![]() |
#151 |
on tired little feet
|
Dot.: Gdy prawiczek idzie do prostytutki...
To nie lepiej poderwać dziewczynę zamiast za to płacić..
![]() |
#152 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Przyczajenie
|
Tak jak napisał/a herbata_to_zycie.
Dodam jednak jeszcze, że mało kto wie i rozumie pewien dość prosty acz zaskakujący fakt: Za seks zawsze się płaci, choć nie zawsze w ten sam sposób. Nigdy nie było, nie ma i nie będzie istnieć coś takiego jak seks "całkowicie za darmo". Np. w kontekście poderwania dziewczyny... Taki chłopak też musi zapłacić i to nie raz. Musi o siebie zadbać(a to kosztuje i nie tylko pieniądze), postawić dziewczynie drinki, w ogóle poświęcić na to czas - a czas to pieniądz, jak to mówią biznesmeni. A i to w tym przypadku nie ma 100% gwarancji na powodzenie ![]() Naprawdę, nie tylko pieniędzmi się za coś płaci. Edytowane przez X77 Czas edycji: 2016-05-18 o 17:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#154 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Zakorzenienie
|
Boże, co za chłodna kalkulacja. Chłopy to mają przekichane z tym seksem. Kobieta to pełno ofert za darmo na 'przylotach' znajdzie. Życie jest niesprawiedliwe
![]() Edit: jak ktoś o siebie nie dba na codzień tylko jak chce zaliczyć no to proszę xd
K: 37 "Wiedźmikołaj" Edytowane przez Frezja__ Czas edycji: 2016-05-18 o 17:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#156 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Za seks zawsze się płaci, czy to pieniędzmi, czasem, czy nawet zdrowiem, nerwami, czy jakimikolwiek innymi konsekwencjami. Jeśli ktoś tego nie rozumie to nie mój problem. W nie jednym małżeństwie jest tak, że jeżeli mąż nie pójdzie do pracy, nie zarobi, nie zrobi obowiązków domowych itp. a przy tym nie zadba o siebie to żonie w nocy "głowa boli". No właśnie - sama napisałaś, kwestia ubioru, makijaż itp. To też kosztuje. I wcale nie twierdze że to coś złego. Ale głupotą jest twierdzić że jest coś za darmo. Zawsze coś trzeba od siebie dać, poświęcić itp. Za darmo to może tylko głowa boleć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Konto usunięte
|
Jakie chłopy na Wizażu?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Zakorzenienie
|
Poświęcić... Nie tylko dajesz ale też coś otrzymujesz -.-
![]() |
#159 |
Przyczajenie
|
Tak, poświęcić. Żeby coś otrzymać trzeba coś dać.
Tak w ogóle, wracając do sedna sprawy to owszem trochę mnie dziwi to, że jakiś 18 latek, nie mający problemów z dziewczynami itp. chce pójść do prostytutki, o czym jest gdzieś w innym temacie tego forum. ale mimo to uważam że ma do tego prawo i nie będę go potępiał za to, jak robią to kobiety. Za to wcale, ale to wcale nie dziwię się dla faceta, który już wiekiem zbliża się do 30tki a nie miał do tej pory żadnych bliższych kontaktów z kobietami i jednocześnie nawet się na to nie zanosi. Edytowane przez X77 Czas edycji: 2016-05-18 o 18:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#160 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#161 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Związek też kosztuje... i już odchodząc od kwestii materialnych, to trzeba w niego inwestować czas, wysiłek, emocje itp. Oczywiście wtedy nie tylko seks staje się wartością pożądaną. Ale dla faceta, któremu głównie chodzi o seks, to nie jest to opłacalne, bo pomijając to że może wpaść to wątpię, by miał potem ochotę wysłuchiwać wyrzutów że jemu chodzi tylko o seks, że ją okłamał itp itd. nawet mimo iż nic jej nie obiecywał. Za seks płaci się też nerwami i konsekwencjami. To nie raz widać nawet na forach gdzie rozhisteryzowane(nerwy) dziewczyny piszą że uprawiały seks i obawiają się że mogą zajść w niechcianą ciążę(konsekwencje). Równie też zdarza się że np. taka kobieta zaczyna się angażować uczuciowo do faceta z którym pozornie uprawiać seks bez zobowiązań. Tak więc kolejny przykład, że płaci się za to, tym razem emocjami. Nie ma co się nad tym zbytnio rozpisywać nad przykładami, ale po prostu chciałem dowieść, że nie ma czegoś takiego, jak beztroski seks za darmo i bez konsekwencji, który łatwo przychodzi bez żadnych jakichkolwiek kosztów. A przypadku, gdzie jakiś chłopak w swoim domu miał ochotę na seks i w tym momencie przychodzi do niego jakaś ładna dziewczyna, tylko po to żeby zrobić mu dobrze ot tak w zamian za nic po czym się rozstaną i wszystko jest happy... to szczerze mówiąc ani ja, ani nikt z moich (nie)znajomych nie znamy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#162 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Za to z tym, co napisałeś wcześniej się w sumie zgadzam. Nie ma w życiu nic za darmo. Nie wiem tylko, czemu sprowadziłeś to akurat do seksu, i to w jakiś taki pokrętny sposób. Edytowane przez 201712242137 Czas edycji: 2016-05-18 o 20:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
BAN stały
|
Ja tam na przykład już zadecydowałem, że jak zacznę zarabiać powyżej podstawowych potrzeb to będę chodzić do profesjonalistek. Nie zaszkodzi to mojej partnerce, bo ta nie istnieje i nie zaistnieje. Upokarzające dla mnie jest słuchanie przez całe życie odmów i oglądanie kobiecej obojętności wobec mnie. Czy czyni mnie to śmieciem ludzkim albo coś w tym stylu? Nie. Po prostu wylosowałem zestaw genów który odpycha kobiety. Czy rozsądnie jest przez to cierpieć? No cóż, Matka Teresa uważała że cierpienie zbliża do Boga i unikała podawania środków przeciwbólowych pacjentom. Sama przed śmiercią zaczeła je brać. Jak to się poglądy ludzkie zmieniają... I wam dziewczyny by się poglądy zmieniły, gdybyście mogły doświadczyć tej lodowej pustyni, która jest jedyną rzeczą oferowaną mi przez płeć przeciwną.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
BAN stały
|
Oj nie wiem. Jeśli chodzi o sam seks to musiałaby być naprawdę brzydka dziewczyna, żeby nie była w sam raz na raz
![]() Według mnie jeżeli komuś coś przeszkadza to niech idzie. Dla niektórych seks jest niczym dla innych podróż na Księżyc. Może takie coś pozwoli im oczyścić umysł, ogarnąć się psychicznie. W końcu to najstarszy zawód świata więc już nie jeden 18-latek skorzystał. No i według jest w tym pewnego rodzaju uczciwość. Idziesz i płacisz za konkretną usługę natomiast dziewczynę trzeba poderwać, wymaga to jakiegoś wysiłku a szczególnie płaszczyć się przed jakimś dyskotekowym szlaufem który jest nam potrzebny tyle o ile dziupla w drzewie też dziwnie. Rzekłbym, że wychodzi drożej niż te 150 zł na profesjonalistkę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#165 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja to najwyżej mogę to nazwać "seksem za darmo" ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#167 | |
Zakorzenienie
|
poświęcenie (Słownik języka polskiego)
poświęcenie ÂŤczyn ofiarny, pełen bohaterstwa i samozaparcia; też: gotowość do ponoszenia ofiarÂť Cytat:
![]() No nie ma w życiu nic z darmo, no ale ja pierniczę. Kij mnie obchodzi korzystanie z takich usług, ale czasami się smutno robi xD Tak kalkulować nie usługę u prostytutki, nie wyjście do klubu, ale związek. Jesteś z wykształcenia księgowym/ekonomistą etc? ![]() Są żeńskie odpowiedniki np using namespace std?
![]() |
![]() |
#168 |
BAN stały
|
Jakim trzeba być marnym niemęskim mężczyzną, aby chodzić na prostytutki z innego powodu niż brak czasu na relacje z kobietami. Bo np. się ich boi, jest brzydki, nie imprezuje, nie korzysta z portali. Człowieku trochę ogarnięcia, bo dzisiaj wyrwać kobietę na seks gdziekolwiek, czy w necie czy na imprezie to kwestia paru minut... Ale jak ktoś nie umie, to idzie na prostytutki i do tego jest prawiczkiem w wieku 20+, i ludzie to uważają za normalne... Upadek męskości, ludzkości.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Rozeznanie
|
Nie ma co się dziwić, że nic nie możesz ustrzelić jeżeli o siebie nie dbasz. To powinna być podstawowa zasada higieny. Ja dbam o siebie, bo chcę czuć się ze sobą dobrze, a nie dlatego, że liczę, że mnie jakiś Alvaro bzyknie.
![]() |
#170 |
Zadomowienie
|
Żalosne isc do prostytutki. Juz bardziej isc na łatwizne sie nie da. Fajnie że relacje i zwiazki sprowadzacie do darmowego czy nie seksu -.- :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
Konto usunięte
|
Ależ jest taki. Tylko z Ciebie za cienki bolek, żeby go mieć XD
Edytowane przez 201607111028 Czas edycji: 2016-05-19 o 13:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
live your passion
|
Nie chciałabym być z takim facetem i mogłabym go skreślić nawet jeśli by wszystkie inne cechy miał super (chociaż zakładam, że by nie miał skoro musiał korzystać z takich usług). Jak dla mnie to brak męskości, zaradności i przedmiotowe wykorzystanie drugiego człowieka. Mimo wszystko każdy robi ze swoim życiem co chce i skoro jest już tak zdesperowany to droga wolna. Nikt nikomu nie zabrania.
![]() |
#173 |
Konto usunięte
|
![]() Mnie w ogóle strasznie śmieszą faceci, którzy tu ci zapłacą za winko, tam cię wezma do teatru, a wszystko z nadzieją, że w końcu za ktoryms razem zgodzisz się pójść do niego xd. Jak ktoś jest taki wyrachowany i chce mu się tak bawić, to ja owszem, chętnie fajny spektakl sobie obejrzę, ale do łóżka i tak pójdę z kimś, kto grosza na mnie nie wydal, ale kto mi się po prostu podoba i jest uczciwy. ![]() (No dobra, teraz już po prostu proponuję, że każdy płaci za siebie, bo to aż żenujące czasem bywa ^^) Edytowane przez 201712242137 Czas edycji: 2016-05-19 o 13:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
BAN stały
|
To autor poszedł na te dziwki czy nie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#175 | |||||||||
BAN stały
|
A propos:
https://www.youtube.com/watch?v=cmEbnfdl7sg @X77 Cytat:
Cytat:
Ale z grubsza racja, płatność różne miewa formy. Tylko rozróżniłbym płatność kiedy się z targetem lubi obcować pozapłciowo (gdy nie szkoda nam trochę kasy i trochę czasu poświęconego na przebywanie z targetem), od płatności, kiedy cała ta otoczka jest fasadą, za którą czai się jedynie prymitywna żądza spuszczenia spermy. Natomiast płacenie dziwce jest zawsze zwykłą zapłatą (o ile ktoś nie przekracza pewnego progu zamożności), bo zawsze wolelibyśmy te 300 zł zachować niźli stracić i jako stratę to ocenimy, a na przykład czas spędzony z targetem może okazać się względnie satysfakcjonujący. @using namespace std "Upokarzające dla mnie jest słuchanie przez całe życie odmów i oglądanie kobiecej obojętności wobec mnie." I can feel your frustration. Cytat:
Cytat:
@DopplegangerEddarda Cytat:
Cytat:
O, a tu już coś ciekawszego. Faktycznie, uganianie się za byle dziewkami, które dają się wyrwać niskim nakładem kosztów (łatwych i pustych znaczy się), celem osiągnięcia satysfakcji seksualnej można uznać za hańbiące, w zależności od poczucia własnej wartości zdobywcy. W takim razie, przy wspomnianym akapit wyżej podejściu, pójście bezpośrednio do bordelu może być uznane za lepsze rozwiązanie - konkretny interes, nie trzeba udawać, że "dyskotekowy szlauf" w jakikolwiek, inny niż erotyczny, sposób nas interesuje. @X77 Cytat:
@Frezja Cytat:
Np. potoczne "poświęcić chwilkę" - gdzie tu wspomniane bohaterstwo i samozaparcie? @evve93 Cytat:
|
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#177 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#178 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#179 | |
Raczkowanie
|
Jest tu taki (bardzo ciekawy zresztą) wątek o dziewczynie, która prostutuowała się, poznała mężczyznę i 2 miesiące po tym poznaniu skończyła z prostytucją:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=832427 Nie chcę otwierać tego tematu ani oceniać w żaden sposób autorki, jedynie zwrócić uwagę na jedną rzecz. Jej pytaniem było czy mówić o tym swojemu chłopakowi, i generalnie większość doradzało jej, że nie, bo "związek się rozpadnie", "każdy może zrobić błąd", "każdy powinien mieć szansę" itp itd. Tutaj mamy nieśmiałego chłopaka który zastanawia się, czy nie pójść do prostytutki przeżyć swój pierwszy raz i wprost fala potępienia wylewa się z większości komentarzy z porównaniem do morderstwa na czele. Nie twierdzę, że to co chce zdobić autor jest jakimś powodem do dumy, ale mam tutaj zdanie podobne do Peg: Cytat:
Edytowane przez _pantograf Czas edycji: 2016-05-20 o 13:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#180 | |
BAN stały
|
Cytat:
Po drugie. To nie facet ma starać się o względy kobiet tylko odwrotnie. Facet ma być pniem. Zdobywaj osiągnięcia i pracuj nad sobą. Jak osiągniesz sukces i staniesz się pniem to nie tylko będziesz miał aprobatę kobiet ale i osiągnięcia które zdobędziesz. A po trzecie. Lepiej jest przeżyć pierwszy raz z kobietą którą się kocha. Jeśli spełnisz powyższe 2 punkty to będziesz miał i kochającą kobietę i seks. Co do samego chodzenia na prostytutki. Jeśli facet chce tylko seksu to lepiej chodzić do sprawdzonych i droższych prostytutek niż zaliczać łatwe dziewczyny na imprezach. Zdecydowanie lepszy seks oraz bezpieczniejszy dla zdrowia. Edytowane przez FacetZ Czas edycji: 2016-05-20 o 14:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:18.