|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3751 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czym dziś pachniesz Wizażanko? Część XVII
właśnie problem bo mam cały tydzień tak zawalony że nie mam ani sekundy czasu zeby tam pojechac
moze uda mi sie wysłać TŻta...
Edytowane przez rachela Czas edycji: 2007-12-16 o 21:28 |
|
|
|
#3752 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję za słowa uznania dla moich pierniczków
![]() Pachniałam dzisiaj Flowerbombowo ale zaraz idę sie potraktować czarną Coco
|
|
|
|
#3753 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
może dlatego, że mało się udzielam ![]() a w temacie Smoczy eliksir
|
|
|
#3754 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.Ja słucham właśnie koncertu Pixies i doprawiłam się Sequoią. |
|
|
|
|
#3755 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#3756 |
|
Raczkowanie
|
przyłączam się do zachwytów nad Roisin Murphy i Overpowered
i niestety również przyznaję, że owszem - próbowałam doczytać się o czym pisałyście pod tymi dziwnymi pseudonimami, kompletnie nie wiem ![]() a w ogóle to ostatnio przez perfumowe pod-forum latam non stop do Sephory i testuję ile wlezie - aż mi głupio, bo wydaje mi się że ekspedientki mnie kojarzą, a nic nie kupuję [bo kasy brak ] tylko wącham i wącham.ah, wsiąkłam...
|
#3757 |
|
Zadomowienie
|
Zuzizunia dziękuje za słowa pocieszenia
![]() Czarnazuziu, tak właśnie tą twórczość nocną miałam na myśli. Pewnie nie byłam w stanie pojąć, dlatego że zbyt słabo Was wszystkie poznałam jak narazie, ale mam nadzieje że to się wkrótce zmieni ![]() A teraz ja sobie pozwole na małą prywate, a co! ![]() Tymeno jestem naprawde pod wrażeniem Twoich wypieków, może masz jakiś przepis na pierniczki dla baaaardzo początkujących jeśli chodzi o wypieki? Napatrzyłam się na Twoje cuda i też bym chciała coś stworzyć
Edytowane przez taiwa Czas edycji: 2007-12-16 o 19:42 Powód: lit. |
|
|
|
#3758 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie ostatnio na słuchanie wzięło - niecierpliwie czekam na Mikołaja, który przyniesie mi Bat for Lashes Fur nad Gold, a Kokakola podrzuciła mi kilka linków z piosenkami Feist i też wsiąkłam A co moich fantazji na temat pustego centrum handlowego w niedzielny wieczór, to chyba na mózg mi padło - dzikie tłumy wijące się dookoła mnie, potrącające, szarpiące, popychające natychmiast doprowadziły mnie do wybuchu agresji, więc po zakupie zegarka czem prędzej sie stamtąd ulotniłam...
|
|
#3759 |
|
rude jest piękne:)
|
TYMENO ja tez pieknie prosze przepis
:dziekuj e: ,,dobrze, ze doczytalam ze wglebienia wykrawa sie przed pieczeniem , bo juz mialam pytac Taiwa Pachne testowo Addictem ,tyle sie naczytalam , ze musze na nowo spróbowac
|
|
|
|
#3760 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Bat for Lashes ostatnio widziałam clip do "Whats a girl to do' boskie i bardzo psychodeliczne.Feist polecam z całego serca, idealne na domowe ukojenie - wszystkie utwory, ale chyba bardziej lubię płytę 'Let it die' z Mushaboom
|
|
#3761 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A clip jest świetny To lecę na youtube uzupełniać braki
|
|
#3762 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Feist 'One Evening' http://youtube.com/watch?v=lqVKOilZO2A mnie zawsze taaak rozmiękcza, cudna piosenka i teledysk. Taki prosty pomysł, a efekt bardzo klimatyczny.
|
|
#3763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak po prostu wyszło ![]() Ktoś podziela to zboczenie...?
|
|
#3764 |
|
Zakorzenienie
|
Snipe mi nie działa
Już któryś raz z kolei ktoś wygrał aukcję za mniej niż ja dawałam (a "ręcznie" nie mam szans przecież...)Kto ustrzelił tego Smoka?
|
#3765 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szukałyśmy kiedyś z córką tego kawałka, bo spodobał nam się w reklamie H&M ![]() Cytat:
Nicka Cav'a, Toma Waitsa, Frania Zappę pachnę pierniczkami i Theoremą ładnie się połączyły edit: Tymeno, ja też poproszę o sprawdzony przeis na pierniczki ![]() u mnie pieczenie pierniczków to świąteczna tradycja, pieczemy co roku, z różnych przepisów, a nigdy jeszcze nie nadawały się do jedzenia, jedynie do zawiśnięcia na choince a tak w ogóle to wypieki mi wychodzą, tylko te pierniczki nie chcą |
||
|
|
|
#3766 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() wyjątki stanowią wokaliści: Interpolu, Nine Inch Nails , Budyń , Jimi Tenor [!!!], Jose Gonzales, oczywiście Fisz, Morphine no i...Pharrell [nie śmiejcie się ale na jego widok serio miękną mi nogi]
|
|
#3767 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3768 |
|
Zakorzenienie
|
Witam wieczorową porą.
Dziś Gucci PH |
|
|
|
#3769 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dla mnie niekwestionowaną ulubienicą w tej kwestii jest PJ Harvey Polecam także Joanne Newsom |
|
|
|
|
#3770 |
|
Wtajemniczenie
|
A z którego snipa korzystasz? (pytam, bo mignęły mi ze 3, ja korzystam tylko ze snip.pl) Szanse ręcznie też są - licytowanie na minutę przed końcem, stawiając swoje maksimum - nieraz tak można wpuścić snipowiczów, jak widzą, że choć kilka sekund wcześniej oferta była niższa, to maksimum wczesniej licytujacego ich przebija. Miałam kiedyś takie zboczenie - będę najszybsza "z ręki", teraz mi przeszło...
|
#3771 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pilniejsze mi są Coco i Addict, na Smoka jeszcze przyjdzie pora ![]() Annmarie gratulacje
|
|
|
#3772 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
idę poszukać Joanne Newsom |
|
|
|
|
#3773 |
|
Zakorzenienie
|
TakoTako, u mnie też Theorema wieczorową porą. Cudna dzisiaj
Też jestem lekko zboczona na punkcie śpiewających kobiet, słucham przede wszystkim ich. Dziękuję za Feist - nie wiedziałam w ogóle że coś takiego jest
|
#3774 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I wpadło mi jeszcze jedno nazwisko śpiewającej kobiety. Tym razem już z polskiego podwórka. Gabriela Kulka. Naprawdę warto posłuchać. |
|
|
|
|
#3775 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pixies to moja młodość Cytat:
Ach...a boska Marlene D? Z polskiego podwórka chyba jednak wokale Renaty Przemyk i "starej" Kory najbardziej do mnie przemawiają. Cytat:
W dalszym ciągu Perles... |
|||
|
|
|
#3776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Choć w ogóle to też wolę damskie wokale z niedoścignioną Billie Holliday. Długo by wymieniać inne wokalne fascynacje, ale muszę powiedzieć o Kelly Flint z Dave's True Story i Madeline Peyeroux |
|
|
|
|
#3777 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cave to moje liceum, ale to jest taka muzyka, która przeszła ze mną liceum i dalej mi towarzyszy. Cytat:
![]() O PJ nawet nie wspominam - to oczywiste Poszukam wokalistki podanej przez Ciebie. Cytat:
Cytat:
![]() Kate, Tori Nie znam za to Nataschy Atlas, ale nadrobię to. Renatę uwielbiam za Andergrant i jej Miłość aż po grób (i Odkochaj nas)... Swoją drogą, nasze muzyczne pogaduszki skłaniają mnie do refleksji, jak się ma zbieżność gustów zapachowych i teraz muzycznych do takich ogólno życiowych... Czy jeśli okazuje się, że lubimy te same zapachy, porusza nas taka sama muzyka, to łączy nas coś więcej jeszcze...? Czy to się jakoś przekłada...? A może to tylko przypadek...? ps Nebrasko, ja też byłam na koncercie Cave'a we Wrocławiu ![]() Było pięknie.
|
|
#3778 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Joasiu - jedni nazwą to przypadkiem, inni podobnym postrzeganiem świata przez pewne osoby. Ja osobiście myślę, że takie "punkty wspólne" świadczą właśnie o takim "pokrewieństwie" ![]() Nebrasko - moją taką kosmiczną miłością jest David Bowie, ale Nick jest tuż za nim - na I miejscu. |
|
|
|
|
#3779 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Chętnie też słucham Sade,lubię takie klimaty http://youtube.com/watch?v=6MKHJ5Cyk90&feature=related |
||
|
|
|
#3780 |
|
Zakorzenienie
|
Smok jest na mnie dzisiaj tak nieziemsko paczulowy, że zaczynam się zastanawiać czy mi cholernik nie wysiorbał ostatnich kropelek z próbki Borneo.
Tę paczulową czkawkę to ma chyba za karę.
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:46.

moze uda mi sie wysłać TŻta...

może dlatego, że mało się udzielam 

] tylko wącham i wącham.

:dziekuj e:
Taiwa
boskie i bardzo psychodeliczne.