Mniej niż rok do ślubu mamy,sklerozie kręgosłupa sie nie damy! :D PM 2017 cz. 19! - Strona 32 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-05-19, 05:52   #931
aankaa092
Zakorzenienie

Dot.: Mniej niż rok do ślubu mamy,sklerozie kręgosłupa sie nie damy! :D PM 2017 cz. 1

Cytat:
Napisane przez paulinunia Pokaż wiadomość
mojego tż siostra miała taką sytuację - z jednego domu prosiła rodziców + ich córkę z Mezem a jej brata nie. A przy proszeniu byli wszyscy. Ci rodzice chyba sie nie obrazili skoro przyszli na wesele
Ja miałam taką samą sytuacje. I sama jestem zła na wujkow ze zaprosili na wesele ich corki wszystkich z mojej rodziny oprócz mnie. I wiecie co, takie rzeczy dzieją się właśnie jak rodzice decydują kogo zapraszać a kogo nie. Bo u mnie nie ma problemu. Zapraszam każdego z domu, a ze moje rodzeństwo cioteczne się powyprowadzało, założyło swoje rodziny to nie mam problemu. Nikt z rodziny się nie obrazi.
Za to mój dziadek się obraził na brata, że nie zaprasza córki swojego chrzestnego, gdy brat ja widział 3 razy,gadał może z raz, do tego dziewczyna nie mieszka z ojcem. Jak dla mnie paranoja,to mu wygarnęłam, że jego rodzina bez skazy nie jest i juz nie gada.
Cytat:
Napisane przez luna_laula Pokaż wiadomość
Gdybyśmy sami płacili za talerzyk to na weselu byliby sami znajomi, ode mnie z rodziny 9 osób, bo olałabym rodzinę dalszą niż rodzeństwo mamy i jej dzieci, od tż troszkę więcej, ale pewnie max 20. Byłaby obraza ciotek, ale miałabym to w d. Moim zdaniem to by miało ręce i nogi, bo byliby najbliżsi. I teraz pojawia się problem, bo przy dużych weselach to jest to jest łańcuch bez końca Każdy musi obrać swój system i się go trzymać, ale nie dziwię się zarówno Edith, jak i Małgosi. Punkt widzenia z punktu siedzenia, bo też bym nie przyszła na wesele jakby zaproszono mnie i tylko połowę z moich dzieci, ale z drugiej strony rozumiem, że są jakieś ograniczenia i preferencje PM.

Mnie do dzisiaj dziwi sytuacja, gdy przyjechał do nas typ, dla którego mój ojciec jest dalekim wujkiem i w ogóle nie utrzymują kontaktu. Przyszedł do domu, przywitaliśmy go we trójkę, on mnie olał i dał rodzicom zaproszenie. Nie mam rodzeństwa, więc nie stał przed jakimś dramatycznym wyborem Rozumiem, że ze mną nie utrzymuje kontaktu, ale z moimi rodzicami też nie Więc gdzie logika? W ogóle nie musiał przyjeżdżać i byłoby po sprawie. W każdym razie rodzice na wesele nie pojechali.

U mnie niestety będzie dalsza rodzina i to taka, którą widziałam raz, dwa razy w życiu, ale rodzice nie widzą tego inaczej, bo mówią, że ktoś się obrazi No ale wątpię by łącznie przyszło więcej niż 120 osób (z rodziną tż).
Jeśli jest wesele bez dzieci, to zaprasza się osoby ze swojego pokolenia i wyżej, dlatego cie nie zaprosili. Dla mnie to dość logiczne i nie ma się o co obrażać. Moi rodzice takich zaproszeń dostali wiele w swoim życiu i nie jest to dziwne,szczególnie jak zaprasza dalszą rodzina.
Za talerzyki u nas dają rodzice. Listę gości wysłałam mamie i jedyne o co pytali to czy nie zapraszam siostry ciotecznej jednej. Powiedziałam ze nie bo mnie w dzieciństwie biła, a potem olewała,bo wolała moja starsza siostrę. Powiedzieli ok i tyle było rozmowy.

---------- Dopisano o 06:52 ---------- Poprzedni post napisano o 06:50 ----------

Witam się z rana. Bardzo rana.
O 7.30 mam autobus do lublina. O 9 zaczynam praktyki. Dziś będę 8h. O 17 wraca mama, a w nocy przyjeżdża siostra z mężem. Jutro dokanczamy sprzątanie, ogarniam obu brwi,mam idzie malować i ścinać włosy... przygotowania do ślubu pełną parą

If you can dream it, you can do it!
~Walt Disney
Instagram prywatny

Instagram makijażowy
aankaa092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-19, 06:12   #932
VinVinara
Zakorzenienie

Dot.: Mniej niż rok do ślubu mamy,sklerozie kręgosłupa sie nie damy! :D PM 2017 cz. 1

Cytat:
Napisane przez aassiiaa1988 Pokaż wiadomość
kto wymyślił chodzenie do pracy na rano
Ja na szczęście mam wolne
Stary 2016-05-19, 06:22   #933
oljaa
Zakorzenienie

Cześć, cześć
Miłego dnia życzę
oljaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-19, 06:23   #934
aankaa092
Zakorzenienie

Jutro musze coś ogarnąć na paznokciach. Cholera by je wzięła. Jak jeden paznokieć jeszcze jakoś wygląda tak drugi nadal jest cały pofalowany przez alergie i nie mogę go ogarnąć. Co parę mm urośnie to widzę ze jest cały w falach. Do tego jest przesuszony. Do dermatologa uda mi się zapisać dopiero w poniedziałek, a nie wiem na kiedy będzie termin. Znacie jakiś może wypełniacz który mogłabym sobie sama nałożyć na paznokieć by wypełnić dołki w pazurze?

~Walt Disney
Instagram prywatny

Instagram makijażowy
Stary 2016-05-19, 06:32   #935
oljaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aankaa092 Pokaż wiadomość
Jutro musze coś ogarnąć na paznokciach. Cholera by je wzięła. Jak jeden paznokieć jeszcze jakoś wygląda tak drugi nadal jest cały pofalowany przez alergie i nie mogę go ogarnąć. Co parę mm urośnie to widzę ze jest cały w falach. Do tego jest przesuszony. Do dermatologa uda mi się zapisać dopiero w poniedziałek, a nie wiem na kiedy będzie termin. Znacie jakiś może wypełniacz który mogłabym sobie sama nałożyć na paznokieć by wypełnić dołki w pazurze?
Nie wiem jak dokładnie wygląda to u Ciebie. Ale jak ja mam pofalowany paznokieć (czasem zdarza, że uderzę się w macierz i tak wyrasta, lub po źle zrobionej hybrydzie) to po prostu lekko piłuję go bloczkiem, później moczę w oliwce/oliwie z oliwek, a na koniec maluję odżywką. Najczęściej czarną z GR, kładę grubsze lub/i więcej warstw

EDIT. Po bloczku warto użyć polerki, a jak przeraża Cię użycie bloczka to nawet zamiast tego polerka. A później manicure japoński, co prawda na pofalowanie na wpłynie, ale ładnie odżywi i nawilży płytkę

Edytowane przez oljaa
Czas edycji: 2016-05-19 o 06:53
oljaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-19, 07:04   #936
Wanilka5
Idealna Źona; )

[1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;60592911]Wybacz, że zwróciłam uwagę ale podobno człowiek uczy się na błędach

czytałam, że dobrym sposobem jest smarowanie ust miodem albo robienie czasem peelingu cukrowego [/QUOTE]

Pewnie ze nie; *zwracaj uwagę; )
Dobry; ))(
Stary 2016-05-19, 07:27   #937
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dorotti666 Pokaż wiadomość
Znalazłam piękną piosenkę nadającą się na pierwszy taniec.
No i nie wiem czy zmieniać

Pytam jaka choc moze dalej padla odpowiedz :P a jak nie to jaka?

Hej u mnie pięknie A w weekend ma być 27 stopni

---------- Dopisano o 08:18 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ----------

Cytat:
Napisane przez Dorotti666 Pokaż wiadomość
Wiem

Znalazłam sobie piosenkę na pogrzeb

Jezu chyba idę spać

Ja mam od dawna wybrana

Highway to hell

---------- Dopisano o 08:21 ---------- Poprzedni post napisano o 08:18 ----------

Cytat:
Napisane przez Ewelinatir Pokaż wiadomość
W dziale rekrutacji na prywatnej uczelni

O jak super gratulacje Jak ci się tam udalo? Masz jakieś doświadczenie w tym kierunku?

---------- Dopisano o 08:23 ---------- Poprzedni post napisano o 08:21 ----------

Cytat:
Napisane przez Laura Rose Pokaż wiadomość
Taa, szczególnie, gdy decydowałaś o ślubie .

:.

Pozamiatane

---------- Dopisano o 08:27 ---------- Poprzedni post napisano o 08:23 ----------

Cytat:
Napisane przez pretty_girl19892 Pokaż wiadomość
No dlatego dużo zależy od konkretnej rodziny, u mnie by to nie przeszło bo wtedy same starsze osoby by były na weselu poza tym napewno przykro by było kuzynom jakbym ich nie zaprosiła bo kieruje się takim systemem a mam z nimi dobry kontakt
A w tych 100 osobach dużo macie znajomych czy sama rodzinę zapraszacie?
I ze strony Tzta tak samo zapraszacie?

Ja właśnie kieruje się systemem-zapraszam tych z kim mam dobry kontakt a nie tych co wypada
malgosiaw123 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-05-19, 07:30   #938
micia00
Wtajemniczenie

Heej. Ewelina gratulacje!
micia00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-19, 07:30   #939
VinVinara
Zakorzenienie

Jadę do salonu miłego dnia
Stary 2016-05-19, 07:38   #940
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pretty_girl19892 Pokaż wiadomość
No dlatego dużo zależy od konkretnej rodziny, u mnie by to nie przeszło bo wtedy same starsze osoby by były na weselu poza tym napewno przykro by było kuzynom jakbym ich nie zaprosiła bo kieruje się takim systemem a mam z nimi dobry kontakt
A w tych 100 osobach dużo macie znajomych czy sama rodzinę zapraszacie?
I ze strony Tzta tak samo zapraszacie?

Ja właśnie kieruje się systemem-zapraszam tych z kim mam dobry kontakt a nie tych co wypada

---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ----------

Cytat:
Ja miałam taką samą sytuacje. I sama jestem zła na wujkow ze zaprosili na wesele ich corki wszystkich z mojej rodziny oprócz mnie. I wiecie co, takie rzeczy dzieją się właśnie jak rodzice decydują kogo zapraszać a kogo nie. Bo u mnie nie ma problemu. Zapraszam każdego z domu, a ze moje rodzeństwo cioteczne się powyprowadzało, założyło swoje rodziny to nie mam problemu. Nikt z rodziny się nie obrazi.
Za to mój dziadek się obraził na brata, że nie zaprasza córki swojego chrzestnego, gdy brat ja widział 3 razy,gadał może z raz, do tego dziewczyna nie mieszka z ojcem. Jak dla mnie paranoja,to mu wygarnęłam, że jego rodzina bez skazy nie jest i juz nie gada.

)

Nie takie rzeczy nie dzieja sie jak rodzice decydują. My decydujemy sami a wszystkich dzieci,brata matki Tz nie zaprasza. Widzicie punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia :P ja bym się bardziej obrazila jakbym dostala zaproszenie bez partnera bo cale życie bylam sama to po co mi niz jakbym w ogole nie dostala
Anka w ta sobotę ślub Twojego brata?
malgosiaw123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-19, 07:44   #941
agnieszka_2612
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewelinatir Pokaż wiadomość
W dziale rekrutacji na prywatnej uczelni
Super
Cytat:
Napisane przez Wanilka5 Pokaż wiadomość

Nie wiedziałam że miałaś mieć w tym roku ślub,widać zakręcony facet z niego
Jutro miał być ten dzień
Cytat:
Napisane przez aassiiaa1988 Pokaż wiadomość
kto wymyślił chodzenie do pracy na rano
Ja wolę iść rano i wrócić normalnie niż wieczorami
Cytat:
Napisane przez VinVinara Pokaż wiadomość
Czekamy na relację

Jestem w szoku jaki słaby spam

Hej

agnieszka_2612 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-05-19, 07:48   #942
aankaa092
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malgosiaw123 Pokaż wiadomość
Nie takie rzeczy nie dzieja sie jak rodzice decydują. My decydujemy sami a wszystkich dzieci,brata matki Tz nie zaprasza. Widzicie punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia :P ja bym się bardziej obrazila jakbym dostala zaproszenie bez partnera bo cale życie bylam sama to po co mi niz jakbym w ogole nie dostala
Anka w ta sobotę ślub Twojego brata?
Wtedy wszyscy mieszkaliśmy razem, ja miałam 17 lat,siostra 19 a brat 22. Rozumiem ze można by tam zrobić teraz gdzie każde z nas mieszka osobno. Ale wyglądało to tak, że byli rodzice w domu, a nas nie było. Spsrzyjechala siostra cioteczna i wręczyła 3 zaproszenia i powiedziała "a ania zaproszona jest na poprawiny" WTF? Nic bym nie mówiła gdyby tylko rodzice dostali zaproszenie,ale tak nie było.

Ale mniej się wkurzyłam jak jako 16 latka dostałam zaproszenie, od rej samej rodziny, ale do drugiej siostry, z osoba towarzyszącą, a potem dzwonili tydzień przed i odwoływali osoby towarzyszące byłam wtedy gowniarą wiec nie bardzo było mi to potrzebne, chociaż chłopaka miałam

Tak, wesele juz za 2dni

~Walt Disney
Instagram prywatny

Instagram makijażowy
Stary 2016-05-19, 07:52   #943
agnieszka_2612
Zakorzenienie

Cytat:

Ale mniej się wkurzyłam jak jako 16 latka dostałam zaproszenie, od rej samej rodziny, ale do drugiej siostry, z osoba towarzyszącą, a potem dzwonili tydzień przed i odwoływali osoby towarzyszące byłam wtedy gowniarą wiec nie bardzo było mi to potrzebne, chociaż chłopaka miałam

Tak, wesele juz za 2dni

Stary 2016-05-19, 08:08   #944
luna_laula
catwoman

Cytat:

Jeśli jest wesele bez dzieci, to zaprasza się osoby ze swojego pokolenia i wyżej, dlatego cie nie zaprosili. Dla mnie to dość logiczne i nie ma się o co obrażać. Moi rodzice takich zaproszeń dostali wiele w swoim życiu i nie jest to dziwne,szczególnie jak zaprasza dalszą rodzina.
Za talerzyki u nas dają rodzice. Listę gości wysłałam mamie i jedyne o co pytali to czy nie zapraszam siostry ciotecznej jednej. Powiedziałam ze nie bo mnie w dzieciństwie biła, a potem olewała,bo wolała moja starsza siostrę. Powiedzieli ok i tyle było rozmowy.

---------- Dopisano o 06:52 ---------- Poprzedni post napisano o 06:50 ----------

Witam się z rana. Bardzo rana.
O 7.30 mam autobus do lublina. O 9 zaczynam praktyki. Dziś będę 8h. O 17 wraca mama, a w nocy przyjeżdża siostra z mężem. Jutro dokanczamy sprzątanie, ogarniam obu brwi,mam idzie malować i ścinać włosy... przygotowania do ślubu pełną parą

Nie no taka sytuacja jest dla mnie wyjątkowo niestosowna. Już rozumiem wesela bez dzieci, ale mówimy o dzieciach, a nie o osobach które mają 23 lata. Nie wiem kto wpadł na taki pomysł, ale to było nieeleganckie jechać do wujka, którego się nie zna, bo wypada i omijać jego jedyne, dorosłe dziecko. Albo zapraszamy wszystkich "bo tak trzeba i ktoś się obrazi, więc robimy szopkę" albo tych tych z którymi mamy kontakt albo olewamy ten fragment rodziny, bo i tak się nie znamy i nie utrzymujemy żadnych kontaktów. Nawet byśmy się nie dowiedzieli o tym ślubie

Nie zachwycają mnie te wszystkie ciotki, które będziemy zapraszać, ale już jak się na jakąś zdecydujemy to zaprosimy i jej dzieci. Skoro ciotkę znam słabo i jej dziecko słabo to albo wszystkich albo nikogo Jeszcze będziemy decydować by nie przegiąć i zamknąć się w tych 120 osobach.

Może ciężko to zrozumieć, ale akurat nasza rodzina jest wyjątkowo mała, ludzie mają bardzo mało dzieci (1 albo 2) i tak naprawdę nie ma w czym wybierać

Edytowane przez luna_laula
Czas edycji: 2016-05-19 o 08:14
luna_laula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-19, 08:12   #945
motylek825
Zakorzenienie

Vin czekamy na relacje

"Dziś zasypiamy w białej kołdrze
a kiedyś zakopią nas w jednym grobie"
motylek825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-19, 08:17   #946
endziS
Zadomowienie

Cytat:
Ja właśnie wróciłam od koleżanki i mam nowe wzorki
]
Pokaż
endziS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-19, 08:20   #947
agnieszka_2612
Zakorzenienie

Cytat:
Nie zachwycają mnie te wszystkie ciotki, które będziemy zapraszać, ale już jak się na jakąś zdecydujemy to zaprosimy i jej dzieci. Skoro ciotkę znam słabo i jej dziecko słabo to albo wszystkich albo nikogo Jeszcze będziemy decydować by nie przegiąć i zamknąć się w tych 120 osobach.

Może ciężko to zrozumieć, ale akurat nasza rodzina jest wyjątkowo mała, ludzie mają bardzo mało dzieci (1 albo 2) i tak naprawdę nie ma w czym wybierać
Dobrze robicie
Ja mam ogólnie dużą rodzinę, ale część którą znam i zaproszę na ślub jest mała A tamtych widziałam raz w życiu na pogrzebie dziadka i z nikim nie rozmawiałam nawet..... no więc ich akurat nie zapraszam
Tż ma malutką rodzinę też no i przez to nasze wesele nie będzie na więcej niż 65 osób i w tym mamy znajomych więc mam nadzieję, ze za dużo osób nam nie odmówi...

Stary 2016-05-19, 08:21   #948
jaszczurka94
Zakorzenienie

Hejka.
Zaraz będę nadrabiać, ale....

Dziewczyny, pierwszy koszmar ślubny za mną.

Śniło mi się, że robiliśmy z TŻem ślub cywilny na szybko. Dużo zamieszania i w ogóle. Niestety spóźniliśmy się do urzędu, w urzędzie okazało się, że o paru rzeczach zapomnieliśmy. Nawet nie byłam ubrana w jakąś sukienkę, tylko w jeansy.
Przed pójściem do urzędu w ogóle byliśmy na jakimś obozie ze znajomymi i tam spotkałam znajomego z mojej podstawówki. I nie wiedzieć czemu zaprosiłam go na przyjęcie po ślubie.
Czas na przyjęcie. Jedziemy, okazuje się, że jest za dużo ludzi, a za mało jedzenia. Coś jeszcze wyszło nie tak jak powinno, ogółem klapa. Chciało mi się płakać, ale po rozmowie z TŻem stwierdziliśmy, że cofnę się w czasie i zrobimy wszystko jak należy.
To sprawdzam, jakie mamy możliwości. Niestety jedno z nich, było zbyt krótko od przyjęcia, drugie natomiast w listopadzie 2014, gdy zaczynałam pracę w poprzednim miejscu. Bałam się tak długiego przeskoku, że zrobię coś inaczej, że naprawię błędy jakie popełniłam tam pracując, a to doprowadzi do innej przyszłości. Ale nie miałam innego wyjścia, więc cofnęłam się o te 1,5 roku.
Pracowałam chwilę, ale nie doczekałam do kolejnego ślubu, bo po krótkim czasie od przeniesienia się obudziłam.

Ogólnie nadprzyrodzone moce w moich snach to norma. Zwykle latam, ale ostatnio właśnie mam nowinki, jak telekineza, cofanie się w czasie.

Razem od: 11.04.2013. Zaręczeni w dniu: 11.08.2014 .
Ślubowaliśmy:
29.04.2017.
jaszczurka94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-19, 08:25   #949
agnieszka_2612
Zakorzenienie

Jaszczurka może masz jakąś moc?

---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ----------

U mnie w końcu słonko wyszło... juz wstawiłam pranie Mam nadzieję ze nie zacznie padac...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-05-19, 08:34   #950
luna_laula
catwoman

Cytat:
Napisane przez endziS Pokaż wiadomość
Pokaż
Kompletnie nie miałam pomysłu Wyszło młodzieżowo
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 13235889_10207042800888782_585503609_n.jpg (40,6 KB, 23 załadowań)
Stary 2016-05-19, 08:35   #951
agnieszka_2612
Zakorzenienie

Cytat:
Fajne!

Stary 2016-05-19, 08:38   #952
endziS
Zadomowienie

Cytat:
Fajne Ja następnym razem zrobię wszystkie czarne
Stary 2016-05-19, 08:41   #953
luna_laula
catwoman

Cytat:
Napisane przez agnieszka_2612 Pokaż wiadomość
Fajne!
Cytat:
Fajne Ja następnym razem zrobię wszystkie czarne
Dzięki

Ja myślę teraz o czarnych ze srebrną folią za dużo nudziaków ostatnio przerobiłam. Chociaż nigdy nie wiem co chcę, ciężko zdecydować co ci się będzie przez miesiąc na paznokciach podobało
Stary 2016-05-19, 08:42   #954
motylek825
Zakorzenienie

50 dni do Polski

"Dziś zasypiamy w białej kołdrze
a kiedyś zakopią nas w jednym grobie"
motylek825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-19, 08:44   #955
agnieszka_2612
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez motylek825 Pokaż wiadomość
50 dni do Polski

Stary 2016-05-19, 08:45   #956
endziS
Zadomowienie

Cytat:
Ja myślę teraz o czarnych ze srebrną folią za dużo nudziaków ostatnio przerobiłam. Chociaż nigdy nie wiem co chcę, ciężko zdecydować co ci się będzie przez miesiąc na paznokciach podobało
Za 3 tygodnie to ja będę mieć 10 pomysłów na kolor
Stary 2016-05-19, 08:47   #957
luna_laula
catwoman

Cytat:
Za 3 tygodnie to ja będę mieć 10 pomysłów na kolor
No taak, ale mówię o tym, że jak się decyduje na wzór to muszę mieć świadomość, że 3/4 tyg. będę z nim dzień w dzień i to powoduje, że decyzja jest trudna
Stary 2016-05-19, 08:47   #958
koolorowana
Zakorzenienie

Witam się
Cytat:
Napisane przez VinVinara Pokaż wiadomość
czekamy na relacje
Cytat:
ładne!
No i mój telefon pojechał
Co taki słaby spam

---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ----------

Cytat:
Napisane przez motylek825 Pokaż wiadomość
50 dni do Polski
zleci migiem ! a będziecie coś załatwiać ?
koolorowana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-19, 08:48   #959
agnieszka_2612
Zakorzenienie

Ja nie mam takich problemów, jak mam hybrydy to w ogóle mi się nie nudzą

Stary 2016-05-19, 08:49   #960
klauduska92
Rozeznanie

Dzień dobry!
Nadal mam urwanie głowy w pracy i po pracy, bo muszę skończyć projekt na zaliczenie, a do tego remont jeszcze
Jak znajdę tylko czas będę nadrabiać
klauduska92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości