|
|
#241 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: My Style Diary po polsku IV
Cytat:
![]() mamy takie samy torby, berety i kozaki
|
|
#242 |
|
Zadomowienie
|
moj dzisiejszy
![]() na/nogach/mialam/saszki/z/kokardka/z/deichmanna
|
|
|
|
#243 |
|
Zadomowienie
|
wystarczy na kilka dni wyjechał a tu już nowy watek
dodaję do subskrypcji
|
|
|
|
#244 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#245 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#246 |
|
Zadomowienie
|
Bardzo fajny
świetna ta narzutka/grzybek gdzie kupiony? ja bym dorzuciła złote kolczyki współgrałyby z paseczkiem
|
#247 |
|
Zakorzenienie
|
Sabcia świetny zestaw. Skromny, elegancki ale ma to coś
![]() Mój pierwszy zestaw w tym wątku, w roli główniej tuniko-sukienka z lumpka Nowy zamek kosztował prawie tyle samo co ta tunika Musze się dorobić białej bluzeczki i białego golfika, ładniej by wyglądał.I wersja do odważnej: img_06921.jpg img_06961.jpg II wersja dla mnie z prostymi spodniamiimg_07051.jpg img_07061.jpg |
|
|
|
#248 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Dla mnie lepiej wygląda bez spodnie Czego chowasz takiego nogi pod jeansami Gdybym ja takie miała to bym latała w sukienkach |
|
|
|
|
#249 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zgrabne nogi masz wiec smialo mozesz wybrac wersje I, badzo mi sie podoba
|
|
#250 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#251 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#252 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#253 |
|
Zadomowienie
|
Już jakiś czas poczytuję wątki z tej serii i zaobserwowałam, że duży % z was ma taki sam styl lub(co bardziej prawdopodobne)podążacie za modą. Ciągle widzę te same elementy garderoby, między innymi:saszki,emu,balerin y,rurki,rurkipaski w talii, tuniki z golfem, serduszka na długim łańcuszku, wielkie torby, szary... Wychodzą z tego bardzo podobne, można by nawet stworzyć jakiś nowy styl! Nie znoszę nudy! Wygląda to tak, jakbyście ubierały się w jednym sklepie. Oczywiście nie chce nikogo urazić - to moje odczucia. "Czasami" jednak zdarzają się świeże zestawienia i ciekawe aranżacje.
Dziewczęta, bawcie się kolorami i nie bójcie się eksperymentować na własną ręke!
|
|
|
|
#254 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#255 |
|
*sportaddict*
|
a co jeśli rurki, saszki, tuniki, paski itp bardzo mi sie podobaja?
|
|
|
|
#256 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Po prostu trzeba odkrywać nowe możliwości. Może jeszcze nawet nie wiesz, że jest jakaś rzecz w której czułabyś się świetnie, a dowiesz się jak przyjdzie na to "coś" moda?
|
|
|
|
|
#257 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.. tak już jest ! |
|
|
|
|
#258 |
|
Zadomowienie
|
To powinnaś się cieszyć
|
|
|
|
#259 |
|
Zakorzenienie
|
To proponuje zebys noc(nik) pokazala swoje zestawy, mzoe odkryje w nich inspiracje i beda o wiele ciekawsze niz do tej pory tu wklejane
|
#260 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz jest inaczej, na allegro można je bez trudu kupić, zdaje sobie tez spawe z tego, ze te buty podobaja sie nie tylko mnie ![]() Jakis czas temu kupilam sobie taka duza torbe z guzikiem, na poczatku nikt sie nia nie zainteresowal, przeszla bez echa we wrzesniowych zakupach. Dopiero poozniej zaczela cieszyc sie sporym zainteresowaniem na forum. Fajnie, milo mi, ze rzecz przeze mnie wybrana zaczela byc istnym must have Co ztego jak ktos po obejrzeniu mojego zestawu napisze mi :"oo mam taka sama torbe" . Przeciez to normalne, ze podobaja nam sie rzeczy podpatrzone w sklepie/necie/magazynie/ u kogos![]() Nie sadze, zeby dziewczyny baly sie eksperymentowac, po prostu kazdemu podoba sie co innego. Ja bardzo lube styl retro, glownie lata 60 i nie zamierzam z tego za nic rezygnowac. |
|
|
|
|
#261 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Właśnie na twoim zestawie z 1 strony zawiesiłam oczko. Duży pozytyw.Cytat:
. Obecnie mieszkam na wsi, więc nie mam jakiegoś większego dostępu do różnorodnej odzieży. Oczywiście są wypady do miasta, ale nie mam aż tylu ciuchów z których jestem naprawdę dumna, bo jak kupuje, to coś naprawdę co mi w oko wpadnie. W przeciągu ostatnich 2 lat mój styl się przeistoczył, ale zbyt dużo ciuchów do mojej szafy nie doszło. Ehh, teraz tylko czekać na zmianę szkoły-miasta. No i niestety ubyło mi również trochę na ciele, więc nie leżą tak jak dawniej. Wiem za to w czym bym się widziała, a swoją przyszłość wiąże właśnie z projektowaniem
|
||
|
|
|
#262 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#263 |
|
Rozeznanie
|
A ja przymierzam się do debiutu w tym wątku. Strój na wigilie klasową wstawię w środę lub w czwartek.
|
|
|
|
#264 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jaaaka ladna torba ![]() Cytat:
zaden mi sie nie podoba. szorty wygladaja na bardzo opiete, kratka gryzie sie z rajstopami, a ostatnia tunika zakrywa prawie cale szorty i fason taki workowaty :/ |
||
|
|
|
#265 |
|
Zakorzenienie
|
Całkiem z nudów wskoczyłam w sukienkę i tak się zastanawiam, czy zakładając do niej pod spód czarną bluzeczkę z długim rękawem moge tak iść np do pracy? Nie gryzie sie nic? Nie mam niestety czarnego jednolitego golfu , , , Wybaczcie brak dodatków
![]() Aaa i jeszcze zapomniałam dodać, że odpada ubranie na ta sukienkę jakiegokolwiek sweterka, gdyż kiecka ma szerokie rekawki i paskudnie to wygląda
|
#266 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
czy dlatego, że akurat modne są duże torby to ja (dla zachowania orginalności) mam nosić małą torebeczkę ( a gdzie ja wcisnę moje wszystkie kremy, kremiki, plastry, szczoteczkę do zębów, przybory do szycia i wieeeele innych zawsze potrzebnych rzeczy nie popadajmy w paranoję, gdyby każdy był orginalny wtedy też byłoby nudno moim zdaniem dobrze się dzieje, że są tylko indywidualne jednostki które wybijają się przed wszystkich, bo dzięki temu możemy docenić ich orginalność
|
|
#267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#268 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuję Mia22
![]() Mags uważam podobnie jak Mia, że ta długość kiecki nie pasuje do kozaków. Wydajesz się przytłoczona , nie masz może krótszych kozaczków? |
|
|
|
#269 |
|
Zakorzenienie
|
alez prosze
![]() wkleje Wam fotke z imprezy, zestaw czarno-bialy, wlasciwie malo co tu widac, wiadomo nie pozwalam by uchwycic garderobiane niuanse , ale sukienka byla troche dluzsza, podwinela sie jak siedzialam, pod biustem satynowa wstazka, wzor rajstop widac. wisiorek + dwie bransoletki, czarna fendi i czarne peep-toe prosty i malo widac, ale nic innego nie mam :P Wasza wyobraznia troszke musi zadzialac szkoda, ze nie mam zadnego zdjecia jak stoje, bo wszystko o wiele lepiej by sie prezentowalo, coz
|
|
|
|
#270 |
|
Zadomowienie
|
Ach, mam nadzieję ze po swiętach uda mi się kupić aparat, i się do was przyłączyć
Jak narazie bacznie obserwuję...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:16.

dysponuję jedynie fotkami outfit-u
sprzed kilku dni- nothin' special...

dodaję do subskrypcji

czy dlatego, że akurat modne są duże torby to ja (dla zachowania orginalności) mam nosić małą torebeczkę ( a gdzie ja wcisnę moje wszystkie kremy, kremiki, plastry, szczoteczkę do zębów, przybory do szycia i wieeeele innych zawsze potrzebnych rzeczy