![]() |
#2911 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie II
Cytat:
ja to zrozumiałam tak, że jeżeli chcesz zrezygnować wtedy dostaniesz korektę na kwotę 20zł( pomniejszoną o opust) za portfel a jeśli nie zrezygnujesz portfel zostanie na fakturze obciążony kwotą 50gr |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2912 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Dziewczynki za trzecim razem jak ściagnęłam to mi poszło ![]() ![]() ![]() MISCHELLE bardzoooooo dziękuję za katalog ![]() ![]()
![]() |
#2913 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Więc nie mam możliwości zrobienia fotki ... Byłam dziś w COKu, mam fotki tego zestawu minimasażerów... Jakby ktoś chciał, to wkleję wieczorkiem ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2914 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Elana za to jest materiałowa w większości, tylko rączka i góra (widać na zdjęciu w netto) są z takiego materiału, który nie przemoknie. Siostra ją nosi jak jest ładnie, a w deszcz - tylko jak jedzie autem hehe. Kolor - ładny brąz, zdjęcie w netto oddaje prawdziwy odcień. Ma zamek. Obie ładnie wykonane. Pozdrawiam! Mam nadzieję, że pomogłam ![]() ![]()
![]() |
#2915 |
Zakorzenienie
|
mam wystawioną fakturkę i oczywiście brak szkatułki i kuli i prezenty przeprosinowe te co Wam przyszły
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2916 |
Raczkowanie
|
Dodałam zdjęcia kolczyków serduszek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2917 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2918 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2919 |
Zakorzenienie
|
Kusi mnie w 02 i w 03 torebka Amy bylam w biurze ale jeszcze jej nie mieli mam kurtke bardzo podobna do niej ale problem w tym ze ja ja otrzymam dopiero w lutym ;( a wolalabym jeszcze w styczniu no coz trzeba bedzie poczekac .......
#2920 |
Raczkowanie
|
![]()
Osobiście nie polecam Wam, jeśli jeszcze nie wypróbowałyście, zestawu naturals mini. Zestaw sam w sobie ciekawy, zamówiłam, by powrzucać po jednym moim klientkom. Niestety rozczarowałam się ponieważ nie mają one "wyciskacza" tej małej dziurki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2921 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2922 |
perfumowy zawrót głowy
|
Właśnie złożyłam zamówienie uzupełniające na odbiór COK. Domówiłam też 5 sztuk Kaylana, mam nadzieję, że dojdzie...
zamówiłam znowu szkatułkę, bo klientce zależy. a ten komplet biżu ella ballerina co przyszedł jako prezent przeprosinowy, nie wiem jak Wy, ale mi byłoby wstyd dać to za darmo... Nie macie wrażenia, że wciskają nam najgorsze buble jako prezenty za symboliczną opłatą? Klientka też wzięła ten zestaw naturals mini, na moje za drogo, przecież w tej cenie miałaby chyba dwa pełnowymiarowe kosmetyki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2923 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny!! Wiem, że to banalne i proste pytanie ale ja zawsze zapominam.. mam taki kijowy temin zamowien i dostaw z k01 i K02 i pytam czy do 150zl minimum zamowienia liczy sie tez netto ? ( nie chodzi mi o opusty tylko o to zebym małego zamowienia nie musiała płacic)??????
Czy nastepne z danego katalogu zamowienia jak bede zamawiac moga byc za min 50 ? Czy w k01 obowiazuje ze nie pobieraja kasy za małe zamowienei ![]()
"A bad woman is a sort of woman which man never gets tired of." /Oscar Wilde/ Na Dukanie od 5.01.2011 ![]() ![]() Faza I: 5-14.01.2011 - -2,1kg ![]() Faza II: 15.01.2011- ... -1,7kg ![]() CEL: 69 kg ![]() ![]() http://straznik.dieta.pl/zobacz/stra...cbaea62140.png |
![]() ![]() |
![]() |
#2924 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jest to oferta "do wyczerpania zapasów" a takie nie liczą się do bazy...
![]() ![]() |
![]() |
#2925 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Próbowała kiedyś któraś z was pisać do nich, z propozycją zmiany produktu przeprosinowego na inny o tej samej wartości? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2926 |
Raczkowanie
|
Widziałam te rozowe kolczyki, są sliczne.. zaluje ze nie wziełam ich
![]()
"A bad woman is a sort of woman which man never gets tired of." /Oscar Wilde/ Na Dukanie od 5.01.2011 ![]() ![]() Faza I: 5-14.01.2011 - -2,1kg ![]() Faza II: 15.01.2011- ... -1,7kg ![]() CEL: 69 kg ![]() ![]() http://straznik.dieta.pl/zobacz/stra...cbaea62140.png Edytowane przez blondyna89 Czas edycji: 2007-12-17 o 21:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#2927 |
Raczkowanie
|
tak bedziesz musiala zaplacic 20 zl minus opust bo taka jest wartosc portfela. 50 gr to tn pottfel kosztuje jak go w COKu kupujesz bo zestaw jest inaczej rozdzielony. jesli zrezygnujesz to nic ci nie oddadza bo w koncu oni za ten portfel kasy Ci nie policzyli!! mam nadzieje ze juz wszytsko jest jasne
|
![]() ![]() |
![]() |
#2928 |
Wtajemniczenie
|
dziękuje bardzo za zdjęcia
![]() na fakturze wystawionej dziś nadal nie ma biżuterii Bella.. ![]() jeszcze wrażenia po obejrzeniu katalogu 2/2008 a konkretnie strony zapachowe: nowy żel senses pachnie identycznie jak So Free, a w nowych Naturalsach w ogóle nie wyczuwam tej mandarynki.. jak dla mnie to sam aloes.. a truskawkowy płyn do kąpieli ma raczej mało wspólnego z truskawkami.. pachnie jak landrynki.. jak dla mnie to płyn landrynkowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2929 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Bryczek ma rację, jeśli portfel doślą w paczce to go obciążą kwotą 20 zł minus 20% a nie 45%, dalej na fakturce mam napisane, iż Ella Ballerina Szkatułka- brak w magazynie. Produkcja zakończona-prosimy nie zamawiać.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2930 |
Raczkowanie
|
![]()
Dziewczyny czy mozna zamowic np same produkty z oferty netto? (pomijajac to, że będę musiała płacic koszty małego zamówienia)
"A bad woman is a sort of woman which man never gets tired of." /Oscar Wilde/ Na Dukanie od 5.01.2011 ![]() ![]() Faza I: 5-14.01.2011 - -2,1kg ![]() Faza II: 15.01.2011- ... -1,7kg ![]() CEL: 69 kg ![]() ![]() http://straznik.dieta.pl/zobacz/stra...cbaea62140.png |
![]() ![]() |
![]() |
#2931 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny mam problem. Pamiętacie może jak sie nazywał taki naszyjnik na którym było różowe serduszko, kłódka i kluczyk? On nie był tak bardzo dawno. Jak by któraś znała nazwę to bym była wdzięczna, a jakby któraś miała niepotrzebny do sprzednaia to jeszcze bardziej. Z góry dzieki za odpowiedź.
![]()
#2932 |
Wtajemniczenie
|
tak, można...
![]() |
#2933 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2934 |
Wtajemniczenie
|
Nie wiem czy tak jest nadal, ale kiedyś nie można było zamawiać produktów tylko z ofert netto i internetowej, lepiej się upewnić.
Cytujesz ze strefy info, które moim zdaniem dotyczy tylko zakupów w COK, a w dodatku nie cała oferta netto jest tam do dostania ![]() Bardzo dziękuję za załączniki ![]() Jest b. dobrej jakości, ale szyja mnie boli od horyzontalnego patrzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2935 |
Raczkowanie
|
A dlaczego niby tylko zakupów, skoro napisane jest zakupów/zamówień? Bardziej mi to wygląda na zakupy w COKu + zamówienia z odbiorem w COKu, ale fakt, że trochę niejasno sformułowana jest ta oferta i pewności nie ma.
#2936 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2937 |
Zakorzenienie
|
właśnie przeglądam faktórke z zamówienia składanefo w piątek i jestem wściekła :[
BRAKI: 17848 MESKI ZEL/MYCIA CIALA I WLOS. brak w magazynie 19794 SSS JEDWAB.OLEJEK/CIALA i cały zestaw NOIR! normalnie zaraz wybuchne! to miał byc prezent gwiazdkowy dla taty! z łaski dali mi za niego prezent przeprosim=nowy... 91405 CH.LACROIX NOIR ZEL.PR.PRZEP. bez opustu mam gdzieś ten ich żel! ale mnie urządzili... ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2938 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Lucia4444 chodzi Ci o ten?
to jest naszyjnik Truth, chyba do niego są te serduszka-kolczyki z netto, prawda? |
![]() ![]() |
![]() |
#2939 |
Zakorzenienie
|
te serduszka z netto żeczywiście bardzo ładne
![]()
![]() |
#2940 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() widac ze kazda pani wie co innego no coż.... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:27.