Mamusie czerwcowe cz. 6 - Strona 95 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-05-20, 13:40   #2821
ania230
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie czerwcowe cz. 6

Cytat:
Napisane przez Honcia Pokaż wiadomość
Na SR położna mówiła, że pomaga. Generalnie wszystkie wspomagacze polecała ale ja jakoś nie bardzo w to wierzę
No i moje dziecię dalej tyłkiem w dół więc dopóki się nie odwróci nie mam się po co wspomagać...
ja po 37 tygodniu będę pić aaa co do dziecia to uparciuch jeden

---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ----------

[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;60672611]Najbardziej pomaga wiara w to że to pomaga

Jeżeli chodzi o samo wywoływanie porodu to nie wierzę w żadne przyspieszacze. Ale ta herbatka podobno przygotowuje macice do porodu. I w to jestem w stanie uwierzyć u mnie poprzednio jak się zaczęło to bardzo szybko poszło i bardzo szybko wróciłam do formy

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka[/QUOTE]
u mnie siostra i przyjaciółka piły i zdecydowanie jak porównały wcześniejsze porody to stwierdziły ze herbatka działa

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
ania230 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-20, 13:41   #2822
201711281320
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Claudette1996 Pokaż wiadomość
Śliweczko nie chce krakać, ale mam przeczucie że ty zapoczątkujesz poród Sn
Jaaa? No coś Ty! Ja mam TP dopiero na 17.06, przede mną na kolejce jeszcze tabuny dziewczyn
Ja myślę, że pierwszy poród sn będzie należał do Elaine

Cytat:
Napisane przez eful Pokaż wiadomość
Wczoraj urodzilam przez CC 2,660 49 cm ) wszystko dobrze gdyby nie bol
Ty też??? Co to się wczoraj działo?
GRATULACJE ! Mamy na wątku 3 dzieciaczków z 19.maja
Co to się stało, że lekarze zdecydowali się na cc? To przez ten krwotok? Jak się czujesz jako Mamusia? Jak synuś?
201711281320 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-20, 13:42   #2823
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Paula_ck Pokaż wiadomość

Byłam dzisiaj z tż na zakupach większych i stwierdzam że już nie chodzę tylko się toczę Tak mi jakoś ciężko się zrobiło że chyba już bym chciała urodzić Ale daje Tymkowi jeszcze czas na przekręcenie bo nadal w poprzek uparciuch leży i testuje wytrzymałość moich żeber
No ja również zauważyłam że nie chodzę tylko na boki się chwieje i bardzo szybko się męczę :/

A sex dziewczyny haha musi być szybki bo sapie jak stara

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2016-05-20, 13:43   #2824
Weronia93
Rozeznanie

Cytat:
Gratulacje ale sie porobiło kolejna szczęśliwa mamusia zdrówka dla was
Stary 2016-05-20, 13:44   #2825
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Miqesi Pokaż wiadomość
Ja będę gasić światło na tym wątku, bo mam termin pod koniec czerwca
Będziemy Cię wspierać

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2016-05-20, 13:44   #2826
201711281320
Konto usunięte

Mój 1. poród trwał ok. 6 h, a drugi gdzieś godzine od pierwszego skurczu do wyskoku synka. Gdybym piła te herbatki czy łykała wiesiołka pewnie byłabym przekonana że to ich zasługa

Teraz kupiłam tego wiesiołka ale jakoś szczególnie w jego cudowne działanie nie wierzę
201711281320 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-20, 13:45   #2827
Honcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ania230 Pokaż wiadomość
No ja również zauważyłam że nie chodzę tylko na boki się chwieje i bardzo szybko się męczę :/

A co to sex??

Honcia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-05-20, 13:47   #2828
Claudette1996
Raczkowanie

Ja tam w żadne herbatki nie wierzę, od 37 czy 38 tygodnia mogę męczyć tż z sexem codziennie ?jak narazie u nas wstrzemięźliwość od 29 tygodnia
Stary 2016-05-20, 13:47   #2829
australia87
Zakorzenienie

Cytat:
A co to sex??
Dokładnie!
australia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-20, 13:53   #2830
ania230
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 6

Cytat:
Napisane przez Madzia9999 Pokaż wiadomość
Zebhrah w nocy nie spałam, ale jak mi o 5:30 kroplowki połączyli to od razu usnelam. Skończyło kąpać i krew mi się do połowy rurki cofnela
Czekam na konsultację urologa i wymianę cewnika bo już nieco mnie to stresuje.
ale nic złego się nie stało? nie miało to wpływu na Malutka?

---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ----------

Cytat:
A co to sex??
to takie inne przytulanie haha

Ciociu widzisz wujek się do Ciebie przytulał i teraz będziesz mieć dzidziusia - słowa syna mojej siostry 7 - latek

---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ----------

Cytat:
Napisane przez australia87 Pokaż wiadomość
A mi już nudno trochę Chociaż pewnie pożałuję tych słów po paru nieprzespanych nocach No ale wyobrażacie sobie być słoniem i być w ciąży przez dwa lata?
oo nie :/

---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ----------

Cytat:
Napisane przez motylek1984 Pokaż wiadomość
Dziewczynki, bo bliźniacze mamy mocno nogi zaciskają :-D jeszcze 10 dni i mogą nas ciąć, bo to już dla bliźniaków bezpieczny czas, ale wolałabym chociaż jeszcze tydzień dłużej donosić :-D
No pewnie oby jak najdłużej dla dobra dzieciaczków

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2016-05-20, 13:55   #2831
Radena
Zadomowienie

Cytat:
Eful,gratulacje:-*
Radena jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-05-20, 13:57   #2832
Honcia
Zakorzenienie

Cytat:
to takie inne przytulanie haha

Ciociu widzisz wujek się do Ciebie przytulał i teraz będziesz mieć dzidziusia - słowa syna mojej siostry 7 - latek)
Czyli stąd biorą się dzieci...

Ja się do męża nawet nie przytulam bo go wtedy Młoda kopie a jak on mnie przytula to mi duszno

Stary 2016-05-20, 13:58   #2833
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

Cytat:
Napisane przez madzius90 Pokaż wiadomość

Jade do poloznej na ktg a pozniej wizyta

jakies porody dzis sie zapowiadaja?
U mnievpo ktg ani jednego skurczu więc się nie zapowiada)

Cytat:
Napisane przez chudziaszek11 Pokaż wiadomość
Melduję się w dwupaku o mnie można się nie martwić, bo ja na 1000% w maju nie zamierzam się rozpakować. Po pierwsze dopiero 06.06 mam ciążę donoszą, po drugie nie mam jeszcze nic poprasowane, po trzecie nie mam spakowanej torby, po czwarte nie mam jeszcze fotelika i materaca a po piąte 04.06 mój TŻ będzie na ryby a ja robię BabyShower podsumowując - nikt ze mnie nie wyjdzie co najmniej do 06.06

Soffinka a czy masz zalecenie do wcześniejszego rozwiązania ciąży? Czy po prostu masz tam leżeć i monitorować czy wszystko ok? Co do nudy to zapamiętaj to uczucie - możesz go długo potem nie doświadczyć

Same atrakcje w tych szpitalach a nerka się uspokoiła??

Australia może to był sen proroczy moja koleżanka urodziła syna 4300 i 60cm, więc jak twoja " kruszynka" jeszcze podrośnie to masz pewne szanse na ten wzrost

Któraś czarownica wróżyła dziś poród SN , więc może to o Ciebie chodzi

Pochwalę się jeszcze jaki gadżet sobie na sesję kupiłam - to jest wycinane w drewnie więc później zawiśnie nad łóżeczkiem
Raczej nie ja chociaz tesc juz przyjechał wiec nie mam nic przeciwko

Cytat:
Napisane przez Asiek121 Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ----------

Haneczka ogromne gratulacje !! ja nie mogę w to uwierzyć, że to sie już dzieje

dzwoniłam do mojego lekarza bo był na urlopie i nie wiedział, że sie wypisaam ł ze szpitala a on tam pracuje. Miałam stresa, że dostane opiernicz ale w sumie nie był zdziwiony, chyba wiedział co mogą mi już zaoferowac (nospa ) tylko zapytał czy dzidzia nadal w brzuchu i umówiłam sie na wtorek na wizyte bo te wielowodzie chyba co tydzień będę musiała chodzić kontrolować

czyli dobrą decyzję podjelas

Cytat:
Napisane przez motylek1984 Pokaż wiadomość
Witam po obchodzie, zostajemy. Gin by mnie wypisał, zapytał czy chcę wyjść, ja że mogę, ale mogę też zostać, a gdzie lepiej w domu czy w szpitalu, a ja że tu i tu, no to niech pani zostanie, bo widzę że pani chce zostać,więc wyjdę w poniedziałek. Przynajmniej jeszcze te 3 dni ktg mi porobią, a w poniedziałek będę miała skończony 35tc :-D i wejdę w 36tc :-D no i pełnię przeleżę w szpitalu :-D

lez lez zawsze to spokojniejsza bedziesz

Cytat:
Napisane przez madzius90 Pokaż wiadomość
Melduje sie po wizycie.
na ktg ok, tym razem bez zadnego skurczu.
polozna mowi ze mam nisko brzuch i w dwa tygodnie przybylo mu 4 cm w obwodzie wiec to normalne ze na dole mnie wszystko boli.

gin pobral mi gbs, szyjka w porzadku.
Za dwa tyg usg i sie dowiem czy moja ksiezniczka zmienila pozycje czy nie

Australia mozesz mi wpisac nastepna wizyte 03.06 z usg.

)

Cytat:
Przyszły dziś literki nad łóżeczko, jeszcze nie otwierałam paczki, tż mi zabronił że mam poczekać aż wróci z pracy powiesimy je, jutro wam się pochwalę i pokaże kącik kubusia jak wygląda na obecną chwilę

Wczoraj mojej 14-letniej siostrze zachciało się słuchać moje brzucha, tak w podświadomości modliłam się żeby mały kopnął ją w ucho, a po 5 sekundach zawalił jej takiego kopniaka że aż młoda spadła z kanapy grzeczny synek

---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ----------

Śliweczko nie chce krakać, ale mam przeczucie że ty zapoczątkujesz poród Sn

hahaha)

Cytat:
Gratulacje!!! Czekam y na szczegóły

Jadę po Igiego i do biblioteki

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-20, 13:59   #2834
Weronia93
Rozeznanie

Cytat:
Ja tam w żadne herbatki nie wierzę, od 37 czy 38 tygodnia mogę męczyć tż z sexem codziennie ?jak narazie u nas wstrzemięźliwość od 29 tygodnia
U mnie od 24tc mam nadzieje ze 30maja lekarza ściągnie mi krążek to bedzie 37tc i będę mogła sie zucic na męża biedna ja juz nie wspomnę o tż
Stary 2016-05-20, 14:00   #2835
__Veronique
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sliweczka85 Pokaż wiadomość
Jaaa? No coś Ty! Ja mam TP dopiero na 17.06, przede mną na kolejce jeszcze tabuny dziewczyn
Ja myślę, że pierwszy poród sn będzie należał do Elaine
Też myślę, że do sn pierwsza Elaine

Cytat:

Cytat:
A co to sex??
No więc właśnie

To ja mojego tż-ta pogoniłam na kanapę. Tak mnie boli biodro, na którym śpię, że w nocy budzę się parę razy żeby obrócić się na drugi bok. I jeszcze żebym to robiła jakoś zgrabnie, to spoko, mógłby ze mną spać, ale ja się przewalam z jednego boku na drugi jak wieloryb albo jakiś waleń na brzegu. Z jednego końca łóżka ląduje na drugim. A że sama już wyglądam jak wieloryb, to tż mógłby bardzo źle skończyć zawsze przed snem kładziemy się razem i się do mnie przytula, ale jak zasnę albo jak jemu już się chce spać to ewakuacja musi być, bo inaczej

No one's gonna take my soul away.

Edytowane przez __Veronique
Czas edycji: 2016-05-20 o 14:10
__Veronique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-20, 14:05   #2836
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde
Konto usunięte

Miqesi nie wiem czy to dzięki herbatce, czy wiesiolku, czy może natura mnie stworzyła do rodzenia poprzednio jeszcze masowa łam krocze robionym olejkiem, teraz odpuszczam. Ale wiesiolek i herbatkę spróbuje, nie zaszkodzi a a nóż pomoże. Zobaczę jeszcze co położna mi powie

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-20, 14:15   #2837
zebrah
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MariaFrancesca Pokaż wiadomość
zebrah też myślę o laserze na naczynka, tylko czytałam różne opinie czy można podczas kp, jedni pisali, że można, inni, że jeszcze za dużo hormonów i mogą wyjść przebarwienia - słyszałaś coś może? A nie stosowałaś kremów z filtrem w ciąży?
Pisałaś też o synku, który nie lubi się dzielić. Ja z bratem dzieliłam się wszystkim, a bardzo nie lubiłam z obcymi dziećmi, także może nie będzie tak źle.[COLOR="Silver"]
Cytat:
Napisane przez Radena Pokaż wiadomość
Ja też myślę o usunięciu przebarwień, ale może same znikna?
A nie wiecie jak to jest z pieprzykami? Ja mam jednego na piersi i niestety hormony na niego podzialaly,bo się rozrosl, uwypuklil i wygląda mało estetycznie:-/ boję się,że dzidzia będzie go miziac w trakcie karmienia
Ja mam te przebarwienia typowo od hormonów, chociaż słońce je dodatkowo utrwala i przyciemnia. Mam trochę na bakier z filtrami- nie bardzo wiem co dobrać żeby nie zapychało i nadawało się pod puder Annabelle Minerals który rano nakładam.
Laser zrobię sobie najwcześniej w październiku, także może ten główny rzut hormonalny już minie. Radena- no te plamy troszkę zbledną, ale nie znikną same z siebie- laser dodatkowo ładnie ujednolici cerę. Pieprzyka bym usunęła jeżeli będzie ciągle drażniony.

Cytat:
U mnie też zaczynają się pojawiać ordery na buzi... Mam nadzieję, że nie zrobią się ciemniejsze bo jak narazie po nałożeniy szpachli na facjatę ich nie widać
U mnie plamy się pojawiają mimo filta 50... Hormonik robi swoje
Tak mi się wydaje, że trzeba odczekać po ciąży aż się hormony uspokoją. Moja koleżanka zrobiła sobie przebarwienia na twarzy i przez kilka miesięcy miała ładną cerę a potem zaczęła jej się menopauza i plamy wróciły
Honcia, no dzięki Przewidujesz u nas już menopauzę?
A jaki masz filtr?

Cytat:
BRAWO! Pięknie Czekamy na zdjęcie!

U nas masakra- niania dostała jelitówki rano i pojechała do domu. Martwię się, że nas też dopadnie :-(

Edytowane przez zebrah
Czas edycji: 2016-05-20 o 14:16
zebrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-20, 14:22   #2838
Radena
Zadomowienie

Cytat:
Ale dziewczyny pędzicie z porodami
Zapomnicie wszystkie już o bólu a ja będę nadal zapakowana
Claudette, nie Ty jedna

Cytat:
Napisane przez Miqesi Pokaż wiadomość
Ja będę gasić światło na tym wątku, bo mam termin pod koniec czerwca

Jeszcze nas tu całkiem sporo zostanie na koniec czerwca. A poza tym Dziewczyny,które już urodziły nas chyba nie opuszcza?

Cytat:

Jestem u taty. Odebrałam list - info w klubie

W rossmanie zakupiłam jedna paczkę pampersów 1 wiec będę mogła je teraz spakować do torby ( 43 szt) mam nadzieje że starczą

Oczywiście zaglądnęłam do ciuszków i kupiłam Misia i parę rzeczy dla mojego Serduszka

W pepco zakupiłam tylko papcie bo jakoś nic mnie nie urzekało - może dlatego że mam bardzo ograniczony fundusz.

Zasiłek wprowadzony, ale ani kwota nie podana ani kiedy pieniążki będą.
Ooo,chyba jakieś dobre info poczytam później w klubie jak wbije na kompika

Cytat:
A co to sex??
Ja też nie wiem

Cytat:
Napisane przez Weronia93 Pokaż wiadomość
U mnie od 24tc mam nadzieje ze 30maja lekarza ściągnie mi krążek to bedzie 37tc i będę mogła sie zucic na męża biedna ja juz nie wspomnę o tż

My też cierpimy. Ale nie wiem czy się uda coś po zdjęciu krążka,ja od razu biorę torbę do szpitala,bo przy tym zdejmowaniu wszystko się może zdarzyć

Cytat:
Napisane przez dzanet2108 Pokaż wiadomość
Miqesi nie wiem czy to dzięki herbatce, czy wiesiolku, czy może natura mnie stworzyła do rodzenia poprzednio jeszcze masowa łam krocze robionym olejkiem, teraz odpuszczam. Ale wiesiolek i herbatkę spróbuje, nie zaszkodzi a a nóż pomoże. Zobaczę jeszcze co położna mi powie

Dzanet,ja się zbieram do tego masowania ale mam jakaś blokadę psychiczną. Straszne to?

Dziewczyny,zapraszacie położna do domu przed porodem? bo ja się zastanawiam,czy mi w czymś pomoże,czy to jest całkowicie zbędne
Muszę znów pochwalić moja teściowa,posprzatala mi cały dom na błysk,bardzo dokladnie, ja sobie zrobiłam gulasz,a teraz leżę i pachne
Radena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-20, 14:24   #2839
Honcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zebrah Pokaż wiadomość
Ja mam te przebarwienia typowo od hormonów, chociaż słońce je dodatkowo utrwala i przyciemnia. Mam trochę na bakier z filtrami- nie bardzo wiem co dobrać żeby nie zapychało i nadawało się pod puder Annabelle Minerals który rano nakładam.
Laser zrobię sobie najwcześniej w październiku, także może ten główny rzut hormonalny już minie. Radena- no te plamy troszkę zbledną, ale nie znikną same z siebie- laser dodatkowo ładnie ujednolici cerę. Pieprzyka bym usunęła jeżeli będzie ciągle drażniony.

A jaki masz filtr?

U nas masakra- niania dostała jelitówki rano i pojechała do domu. Martwię się, że nas też dopadnie :-(
Hehe no menopauzy jeszcze dłuuuugo nie przewiduję dzieci muszę porodzić ale ewidentnie plamy mają związek z hormonami.
Kremy których używam są raczej tłuste i ciężkie, mojej cerze to nie przeszkadza na szczęście a filtr musi być 50 niższy to pic na wodę.fotomontarz...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-05-20, 14:27   #2840
Claudette1996
Raczkowanie

Przeglądałam dziewczyny instagram i natrafiłam na takie zdjęcia.
https://www.instagram.com/eyecandypreggos.xvi/

nie wyobrażam sobie wstawiać takie zdjecia, a wy co myślicie ? ;/
Stary 2016-05-20, 14:29   #2841
mamaNiny
Zakorzenienie

GG do mamaNiny

Jakoś mi się tego dzidziusia szkoda zrobiło...

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka

Mikołaj <3
mamaNiny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-20, 14:31   #2842
__Veronique
Wtajemniczenie

Cytat:

Niesmaczne to jest dla mnie :/

Stary 2016-05-20, 14:34   #2843
australia87
Zakorzenienie

Cytat:

Niektóre zdjęcia okropne, niesmaczne wręcz
australia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-20, 14:36   #2844
__Veronique
Wtajemniczenie

Miałam ochotę na truskawki z bitą śmietaną, zrobiłam sobie i Róży po omlecie właśnie z truskawkami, bananami i bitą śmietaną i teraz mi niedobrze. Tą bitą śmietaną mi się odbija okropnie

Stary 2016-05-20, 14:41   #2845
motylek1984
Zadomowienie

Cytat:

Takie zdjęcia moim zdaniem to przegięcie.
motylek1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-20, 14:43   #2846
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde
Konto usunięte

Cytat:
Claudette, nie Ty jedna

Jeszcze nas tu całkiem sporo zostanie na koniec czerwca. A poza tym Dziewczyny,które już urodziły nas chyba nie opuszcza?

Ja też nie wiem

My też cierpimy. Ale nie wiem czy się uda coś po zdjęciu krążka,ja od razu biorę torbę do szpitala,bo przy tym zdejmowaniu wszystko się może zdarzyć

Dzanet,ja się zbieram do tego masowania ale mam jakaś blokadę psychiczną. Straszne to?

Dziewczyny,zapraszacie położna do domu przed porodem? bo ja się zastanawiam,czy mi w czymś pomoże,czy to jest całkowicie zbędne
Muszę znów pochwalić moja teściowa,posprzatala mi cały dom na błysk,bardzo dokladnie, ja sobie zrobiłam gulasz,a teraz leżę i pachne
No włAśnie ja też miałam opory i dlatego mnie to bolało, a jak boli to ma się to przerwać. Dlatego odpuści łam i teraz nawet nie próbuje.
Co do położnej środowiskowej to ja się z nią nie kontaktowałam przed porodem. Nie miałam do niej pytań, nie była mi potrzebna
Cytat:

Nie podobają mi się takie zdjęcia, moim zdaniem są za intymne na to by umieszczać je w sieci.

41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-20, 14:44   #2847
motylek1984
Zadomowienie

Ja właśnie jem truskaweczki, bo teściowa mi przyniosła, a wczesniej ptysie wsiąklam, i mi jeszcze jableczniczek został :-D a na jutro u mojej mamy mam zamówione pierożki z truskawkami i z rabarbarem, więc ominie mnie szpitalny obiad :-D
motylek1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-20, 14:50   #2848
ewka555
Zakorzenienie

O jeny jeny co ja paczę!!! Agusia, Haneczkab, eful ogromne gratulacje ! Dużo zdrówka dla Was i maluchów !!!!!!

Miqesi, ja piłam ta herbate w 1 ciąży i pisałam jaki mialam poród. Takze akurat ja nie wierze w jej moc 😁
ewka555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-20, 14:54   #2849
MariaFrancesca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zebrah Pokaż wiadomość

A jaki masz filtr?

Honcia pisała, że używała SVR i Babydream.

W avatarze Andie MacDowell.
MariaFrancesca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-20, 14:58   #2850
Weronia93
Rozeznanie

Cytat:
Claudette, nie Ty jedna

Ja też nie wiem

Nawet mnie nie strasz ciekawe gdzie bedzie mi go ściągać czy w gabinecie czy w szpitalu hmm
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości