![]() |
#2221 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LIX
Cytat:
![]() ![]() Mój małż kocha babcine klimaty, więc zaraz mu zrobię poka poka! To istotnie nie mój styl, ale Twój, i jest spójnie, całość ma swój uroczy klimat, relaksacja plus zapachy jak mniemam. Naprawdę szacun ![]() I skąd latarnia i donice w liście bo są bossssssssssssssssssssski eee ![]() ![]() Uważam, że poduszka jest przepiękna! Masz rękę do tego ![]() No i chuopin już looknął, oglądał dłuuugo, wnikliwie, pyta czy wygodne krzesełko ? ![]() ![]() Szalenie mu się podoba! ![]() ![]() Wczoraj o niej myślałam! Nawzajemnie przekaż ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2222 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mega mi się podoba ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2223 | |
Nindżopesz
|
Dzięki zbiorczo
![]() Cytat:
![]() A krzesło wygodne! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2224 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak podejrzewałam, że nie ogólnodostępne bo nigdzie nie widziałam podobnych w sklepach. Czyli pójdę na łatwiznę, i o ile jakiś kupię - to pewnie pierwszy z brzegu w Biedrze. Ale to prawda - 55 to tak średnio właśnie. W kwiaciarniach tego pełno, za 80 i 200 ![]() ![]() A ja duhrna szukam w sieciuni czegoś do brązowienia twarzy - nie opalacza, ino może barwiącego nawilżacza? Jednak boję się akcji trądu, wskutek zapchania niewiadomoczym, no ale kusić mnie kusi. Wyglądam choro w świetle dziennym. ![]() ---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ---------- Abstrachując od kremów brązujących - nie samoopalających, miał ktoś pudry brązujące z Physicians Formula? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2225 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() --- Przeglądałem papiery w szufladzie i natrafiłem na swój stary "notatnik", a w nim zapiski z cenami perfum z roku 2001/02 (perfumeria pedet.pl, czyli obecna perfumeria.pl, o ile niczego nie pomieszałem; wówczas chyba jedyna na internetowym rynku), parę przykładów: CK Escape Man 15 ml/51,43 zł., E. Arden Red Door 50 ml/131,89, Dior Poison 30 ml/148,72, CK Obsession 30 ml/140,77, S. T. Dupont Femme 30 ml/105,oo ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2226 |
Piers do przodu
|
Gryszard - nie tylko ceny perfum w tych latach były tak adekwatne do zarobków
![]() ![]()
#2227 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Jak sobie tego Fahrenheita przypomnę, to do teraz mną telepie! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2228 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Anyway, tak, snam i to sporo, bo Mam używa, i któreś były spoko, ale to rok temu. Możliwe, że Dax. Obecnie użyłam dwóch -w tym Bielendy, i wyglądałam jakbym zbyt długo przebywała przy drodze ekspresowej ![]() Szukam brązujących acz nie samoopalających produktów. Opalę się z czasem, mimo filtra etc, ale mi potrzeba lepiej wyglądać już w weekend. W tej jaskini pyłów serio zamieniam się w jakąś mumię ![]() Wiesz, tak jak to vlogerki nazywajo, effortless look, z tym, że ja naprawdę chcę effortless. ![]() Piszę chyba tylko gwoli wyjaśnienia, absolutnie nie wymagam od Ciebie rekomendacji produktu ![]() ![]() ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-05-20 o 00:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2229 | |||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2230 |
Zakorzenienie
|
Dobry!
![]() Spełniłam paleontologiczne marzenia ze szczenięcych lat ![]() Dziecięciem będąc marzyłam, żeby kiedyś móc choćby zobaczyć na własne oczy takie rzeczy, kto by pomyślał, że będę takie mieć? ![]() ![]() Jeszcze myślę nad jakimś trylobitem, ale takie kawałki kamienia z odciskami to mało użytkowe są, a nie lubię durnostojek, co tylko leżą na półce
#2231 |
Nindżopesz
|
Przeczytałam "patologiczne"
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2232 |
niecnotliwa dziewica
|
Śliczne!
![]() ![]() a ja rano spotkałam dawno niewidzianego znajomego i ogromnie mi to spotkanie poprawiło nastrój ![]() ![]()
#2233 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może i patologiczne, do dzisiaj rodzina się śmieje, że jak w 1 czy 2 klasie podstawówki pisaliśmy co chcemy robić w przyszłości, to napisałam âpracować z dinozauramiâ ![]() Kolczyki to muszle amonitów, a trylobity to takie ło, kawałki kamienia z odciskiem zwierza sprzed ery dinożarłów ![]() ![]() http://allegro.pl/trylobit-ellipsocephalus-hoffi-550-mln-lat-b2043-i6024830033.html edit: Oo, jest i wisior Ale cena zbójecka http://allegro.pl/m-k-capar-trylobit-naturalny-elegancki-prezent-i6187306973.html
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2016-05-20 o 09:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2234 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Macham znad pogięcia, schyliłam się, zabolało, i już się nie mogę całkiem wyprostować -_- SKS... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2235 |
Zakorzenienie
|
Takie muszle to zazwyczaj jako wisiorki są, ale nie chciałam juz miec więcej wisiorków, to caplam kolczyki
#2236 | |
Wtajemniczenie
|
Red
bajecznie! Nic tylko siedzieć i wypoczywać ![]() ![]() Odpozdrawiamy Karrki ![]() Gryxik kopę lat (pamiętam jeszcze, jak siedziałeś nad magisterką...) Miłego dnia całemu Baru ![]() ---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ---------- Cytat:
Mieliśmy w podstawówce narysować: kim będę, kiedy dorosnę. Narysowałam... dinozaura, bo właśnie dostałam album z dinozaurami. Biżu fajne, choć całkiem nie mój style ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2237 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2238 |
BAN stały
|
![]() Dawne dzieje ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2239 | ||||
Panaroja
|
ponownie snad zielonej cherbaty
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Przekażę ![]() ![]() ale one chyba tak samo działają - barwiąc zewnątrzną warstwę naskórka , bo nic innego nie mogą zrobić ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Stwierdziłam, że jedyny podkład , jaki mi do koloru skóry pasuje , to niestety maybellinowy light porcelain affinitone stay matt czy jakoś tak dla skóry tłustej i mieszanej,której nie posiadam ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2240 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2241 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kupiłam dziś rolety dzień/noc ![]() Jednak wolałabym brązer - kusi mnie ta Pgysicians Formula strasznie, bo argany i nawilżanie niby eko składy. Tzn może nie eko, ale bardziej naturalne. Ale wciąż nie wiem kiedy moja noga postanie w Dugim. W niedzielę będę w Kato o 8 rano, to trochę za wcześnie być czekać na otwarcie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2242 | |
Panaroja
|
Cytat:
![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2243 |
Zakorzenienie
|
Jasny bb ma Under twenty- jasniutki żółty
![]()
#2244 | |
Zakorzenienie
|
Znad soczewicy z wędzono papryko i korwetek
![]() ![]() Do końca syfu droga daleka, ale już produkcja pyłów ograniczona. Kilka odwiertów głowy mi nie urwie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() No szkoda z tym kremikiem, to by był taki wygodny trik na tzw międzyczas. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2245 |
Nindżopesz
|
![]() Co Wy tak nagle remontujecie, tak fogle? W sensie jakiś zryw z nudów, czy planowane wykańczanie, czy cuś? |
![]() ![]() |
![]() |
#2246 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie no był syf, niemożebny syf. ![]() ![]() Ściany w kolorze bieli "lilia wodna" z Dekorala po 4 latach zmieniły odcień o kilka tonów, na jakiś brudny ciemny beż. ![]() Wiesz, to normalnie nic wielkiego - do malowania: kuchnia, dwa pokoje i sufit w łazience. Luzik co nie? Ale małż wymyślił gipsy, szlify, i inne pierdy, więc się z tym kopiemy jak idioci. ![]() ![]() ![]() ![]() Reszta, to tak jak pisałam - przy okazji akcji "malowanie" bo brudno, w żargonie - odświeżanie ![]() ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-05-20 o 22:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2247 | ||||||
Zakorzenienie
|
Uff, jestem w domu, uchetałam się na wyjeździe, ale warto było
![]() Mam nową perfumę o torbę ![]() Cytat:
![]() Mama całe życie mnie szturchała, nazywała guzdrałą, zarzucała bezmyślność W. też nie może patrzeć, jak sprzątam, bo ja to robię baaardzo wolno - wtedy się wcale nie męczę - chodzę w tę i z powrotem i co brudne, to czyszczę - powolnymi ruchami Coś o niedorozwoju też słyszałam ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Mróweczki mnie przerażają - od razu mi wszystko leci z rąk ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Współczuję bardzo, ale jednocześnie nie mogę się nacieszyć, że jesteś - Barowi jakby koloru ubyło bez Ciebie ![]() Co do spotkania z Tru - widziałyśmy się dziś w Krakowie ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2248 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Affinimat? To weź obczaj manhattan easy match najjaśniejszy soft porcelain. Niby na łapie ciut ciemniejszy i bardziej pomarańczowy od maybelline (i nie ciemnieje jak tamten), ale na twarzy nic go u mnie nie widac , nie robi chorej bladości i nie wysusza, uwielbiam i od kilku miesięcy codziennie do roboty paciam i cera git Affinimata uużywamtylko ba imprezy bo jjest trwały i matowy,ale na co dzień bym się bala wysuszania Jeszcze jasny bb Under 20 (ale się świeci i szybko sciera) i lirene Zima (tłusty i tez się świeci, używam jako korektora pod oczy) Chciała Ty ode mnie jakie flachi/odlewki? Jakby co, to pisz/dzwon jeśli się jutro wybierasz ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2016-05-21 o 02:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2249 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Ale zdziwiło mnie, że w 4-6 lat ściany tak Wam zmieniły kolor, u mnie minęło 5 od remontu i póki co nic, tylko przy oknach brudne (ale nie chce mi się malować bo za zasłonkami nie widać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2250 |
Zakorzenienie
|
MAJA, PARABELKA - zmiana planów, będę na spotkaniu, zmiana planów, W. dostał wezwanie na casting
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:50.