|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3781 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie po 30 i później 4
całusy dla Maryśki
Brewko-boskie te avatary ![]() a jak się ma Helen i Muszelka? ja drżę i mam nadzieję,że moja małą ominą wszelkie choroby ![]() dzisiaj znowu nie dała zbytnio pospać ktoś wie dlaczego dzieci mają kręcidupka w nocy? ![]() E-no nie mów,że mnie już tak kochasz,że nie widzisz jak brzydnę i nie rozumiem jak możesz chcieć wyglądać jak ja-skoro jesteś tak piękna ![]() znowu awaria wodna? bidulko Vibesko-pokaż swoje grube fotki ![]() zazdraszczam aktywnego połówka-zawsze chciałam takiego,ale też podobnie jak Lide gdzieś się zapodział po drodze i przypałętał inny ![]() aktywny inaczej ![]() Rzabbko-domyślam się,że macie tysiące rzeczy do załatwienia,dlatego będę cichutko siedzieć i czekać na cynka ![]() ale pamiętaj,że po prostu MUSZE Cię/Was zobaczyć ![]() o rany! MagdaP! co u Ciebie? |
|
|
|
#3782 |
|
Zakorzenienie
|
Myśkę wirtualnie ściskam
Annek, no co ja poradzę, że mnie się wyraziste brunetki podobają i chętnie bym się zamieniła Wstawiłam zmywanie - ciekawe, co się będzie działo Czeeee, Skapula Pinguś zapracowany Też na nią czekamy ![]() Dołączam do grona "ugilonych" I jeszcze jakiejś alergii na paszczy dostałam Annuś, to co? Zamiana?
|
#3783 |
|
Rzabbocop
|
Czesć
![]() Dziewczyny już lepiej ![]() A pingwinek pisała że po 16 tym będzie bardziej obecny bo zwalony robotą. Annuś ja mam następne 3 reklamówki ciuszków dla Zuziolka, oprócz tych trzech co w PL czekają ![]() Całuję ugilone małe i duże |
|
|
|
#3784 |
|
sophisticated
|
wy jej tak nie ściskajcie, bo to zakaźne badziewie chyba
![]() szczerze mówiąc miałam nadzieję na wizytę Pinga dzisiaj ale chyba całkiem o nas zapomniał ![]() ja też chcę być brunetką z twarzą, a nie cielistą plamą ![]() a z tych avków będzie serial ![]()
|
|
|
|
#3785 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł
![]() Net śmiga tak jak powinien, wy Czarownice, nawet bez nowego kabla ![]() ![]() Może byśmy jakąś dużą szóstkę z kumulacji wyczarowały i do podziału
|
#3786 | |
|
sophisticated
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3787 |
|
Zakorzenienie
|
Czeee, słoneczka!!!
Wszystkie smarkatki do całowania wystąp: Vibeska śliczna dziewczynka jest. I jakie foty ładne. Zostawcie kawałek Ann dla mnie!!! Ja tez zawsze marzyłam o czarnych włosach i pięknej karnacji. Brewko, avek ładny. Jak miałas ten poprzedni-poprzedni, to miałam wrażenia, ze minie w łeb pukasz... ![]() Lide. jak ja Cie rozumiem z kompikiem. Zmieniłaś dostawcę netu? Ten mailowy .... @dodo... nieaktualny? Bo ja tam mailiki słałam dalej. Niektóre...to...
|
#3788 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Brewko, no nie bądź taka, jak ja będę wyglądała z jedną brewką Ann, a jedną swoją? Cytat:
Jestem za
|
|
#3789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za "6"jestem jak najbardziej. Typuję "13" Takie znalazłam, to przytargałam. Z dedykacją dla Waszych małżów i podrzutków. Dla Was też. Świąteczne ciasto z whisky Składniki: - 1 kostka masła, - 2 szklanka cukru, - 1 łyżeczka soli - 4 jajka - 1 szklanka suszonych owoców, - 1 szklanka orzechów - sok cytrynowy - proszek do pieczenia - 3-4 szklanki dobrej whisky Sposób przygotowania: Przed rozpoczęciem mieszania składników sprawdź czy whisky jest dobrej jakości. Dobra ... prawda? Przygotuj teraz dużą miskę, szklankę itp. utensylia kuchenne. Sprawdź czy na pewno whisky jest taka jak trzeba ... by być tego pewnym nalej jedną szklankę i wypij tak szybko, jak to tylko możliwe. Powtórz operację. Przy użyciu miksera elektrycznego ubij kostkę masła na puszystą masę, dodaj łyżeszke sukru i ubjaj dalej. W miedzyszasie zprawdź czy wisky jest na pewno taka jak czeba. Najlepiej sklaneczke. Otfórz druga butelkie jeźli czeba. Wszuś do mniski dwa jajki, obje szlanki z owosami i upijaj je mikserem. Sprawś jakoź wiski żepy pootem gośie nie mufili sze jest trojonca. Wszuś do miszki szyśką sul jaka masz w domu czy so tam masz szysko jedno so, f sumje fsale nie nie ma snaszenia so fszuśisz ! Fypij skok sytrynnmowy. Fymjeszaj fszysko z oszehami i sukrem fszystko jedno i frzudź monki ile tam masz fdomu, osmaruj piesyk masem i wyklej siasto na plache piesyka, usaw ko na 350 stofni, saaaamknij źwiszki. Sprawś jakoś fiski sostanej ot pieszenia siasta i iś spaś.
|
|
#3790 |
|
Rzabbocop
|
Fotki z przedwczoraj i wczoraj
Ann ja na prawdę chciałabym wyglądać wypoczęta tak jak Ty zmęczona |
|
|
|
#3791 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3792 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, nie chce wierzyć ![]() Oooo, jakie śliczne Rzabbki Czy ja tam frytki widzę?
|
|
#3793 |
|
Rzabbocop
|
Tak frytki
![]() Helena nie chciała nic innego jesć, to chociaż trochę frytek zjadła Wczoraj tak samo zresztą a tak to tylko pierś. Mam nadzieję ze dzisiaj albo jutro apetyt jej wróci
|
|
|
|
#3794 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wróci, wróci
|
|
#3795 |
|
Zakorzenienie
|
Rzabbko
Zdjęcia są, cudne ![]() Córcia jest boska, ma takie piekne, ślczne jasne włoski, i tak jej sie delikatnie skręcają, no przeslicznie po prostu ![]() Rzabbko, ty też jesteś bardzo ładną i fotogeniczną kobietą ![]() A ja wróciłam od dziadka, lepiej się czuje, mam wielką nadzieję, że w święta będzie już w domu.
|
#3796 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------------------------- Dlaczego nikt się moim ciastem nie zachwyca? ![]() Można podwoić składniki i piec razem z małżem/podrzutkiem*. ![]() Czyżbyście już znały ten przepis? ![]() ________________________ *niepotrzebne skreslić
|
|
#3797 |
|
Rzabbocop
|
Magliś trochę mi składników brakuje
zeżarłam już wszystkie orzechy i suszonych owoców tez nie mam
|
|
|
|
#3798 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A whisky masz? ![]() Można ja zastapić innym ulubionym alkoholem.
|
|
#3799 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Cytat:
![]() Cytat:
![]() nawzajem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
dobre i tyle ![]() Oooo ciekawe jaki ![]() Beatko dobry pomysł!!! ![]() ![]() Cytat:
a Misia to coraz większa taka, że się napatrzeć nie mogę. A i Ty bardzo ładnie wyglądasz subtelna uroda zawsze się obroni Ślicznotko
|
|||||
|
|
|
#3800 |
|
sophisticated
|
Maglisko fajny przepis, robienie tego ciasta to czysta przyjemność widać
![]() Rzabbko jakie fajne fryty takie grube i złote że dziewczyny fajne to pisać nie muszę |
|
|
|
#3801 |
|
Zakorzenienie
|
Iwonek, Ty to chyba nie masz się co skarżyć?
I inne czarnule - uprzedzając ewentualne pytania, tudzież aluzje - też nie mają się na co skarżyć Blondi, niestety - jak powiedziała pingwinkowa siostra - muszą się malować Do prania, zmywania zapraszam A serio - postaram się (acz nie obiecuję na bank) o wcześniejszy termin, tylko nie miejcie mi za złe, że będę mieć nos na kwintę ![]() Maglisek, znałam
|
#3802 | |
|
Rzabbocop
|
Cytat:
no mam choć nie za wiele i laptopek i kawałek starego
|
|
|
|
|
#3803 |
|
Zakorzenienie
|
ale ja wyrazista jestem dopiero jak się umaluję
![]() bierzcie co chcecie E-ja chętnie się zamienię Rzabbko-na Twą anielską urodę także wiecie ciemna i zmęczona zawsze starzej wyglada ![]() Rzabbko zobaczysz zresztą na żywo ![]() a może ja jednak nie powinnam się z Wami spotykać,żeby uchodzić za taką jak myślicie ![]() do idealnej cery też mi daleko-wypryszczyło mnie ostatnio,że hej zwalam na hormony,a co ![]() i znowu ciuszki ![]() przecież ja umrę zanim czymkolwiek bedę w stanie Ci się odwdzięczyć ![]() a mała dużo nie ulewa,nie obsrywa jak na razie,więc przebieram dla przyjemności ![]() ale widzę,że niestety szybko wyrośnie z niektórych rzeczy ![]() dziękuję Rzabbko Maglisa-super avek ![]() a zamiast ciasta z whisky upiekłam małżowi sernik ![]() ciasto znam od zeszłego roku ale fajne jest to prawda Zuzek się obudził-to idę ją ubrać i przewietrzymy doopkę Rzabbko-córeczki masz takie słodkie,że brak słów i Miśka upaprana ketchupem |
|
|
|
#3804 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dawaj Rzabbek, ale Ty za mało masz tego na ciasto maglisowe
|
|
#3805 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To jadę tylko adresu nie znam gotowac nie znoszę, ale praie, zmywanie idzie mi migiem i mnie nie męczy dlatego u mnie zmywarka stoi, jako "ozdoba".E, ja też wtedy mogę być w dziwnym humorze bo to będzie przed/po/lub w trakcie sesji ![]() Nooo jaka fota O! tu się zgadzam i brunetki zawsze starzej/powazniej wyglądaja niz blondi ![]() Ale z małymi wyjątkami---- patrzmy na Ann |
|
|
|
|
#3806 | |
|
Rzabbocop
|
Cytat:
![]() Ale mnie wystarczy powąchać zakrętkę
|
|
|
|
|
#3807 | |
|
Zakorzenienie
|
Na ciasto wąchanie nie wystarczy
![]() Cytat:
Iwonko, nie śmiałabym Cię zaprząc do roboty Zmykam Miłego wieczoru
|
|
#3808 |
|
Zakorzenienie
|
E, skoro sama się zgłosiłam to wiesz nie było by to zaganianie
![]() Ja tez pomału zmykam do Manufaktury, może cosik kupię z prezentów, ale na sama mysl o tłumach to czuję, że mi się od razu gorąco tam zrobi, bo mimo iż jestem zmarzlak w tych galeriach zawsze mi gorąco. |
|
|
|
#3809 |
|
Wtajemniczenie
|
[quote=Lide;6046935]A to co innego
po prostu czasami nadmienialas ze malz zajol compa ale teraz pamietam ze rowniez pisalas ze jego laptop znowu caput. Ja tez mam 3 ale laptop by mi sie przydal i to nie chodzi o pieniadze tylko ze jakos tak ostatnio przestalam kupowac rzeczy dla samego kupowania a zaden z computerow nie chce sie tak naprawde zepsuc - kiedys regularnie kupowalam nowy co 2 lata (jak stary odpisalam z taxation ) i ten "stary" byl zawsze dla malza - ale teraz przestalao mnie to bawic Heloł U mnie to samo - każde z nas ma swój komputer i własne niezależne łącze internetowe. Mój mąż też "dodziera " po mnie komputery, ale i swoim, i jego ja się zajmuję. Mąż nie ma czasu na to, a nawet gdyby miał, to nie chce, bo go to nie interesuje. Dla niego to nowoczesna maszyna do pisania i przeglądarka internetowych stron, ma więc być szybki, cichy i niezawodny ![]() (takie rzeczy, to wiadomo, gdzie ).Teraz znowu szykuję się do wymiany, więc mąż odziedziczy "nowy" komputer. Co do świąt, to nie obchodzę, więc nie szaleję ani ze sprzątaniem, ani z zakupami, ale ponieważ moi rodzice obchodzą, postanowiłam zrobić im, oprócz prezentu materialnego, prezent sentymentalny. Nagrałam im płytę z przebojami z ich młodych lat i teraz biedzę się nad okładką. Chciałam zeskanować i obrobić ich zdjęcia z tego okresu, ale wszystko wywieźli do siebie i to za daleko. Mam tylko ich legitymacyjne zdjęcia, mam więc zamiar wykorzystać je oraz zdjęcie motoru, jakim pomykali aż do urodzenia się mojego brata ![]() .
|
#3810 |
|
Zakorzenienie
|
Lide ja Ci pierniczki na maila dodo wczoraj przesłałam. Masz teraz inny adres
![]() A to moje dzisiejsze pierniczki. Z jednej porcji a jeszcze druga czeka, tylo teraz piekarnik okupuje chlebek
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:55.

i chętnie bym się zamieniła
Też na nią czekamy

Niektóre...to... 

, nie chce wierzyć 

nawzajem
po prostu czasami nadmienialas ze malz zajol compa ale teraz pamietam ze rowniez pisalas ze jego laptop znowu caput. Ja tez mam 3 ale laptop by mi sie przydal i to nie chodzi o pieniadze tylko ze jakos tak ostatnio przestalam kupowac rzeczy dla samego kupowania a zaden z computerow nie chce sie tak naprawde zepsuc - kiedys regularnie kupowalam nowy co 2 lata (jak stary odpisalam z taxation