszczęśliwa kropka, która dała się namówić na Vistę i teraz nic jej nie działa. Ani przewijanie w małspadzie, ani gg, ani tlen (nie ściąga kontaktów gg spod Visty). Z tej złości umyłam okno w sypialni i właśnie piorę firany. I g... mnie obchodzi, że niedziela. |
|
|
|
#3692 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dziękuję za komplemenciocha Cytat:
Cytat:
wybierz Ange ou Demon, to najbardziej kontrowersyjny zapaszek i jak działa na męszczyzn! ![]() Cytat:
?Cytat:
|
|
#3693 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nebrasko! BOSKI avatar
|
|
#3694 | ||
|
Zakorzenienie
|
Czym dziś pachniesz Wizażanko? Część XVII
Cytat:
![]() Cytat:
wypachnilam sie mleczkiem migdalowym i spadam na te zakupy,trzymajcie kciuki za tego bidulka In blacka
Edytowane przez tulipanka Czas edycji: 2007-12-16 o 12:10 Powód: post pod postem |
||
|
|
|
#3695 |
|
Zakorzenienie
|
Pachne sobie slodko Lolitka Midnight. Nawet moj psiak juz przesiaknal tym zapachem , bo tlamsze nieszczesnika od rana
|
|
|
|
#3696 |
|
Zakorzenienie
|
Tak rzuciłam sobie okiem, nie wczytując się zbyt mocno, co tu naspamowałyście
i... tyyyle nowych forumek zobaczyłam No, jak zarzuciłam lewe oko, co by rozgryźć, co i jak, bardziej szczegółowo - to widzę, że tu się nieźle działo Nie pachnę Nochal zapchany, nic nie czuję, głowa pali
|
#3697 |
|
Zadomowienie
|
Całościowo Kingdom, gdzieniegdzie testowo Scent Gloss
|
|
|
|
#3698 |
|
rude jest piękne:)
|
LEUSIU vel ROZOWA SWINUSIU to prawda jesteście ,no takie ,do schru.....pania
![]() o tak a to dla Ciebie |
|
|
|
#3699 |
|
Zakorzenienie
|
Pachnę dziś Aubusson Desirade, leniwy dzień po wczorajszych sklepowych bojach
|
#3700 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#3701 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Truskawko, Czarnazuziu to najzwyklejsze pierniczki w których przed pieczeniem wycina sie dziurkę i wkłada pokruszone landrynki. Po upieczeniu wychodzą takie oto cuda ![]() Zdjęcie zapożyczyłam z forum Galeria Potraw na GW. |
|
|
|
|
#3702 |
|
Zadomowienie
|
Tymeno
![]() kiedy mogę wpaść na ciacha?
|
#3703 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny! Cytat:
Będzie śliczne Ambre Extreme chyba... Tymeno - boskie ciacha! |
|
|
|
|
#3704 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ale zawsze możesz zakupić kilka litrów AoD. Ja i Dzika Truskawka wczoraj to planowałyśmy zrobić
|
|
#3705 |
|
rude jest piękne:)
|
LEUSIU velROŻOWA ŚWINUSIU ja wcale nie kcem schrupac , ja kochac takie male milutkie , malutkie bezbronne
świnki ![]() ![]() ( gdzie mieszkasz?) J ak wpadna tutaj TULIPUSIA , RACHELUSIA, I MYSZUSIA , to nam pierze poleci , a naszej swinusi ogonek sie rozprostuje zeby nie było to teraz dopsikam sie jeszcze YSATISEM
|
|
|
|
#3706 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3707 |
|
Zakorzenienie
|
Yo!
Musze sie zwlec z wyra i jechac na centralny punkt mojej wiochy w celu zakupienia papierow do pakowania prezentow. :Pozniej nadgonie to co powstalo na porzednich stronach ![]() popijam herbatke, w planach pachniec moze bede Tendre Poison albo Deep Red. |
|
|
|
#3708 |
|
Wtajemniczenie
|
Nebrasko - nie poznaję Cię
![]() Dzisiaj Perles...Miłej niedzieli życzę |
|
|
|
#3709 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Tulipusia, Rachelusia i Myszusia nie będą chyba krzyczeć na małą, biedną, bezbronną Świnkę, którą wszyscy chcą schrupać ?a ogonek się nie rozprostuje no co? od dawna wiadomo, że w głowie mamy troszkę nierówno i to nie powód do śmiechów! ![]() Hecata, przeczytałam 'papierosów do pakowania paczek'
|
|
#3710 |
|
Raczkowanie
|
Truskawo, ja też
![]() Pachnę Alienem... wczoraj wieczorem wsiąkłam w wątek "Najgorsze numery wykręcone przez facetów" i jeszcze jestem w szoku ![]() Doszłam do wniosku, że jednak jak dotychczas miałam szczęście
|
|
|
|
#3711 |
|
Zadomowienie
|
Niedziela z Histoire d'eau
Miłego dnia!
|
|
|
|
#3712 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak sobie pomyślę ile kontrowersji wywołam pachnąc AoD przy wigilijnym stole! Mam nadzieję, ze inni biesiadnicy nie pozadławiają się karpimi ośćmi! Ano, dobrze czasem się odnienić.I wzajemnie! Cytat:
Cytat:
![]() Rezczywiście ten wątek jest porażający, na czele z opowieściami wizażanki Wandy! |
|||
|
|
|
#3713 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tymeno, najzywklejsze czy nie, i tak podziwiam Twoj zapal do tego typu robot. Pachne dzisiaj pieknym Krolem Slonce
|
|
#3714 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(żart )Cytat:
![]() Ty prosiaczku niedobry, zły, o wstrętny ![]() Tak straszyć ( ) biedną, niewinną, słodką myszkę ![]() Myszka się podniewała i nie wybaczy takiej okropności ! Cytat:
Cytat:
)
|
|
|
#3715 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzisiaj pachnę najzwyklejszą
truskawkową wodą z YRPragnę również złożyć najserdeczniejsze życzenia groszek75 Aragonte Ishtar4 Życzę Wam wszystkiego najlepszego z okazji urodzin Przepraszam za lekki poślizg, ale ostatni tydzień był dla mnie bardzo ciężki ![]() Wczoraj pachniałam Louve SL , to był mój pierwszy raz z tym zapachem(dopiero wczoraj otrzymałam flaszkę ) zapach jest cudowny, bardzo trwały i zachwyca otoczenie, jestem pod wrażeniem tego cudownego eliksiru, moim zdaniem ma dużo wspólnego zarówno z Douce Amere i Daturą Noir, ale tworzy odrębną wspaniałą kompozycjęTeraz muszę ogarnąć pokój... ten tydzień, spędziłam głównie na pracy, imprezowaniu i spaniu... mój pokój to ruina heh ![]() Pozdrowienia dla wszystkich
|
#3716 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale ale ale to był żart! nie gniewać się proszę ![]() ja... ja tylko chciałam odciągnąć uwagę od Świnkowego ogonka. ![]() Mściwa Myszka jest... oj mściwa ![]() Nevadko
|
|
#3717 |
|
Raczkowanie
|
Nebrasko
![]() Masa zajęć, masa problemów niestety... Coraz częściej mam ochotę rzucić wszystko i zniknąć z powierzchni ziemi... a teraz jeszcze perspektywa świąt ... Czasem wizaż podczytuję ale rzadko pisuję, nie mam talentu do przelewania myśli na papier, tudzież klawiaturę
|
|
|
|
#3718 | ||||
|
czyli Endżi
|
Prosiaczku, prze-slicz-ne włoski
Zdradzisz sekret czy je troszkę koloryzowałaś ?Cytat:
Może być ciekawie ![]() Ale z Ciebie wiedźma Cytat:
Cytat:
Cytat:
To określenie markowojacobsowy też mi tu pasuje ![]() E, (albo inna dobra duszyczko, która zaspokoi moja ciekawosć ), skąd pochodzi obrazek z Twojego awka? To jakiś cytat z filmu? Bo kołacze mi to po głowie, ale nijak wpasć nie mogę
|
|
#3719 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mimo wszystko wolałabym, żeby - robiąc OT (no bo wiadomo, że off-topy w tym wątku to rzecz powszednia), robić to zrozumiale dla wszystkich. Bo skutek jest taki, że oprócz Was nikt tego za bardzo nie zrozumie i nie będzie mu się chciało wnikać; a nie o to tu chodzi. Taka moja luźna uwaga ![]() --- Pocałunek Smoka, smok ma czkawkę i co chwila zieje ogniem.
|
|
#3720 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty prosiaczek taki podły ? - Zasłaniać się mysim ogonkiem w celu odwrócenia uwagi od siebie ? (Zła świnka, oj zła )W pachnącym temacie - na jednej łapce (w ramach przypomnienia) czarna Coco, na drugiej Addict i rezultat = chcę oba !
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:44.

Ani przewijanie w małspadzie, ani gg, ani tlen (nie ściąga kontaktów gg spod Visty). 

Zapytałam z ciekawosci, bo ja jeszcze nie miałam okazji poczytać i pooglądać 

No, jak zarzuciłam lewe oko, co by rozgryźć, co i jak, bardziej szczegółowo - to widzę, że tu się nieźle działo 

) biedną, niewinną, słodką myszkę 
) zapach jest cudowny, bardzo trwały i zachwyca otoczenie, jestem pod wrażeniem tego cudownego eliksiru, moim zdaniem ma dużo wspólnego zarówno z Douce Amere i Daturą Noir, ale tworzy odrębną wspaniałą kompozycję![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)