Wszystko o Avonie II - Strona 98 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-12-17, 16:16   #2911
patusia22
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie II

Cytat:
Napisane przez sunik1 Pokaż wiadomość
Ja właśnie czekam na portfel Noir. Mam rozumieć,że będę musiała za niego zapłacić 20zł jak mi go doślą? Czy źle zrozumiałam?

ja to zrozumiałam tak, że jeżeli chcesz zrezygnować wtedy dostaniesz korektę na kwotę 20zł( pomniejszoną o opust) za portfel a jeśli nie zrezygnujesz portfel zostanie na fakturze obciążony kwotą 50gr
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-17, 16:51   #2912
Rozilla
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez elffee Pokaż wiadomość
z pulpitu nie otworzysz. otworz w total comanderze wtedy powinno chodzic.
Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Ja otworzyłam z pulpitu bez zadnych problemów :cofused:

Rozilla: a moze nie masz acrobata?
Cytat:
Napisane przez agusiia69 Pokaż wiadomość
ja tez bez problemu otworzyłam..

Dziewczynki za trzecim razem jak ściagnęłam to mi poszło. Wina była pewnie w tym, że miałam problemy z netem teraz juz jest oki

MISCHELLE bardzoooooo dziękuję za katalog

Nie traktuj życia zbyt poważnie bo i tak nie wyjdziesz z niego żywy...
Rozilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-17, 16:59   #2913
nutka85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ashiva Pokaż wiadomość
dziekuje za pomoc i jak coś to nadal czekam na zdjęcia bedę bardzo wdzięczna jesli się komuś uda takie zrobić
Niestety okazało się, że koleżanka zrezygnowała z kupowania tych kolczyków :-(
Więc nie mam możliwości zrobienia fotki ...

Byłam dziś w COKu, mam fotki tego zestawu minimasażerów...
Jakby ktoś chciał, to wkleję wieczorkiem
Stary 2007-12-17, 17:17   #2914
jadzika
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez littlevenus Pokaż wiadomość
I teraz tak, kochane Avonki doradźcie proszę Was bardzo....
Chcę którąś z tych toreb : MEGAN lub Elena (w netto do 16ki jest). Nie znalazłam żadnych wiadomości na ich temat ani tu, ani na katalogach Bardziej podoba mi się Megan, chcę ją na uczelnię do brązowego płaszcza. Powiedzcie coś o nich proszę! Czy dobrze wykonane, warte kupienia i w ogóle.
Mam (siostra i bratowa ) obie te torebki i tak: Megan jest bez zamka, ma tylko zatrzask, wieć myślę że jak na uczelnię to nie bardzo, bo łatwo będzie o to aby wszystko się z niej wysypało... Jeśli chodzi o kolor to jest mysio-brązowa, że tak to nazwę.. nie jest to taki brąz klasyczny. Dłuższe od Elany ramię. Materiał skóro podobny, nieprzemakalny raczej.

Elana za to jest materiałowa w większości, tylko rączka i góra (widać na zdjęciu w netto) są z takiego materiału, który nie przemoknie. Siostra ją nosi jak jest ładnie, a w deszcz - tylko jak jedzie autem hehe. Kolor - ładny brąz, zdjęcie w netto oddaje prawdziwy odcień. Ma zamek. Obie ładnie wykonane. Pozdrawiam! Mam nadzieję, że pomogłam

szczęśliwa narzeczona od 24.07.2010
do ślubu pozostało 7 miesięcy!!
jadzika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-17, 17:22   #2915
kasia2439
Zakorzenienie

mam wystawioną fakturkę i oczywiście brak szkatułki i kuli i prezenty przeprosinowe te co Wam przyszły Podoba mi się ten jednorożec na fotce aha i dostanę kolejne 3 kupony choć zamówienie mam na 72zł ... braki wliczyli do kuponu
kasia2439 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-17, 17:30   #2916
missurwis
Raczkowanie

Dodałam zdjęcia kolczyków serduszek
missurwis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-17, 17:40   #2917
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia2439 Pokaż wiadomość
mam wystawioną fakturkę i oczywiście brak szkatułki i kuli i prezenty przeprosinowe te co Wam przyszły Podoba mi się ten jednorożec na fotce aha i dostanę kolejne 3 kupony choć zamówienie mam na 72zł ... braki wliczyli do kuponu
No bo braki się liczą. W końcu to ich wina, że czegoś nie ma a nie klientek :P
Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Mam jeszcze pytanie co do produktów przeprosinowych. Za szkatułkę mam na fakturze jakieś ozdoby do włosów Ella Ballerina a za kulę ten piórnik z jednorożcem. skoro szkatułki mają być od 3 stycznia to doślą mi ją w kolejnym zamówieniu? Na fakturze nie ma napisane czy produkcja szkatułek czy kul jest zakończona.
Na fakturze będziesz miała czy produkcja zakończona itp. Ale nie sądzę by te szkatułki były dostępne. Ja też mam jednorożca i ozdoby do włosów.
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-17, 18:46   #2918
littlevenus
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jadzika Pokaż wiadomość
Mam (siostra i bratowa ) obie te torebki i tak: Megan jest bez zamka, ma tylko zatrzask, wieć myślę że jak na uczelnię to nie bardzo, bo łatwo będzie o to aby wszystko się z niej wysypało... Jeśli chodzi o kolor to jest mysio-brązowa, że tak to nazwę.. nie jest to taki brąz klasyczny. Dłuższe od Elany ramię. Materiał skóro podobny, nieprzemakalny raczej.

Elana za to jest materiałowa w większości, tylko rączka i góra (widać na zdjęciu w netto) są z takiego materiału, który nie przemoknie. Siostra ją nosi jak jest ładnie, a w deszcz - tylko jak jedzie autem hehe. Kolor - ładny brąz, zdjęcie w netto oddaje prawdziwy odcień. Ma zamek. Obie ładnie wykonane. Pozdrawiam! Mam nadzieję, że pomogłam
Serdecznie Ci dziękuję! W takim razie niestety rezygnuję z obu. Na uczelnię dojeżdżam prawie 80 km, więc: z Megan mogą mnie okraść ( ) a z Elaną zamokną mi notatki.... Ehhh, poszukam czegoś innego. Dziękuję raz jeszcze!
Stary 2007-12-17, 19:35   #2919
majula
Zakorzenienie

Kusi mnie w 02 i w 03 torebka Amy bylam w biurze ale jeszcze jej nie mieli mam kurtke bardzo podobna do niej ale problem w tym ze ja ja otrzymam dopiero w lutym ;( a wolalabym jeszcze w styczniu no coz trzeba bedzie poczekac .......
majula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-17, 19:35   #2920
jagoda1984
Raczkowanie

Thumbs down Dot.: Wszystko o Avonie II

Osobiście nie polecam Wam, jeśli jeszcze nie wypróbowałyście, zestawu naturals mini. Zestaw sam w sobie ciekawy, zamówiłam, by powrzucać po jednym moim klientkom. Niestety rozczarowałam się ponieważ nie mają one "wyciskacza" tej małej dziurki nie wiem jak z tego korzystać. Żeby w całości zużyć np. żel pod prysznic czy balsam, trzeba wkładać palucha do buteleczki..:/ ogólnie kicha..
jagoda1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-17, 20:23   #2921
corx
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Dziękuję bardzo za odpowiedź. Teraz te wszystkie próbki z Anew są za 3,50 5 szt. Ale jak się sprawują te kremy? działają?i który najlepszy?

Czyli 0,5 ml na górną powiekę i 0,5 ml na dolną to jest 1 próbka?
Przepraszam za pytania ale nigdy nie widziałam tych próbek
Dziękuję za odpowiedź

Mam jeszcze pytanie co do produktów przeprosinowych. Za szkatułkę mam na fakturze jakieś ozdoby do włosów Ella Ballerina a za kulę ten piórnik z jednorożcem. skoro szkatułki mają być od 3 stycznia to doślą mi ją w kolejnym zamówieniu? Na fakturze nie ma napisane czy produkcja szkatułek czy kul jest zakończona.
Dokładnie. 0,5 ml na górną i 0,5 ml na dolną
Stary 2007-12-17, 20:24   #2922
agnes_bdg
perfumowy zawrót głowy

Właśnie złożyłam zamówienie uzupełniające na odbiór COK. Domówiłam też 5 sztuk Kaylana, mam nadzieję, że dojdzie...
zamówiłam znowu szkatułkę, bo klientce zależy. a ten komplet biżu ella ballerina co przyszedł jako prezent przeprosinowy, nie wiem jak Wy, ale mi byłoby wstyd dać to za darmo...
Nie macie wrażenia, że wciskają nam najgorsze buble jako prezenty za symboliczną opłatą?

Klientka też wzięła ten zestaw naturals mini, na moje za drogo, przecież w tej cenie miałaby chyba dwa pełnowymiarowe kosmetyki
agnes_bdg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-17, 20:29   #2923
blondyna89
Raczkowanie

GG do blondyna89

Dziewczyny!! Wiem, że to banalne i proste pytanie ale ja zawsze zapominam.. mam taki kijowy temin zamowien i dostaw z k01 i K02 i pytam czy do 150zl minimum zamowienia liczy sie tez netto ? ( nie chodzi mi o opusty tylko o to zebym małego zamowienia nie musiała płacic)??????

Czy nastepne z danego katalogu zamowienia jak bede zamawiac moga byc za min 50 ?

Czy w k01 obowiazuje ze nie pobieraja kasy za małe zamowienei ??????

/Oscar Wilde/

Na Dukanie od 5.01.2011 waga: 84,3kg
Faza I: 5-14.01.2011 - -2,1kg
Faza II: 15.01.2011- ... -1,7kg

CEL: 69 kg

http://straznik.dieta.pl/zobacz/stra...cbaea62140.png
blondyna89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-17, 20:33   #2924
nutka85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez blondyna89 Pokaż wiadomość
Dziewczyny!! Wiem, że to banalne i proste pytanie ale ja zawsze zapominam.. mam taki kijowy temin zamowien i dostaw z k01 i K02 i pytam czy do 150zl minimum zamowienia liczy sie tez netto ? ( nie chodzi mi o opusty tylko o to zebym małego zamowienia nie musiała płacic)??????

Czy nastepne z danego katalogu zamowienia jak bede zamawiac moga byc za min 50 ?

Czy w k01 obowiazuje ze nie pobieraja kasy za małe zamowienei ??????
Netto się nie liczy...
Jest to oferta "do wyczerpania zapasów" a takie nie liczą się do bazy...
Stary 2007-12-17, 20:33   #2925
jagoda1984
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agnes_bdg Pokaż wiadomość
Właśnie złożyłam zamówienie uzupełniające na odbiór COK. Domówiłam też 5 sztuk Kaylana, mam nadzieję, że dojdzie...
zamówiłam znowu szkatułkę, bo klientce zależy. a ten komplet biżu ella ballerina co przyszedł jako prezent przeprosinowy, nie wiem jak Wy, ale mi byłoby wstyd dać to za darmo...
Nie macie wrażenia, że wciskają nam najgorsze buble jako prezenty za symboliczną opłatą?

Klientka też wzięła ten zestaw naturals mini, na moje za drogo, przecież w tej cenie miałaby chyba dwa pełnowymiarowe kosmetyki
Miałaby dwa, a tak ma 5 różnych wszystko byłoby super gdyby miały ten wyciskacz..

Próbowała kiedyś któraś z was pisać do nich, z propozycją zmiany produktu przeprosinowego na inny o tej samej wartości?
jagoda1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-17, 20:51   #2926
blondyna89
Raczkowanie

GG do blondyna89

Widziałam te rozowe kolczyki, są sliczne.. zaluje ze nie wziełam ich

/Oscar Wilde/

Edytowane przez blondyna89
Czas edycji: 2007-12-17 o 21:13
Stary 2007-12-17, 20:53   #2927
bryczek18
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez patusia22 Pokaż wiadomość
ja to zrozumiałam tak, że jeżeli chcesz zrezygnować wtedy dostaniesz korektę na kwotę 20zł( pomniejszoną o opust) za portfel a jeśli nie zrezygnujesz portfel zostanie na fakturze obciążony kwotą 50gr
tak bedziesz musiala zaplacic 20 zl minus opust bo taka jest wartosc portfela. 50 gr to tn pottfel kosztuje jak go w COKu kupujesz bo zestaw jest inaczej rozdzielony. jesli zrezygnujesz to nic ci nie oddadza bo w koncu oni za ten portfel kasy Ci nie policzyli!! mam nadzieje ze juz wszytsko jest jasne
bryczek18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-17, 21:05   #2928
ashiva
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez missurwis Pokaż wiadomość
Dodałam zdjęcia kolczyków serduszek
dziękuje bardzo za zdjęcia

na fakturze wystawionej dziś nadal nie ma biżuterii Bella.. Golden Bead przychodzi alternatywna.. już się boję co to będzie skoro za torebke Sharma przysyłają zupełnie inną...

jeszcze wrażenia po obejrzeniu katalogu 2/2008 a konkretnie strony zapachowe: nowy żel senses pachnie identycznie jak So Free, a w nowych Naturalsach w ogóle nie wyczuwam tej mandarynki.. jak dla mnie to sam aloes.. a truskawkowy płyn do kąpieli ma raczej mało wspólnego z truskawkami.. pachnie jak landrynki.. jak dla mnie to płyn landrynkowy
ashiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-17, 21:05   #2929
li_lia
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

Bryczek ma rację, jeśli portfel doślą w paczce to go obciążą kwotą 20 zł minus 20% a nie 45%, dalej na fakturce mam napisane, iż Ella Ballerina Szkatułka- brak w magazynie. Produkcja zakończona-prosimy nie zamawiać.
li_lia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-12-17, 21:14   #2930
blondyna89
Raczkowanie

GG do blondyna89
Exclamation Dot.: Wszystko o Avonie II

Dziewczyny czy mozna zamowic np same produkty z oferty netto? (pomijajac to, że będę musiała płacic koszty małego zamówienia)

/Oscar Wilde/

Stary 2007-12-17, 21:42   #2931
lucia4444
Raczkowanie

Dziewczyny mam problem. Pamiętacie może jak sie nazywał taki naszyjnik na którym było różowe serduszko, kłódka i kluczyk? On nie był tak bardzo dawno. Jak by któraś znała nazwę to bym była wdzięczna, a jakby któraś miała niepotrzebny do sprzednaia to jeszcze bardziej. Z góry dzieki za odpowiedź.

lucia4444 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-17, 21:46   #2932
nutka85
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziewczyny czy mozna zamowic np same produkty z oferty netto? (pomijajac to, że będę musiała płacic koszty małego zamówienia)
tak, można...
Stary 2007-12-17, 22:59   #2933
mischelle
Rozeznanie

Cytat:
Niekoniecznie zapłacisz
Cytat:
Specjalnie dla Ciebie święta w Avonie trwają dłużej!
Przygotowaliśmy wspaniałe atrakcje, mnóstwo prezentów.
Tylko teraz BRAK OPŁATY za realizację małego zamówienia, gdy dokonasz zamówień / zakupów w Centrach w czasie III terminu k16/2007 i całej kampanii 01/2008.

mischelle jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-12-18, 04:54   #2934
MaT
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mischelle Pokaż wiadomość
Niekoniecznie zapłacisz
Nie wiem czy tak jest nadal, ale kiedyś nie można było zamawiać produktów tylko z ofert netto i internetowej, lepiej się upewnić.
Cytujesz ze strefy info, które moim zdaniem dotyczy tylko zakupów w COK, a w dodatku nie cała oferta netto jest tam do dostania

Bardzo dziękuję za załączniki ale czy katalog 2/2008 z Twojego podpisu można "obrócić" ?
Jest b. dobrej jakości, ale szyja mnie boli od horyzontalnego patrzenia
MaT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-18, 06:18   #2935
Yen.not
Raczkowanie

GG do Yen.not

Cytat:
Napisane przez MaT Pokaż wiadomość
Cytujesz ze strefy info, które moim zdaniem dotyczy tylko zakupów w COK, a w dodatku nie cała oferta netto jest tam do dostania
A dlaczego niby tylko zakupów, skoro napisane jest zakupów/zamówień? Bardziej mi to wygląda na zakupy w COKu + zamówienia z odbiorem w COKu, ale fakt, że trochę niejasno sformułowana jest ta oferta i pewności nie ma.
Stary 2007-12-18, 07:41   #2936
majula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ashiva Pokaż wiadomość
jeszcze wrażenia po obejrzeniu katalogu 2/2008 a konkretnie strony zapachowe: nowy żel senses pachnie identycznie jak So Free, a w nowych Naturalsach w ogóle nie wyczuwam tej mandarynki.. jak dla mnie to sam aloes.. a truskawkowy płyn do kąpieli ma raczej mało wspólnego z truskawkami.. pachnie jak landrynki.. jak dla mnie to płyn landrynkowy
o super moim ulubionym byl so free zreszta nie wymysla czegos zupelnie nowego domyslalam sie ze uzyja podobnej nuty zapachowej a ciekawi mnie tez ten zielony ... hmm
majula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-18, 07:41   #2937
caroline_1988
Zakorzenienie

GG do caroline_1988

właśnie przeglądam faktórke z zamówienia składanefo w piątek i jestem wściekła :[

BRAKI:

17848 MESKI ZEL/MYCIA CIALA I WLOS. brak w magazynie
19794 SSS JEDWAB.OLEJEK/CIALA
i cały zestaw NOIR! normalnie zaraz wybuchne! to miał byc prezent gwiazdkowy dla taty! z łaski dali mi za niego prezent przeprosim=nowy... 91405 CH.LACROIX NOIR ZEL.PR.PRZEP. bez opustu

mam gdzieś ten ich żel! ale mnie urządzili...
Tyś moje dziecko, a ja ...Twoja mama!
caroline_1988 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-12-18, 08:27   #2938
li_lia
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

Lucia4444 chodzi Ci o ten?
to jest naszyjnik Truth, chyba do niego są te serduszka-kolczyki z netto, prawda?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC02764.JPG (34,5 KB, 25 załadowań)
li_lia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-18, 08:29   #2939
caroline_1988
Zakorzenienie

GG do caroline_1988

te serduszka z netto żeczywiście bardzo ładne ale na uszkach jakoś tak mi się nie podobają... zatracają ten swój kształt serduszka...
Tyś moje dziecko, a ja ...Twoja mama!
caroline_1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-18, 09:13   #2940
emi26
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez littlevenus Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny, dzwoniłam dziś do avon'u w sprawie tych szkatułek i kuli Ella Ballerina. Pani powiedziała,że będą je mieli po 3cim stycznia...
a ja pisałam do nich w tej sprawie i napisali ze niedoslą mi juz szkatułki i kuli poniewaz produkcja zakonczona

widac ze kazda pani wie co innego no coż....
emi26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości