Chłopak wmawia mi że jestem gruba - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-05-17, 11:15   #31
201706081317
Konto usunięte

Dot.: Chłopak wmawia mi że jestem gruba

Cytat:
Napisane przez Doris1981 Pokaż wiadomość
Ale rację co do czego? Że Twoje nogi nie mierzą 100 lub więcej cm? Że nie masz 175 cm wzrostu? Spotykasz się luźno z facetem, nie sprawia Ci to już ani radości, ani przyjemności. Rzeczywiście, coś tu jest mocno nie tak, ale wcale nie chodzi o wygląd.

Schudniesz "na ości" i od tego urośniesz? Staniesz się "modelką"? Będziesz zakładała 15 cm szpilki nawet idąc do wc?

Nie, on nie chce strasznie z Tobą być. On chce być strasznie ze swoim wyobrażeniem na temat kobiety, z potencjalną, urobioną Tobą. Ty się w tym liczysz najmniej. Bujasz się z gościem od wielu miesięcy i nic z tego nie wynika. Skąd w Tobie taka desperacja? Byle leszcz potrafi Ci namieszać w głowie?
Jak zwykle w sedno.
Ja mam tyłek w rozmiarze 42, jakoś oprócz mojej matki która go nieznośnie krytykuje to faceci szaleją, jak już mają okazję dotknąć Zaokrąglona kobieta jest piękna, zwłaszcza klepsydra, marzenie wielu chłopczyc z wybiegu ze wzrostem (domena faceta), brakiem talii (domena faceta), brakiem piersi (domena faceta).
Serio, uważasz że warto? Prawdopodobnie masz figurę, o jakiej wiele marzy.
I wtf - on woli kobiety bez piersi?
Kopnij go w dupę i kup wibrator analny na pożegnanie, bo chyba mu trzeba.
201706081317 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-17, 11:41   #32
Barolinka
BAN stały

Cytat:
Napisane przez skazana_na_bluesa Pokaż wiadomość
no to... stara wizażowa rada - terapia. nie bez powodu takich wybierasz. a pół roku z kimś takim to wcale nie jest krótko. kolesiowi nie pasuje twoja figura to niech sobie poszuka modelki.
Cytat:
Napisane przez December12 Pokaż wiadomość
Co za bezczelny typ.. Zgadzam się z wszystkimi wypowiedziami, jak chce modelki to niech sobie znajdzie. I o ile nie lubię tego typu rad, uważam, że skoro masz tendencje do wchodzenia w takie związki może powinnaś pomyśleć o terapii.
Nie potrzebuję terapii, bo wiem bardzo dobrze dlaczego podświadomie ciągnie mnie właśnie do takich facetów. Po prostu nie jestem gotowa na związek, nie wyobrażam sobie że mogłabym się związać z jedną osobą i być z nią np. kilka lat, że mogłabym z nią zamieszkać, poznawać rodzinę itp. Mieszkam sama, ogólnie jestem raczej introwertykiem i na dłuższą metę nie lubię przebywać z ludźmi, nie mogłabym mieszkać z kimkolwiek.

Kiedyś spotykałam się z naprawdę fajnym facetem, był przystojny, dobry, zależało mu na mnie. Mimo że od początku mówiłam mu jak to ze mną jest, on myślał że się w nim zakocham i to się zmieni, i w rezultacie wyszło paskudnie, nawet teraz nie rozmawiamy.

A faceci którzy podzielają z braku lepszego określenia "mój model związku" po prostu są albo chamami, albo maminsynkami, albo wychodzi po czasie że są w związkach i chcą tylko zabawić się na boku.

Ja ogólnie w życiu czuję się bardzo szczęśliwa i spełniona, a faceci to tylko umilacze czasu.

Akurat ten już przestał mi czas umilać bo tylko chodzę wkurzona przez niego.

I powiem szczerze że on jest własnie takim typowym metro modelem. Nawet kiedyś tam brał udział w top model. Mi z kolei jego typ sylwetki nie odpowiada bo wolę umięśnionych mężczyzn z włosami na klacie i zarostem.

Właściwie to nie wiem co ja z nim robiłam przez te pół roku.
Koleś jest ode mnie młodszy, i dalej studiuje. Wie że dobrze zarabiam, i chyba oczekiwał że będę go sponsorować.

---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ----------

Cytat:
Napisane przez niebieska_meta Pokaż wiadomość
Jak zwykle w sedno.
Ja mam tyłek w rozmiarze 42, jakoś oprócz mojej matki która go nieznośnie krytykuje to faceci szaleją, jak już mają okazję dotknąć Zaokrąglona kobieta jest piękna, zwłaszcza klepsydra, marzenie wielu chłopczyc z wybiegu ze wzrostem (domena faceta), brakiem talii (domena faceta), brakiem piersi (domena faceta).
Kopnij go w dupę i kup wibrator analny na pożegnanie, bo chyba mu trzeba.
Szczerze mówiąc nie chciałam o tym pisać żeby zaraz nie było że sobie myślę że skoro nie podobam się facetowi to znaczy że on jest gejem, ale naprawdę wielokrotnie przeleciało mi to przez głowę.

Kiedyś znalazłam u niego podkład i paletkę do podkreślania brwi, i opowiadał mi że ma zamiar zrobić sobie flamboyage (cokolwiek to jest, chyba jakieś ombre?)

Bo rozumiem że można lubić modelki, ale pierwszy raz słyszę że faceta brzydzą cycki
Barolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-17, 11:53   #33
skazana_na_bluesa
.

mojego kumpla brzydzą, ale jest gejem.

skazana_na_bluesa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-17, 12:08   #34
201607040946
Konto usunięte

Mam wielu kumpli gejów i żadnego nie brzydzą piersi
201607040946 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-17, 13:57   #35
BiegnijLola
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Barolinka Pokaż wiadomość
Kiedyś znalazłam u niego podkład i paletkę do podkreślania brwi, i opowiadał mi że ma zamiar zrobić sobie flamboyage (cokolwiek to jest, chyba jakieś ombre?)
Szczerze? Brzydzą mnie takie typy. Facet, który nakłada sobie na twarz tapetę to nie jest facet, niech sobie jeszcze rzęsy doklei, koszmar. I taki stwór ma czelność mówić Ci, że jesteś za gruba? Wdepcz go w glebę
Stary 2016-05-17, 14:03   #36
Kocik123
Wtajemniczenie

Skąd ty go wytrzasłaś ? Następna Conchita.. Co się dzieje z tym światem
Stary 2016-05-17, 14:26   #37
Barolinka
BAN stały

Conchita zostanie dziś uraczona solidnym kopniakiem w dupę
Stary 2016-05-17, 14:30   #38
Kocik123
Wtajemniczenie

Cytat:
Conchita zostanie dziś uraczona solidnym kopniakiem w dupę
No nareszcie ! Najlepsze co moglas zrobić.
Stary 2016-05-17, 20:22   #39
Fleur_D
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kocik123 Pokaż wiadomość
No nareszcie ! Najlepsze co moglas zrobić.
Lepiej by było, gdyby wcześniej zapisała się na siłownię i wzmocniła mięśnie nóg. Kop byłby silniejszy
Fleur_D jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-17, 20:37   #40
201607040946
Konto usunięte

Cytat:
Jak zwykle w sedno.
Kopnij go w dupę i kup wibrator analny na pożegnanie, bo chyba mu trzeba
.
To był cios poniżej pasa, brzydko

Ale zgadzam się z tym, że facet jest burakiem.
201607040946 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-17, 20:45   #41
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kaguya Pokaż wiadomość
To był cios poniżej pasa, brzydko

Ale zgadzam się z tym, że facet jest burakiem.
Z drugiej strony pod bronią Autorki nie trzymał i nie zmuszał do bujania się ze sobą aż przez pół roku. Więc również nie do końca rozumiem jej nagłe "kopanie konczity w d..." (rozumiem zakończenie tej bezsensownej znajomości, nie rozumiem takiego pojazdu na faceta). Powinna się nad sobą zastanowić i to solidnie. Bo tak ze skrajności w skrajność i widzenie tylko w facecie zua, jest dziwne i na przyszłość też dobrze nie wróży.
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-17, 21:07   #42
limonka1983
Zakorzenienie

GG do limonka1983

Cytat:
Witam wszystkich. Jest to mój pierwszy post na tym forum. Nie sądziłam że nadejdzie dzień w którym będę musiała prosić o radę, ale cóż.

Zacznę od opisania swojej figury, gdyż jest to w tej sytuacji istotne. Jestem typową klepsydrą, mam pełne biodra i piersi, troszkę boczków, ale nigdy nie byłam osobą otyłą. Staram się zdrowo odżywiać i w miarę regularnie uprawiam sport. Przy wzroście 165 ważę 57 kg i noszę rozmiar S/M.

Od pół roku spotykam się z chłopakiem którego ideałem piękna są kobiety z wybiegów- wysokie, bardzo szczupłe, długonogie. Od mniej więcej trzech miesięcy chłopak często robi mi przytyki że mogłabym zgubić kilka kilogramów. Czasami chwyta mnie za boczki i mówi że koniecznie muszę się tego pozbyć bo to obleśne, innym razem komentuje to co jem i mówi że nie rozumie jak przy
"moim problemie" mogę mieć czelność jest nachosy z serem, albo mówi otwarcie że byłabym idealna gdybym zrzuciła 5-8 kg.

Ja w swoim ciele czuję się dobrze, nawet gdybym schudła te 5 kg to proporcje mi zostaną, bo jestem po prostu zaokrąglona tu i ówdzie.
Poza tym nie jest tak że o siebie nie dbam, mam płaski brzuch, umięśnione ramiona i w miarę szczupłe nogi.

Wydaje mi się że problemem nie jest sama waga ale to że nie jestem wysoka i chuda, nie mam nóg do nieba i nigdy nie będę miała. Chłopak mówi że nie podobają mu się piersi i woli płaskie dziewczyny, a przecież piersi sobie nie utnę.

Lubię go, ale z tego wszystkiego mam ochotę posłać go w cholerę, zawsze byłam bardzo pewna siebie a teraz przy każdym kolejnym spojrzeniu w lustro czuję się coraz grubiej, zaczyna mi przeszkadzać moja figura.

Powiedzcie mi proszę czy to ze mną jest coś nie tak czy z nim?

Mówiłam mu że bolą mnie jego słowa, a on mi na to że prawda jest brutalna i powinnam się wziąć za siebie zamiast się użalać.
Skoro podoba mu się inny typ kobiety (figura), pojęcia nie mam, dlaczego zainteresował się dziewczyną, która jego ideału nie przypomina. Chyba tylko po to, by jej dowalać... A w tym przypadku o miłości nie ma mowy.

Edytowane przez limonka1983
Czas edycji: 2016-05-17 o 21:11
limonka1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-17, 21:34   #43
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Z drugiej strony pod bronią Autorki nie trzymał i nie zmuszał do bujania się ze sobą aż przez pół roku. Więc również nie do końca rozumiem jej nagłe "kopanie konczity w d..." (rozumiem zakończenie tej bezsensownej znajomości, nie rozumiem takiego pojazdu na faceta). Powinna się nad sobą zastanowić i to solidnie. Bo tak ze skrajności w skrajność i widzenie tylko w facecie zua, jest dziwne i na przyszłość też dobrze nie wróży.
Otóż to
Stary 2016-05-17, 22:31   #44
Barolinka
BAN stały

Cytat:
Nie chodzi o to, że widzę w nim tylko zło. Tak jak mówiłam, lubiłam go, dobrze się razem bawiliśmy, lubiliśmy ze sobą rozmawiać, tylko po prostu jego komentarze stawały się coraz częstsze, coraz bardziej uszczypliwe, więc zaczęłam się nad tym zastanawiać. Tak solidnie rozkręcił się jakiś miesiąc temu, wcześniej rzucał jakieś sporadyczne uszczypliwości, więc to nie było tak że przez pół roku się z nim męczyłam. W sumie, niczego nie żałuję, nie jestem w nim zakochana ani nic takiego.

Cytat:
Napisane przez Fleur_D Pokaż wiadomość
Lepiej by było, gdyby wcześniej zapisała się na siłownię i wzmocniła mięśnie nóg. Kop byłby silniejszy
Chodzę na siłownie, i nogi mam całkiem solidne

Dla ciekawych jak sytuacja się rozwinęła. Rozmawiałam dziś z nim, spotkaliśmy się. Powiedziałam że jego zachowanie jest niedopuszczalne, że nie można burzyć czyjejś samooceny tylko dlatego że preferuje się inny typ sylwetki, i że lepiej będzie jak zakończymy nasze spotkania. Na co on... Rozpłakał się i powiedział że bardzo mnie przeprasza, że uwielbia mnie jako osobę i traktuje jako przyjaciółkę, ale nie może się przełamać. Stwierdził że bardzo brzydzi go dotykanie piersi, pełnych pośladków albo bioder. Sam sobie wmawiał że gdybym miała inną figurę, to wszystko byłoby w porządku, i moglibyśmy być razem i mieć udany związek. Powiedział że czuł się niekomfortowo całując się ze mną i że miał tak z każdą dziewczyną z którą się spotykał. Że chyba coś jest z nim nie tak, bo kobiety go nie podniecają. Rozmawialiśmy bardzo długo, zapytałam czy podniecają go mężczyźni. Powiedział że tak, ale nie dopuszcza do siebie myśli że jest gejem, bo pochodzi z bardzo konserwatywnej rodziny, i po prostu NIE MOŻE być gejem.
Stary 2016-05-17, 23:42   #45
stewardesa
BAN stały

Cytat:
Jak zwykle w sedno.
Seeerio? Naprawdę sobie wmawiasz, że modelki (oczywiście nie ma nic pomiędzy, a każda z nich wygląda tak, jak opisałaś) marzą o Twojej figurze?
stewardesa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-17, 23:48   #46
2011607111034
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez stewardesa Pokaż wiadomość
Seeerio? Naprawdę sobie wmawiasz, że modelki (oczywiście nie ma nic pomiędzy, a każda z nich wygląda tak, jak opisałaś) marzą o Twojej figurze?
Bardzo tego nie lubię, podbudowywania swojego ego kosztem innych. To już nie można napisać "uwielbiam swoją figurę, a w szczególności tyłek, uważam, że jest piękny", tylko trzeba dodać, że koścista chłopczyca pewnie o takim marzy?
2011607111034 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-17, 23:50   #47
stewardesa
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Venin Pokaż wiadomość
Bardzo tego nie lubię, podbudowywania swojego ego kosztem innych. To już nie można napisać "uwielbiam swoją figurę, a w szczególności tyłek, uważam, że jest piękny", tylko trzeba dodać, że koścista chłopczyca pewnie o takim marzy?
Trochę brzmi jak usilne przekonywanie siebie samej. Trochę bardzo. I jeszcze ta aluzja o wibratorze analnym
stewardesa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-18, 00:15   #48
skazana_na_bluesa
.

trochę współczuję chłopakowi, bo musi to być dla niego dosyć trudna sytuacja. powinien chyba skorzystać z pomocy psychologa, żeby uporać się ze swoim odkryciem.

skazana_na_bluesa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości