|
|
#31 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Chłopak wmawia mi że jestem gruba
Cytat:
Ja mam tyłek w rozmiarze 42, jakoś oprócz mojej matki która go nieznośnie krytykuje to faceci szaleją, jak już mają okazję dotknąć Zaokrąglona kobieta jest piękna, zwłaszcza klepsydra, marzenie wielu chłopczyc z wybiegu ze wzrostem (domena faceta), brakiem talii (domena faceta), brakiem piersi (domena faceta). Serio, uważasz że warto? Prawdopodobnie masz figurę, o jakiej wiele marzy. I wtf - on woli kobiety bez piersi? Kopnij go w dupę i kup wibrator analny na pożegnanie, bo chyba mu trzeba. |
|
|
|
|
#32 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Kiedyś spotykałam się z naprawdę fajnym facetem, był przystojny, dobry, zależało mu na mnie. Mimo że od początku mówiłam mu jak to ze mną jest, on myślał że się w nim zakocham i to się zmieni, i w rezultacie wyszło paskudnie, nawet teraz nie rozmawiamy. A faceci którzy podzielają z braku lepszego określenia "mój model związku" po prostu są albo chamami, albo maminsynkami, albo wychodzi po czasie że są w związkach i chcą tylko zabawić się na boku. Ja ogólnie w życiu czuję się bardzo szczęśliwa i spełniona, a faceci to tylko umilacze czasu. Akurat ten już przestał mi czas umilać bo tylko chodzę wkurzona przez niego. I powiem szczerze że on jest własnie takim typowym metro modelem. Nawet kiedyś tam brał udział w top model. Mi z kolei jego typ sylwetki nie odpowiada bo wolę umięśnionych mężczyzn z włosami na klacie i zarostem. Właściwie to nie wiem co ja z nim robiłam przez te pół roku. Koleś jest ode mnie młodszy, i dalej studiuje. Wie że dobrze zarabiam, i chyba oczekiwał że będę go sponsorować. ---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ---------- Cytat:
Kiedyś znalazłam u niego podkład i paletkę do podkreślania brwi, i opowiadał mi że ma zamiar zrobić sobie flamboyage (cokolwiek to jest, chyba jakieś ombre?) Bo rozumiem że można lubić modelki, ale pierwszy raz słyszę że faceta brzydzą cycki
|
|||
|
|
|
#33 |
|
.
|
mojego kumpla brzydzą, ale jest gejem.
|
#34 |
|
Konto usunięte
|
Mam wielu kumpli gejów i żadnego nie brzydzą piersi
|
|
|
|
#35 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#36 |
|
Wtajemniczenie
|
Skąd ty go wytrzasłaś ? Następna Conchita.. Co się dzieje z tym światem
|
#37 |
|
BAN stały
|
Conchita zostanie dziś uraczona solidnym kopniakiem w dupę
|
|
|
|
#38 |
|
Wtajemniczenie
|
No nareszcie ! Najlepsze co moglas zrobić.
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#40 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ale zgadzam się z tym, że facet jest burakiem. |
|
|
|
|
#41 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Z drugiej strony pod bronią Autorki nie trzymał i nie zmuszał do bujania się ze sobą aż przez pół roku. Więc również nie do końca rozumiem jej nagłe "kopanie konczity w d..." (rozumiem zakończenie tej bezsensownej znajomości, nie rozumiem takiego pojazdu na faceta). Powinna się nad sobą zastanowić i to solidnie. Bo tak ze skrajności w skrajność i widzenie tylko w facecie zua, jest dziwne i na przyszłość też dobrze nie wróży.
|
|
|
|
|
#42 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez limonka1983 Czas edycji: 2016-05-17 o 21:11 |
|
|
|
|
#43 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
|
|
|
#44 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dla ciekawych jak sytuacja się rozwinęła. Rozmawiałam dziś z nim, spotkaliśmy się. Powiedziałam że jego zachowanie jest niedopuszczalne, że nie można burzyć czyjejś samooceny tylko dlatego że preferuje się inny typ sylwetki, i że lepiej będzie jak zakończymy nasze spotkania. Na co on... Rozpłakał się i powiedział że bardzo mnie przeprasza, że uwielbia mnie jako osobę i traktuje jako przyjaciółkę, ale nie może się przełamać. Stwierdził że bardzo brzydzi go dotykanie piersi, pełnych pośladków albo bioder. Sam sobie wmawiał że gdybym miała inną figurę, to wszystko byłoby w porządku, i moglibyśmy być razem i mieć udany związek. Powiedział że czuł się niekomfortowo całując się ze mną i że miał tak z każdą dziewczyną z którą się spotykał. Że chyba coś jest z nim nie tak, bo kobiety go nie podniecają. Rozmawialiśmy bardzo długo, zapytałam czy podniecają go mężczyźni. Powiedział że tak, ale nie dopuszcza do siebie myśli że jest gejem, bo pochodzi z bardzo konserwatywnej rodziny, i po prostu NIE MOŻE być gejem. |
||
|
|
|
#45 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#46 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#47 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#48 |
|
.
|
trochę współczuję chłopakowi, bo musi to być dla niego dosyć trudna sytuacja. powinien chyba skorzystać z pomocy psychologa, żeby uporać się ze swoim odkryciem.
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:18.

Zaokrąglona kobieta jest piękna, zwłaszcza klepsydra, marzenie wielu chłopczyc z wybiegu ze wzrostem (domena faceta), brakiem talii (domena faceta), brakiem piersi (domena faceta).