Nasze frustracje seksualne, czyli zrzędzenie i gawędziarstwo level hard. - Strona 88 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2016-05-17, 23:24   #2611
kahoko hino
Zakorzenienie

Dot.: Nasze frustracje seksualne, czyli zrzędzenie i gawędziarstwo level hard.

Cytat:
Napisane przez stewardesa Pokaż wiadomość
Trolololo. Jak potrzebujesz motywacji z zewnątrz (która zawsze będzie tymczasowa), bo nie masz żadnej, to przynajmniej się Thirky nie czepiaj, bo jest takie samo prawdopodobieństwo, że ona zacznie ćwiczyć, kiedy ją cellulit zmusi, jak u Ciebie albo i większe.
potrzebuję pomocy, tak. co nie zmienia faktu, że jak już jestem z kimś, kto jest do mnie dobrze dobrany, to ćwiczę, a thirky nie.
Cytat:
Napisane przez thirky Pokaż wiadomość
Cellulit już mam, nie zmusił mnie rozstępy również. Fajnie jest lubić swoje ciało.
lubienie swojego ciała i brak ćwiczeń ciężko pogodzić. człowiek w pełnej harmonii ducha z ciałem się rusza, a nie gnuśnieje.
Cytat:
Napisane przez adeedra Pokaż wiadomość
Mieć problem z tym, że matka zmuszała do ćwiczeń i głodziła, a przy tym tęsknić za tym, że ktoś będzie robił mniej więcej to samo - też cenne.
czekaj czekaj, ale że niby ja tęsknię?

Cytat:
Dostałam upomnienie za atak na dziewczynę włoczykija a pamiętam że pisałam i kasowałam, pisałam i kasowałam żeby nie było zbyt prawdziwie.
mnie nie pobijesz - dostałam oficjalny list od modek za to, że cytuję

Cytat:
po prostu kisiel zalał Ci mózg.
Cytat:
Resume znaczy też CV.
nie. CV jest résumé, ale nie każde résumé musi być CV. résumé to po prostu streszczenie, podsumowanie - może być nie tylko życia, ale też np. konferencji, spotkania, planu działań czy wątku na wizażu

Cytat:

Nie mogę, bo mam inne stanowisko, z którym się tam nie wypada pchać, a zaczyna mnie mdlić na widok powtarzanej po raz setny "bliskości z partnerem ważniejszej od orgazmu", jeszcze trochę i mi to zdeklasuje perfekcyjne wypełnienie Zeva.
czy tylko ja tu widzę, że to Zev jest perfekcyjnie wypełniony?
kahoko hino jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-05-17, 23:56   #2612
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kahoko hino Pokaż wiadomość
potrzebuję pomocy, tak. co nie zmienia faktu, że jak już jestem z kimś, kto jest do mnie dobrze dobrany, to ćwiczę, a thirky nie.
A jak mnie zaproszą do tańca z gwiazdami, to będę ćwiczyć, co nie zmienia faktu, że wy nie trenujecie tańca.
Bezcenna konkluzja c'nie?
Cytat:
lubienie swojego ciała i brak ćwiczeń ciężko pogodzić. człowiek w pełnej harmonii ducha z ciałem się rusza, a nie gnuśnieje.
Ruszanie się to niekoniecznie ćwiczenia. Tak a'propos wywodu o resume.
Cytat:
czekaj czekaj, ale że niby ja tęsknię?
Nie "niby". Mamusia terroryzowała i kontrolowała uznawszy, że sama w sobie nie znajdziesz motywacji i nie "schudniesz". Ty po dokonaniu exodusu, wyzwoleniu i łaaał stwierdzasz, że potrzebujesz kontroli i stałego nadzoru, żeby ruszyć dupę. Ale z pewnością jakiś niuans mi umyka.
I to, w którym momencie to Twoje "co prawda sama nie mogę ruszyć dupy, bo mi się nie chce i potrzebuję tresera, ale jak mi się zachce i jak te wszystkie warunki zostaną spełnione, to normalnie wezmę i tę dupę ruszę, a TY NIE, więc masz problem" nie powinno budzić, niestety słabnącego z czasem rechotu.
Cytat:
mnie nie pobijesz - dostałam oficjalny list od modek za to, że cytuję
RIP moje poczucie wyjątkowości.
Bla, bla, bla, zacznij akceptować rasizm, nawoływanie do agresji, nienawiść na tle religijnym, pogardę dla homoseksualistów, seksizm i sugestie, że należałoby cię zarżnąć jak świnię bo psujesz atmosferę na wątkach i dowalimy ci bana - też dostałaś?
Cytat:
czy tylko ja tu widzę, że to Zev jest perfekcyjnie wypełniony?
Nie czaję tej metafory, ale to nieelegancko dowalać mu po zdeklarowaniu, że go nie lubisz. Ja mu dowalam, ale ja go prawie lubię, to co innego.
201607040950 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-05-18, 00:25   #2613
af096d25f0cf772bc51ba27debbec984bc7420f7
Konto usunięte

Może też mnie zacznie prawie nie-nie lubić gdy przeczyta że zacząłem się rozglądać za psychoterapią. O ile też mnie nie zablokowała.
Jak na razie to bardziej ciekawość co mi tam powiedzą i zaproponują.
af096d25f0cf772bc51ba27debbec984bc7420f7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-05-18, 00:46   #2614
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez af096d25f0cf772bc51ba27de bbec984bc7420f7 Pokaż wiadomość
Jak uważasz, nie będę się silił.
A to wcześniej się siliłeś? Podle nie doceniłam.
Cytat:
Ze względu na wszystko ale nie wiem co akurat miałaś w tym momencie na myśli.
Na jakie "wszystko"?
Wymyśliłeś sobie, że masz za małego penisa, ale nie udało Ci się znaleźć kobiety, która uznawałaby 15-centymetrowe za małe. Potem zapewniałeś, że jesteś pasztet, ale na zdjęciach jesteś full ruchable z ryja i z reszty też. W badanej próbie na pięć kobiet słuchających Twoich jęków i przemyśleń, rodem z miejsc, w które uganda nie sięga cztery się poddały i nie zniosły, ale 20% nadal Cię trawi.
Problem z czymś masz, ale nie z żadną z rzeczy, które do tej pory wymyśliłeś, bo one są niedorzeczne. I nie ze "wszystkim".

---------- Dopisano o 01:46 ---------- Poprzedni post napisano o 01:40 ----------

Cytat:
Może też mnie zacznie prawie nie-nie lubić gdy przeczyta że zacząłem się rozglądać za psychoterapią. O ile też mnie nie zablokowała.
Zacznij od dziewczyny, powtarzającej, że nie wyglądasz dość męsko.
Stary 2016-05-18, 00:53   #2615
thirky
on tired little feet

Od kiedy to trzeba ćwiczyć żeby siebie lubić? Podoba mi się moje ciało bez ćwiczeń więc po co mam robić coś czego nie lubię?

I saw it first!’ squeaked Sniff, ‘I must choose a name for it.
Wouldn’t it be fun to call it Sniff? That’s so short and sweet.
thirky jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-05-18, 01:06   #2616
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
Od kiedy to trzeba ćwiczyć żeby siebie lubić? Podoba mi się moje ciało bez ćwiczeń więc po co mam robić coś czego nie lubię?
Bo jakbyś lubiła siebie, to byłabyś tak naładowana pozytywną energią, że po prostu musiałabyś ją wyładowywać regularnymi ćwiczeniami fizycznymi.
Stary 2016-05-18, 07:15   #2617
thirky
on tired little feet

Cytat:
Bo jakbyś lubiła siebie, to byłabyś tak naładowana pozytywną energią, że po prostu musiałabyś ją wyładowywać regularnymi ćwiczeniami fizycznymi.
Nie brzmi to dobrze

---------- Dopisano o 08:15 ---------- Poprzedni post napisano o 07:33 ----------

Ratunku!! Czy mogę założyć jasnorozowa spódnice do czarnych rajstop?

Edit: nie,nie mogę. Wyglądam jak słodka śliczna 5-latka.

Edytowane przez thirky
Czas edycji: 2016-05-18 o 07:23

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-05-18, 09:27   #2618
201705042038
Konto usunięte

Cytat:
Gratuluję.

Nie mogę, bo mam inne stanowisko, z którym się tam nie wypada pchać, a zaczyna mnie mdlić na widok powtarzanej po raz setny "bliskości z partnerem ważniejszej od orgazmu", jeszcze trochę i mi to zdeklasuje perfekcyjne wypełnienie Zeva.

Czytam to, czytam i jakoś nie widzę jakiejś specjalnej różnicy pomiędzy presją wypływającą z "wszystkie kobiety są zdolne do przeżywania orgazmów pochwowych, odpręż się i próbuj a na pewno się uda, bo wszystkim poza tobą się udało" a usilnym przekonywaniem, że seks bez orgazmu jest normalny, super i w ogóle cudnie, bo partner kochany i nie powinno przeszkadzać.

Jakbym miała uprawiać seks bez orgazmu dla jakiejś tam bliskości, albo satysfakcji partnera to bym poszła w łazience posprzątać. Rozumiem, że można mieć inaczej, ale to zrozumienie nie sięga postawy "a ja nie mam i mi dobrze, w sumie tak też jest fajnie, wiem, że tobie nie jest i chciałabyś inaczej, ale rozluźnij się i czerp przyjemność z innych rzeczy".
Ona się nakręca w niebezpieczną stronę, ale przekonywanie, że orgazm nie jest wcale taki potrzebny ani niezbędny też jest gupie.
Nie jest.
Piszesz z perspektywy kogoś, kto ma orgazmu i faktycznie głupio by się było powstrzymywać.

Nie wiem, czy zauważyłaś, ale rady o seksuologu były (a w raz z taką wizytą miałaby przetrzepane hormony i nie tylko). Ale nie w braku orgazmu jest problemem, przynajmniej nie główny.

Nie wiem, czy zauważyłaś, ale ja ją właśnie do tego sprzątania łazienki zagoniłam, bo zmuszania się na siłę w imię tego, żeby misiowi nie było lepiej, to już w ogóle nie ogarniam.
201705042038 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-05-18, 10:34   #2619
Konto usunięte

Cytat:
A to wcześniej się siliłeś? Podle nie doceniłam.
Łapanie za słówka v. n-ta.

Cytat:
Na jakie "wszystko"?
Wymyśliłeś sobie, że masz za małego penisa, ale nie udało Ci się znaleźć kobiety, która uznawałaby 15-centymetrowe za małe. Potem zapewniałeś, że jesteś pasztet, ale na zdjęciach jesteś full ruchable z ryja i z reszty też. W badanej próbie na pięć kobiet słuchających Twoich jęków i przemyśleń, rodem z miejsc, w które uganda nie sięga cztery się poddały i nie zniosły, ale 20% nadal Cię trawi.
Problem z czymś masz, ale nie z żadną z rzeczy, które do tej pory wymyśliłeś, bo one są niedorzeczne. I nie ze "wszystkim".
Dobrze że jestem wystarczający, akceptowalny, od biedy mogę być (w skrócie ech). Zresztą, pal go licho.
Full ruchable brzmi nieźle chociaż jakoś niewiele mi to daje. No i nie widziałaś resztyteż.
Wiesz, pie--ole w kółko o tym samym, "argumenty" które już wcześniej słyszałem po tysiąc razy do mnie nie docierają. No to normalka że się znudziły.

Cytat:
Zacznij od dziewczyny, powtarzającej, że nie wyglądasz dość męsko.
A to skąd? Jakiś ciekawy wątek czy żaluzja to jakiejś mojej wypowiedzi?
af096d25f0cf772bc51ba27debbec984bc7420f7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-05-18, 14:05   #2620
thirky
on tired little feet

Co za dzień do doopy przebieralam sie 5 razy i w koncu ubralam sukienkę w której wyglądam jakbym była na strajku glodowym, brawa

Stary 2016-05-18, 17:15   #2621
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez anna87 Pokaż wiadomość
Nie wiem, czy zauważyłaś, ale rady o seksuologu były (a w raz z taką wizytą miałaby przetrzepane hormony i nie tylko). Ale nie w braku orgazmu jest problemem, przynajmniej nie główny.
Zauważyłam, ale nie założyłam, że główny problem nie jest w braku orgazmu. Może nie, może Misio jest "" i pozostali też byli o kant dupy rozbić. Ale w braku orgazmu jest problem i to spory. Póki się na tym nie zafiksowała i było jej dobrze, to nie był, ale od pewnego czasu jest i to niekoniecznie dlatego, że Misio do niczego się nie nadaje. Napisała, że to nie marzenia i potrzeby Misia obudziły te frustracje, tylko czteromiesięczna rozłąka wypełniona seksem online.
Mogę sobie wyobrazić, że ktoś czerpie przyjemność z seksu z partnerem bez orgazmu i to powoli opadające podniecenie, pozwalające rozładować napięcie, ale nie w zestawieniu z czteromiesięcznym, poprzedzającym, mentalno-seksualnym Guantanamo, które sobie urządziła. Dla mnie to zmienia kontekst na tyle, że brak orgazmu kwalifikuje się na bardzo prawdopodobny główny problem i przyczynę kolejnych, a nie skutek uboczny.
Cytat:
Nie jest.
Piszesz z perspektywy kogoś, kto ma orgazmu i faktycznie głupio by się było powstrzymywać.
Powstrzymywanie się byłoby fetyszem.
Nie jestem w stanie napisać z perspektywy kogoś, kto ich nie ma, skoro mam. Piszę z perspektywy frustracji, która pojawia się, kiedy akurat nie mam, a nie umiem być zen w tym temacie.
Cytat:
Nie wiem, czy zauważyłaś, ale ja ją właśnie do tego sprzątania łazienki zagoniłam, bo zmuszania się na siłę w imię tego, żeby misiowi nie było lepiej, to już w ogóle nie ogarniam.
Zauważyłam, ale nie uważam, żeby sprzątanie łazienki z własnej woli i braku czegoś lepszego do roboty miało cokolwiek wspólnego z byciem wysłanym do łazienki celem jej posprzątania, bo się jest aktualnie niezdatnym do robienia czegoś fajniejszego.

Jak Misiowi jest lepiej, to dramat.

---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ----------

Cytat:
Łapanie za słówka v. n-ta.
Aż żal, że nie rozmawiamy po niemiecku. Oni mają takie piękne, długie słowa i jest za co łapać.
Cytat:
Dobrze że jestem wystarczający, akceptowalny, od biedy mogę być (w skrócie ech).
Tak. Wystarczający, akceptowalny i od biedy możesz być. Co nie znaczy, że dla kobiety, która zdecydowałaby się na Ciebie rzucić w szale ekscytacji czułaby to samo. Ale owszem - jeśli nie interesuje Cię to, co mogłaby czuć jakaś jedna laska, bo chciałbyś być królem na puszczy i być nieziemski, wielbiony i wymarzony dla większości kobiet (minimum 91%, żeby móc mieć pewność, że ponad połowa miłośniczek >TŻsize się na Ciebie ślini) to się musisz pogodzić z tym, że nie będziesz. Albo się nie gódź i cierp dalej.
Cytat:
Zresztą, pal go licho.

Cytat:
Full ruchable brzmi nieźle chociaż jakoś niewiele mi to daje. No i nie widziałaś resztyteż.
Nic Ci to nie daje. Widziałam resztęteż, twarzy spod plandeki'ś nie wystawiał, rozebrałam Cię wzrokiem.
Cytat:
Wiesz, pie--ole w kółko o tym samym, "argumenty" które już wcześniej słyszałem po tysiąc razy do mnie nie docierają. No to normalka że się znudziły.
Argumenty są dobre, to nie z nimi jest problem. Tym bardziej, że używałeś ich w celach rozrywkowo-rekreacyjnych (skoro się "znudziły").
Cytat:
A to skąd? Jakiś ciekawy wątek czy żaluzja to jakiejś mojej wypowiedzi?
Roleta.
Widziałam już, że źródła swoich kompleksów, oscylujących wokół nie emanowania męskością z oczekiwaną przez Ciebie intensywnością upatrywałeś we: wzroście, twarzy, penisie, niedostatecznie bujnym zaroście, braku naturalnego talentu do doprowadzania kobiet do orgazmu samym wsadem, niewłaściwych zainteresowaniach, hobby, braku drogiego zegarka, złym kierunku studiów, braku odpowiednio bujnej muskulatury... i co to tam jeszcze było? Czy może raczej czego jeszcze tam nie wcisnąłeś.

A źródłem problemu jak już ustaliliśmy...

---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ----------

Cytat:
Co za dzień do doopy przebieralam sie 5 razy i w koncu ubralam sukienkę w której wyglądam jakbym była na strajku glodowym, brawa
Trzeba było zostać przy klasyce sześciolatki.

Edytowane przez 201607040950
Czas edycji: 2016-05-18 o 23:19

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-05-18, 17:20   #2622
201705042038
Konto usunięte

Cytat:
Zauważyłam, ale nie założyłam, że główny problem nie jest w braku orgazmu. Może nie, może Misio jest "" i pozostali też byli o kant dupy rozbić. Ale w braku orgazmu jest problem i to spory. Póki się na tym nie zafiksowała i było jej dobrze, to nie był, ale od pewnego czasu jest i to niekoniecznie dlatego, że Misio do niczego się nie nadaje. Napisała, że to nie marzenia i potrzeby Misia obudziły te frustracje, tylko czteromiesięczna rozłąka wypełniona seksem online.
Tak napisała, ale przeczy sobie w co drugim poście. Moim zdaniem było jej dobrze, póki misio nie palnął, że jest trudna no i to poruszyło jej wyobraźnię.

Cytat:
Mogę sobie wyobrazić, że ktoś czerpie przyjemność z seksu z partnerem bez orgazmu i to powoli opadające podniecenie, pozwalające rozładować napięcie, ale nie w zestawieniu z czteromiesięcznym, poprzedzającym, mentalno-seksualnym Guantanamo, które sobie urządziła. Dla mnie to zmienia kontekst na tyle, że brak orgazmu kwalifikuje się na bardzo prawdopodobny główny problem i przyczynę kolejnych, a nie skutek uboczny.
Moim zdaniem nie. Kogoś bez zapędów na perfekcjonistę, z wysokim poczuciem własnej wartości, jedna nieprzemyślana uwaga nie wpędzi w taki stan.
Nie każdy się nadaje do związków na odległość. Ja bym też po ścianach chodziła, z orgazmami czy bez, bo żaden orgazm czy masturbacja "bliskości misia" i porządnego rżnięcia mi nie zastąpi. Różnica między nami jest taka, że ja bym przysła się pożalić tutaj i na pewno nie w takim tonie.

Cytat:
Powstrzymywanie się byłoby fetyszem.
Nie jestem w stanie napisać z perspektywy kogoś, kto ich nie ma, skoro mam. Piszę z perspektywy frustracji, która pojawia się, kiedy akurat nie mam, a nie umiem być zen w tym temacie.
To ja mam lepiej, bo mogę mieć orgazm i dalej się frustrować.

Cytat:
Zauważyłam, ale nie uważam, żeby sprzątanie łazienki z własnej woli i braku czegoś lepszego do roboty miało cokolwiek wspólnego z byciem wysłanym do łazienki celem jej posprzątania, bo się jest aktualnie niezdatnym do robienia czegoś fajniejszego.
Tu nie chodzi o niezdatność do robienia czegoś fajniejszego, ale o robienie sobie czegoś znacznie gorszego. Bo nie widzę większego sensu w zmuszaniu się do praktyk seksualnych, nawet w tak szczytnym celu.

Cytat:
Jak Misiowi jest lepiej, to dramat.
Mógłby okazać trochę solidarności....

No i nadal będę się trzymać tego, że w seksie jest masa dobrej zabawy dla której warto go uprawiać. Orgazm nie odmienił magicznie moje życia, nie było trzęsienia ziemii i refleksji, że dotąd w zasadzie byłam dziewicą czy coś w ten deseń.
Stary 2016-05-18, 18:12   #2623
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
Tak napisała, ale przeczy sobie w co drugim poście. Moim zdaniem było jej dobrze, póki misio nie palnął, że jest trudna no i to poruszyło jej wyobraźnię.
Bo jest sfrustrowana i histeryzuje. W sumie tylko tekst o tym, że Misio wcale nie chce sobie jej orgazmem ego podnosić sprawił, że mi laczki spadły.
Cytat:
Moim zdaniem nie. Kogoś bez zapędów na perfekcjonistę, z wysokim poczuciem własnej wartości, jedna nieprzemyślana uwaga nie wpędzi w taki stan.
Zgodnie z opowieścią najpierw było czteromiesięczne Guantanamo, potem próby i rozmowy i w końcu złote przemyślenie Misiaqa.
Poza tym ona sobie jeszcze doprawiała jakąś wątpliwej jakości literaturą. Czort wie, co tam znalazła. Na pseudomedycznych stronach z poradami trafiają się i bezcenne artykuliszcza, z morałem sprowadzającym się do tego, że porządne, kochające kobiety orgazmu mieć nie muszą i nie potrzebują, bo je bliskość partnera zadowala.
Jeśli dorwała jakieś wybitne dzieło, to w sumie się nie dziwię, że zaczęła szukać przyczyn w odwiecznej niesprawiedliwości świata.
Cytat:
To ja mam lepiej, bo mogę mieć orgazm i dalej się frustrować.
Jednocześnie? Bez chwili spokoju chociażby?
Cytat:
Tu nie chodzi o niezdatność do robienia czegoś fajniejszego, ale o robienie sobie czegoś znacznie gorszego. Bo nie widzę większego sensu w zmuszaniu się do praktyk seksualnych, nawet w tak szczytnym celu.
Ja też nie widzę w tym sensu. Ale bez praktyk seksualnych i tak się na takim etapie frustracji będąc pozagryzają prędzej niż później.
Cytat:
Mógłby okazać trochę solidarności....
Nie mam śmiałości zaproponować herbatki z bromem dla Misia jako potencjalnej metody rozwiązania problemu...
Cytat:
No i nadal będę się trzymać tego, że w seksie jest masa dobrej zabawy dla której warto go uprawiać. Orgazm nie odmienił magicznie moje życia, nie było trzęsienia ziemii i refleksji, że dotąd w zasadzie byłam dziewicą czy coś w ten deseń.
U mnie była trauma i pobicie, to chyba można podciągnąć pod trzęsienie ziemi.
Stary 2016-05-18, 18:41   #2624
201705042038
Konto usunięte

Cytat:
Zgodnie z opowieścią najpierw było czteromiesięczne Guantanamo, potem próby i rozmowy i w końcu złote przemyślenie Misiaqa.
Nie wydaje mi się. Nie wierzę, że jakąkolwiek kobietę z anorgazmią ominęła presja w tym temacie. Miś mógł się ugryźć w język, ale nie on jest powodem całego zamieszania, jedynie wywował tę lawinę.

Cytat:
Poza tym ona sobie jeszcze doprawiała jakąś wątpliwej jakości literaturą. Czort wie, co tam znalazła. Na pseudomedycznych stronach z poradami trafiają się i bezcenne artykuliszcza, z morałem sprowadzającym się do tego, że porządne, kochające kobiety orgazmu mieć nie muszą i nie potrzebują, bo je bliskość partnera zadowala.
Nie znam takiego, to musisz być bardziej na czasie.
Swego czasu przodowały te, które sugerowały, że porządne kobiety orgazmu mieć powinny, przecież wystarczy się pomasturbować. Przestaję się dziwić, że tyle kobiet udaje, żeby się od nich wreszcie (nomen omen) odpiep***ć.

Cytat:
Jednocześnie? Bez chwili spokoju chociażby?
Dlatego wciąż zaglądam na ten wątek.
Stary 2016-05-18, 19:10   #2625
thirky
on tired little feet

A co jeśli dla mnie masturbacja może zastąpić misia? kto mnie zdiagnozuje? Kahoko?

Stary 2016-05-18, 20:05   #2626
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
Nie wydaje mi się. Nie wierzę, że jakąkolwiek kobietę z anorgazmią ominęła presja w tym temacie. Miś mógł się ugryźć w język, ale nie on jest powodem całego zamieszania, jedynie wywował tę lawinę.
Ja bym stawiała na to, że Miś dorzucił parę swoich kamieni.
Cytat:
Nie znam takiego, to musisz być bardziej na czasie.
Swego czasu przodowały te, które sugerowały, że porządne kobiety orgazmu mieć powinny, przecież wystarczy się pomasturbować. Przestaję się dziwić, że tyle kobiet udaje, żeby się od nich wreszcie (nomen omen) odpiep***ć.
Nie rozumiem. Że niby kobiecie wystarczyło się pomasturbować? Porządnej kobiecie?
Cytat:
Dlatego wciąż zaglądam na ten wątek.
Jedno nie wynika z drugiego. Mogłoby na chwilę odpuszczać w chwilach nieobecności na wątku.
Cytat:
A co jeśli dla mnie masturbacja może zastąpić misia? kto mnie zdiagnozuje? Kahoko?
Uspokój się, nie tak szybko, nie wszystko naraz, Twoja nieruchawość nie została jeszcze w pełni zdiagnozowana.

---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ----------

Teraz wiem, że ja już nie mogę się rozmnożyć, bo bym potem bachorowi robiła siarę na mieście, wyglądając jak jego babka.
Nowy, uroczo rakotwórczy wątas.
Jak zobaczyłam pierwszy post, to pomyślałam, że już się nie da bardziej... ale jednak się dało. Hehs.
Stary 2016-05-18, 21:34   #2627
kahoko hino
Zakorzenienie

Cytat:
A jak mnie zaproszą do tańca z gwiazdami, to będę ćwiczyć, co nie zmienia faktu, że wy nie trenujecie tańca.
Bezcenna konkluzja c'nie?
jakby mnie do tańca z gwiazdami zaprosili, to bym nogę złamała, byleby nie pójść.

Cytat:
Ruszanie się to niekoniecznie ćwiczenia. Tak a'propos wywodu o resume.
tru, ale wiesz, o co chodzi.
Cytat:
Nie "niby". Mamusia terroryzowała i kontrolowała uznawszy, że sama w sobie nie znajdziesz motywacji i nie "schudniesz". Ty po dokonaniu exodusu, wyzwoleniu i łaaał stwierdzasz, że potrzebujesz kontroli i stałego nadzoru, żeby ruszyć dupę. Ale z pewnością jakiś niuans mi umyka.
I to, w którym momencie to Twoje "co prawda sama nie mogę ruszyć dupy, bo mi się nie chce i potrzebuję tresera, ale jak mi się zachce i jak te wszystkie warunki zostaną spełnione, to normalnie wezmę i tę dupę ruszę, a TY NIE, więc masz problem" nie powinno budzić, niestety słabnącego z czasem rechotu.
zupełnie nie tak wyglądała moja relacja z trenerką. moja trenerka była bardzo delikatna, do niczego mnie nigdy nie zmuszała, zawsze pytała, na co mam ochotę i kluczem do sukcesu było np. takie poprowadzenie rozmowy podczas spaceru, że sama czułam się pełna radości i faktycznie miałam ochotę poskakać czy pobiegać.
Cytat:
RIP moje poczucie wyjątkowości.
Bla, bla, bla, zacznij akceptować rasizm, nawoływanie do agresji, nienawiść na tle religijnym, pogardę dla homoseksualistów, seksizm i sugestie, że należałoby cię zarżnąć jak świnię bo psujesz atmosferę na wątkach i dowalimy ci bana - też dostałaś?
RIP i moje dostałam. wyczuwam kopiuj-wklej...

Cytat:
Nie czaję tej metafory, ale to nieelegancko dowalać mu po zdeklarowaniu, że go nie lubisz. Ja mu dowalam, ale ja go prawie lubię, to co innego.
ja nie dowalam jemu, a Twojej konstrukcji zdania
Cytat:
super, tylko behawioralno-poznawczą póki co omijaj szerokim łukiem - 90% z nich to patafiany.

Cytat:
niekoniecznie ćwiczeniami per se, ale miałabyś ochotę na aktywne spędzanie czasu - weekend prac ogrodowych to przecież też full body workout, nie potrzeba ławeczki i t-shirtu najka, by się spocić
Cytat:
oho, zaczynasz czuć klimaty wizażu
Cytat:
aale w sensie że co? mam migrenę, widzę jak przez mgłę, proszę dziś do mnie jak krowie na rowie.
Stary 2016-05-18, 21:59   #2628
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
jakby mnie do tańca z gwiazdami zaprosili, to bym nogę złamała, byleby nie pójść.
Wystarczy odmówić.
Cytat:
tru, ale wiesz, o co chodzi.
Jakbym wiedziała i pewna była tej interpretacji, to bym się nie odnosiła.
Cytat:
zupełnie nie tak wyglądała moja relacja z trenerką. moja trenerka była bardzo delikatna, do niczego mnie nigdy nie zmuszała, zawsze pytała, na co mam ochotę i kluczem do sukcesu było np. takie poprowadzenie rozmowy podczas spaceru, że sama czułam się pełna radości i faktycznie miałam ochotę poskakać czy pobiegać.
No to wolisz nie zdawać sobie sprawy z tego, że ktoś Tobą manipuluje. Co w tym chwalebnego?
Cytat:
ja nie dowalam jemu, a Twojej konstrukcji zdania
Jemu. Ja się nie poczułam, moje konstrukcje zdań so kuloodporne.
Stary 2016-05-18, 22:34   #2629
kahoko hino
Zakorzenienie

Cytat:
Wystarczy odmówić.
na wypadek, jakby nie wystarczyło.

Cytat:
Jakbym wiedziała i pewna była tej interpretacji, to bym się nie odnosiła.
bo Cię zgłoszę
Cytat:
No to wolisz nie zdawać sobie sprawy z tego, że ktoś Tobą manipuluje. Co w tym chwalebnego?
stwarzała miłą atmosferę i czekała, aż ja będę w pełni gotowa. jeśli dla Ciebie to jest manipulacja, to chcę być codziennie manipulowana, na każdym kroku

Cytat:
Jemu. Ja się nie poczułam, moje konstrukcje zdań so kuloodporne.
czyli że to było zamierzone.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-05-18, 22:43   #2630
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
na wypadek, jakby nie wystarczyło.
Skłonność do samookaleczeń .
Cytat:
bo Cię zgłoszę
Śmiało. Ostatni gasi światło.
Cytat:
stwarzała miłą atmosferę i czekała, aż ja będę w pełni gotowa. jeśli dla Ciebie to jest manipulacja, to chcę być codziennie manipulowana, na każdym kroku
To jest manipulacja. Zgodnie z wszelkimi standardami.
Niczego innego nie sugerowałam.
Cytat:
czyli że to było zamierzone.
Nie. Szczęśliwy przypadek.
Stary 2016-05-18, 22:47   #2631
Konto usunięte

Cytat:
Tak. Wystarczający, akceptowalny i od biedy możesz być. Co nie znaczy, że dla kobiety, która zdecydowałaby się na Ciebie rzucić w szale ekscytacji czułaby to samo. Ale owszem - jeśli nie interesuje Cię to, co mogłaby czuć jakaś jedna laska, bo chciałbyś być królem na puszczy i być nieziemski, wielbiony i wymarzony dla większości kobiet (minimum 91%, żeby móc mieć pewność, że ponad połowa miłośniczek >TŻsize się na Ciebie ślini) to się musisz pogodzić z tym, że nie będziesz. Albo się nie gódź i cierp dalej.
A co ma czuć? Nagle wyda się jej najlepszy na świecie, niezależnie od tego jakie miała upodobania?
Nie wielbiony i wymarzony. Ale pełnowartościowy, bym nie musiał się obawiać że spotkam na swojej drodze taką, która mnie będzie uważała za gorszego. Moją ową część ciała za nieatrakcyjną.

Cytat:
Nic Ci to nie daje. Widziałam resztęteż, twarzy spod plandeki'ś nie wystawiał, rozebrałam Cię wzrokiem.
No właśnie.
Byłem wystarczająco zabezpieczony odzieniem.

Cytat:
Argumenty są dobre, to nie z nimi jest problem. Tym bardziej, że używałeś ich w celach rozrywkowo-rekreacyjnych (skoro się "znudziły").
Cóż, spojrzenie na temat kilku osób nie jest prawdą objawioną. Cenię ale na świecie jest więcej kobiet a ja czytam i czytam.
Chodziło mi że to dziewczyny się znudziły tym tematem.

Cytat:
Roleta.
Widziałam już, że źródła swoich kompleksów, oscylujących wokół nie emanowania męskością z oczekiwaną przez Ciebie intensywnością upatrywałeś we: wzroście, twarzy, penisie, niedostatecznie bujnym zaroście, braku naturalnego talentu do doprowadzania kobiet do orgazmu samym wsadem, niewłaściwych zainteresowaniach, hobby, braku drogiego zegarka, złym kierunku studiów, braku odpowiednio bujnej muskulatury... i co to tam jeszcze było? Czy może raczej czego jeszcze tam nie wcisnąłeś.
Hobby mam raczej nie porywające ale nic męskości nie ujmujące. Tak jak zainteresowania i studia. Jednak większość kobiet to na nie jedynie prychnie, jest to raczej mało interesujące dla innych. To nie jest moim problemem. Może poza studiami, bo wykształcenie (rodzaj i stopień) potencjalnego partnera wydaje się dość istotne dla kobiet w dzisiejszych czasach.

Cytat:
A źródłem problemu(...)
A rozmawialiśmy o tym w wiadomości prywatnej, c'nie? W jakimś celu pisałem to na privie.

Edytowane przez af096d25f0cf772bc51ba27debbec984bc7420f7
Czas edycji: 2016-05-18 o 22:49
Stary 2016-05-18, 22:59   #2632
thirky
on tired little feet

Cytat:
aale w sensie że co? mam migrenę, widzę jak przez mgłę, proszę dziś do mnie jak krowie na rowie.
W sensie że aktualnie wolę masturbację od seksu.

Stary 2016-05-18, 23:06   #2633
kahoko hino
Zakorzenienie

Cytat:
Skłonność do samookaleczeń .
Cytat:
Śmiało. Ostatni gasi światło.
w sensie publikuje cycki na 4chanie w zamian za zhakowanie wizażu?
Cytat:
To jest manipulacja. Zgodnie z wszelkimi standardami.
Niczego innego nie sugerowałam.
ne. bo ona nie realizuje w ten sposób swoich celi.
Cytat:
Nie. Szczęśliwy przypadek.
sraty taty.
Cytat:
A co ma czuć? Nagle wyda się jej najlepszy na świecie, niezależnie od tego jakie miała upodobania?
Nie wielbiony i wymarzony. Ale pełnowartościowy, bym nie musiał się obawiać że spotkam na swojej drodze taką, która mnie będzie uważała za gorszego. Moją ową część ciała za nieatrakcyjną.
do koloru czupryny, kształtu nosa, zębów i płytek paznokci też tak podchodzisz?

Cytat:
Hobby mam raczej nie porywające ale nic męskości nie ujmujące.
proszę o przykład hobby ujmującego.

Cytat:
W sensie że aktualnie wolę masturbację od seksu.
źle Ci z tym? jemu z tym źle?
Stary 2016-05-18, 23:08   #2634
thirky
on tired little feet

Mi z tym trochę źle, że z nim nie chce, a sama ze sobą czasem tak.

Stary 2016-05-18, 23:25   #2635
Konto usunięte

Cytat:
do koloru czupryny, kształtu nosa, zębów i płytek paznokci też tak podchodzisz?
Nie. Ale penis to dość specyficzna część ciała, związana z pewną sferą życia. Którą chciałbym mieć a ostatnio nie mam.
I nie ziewaj mi tu, tylko poradź czym się kierować w poszukiwaniach.

Cytat:
proszę o przykład hobby ujmującego.
Nie stwierdziłem że takie istnieją, stwierdziłem że moje nie są. Raczej.
Stary 2016-05-18, 23:59   #2636
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
No. Mniej więcej na tym polega zakochanie.
"Upodobania" nie polegają na tym, że się szuka dokładnych kopii, albo tego samego fasonu partnera za przeproszeniem. Do bzykania to może i tak. Ale nie do zakochiwania się.
Cytat:
A dlaczego akurat Ty jeden miałbyś się tego nie obawiać i być wolny od tego ryzyka? Cały świat ryzykuje spotykanie takich, którzy będą ich uważać za gorszych. Nikt też nie ma 100% pewności, że nie wpakuje się w związek z taką osobą. Nikt. Jak jesteś w miarę rozgarnięty, to możesz być pewny na 80, 90 czy 95%, że się nie skończy toksycznie.
Poza tym uroda penisa - przy założeniu, że w ogóle istnieje - nie ma związku z rozmiarem.
Cytat:
Byłem wystarczająco zabezpieczony odzieniem.
Nie byłeś.
Cytat:
Cóż, spojrzenie na temat kilku osób nie jest prawdą objawioną. Cenię ale na świecie jest więcej kobiet a ja czytam i czytam.
Chodziło mi że to dziewczyny się znudziły tym tematem.
Za to Twoje urojenia są prawdą objawioną.
Cytat:
A rozmawialiśmy o tym w wiadomości prywatnej, c'nie? W jakimś celu pisałem to na privie.
Przepraszam.

---------- Dopisano o 00:59 ---------- Poprzedni post napisano o 00:52 ----------

Cytat:
w sensie publikuje cycki na 4chanie w zamian za zhakowanie wizażu?
A po co komu hakowanie wizażu? Wystarczy, że nikt tu nie będzie przychodził.
Cytat:
ne. bo ona nie realizuje w ten sposób swoich celi.
Jasne, że nie. Bo jej celem wcale nie jest zmuszenie Cię do zrobienia czegoś, na co nie masz ochoty, żebyś potem była z tego zadowolona i się jej odwdzięczyła wspomnianą nauką języka. A matka to Cię na te wszystkie zajęcia dodatkowe z pobudek sadystycznych wysyłała.
Stary 2016-05-19, 00:26   #2637
Konto usunięte

Cytat:
No. Mniej więcej na tym polega zakochanie.
"Upodobania" nie polegają na tym, że się szuka dokładnych kopii, albo tego samego fasonu partnera za przeproszeniem. Do bzykania to może i tak. Ale nie do zakochiwania się.
Domyślam się. Ale nie przekłada mi się to jakoś. Nie wiem co o tym myśleć.
Co do bzykania - a gdybym tego właśnie chciał? Mógłbym mieć tu problem.

Cytat:
A dlaczego akurat Ty jeden miałbyś się tego nie obawiać i być wolny od tego ryzyka? Cały świat ryzykuje spotykanie takich, którzy będą ich uważać za gorszych. Nikt też nie ma 100% pewności, że nie wpakuje się w związek z taką osobą. Nikt. Jak jesteś w miarę rozgarnięty, to możesz być pewny na 80, 90 czy 95%, że się nie skończy toksycznie.
Ależ nie mówię że ja jeden. Po prostu skupiam się na sobie bo dotyka to bezpośrednio mnie. No i ryzykuję w kwestii penisowej, co uważam za dość istotne. Może nie penis czyni mężczyzną (w sumie w sensie fizycznym, razem z gonadami, czyni) ale jest to pewien atrybut męskości. Nie na darmo wzbudza tyle emocji.

Cytat:
Poza tym uroda penisa - przy założeniu, że w ogóle istnieje - nie ma związku z rozmiarem.
Zdecydowanie co innego zaobserwowałem. Owszem, nie jest to jedyne kryterium. Ale jedno z bardziej istotnych.

Cytat:
Nie byłeś.
Nic się nie da wydedukować.
Życz mi lepiej takiej co nie tylko wzrokiem będzie.

Cytat:
Za to Twoje urojenia są prawdą objawioną.

Cytat:
Przepraszam.
Spoko. Dzięki że edytowałaś.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-05-19, 01:08   #2638
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
Domyślam się. Ale nie przekłada mi się to jakoś. Nie wiem co o tym myśleć.
Na co Ci się to nie przekłada?
Cytat:
Co do bzykania - a gdybym tego właśnie chciał? Mógłbym mieć tu problem.
Nadal dokładnie taki sam jak cała reszta świata, która musi się liczyć z tym, że są ludzie, którym się będą podobać i tacy, którym nie. I że wszystkich obowiązuje pełne spektrum od natychmiastowego wzwodu po wp*erdol za krzywego ryja. Niektórzy mają więcej wzwodów, inni więcej pobić, ale zasada pozostaje ta sama.

Mógłbyś mieć problem? Rozważania czysto filozoficzne będziesz prowadził?
Jeśli będziesz zaczynał rozmowę od tekstów, utrzymanych w stylistyce przygód przeciętnego frustrata na badoo to będziesz mieć problem. Ten sam, co oni. Nie por*chasz.
Cytat:
Ależ nie mówię że ja jeden. Po prostu skupiam się na sobie bo dotyka to bezpośrednio mnie. No i ryzykuję w kwestii penisowej, co uważam za dość istotne. Może nie penis czyni mężczyzną (w sumie w sensie fizycznym, razem z gonadami, czyni) ale jest to pewien atrybut męskości. Nie na darmo wzbudza tyle emocji.
Oczywiście, że Ty jeden. Wszystkie pozostałe pacany z obsesją mają mniejsze. Co ryzykujesz? Nie znalazłeś nawet jednej wizażanki, która nie byłaby trollem-klonem musicae, ani full-time-sub i która twierdziłaby, że 15 to dyskwalifikująco mało.
Cytat:
Zdecydowanie co innego zaobserwowałem. Owszem, nie jest to jedyne kryterium. Ale jedno z bardziej istotnych.
Wiedziałam. Wiedziałam. Wiedziałam.
Wiedziałam, że gapisz się na zdjęcia penisów. Wiedziałam. Wiedziałam. Wiedziałam.
Zaakceptuj swój biseksualizm albo przestań się gapić na męskie genitalia.
Cytat:
Nic się nie da wydedukować.
Życz mi lepiej takiej co nie tylko wzrokiem będzie.
Wszystko się da wydedukować.
Mogę narysować Twój portret pamięciowy od szyi w dół.
Cytat:

Cytat:
Spoko. Dzięki że edytowałaś.
Btw. napisałeś prawie to samo w jakimś temacie ze stycznia czy lutego zeszłego roku. Tajemniczo wczuwając się w problem bohatera wątku i nie-pisząc-o-sobie. Po*ebauo mi siem.
Stary 2016-05-19, 07:39   #2639
thirky
on tired little feet

Prosze trzymać kciuki/ modlić się do dowolnych bóstw za mój referat. Mam stres lvl bardzo wysoki.

Stary 2016-05-19, 08:44   #2640
Konto usunięte

Cytat:
Na co Ci się to nie przekłada?
Na tę sytuację. Nie wierzę w nagłe przemiany z nieatrakcyjnego w atrakcyjne pod wpływem uczucia.

Cytat:
Nadal dokładnie taki sam jak cała reszta świata, która musi się liczyć z tym, że są ludzie, którym się będą podobać i tacy, którym nie. I że wszystkich obowiązuje pełne spektrum od natychmiastowego wzwodu po wp*erdol za krzywego ryja. Niektórzy mają więcej wzwodów, inni więcej pobić, ale zasada pozostaje ta sama.
Same pobicia here. Nie to żebym chciał wzwody.

Cytat:
Mógłbyś mieć problem? Rozważania czysto filozoficzne będziesz prowadził?
Jeśli będziesz zaczynał rozmowę od tekstów, utrzymanych w stylistyce przygód przeciętnego frustrata na badoo to będziesz mieć problem. Ten sam, co oni. Nie por*chasz.
Cokolwiek nie robię - nie r-cham. Od dawna, co powoduje jeszcze większy smuteg.

Cytat:
Oczywiście, że Ty jeden. Wszystkie pozostałe pacany z obsesją mają mniejsze. Co ryzykujesz? Nie znalazłeś nawet jednej wizażanki, która nie byłaby trollem-klonem musicae, ani full-time-sub i która twierdziłaby, że 15 to dyskwalifikująco mało.
Nie wiem kto jest czyim klonem.
Ryzykuję ostatki swojej samooceny.
Nawet jeśli nie jest to dla niej dyskwalifikująco mało ale ideałem jest dla niej 18-20cm to też nie chciałbym na taką trafić.

Cytat:
Wiedziałam. Wiedziałam. Wiedziałam.
Wiedziałam, że gapisz się na zdjęcia penisów. Wiedziałam. Wiedziałam. Wiedziałam.
Zaakceptuj swój biseksualizm albo przestań się gapić na męskie genitalia.
Chodziło mi o to co piszą kobiety.
Poza tym nawet gdy zdarzyło mi się jakiegoś zobaczyć, spokojnie, nie drnęło mi nic.

Cytat:
Wszystko się da wydedukować.
Mogę narysować Twój portret pamięciowy od szyi w dół.
Pewnie dla okrutnego żartu dorysowałabyś mi ugandę.

Cytat:
Btw. napisałeś prawie to samo w jakimś temacie ze stycznia czy lutego zeszłego roku. Tajemniczo wczuwając się w problem bohatera wątku i nie-pisząc-o-sobie. Po*ebauo mi siem.
Masz ten wątek gdzieś pod ręką?
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości