|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3841 | |
|
Rzabbocop
|
Dot.: Odchudzanie po 30 i później 4
Cześć
![]() Cytat:
![]() Avek sobie zamontowałam jak tylko pojawiła sie taka możliwość i mam go już jakies 2,5 roku ![]() A modem to zostałam najpierw na mamowym a potem tu i to dośc niedawno bo na poczatku roku jakoś no i na fitnessie to ja tylko sprzątam bo mam nieustające PZM (Pieluszkowe Zapalenie Mózgu) ![]() A co masz na myśli pisząc młodziara? bo w styczniu skończę 33 lata to już niestety nie jestem taka młoda jak bym chciała ![]() Ale zobaczysz Pingwinka - ze stylu wypowiedzi (krótko i na temat i opieprzyć potrafi) zupełnie nie wynika że to Anioł
|
|
|
|
|
#3842 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() młodziara jestes i już! jak my wszystkie zresztą ![]() Nooo Pingwinek to skrótami czasem tak poleci, że hej ![]() No własnie gdzie jest Pingwinek?!?! |
|
|
|
|
#3843 |
|
Zakorzenienie
|
Iwuś zdrowiej szybko
![]() Taurynke biore i popijam zielonką ![]() Nie powiem zeby mnie zielona herbata zachwycała smakiem, ale da sie przeżyć. Wczoraj i przedwczoraj wypiłam po trzy szklanki
|
#3844 |
|
Zakorzenienie
|
Iwonko wspolczuje Ci tego braku smaku, najgorsze co moze byc przy chorobsku...
zdrowiej!!
|
|
|
|
#3845 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Beatko, a jaką pijesz?? ja najbardziej lubię z cytryna albo z opuncją figową I wiecej Beatko to chyba nie ma co pić, bo zielonka wysusza ![]() Cytat:
Dzisiaj się psikałam bez węchu, wiec własciwie tak siedzę i myślę, czy ja pachnę? a może nie daj Boże śmierdzę?
|
||
|
|
|
#3846 |
|
Zakorzenienie
|
Iwuś kupiłam taka zwykłą, lisciastą.
Ale widziałam taka z opuncją, to sobie kupie następnym razem
|
#3847 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3848 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pogadam se chociaż ![]() Beatko ja miałam juz masę smakowych zielonych i czerwonych. Z tym, że od dłuższego czasu jadę na ekspresówkach, wiem, że to nie to samo, ale podobne Z zielonych najmniej lubię z imbirem i miodem, z samym miodem nie jest złe, ale imbir jakąś gorycz za bardzo nadaje. Opuncja jest fajna, ale szybko się nudzi cytryna orzeźwiającą nute wprowadza ![]() czerwoną ostatnio pijam z wanilią i jest bossska ![]() Odnośnie zapachów, jeśli któraś z Was lubi zapach z YR "Neblina" to wczoraj zakupiłam sobie 50ml wody toalet.w promocji za 91zł była, ale miałam kupon 40% i pani się chyba coś pomyliło, bo mi to 91zł jeszcze zrabatowała i wyszło ok.60zł, albo ja coś źle zrozumiałam. W każdym razie mówię o tym i jeszcze kupiłam żel pod prysznic duża butla za 9,90zl o zapachu mandarynki i piernika. Na prezenty do paczki, jak znalazł |
|
|
|
|
#3849 |
|
Zakorzenienie
|
tez go mam na prezent
boski jest, co Ivuś? (tzn ten zel piernikowy )Beatko masz zaproszenie na n-k
|
|
|
|
#3850 |
|
Zakorzenienie
|
Navi dzieki
Już odklikałam
|
#3851 |
|
Rzabbocop
|
Tulam wszystkie zagilone
![]() Mnie niestety węch nie wrócił za bardzo, ledwo co czuję i wszystko jak wióry smakuje. A zielona najbardziej lubię zwykła liściastą Beatko możesz zerknąć na tę taurynę czy jast napisane coś o karmieniu piersią? |
|
|
|
#3852 |
|
Rozeznanie
|
Rzabba - młodziara bo na młodziarę wyglądasz - szczególnie na ostatnich fotkach! Ale kurka - wygrałam - wychodzi na to że całe 2 miesiące młodsza jednak jestem!
A co do drogi cnotliwej po Nowym Roku to ja tez się piszę! Tym bardziej że jeszcze się nie ważyłam i na 100% nie wiem ale MAM WRAŻENIE że trochę mi luźniej
|
|
|
|
#3853 |
|
Zakorzenienie
|
Rzabbek zerkne w domu i dam Ci znać
|
#3854 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3855 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem
nie czuję Ale ładne opakowanie, duże, cena zachęcająca, ludzie brali ![]() Cytat:
Jejkuś Rzabciu to Ci strasznie współczuję! dla mnie to jest koszmar normalnie piję herbate bez smaku i zapachu, jakby mi jeszcze czucie odeszło, że ciepła to dopiero by było ![]() ![]() A ja lubię smakowe |
|
|
|
|
#3856 |
|
Zakorzenienie
|
no tak
powąchaj koniecznie jak Ci zmysł powonienia wroci
|
|
|
|
#3857 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki lecę
Miłego poniedziałku życzę |
|
|
|
#3858 |
|
Zakorzenienie
|
Ja, chociaż ugilona, węch mam. Tyle, że mi psikusy sprawia
np. popijam czerwoną herbatkę i mi rybą jedzie ![]() Z prezentami w lesie jestem ![]() O rany, trzeba zacząć kupować
|
#3859 |
|
Zakorzenienie
|
E dla mnie czerwona zawsze ma rybi zapach
![]() Dlatego jej nie pijam
|
#3860 |
|
Rzabbocop
|
Beatko dzięki
Musze sie zabrać za sprzątanie i pakowanie a mam sieczkę w głowie |
|
|
|
#3861 |
|
sophisticated
|
Pingi dzisiaj dał znak życia, że aniołki dotarły, ale więcej nic nie gadał czy czasu trochę dla nas wyskrobie
![]() może baby wzięło przed świętami i sylwestrem na dzikie odchudzanie i tyra biedny do ciemnej nocy ![]() Myśka chyba raczej na pewno ma szkarlatynę więc jedziemy z antybiotykiem i czekamy kto następny ![]() jaki ja mam syf w kuchni to sobie nie wyobrażacie, boję się tam wchodzić normalnie, to tak apropos porządków przedświątecznych i motywacja mi spadła, bo sobie Simsów wczoraj w nocy zainstalowałam ![]() i coraz bardziej marzę o zmywarce do naczyń ![]() EDIT najważniejsze: czy ktoś ma kontakt komórkowy z Gadmarką? bo przecież nie możemy jej kazać z łóżka wstawać żeby się meldować codziennie ![]() EDIT2 nie chcecie ze mną gadać to idę do tej kuchni ![]() do wieczora Edytowane przez Brewka :) Czas edycji: 2007-12-17 o 13:41 |
|
|
|
#3862 |
|
Rzabbocop
|
Biedna Myśka
|
|
|
|
#3863 |
|
Zakorzenienie
|
Brewuś
Żeby Myska szybko wyzdrowiała, bidulka
|
#3864 |
|
Rozeznanie
|
Kobiety! Ale dałam Tak to jest jak się gapą jest! Wolałabym już żeby mnie wywalili za to (już jakiś czas temu chciałam odejść ale mnie nie puścili) niż taki obciach przechodzić. Jestem A może mnie wywalą w końcu? I będę miała więcej czasu...
|
|
|
|
#3865 | |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie ziemisty
![]() Cytat:
![]() Pozostaje więc cierpliwie na Pingi czekać ![]() Na zmywarę namawiam ![]() Gadmarki numeru nie mam Rzabbek, dasz radę Bachud, aż tak źle? ![]()
|
|
#3866 | |||
|
Zakorzenienie
|
A kiedy pieczecie? Ja w niedzielę, raczej. Moze razem będziemy piekły? I znów będą dramatyczne doniesienia z pola walki: "zupę nowojorska mam!!
![]() Cytat:
![]() Ja bym chciała wkroczyć po świetach, przed sylwkiem, ale nie wiem czy mi mojej silnej woli starczy. Bo ja mam bardzo silną wole, ale mam jej malutko. ![]() Cytat:
Cytat:
Kontaktu z Gadmarka niestety nie mam. Ale, jakby tu przyszła, to: Gadmraka, wysłałam Ci in Black. 15 psików. Zmywarka to cudowny wynalazek. Nienawidzę zmywać ręcznie. No i znowu jak ja przylazłam, to was nie ma. Buuuuuuuuu buuuuuuu
Edytowane przez maglisa Czas edycji: 2007-12-17 o 16:59 Powód: litreówki |
|||
|
|
|
#3867 |
|
Zakorzenienie
|
Magliska ja jestem
![]() Ja się waham czy piec nowojorczyka w niedzielę czy w poniedziałek. Bo chciałabym podać go do kawki po Wigilii, a mój Podrzutek woli takiego swieżego wg niego na drugi dzień jest gorszy![]() Jeszcze się zastanowię ![]() Rzabbek na opakowaniu z tauryny nic nie pisze o karmieniu, a ulotkę już chyba wywaliłam, bo nie potrafię znaleźć ![]() Edit: Przemyślałam, i będe piec w niedzielę. W poniedziałek musiałabym sie zrywać skoro świt, żeby ze wszystkim zdążyć
|
#3868 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3869 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczynki a co się u Was podaje na kolację Wigilijną? Bo np. u mnie zawsze był barszcz z uszkami, a u mojego Podrzutka zupa rybna
|
|
#3870 |
|
Zakorzenienie
|
![]() to się nazywa intuicja ![]() no właśnie sobie tak myślałam, ze czas najwyższy nr komórkowym poczęstować, kto chce? a i kto mi da swoj ![]() tak sie zastanawiam czy mi sie czasem wody nie sączą ![]() Maglisek dziękuję ![]() Smarkatki - zdrówka! Bea, ale chleb trza mieć maszynę?na nowojorczyka się nie potywam, mam zamiar zrobić cviasto czekoladowe, przepis z claudii, ponoć łatwe ![]() zajrzę jutro, narka barszcz, kiedyś mama próbowała przekonać nas do zupy rybnej, ale się nie dało
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:06.

więc jedziemy z antybiotykiem i czekamy kto następny 

a i kto mi da swoj
trza mieć maszynę?