![]() |
#2131 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Scent Bar LIX
Corii
jak cudna figura! Buty świetne, nawet jeśli z tyłu granatowe, ramoneski też. (Obie ![]() Jakie ty masz nogi ![]() ---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ---------- Nie wiem, kiedy ponadrabiam Bar ![]() Rejczelku, tyś całkiem nie szyprowa? I liściastości typu pomidroki nje? A L'Ombre dans L'eau?
![]() |
#2132 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() ![]() A co tam u Ciebie? Tak rzadko tu wpadasz :-(
![]() |
#2133 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() L'Ombre ... mam (próbkie znaczy się) i jest mega mocny, ale też i mega cierpki co w teorii lubię, ale znowu - wąchać, ewentualnie pić (chodzi mi o cierpkie smaki) ![]() ![]() ![]() Ja właśnie, jak wyżej pisałam do Ju, jestem fifty-fifty, ni taka, ni siaka, słodko-gorzka, kwaśno-słodka, nic dominującego. Lubię jak jest trochę figi, śliwki, trochę brzoskwini, trochę orchidei, miodu, cyklamen, ale nie wyłącznie. Lubię cytrusy w nutach, gdy balansują słodycz. Nie lubię zapachów ewidentnie konkretnych, takich po całości jednorodnych np - świeżość morska, lemoniada, karmelki, jaśminowce, owocowe kompoty etc. Nie bawią mnie zapachy czysto "jakieś" np. paczulowe, czysto figowe, czysto różane. Lubię miks, niejednoznaczność. No zresztą powtarzam się, a Parabell to świetnie ujęła. Mam teraz na nadgarstku Premier Jour Niny - chciałam go odnowić w pamięci, całkowicie mi się skasował. Niezły jest. Miękki taki. Troooooochę, dosłownie odrobninę za poważny, w sensie "u cioci na imieninach"/ "na komuni" ale tylko trochę. Nie jest totalnie mój, ale jaka ulga bo tylu testach stwierdzić - przyjemnie, naprawdę całkiem całkiem. Teraz - czekając aż "coś tam" wyschnie na ścianie, przelatuję Gucci. Potem zatoczę kolejne śliwkowe koło i tak będę gonić własny ogon ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2134 |
Nindżopesz
|
Rejcz, a zwykły Smok? On taki niejednoznaczny jest.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2135 |
Zakorzenienie
|
To prawda, jest
![]() Spadam do epicentrum pyłów ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2136 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Albo L'Artisanów i mieszaj! (tzn ja wierzę w mieszanki pomiędzy produktami jednej firmy - dlatego tak) Wymyśliłam coś dzisiaj - w nocy w zasadzie. Kocilla. Czyli mega kot gigant, niszczycielski, na obrazie (jednym z cyklu). Ruiny, uciekający ludzie, ogień. ![]()
![]() |
#2137 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurczaki ten Żur od Niny faaaaaaaaaajnie się ułożył. Tak, robię remont w perfumach i gorąco polecam, człowiek spokojniejszy, milej mu. ![]() Tak dla kontrastu, żeby nie było, że wszystko na mnie śmierdzi, to nie, nie wszystko, i taki Premier Jour jest tego przykładem - od początku do końca bez smrodków. ![]() ![]() ![]() Bo zimny tró-świeżak to już inna bajka. Siadłam. I chyba do jutra nie wstanę. ![]() Kocilla! - do it! Inspiracji nie brakuje akurat. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-05-17 o 21:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2138 |
Zakorzenienie
|
Joura używałam moja sąsiadka - na zmianę z wieżowcem DKNY i bardzo pięknie pachniała. Tylko że dla mnie za zwyczajnie - po prostu miałam większe ambicje - wiesz, prąd, metal, zimno.
Lubiłam iść po niej klatką schodową - znaczy po tym, jak sąsiadka przejdzie
#2139 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Natomiast jasna sprawa, że to nie dla Ciebie ![]() ![]() 2. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2140 | ||
Panaroja
|
snad kawusi
![]() bo sooo ![]() Cytat:
![]() jak proszek do prania to kiepsko ![]() 2.współczuwam i podziwiam ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() o , to nawet fajnie ![]() ![]() prawda ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2141 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Dzien dobry Barowni
![]() snat wyśmienitego humoru od rana - nie ma to jak komplement od polakow z samego rana - własnie sie dowiedziałam od życzliwej osoby oczywiscie, ze jestem za stara na ta rozową kurtkę ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ---------- Cytat:
![]() U mnie tz nawet na komputer sie to rozniosło - monitor ma taki, jak niektórzy tv ![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2142 |
niecnotliwa dziewica
|
Corii, bo w tym wieku to Ty powinnaś nosić grzeczne żakieciki i spódniczki do pół łydki, najlepiej w stonowanych kolorach - wiesz, brązy, szarości, te sprawy.
Czy już do pioruna cały czas będzie tak zimno?! ![]() ![]()
#2143 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() ![]() A nic nie mów ![]() ![]() No i musze sie ruszyc z domu komunikacja w teren, bo mechanik se w kulki leci, mial auto dac w piatek, potem we wtorek a teraz to jzu sam sie pogubił ![]()
![]() |
#2144 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2145 | |||
Mother of Cats
|
![]() Rejcz - remontu współczuję serdecznie. I tym bardziej, że sama mam w perspektywie odświeżanie mieszkania :/ Cytat:
![]() Cytat:
Choć a propos tego, co przystoi, a co nie przystoi, sama własnie zaliczam zgryz, czy przystoją mi włosy do pasa i czy z moim stylem ubierania się (i bez figury Corii) - dzinsy, trampki, skóra - nie robię się na taką, co na siłę chce wyglądać jak młodzież... ![]() Cytat:
![]() A dzięki tym deszczom jest tak soczyście zielono ![]() I jeszcze się poskarżę, że niewygodnie obsługuje się myszkę/touchpada lewą ręką ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2146 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Jak rano jadę pociągiem to mi się czytać nie chce, tylko przez okno wyglądam - mimo -nastu lat dojeżdżania ![]() Nadgarstków współczuję ![]() ![]()
![]() |
#2147 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
No ba!
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- Cytat:
![]() ![]() Jak dobrze miec dystans i luz do samego siebie ![]() Mnie takei rzeczy na szczescie humoru nie psują, ale bawią ![]() Dziekuję Aileenn ![]() ![]() Moim zdaniem przystoi wszystko, w czym sie dobrze czujemy ![]() ![]() Oj, wspólczuje ![]() Ja w ogóle nie lubie obsługiwac touch pada ![]() ![]()
![]() |
#2148 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2149 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
No wiesz, zeby do siebie wziać o pogodzie
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2150 |
niecnotliwa dziewica
|
Czy można jakoś zlikwidować te poziome czarno-białe paski, które robią za tło? Zaraz całkiem oślepnę
![]()
#2151 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Adblock
#2152 | ||
Panaroja
|
Cytat:
![]() ![]() 2. ![]() Cytat:
![]() ![]() 2.aua ![]() zimno jak pierun, w robo nie grzeją ![]() ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2153 |
niecnotliwa dziewica
|
Nie wiem, czy w pracy mi wolno zainstalować, na razie jest biało.
Myślałam, że oślepnę całkiem.
![]() |
#2154 |
Zakorzenienie
|
macham z Radomia czyli z drogi
postój, pora tapetę położyć zaraz zejdę z powodu jabłuszka DKNY dlaczego ludziom się wydaje, że świeżym zapachem można się zlać bez umiaru? Bo świeży to nie męczy czy jak? Mam Rien, ale mi żal użyć, bo się do Lului wybieram
#2155 |
niecnotliwa dziewica
|
Baciki lubię
![]() A reszta pasuje - nie mam konta na insta i notorycznie narzekam na pogodę ![]() Ju, udanej podróży!
#2156 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nawet nie pisałam, że najchętniej wsiadłabym w busika i sruuuuu nach der Kraków, bo wiedziałąm, że to bez sensu, skoro nierealne. ![]() ![]() ![]() Ponownie, przyznaję Ci rację, remont tylko ze Złotą Rączką, kimś kto się NAPRAWDĘ zna, potrafi i się go zatrudnia i mu się mówi co i jak, a nie na odwrót. Nienawidzę POWOLNOŚCI, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I nie, żebym była jakąś ekstra marudą, teście potwierdzili, że no on tak ma, z nim coś jest nie tak na tym tle. Że ja tego kurka nie widziałam ![]() ![]() W sumie, może by nie zauważył, że wyjechałam sobie do Krakowa? Zanim by się obrócił na pięcie, to bym była z powrotem? ![]() ![]() ![]() Hah! I najlepsze - of kors mu to powiedziałam wczoraj, i wiecie co? Dowiedziałam się, że to JA jestem nienaturalnie szybka. ![]() ![]() Ale tak się teraz zastanawiam - bo oczywiście jest "przeeeeeeeeeeeeeestó j", że wszyscy duuuuzi kolesie jakich znam, z rodziny również, mają taką powolność w sobie, w naturze. Nie są zbyt gramotni. I tak też się mówi o piłkarzach, o aktorach, że tym drągalom wszystko jakoś wolniej przychodzi, nie mają takiego sprytu. Może to faktycznie biologia. ![]() ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-05-18 o 11:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2157 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W Radomiu byłam o 8:21, teraz sie na Krakowskim Przedmiesciu zakwaterowalam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2158 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2159 |
grozi wypollizowaniem
|
Kochane! wspieracie mnie bardzo dlatego Wam pierwszym sie pochwale
![]() http://childphotocompetition.com/baby-boom-vol-69/
#2160 | |
Piers do przodu
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:24.