Scent Bar LIX - Strona 75 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-05-19, 18:37   #2221
rachell111
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar LIX

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Dziękuję! Aaale czy ja wieeem Ot, stawiam co popadnie.

Cyknęłam resztę, zielenina musi się jeszcze rozrosnąć bo trochę bidnie po stronie ławki... Metaloplastyka pewnie nikomu się nie spodoba, ja lubię takie babciowe klimaty Plus fota skrzynko-ogródka ze wszystkim naraz.

Dobra, idę gotować
O jaaaaaaaaaaaaaa

Mój małż kocha babcine klimaty, więc zaraz mu zrobię poka poka!

To istotnie nie mój styl, ale Twój, i jest spójnie, całość ma swój uroczy klimat, relaksacja plus zapachy jak mniemam. Naprawdę szacun

I skąd latarnia i donice w liście bo są bossssssssssssssssssssski eee Bardzo bym chciała taki lampion! Ale chyba drogi co?
Uważam, że poduszka jest przepiękna!

Masz rękę do tego

No i chuopin już looknął, oglądał dłuuugo, wnikliwie, pyta czy wygodne krzesełko ? Wiadomo, kiepski żarcik musi być.
Szalenie mu się podoba! I dostojny Behcio!

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
Baru , masz pozdrowienia od Karkki , która nie może się zalogować
Wczoraj o niej myślałam! Nawzajemnie przekaż

Cytat:
Napisane przez Katty_p13 Pokaż wiadomość

A ja żuję gumę publicznie w komunikacji miejskiej szczególnie - czuję się "bardziej świeżo" czując miętę wokół siebie
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-19, 20:47   #2222
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję! Aaale czy ja wieeem Ot, stawiam co popadnie.

Cyknęłam resztę, zielenina musi się jeszcze rozrosnąć bo trochę bidnie po stronie ławki... Metaloplastyka pewnie nikomu się nie spodoba, ja lubię takie babciowe klimaty Plus fota skrzynko-ogródka ze wszystkim naraz.
wow, super
mega mi się podoba
Cytat:
Co mi przypomina, jak ostatnio nalałam wody do czajnika i w celu zagotowania chciałam wstawić do lodówki właśnie

Cytat:
Napisane przez aileenn Pokaż wiadomość

Też jestem zdolna: wczoraj robiłam pasztet (fasolowy) i w "międzyczasie" herbatę - w ostatniej chwili powstrzymałam się przed wlaniem wrzątku do misy z gotową już masą pasztetową

Cytat:

Baru , masz pozdrowienia od Karkki , która nie może się zalogować

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-19, 21:31   #2223
Redhaired Witch
Nindżopesz

Dzięki zbiorczo

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
I skąd latarnia i donice w liście bo są bossssssssssssssssssssski eee Bardzo bym chciała taki lampion! Ale chyba drogi co?
Donice wynalazłam w lokalnej hurtowni ogrodniczej, po 8 zeta to nacapałam. Lampion w sensie ten drewniany? Z allegro, w zeszłym roku kupowałam więc już nie ma, 55 zeta - średnio drogo
A krzesło wygodne! Chociaż nie wygląda.

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-19, 22:09   #2224
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki zbiorczo

Donice wynalazłam w lokalnej hurtowni ogrodniczej, po 8 zeta to nacapałam. Lampion w sensie ten drewniany? Z allegro, w zeszłym roku kupowałam więc już nie ma, 55 zeta - średnio drogo
A krzesło wygodne! Chociaż nie wygląda.
Thnx.

Tak podejrzewałam, że nie ogólnodostępne bo nigdzie nie widziałam podobnych w sklepach. Czyli pójdę na łatwiznę, i o ile jakiś kupię - to pewnie pierwszy z brzegu w Biedrze. Ale to prawda - 55 to tak średnio właśnie. W kwiaciarniach tego pełno, za 80 i 200 ale TAKICH nie majo

A ja duhrna szukam w sieciuni czegoś do brązowienia twarzy - nie opalacza, ino może barwiącego nawilżacza? Jednak boję się akcji trądu, wskutek zapchania niewiadomoczym, no ale kusić mnie kusi. Wyglądam choro w świetle dziennym.

---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ----------

Abstrachując od kremów brązujących - nie samoopalających, miał ktoś pudry brązujące z Physicians Formula?
Stary 2016-05-19, 23:28   #2225
gryx82
BAN stały

Cytat:
A ja duhrna szukam w sieciuni czegoś do brązowienia twarzy - nie opalacza, ino może barwiącego nawilżacza?
A próbowałaś już może hóstki samoopalające marki, eee... (zaraz se przypomnę)... Kolastyna albo Dax? Zresztą, teraz tego na rynku zatrzęsienie, do wyboru do koloru, krzywdy sobie nie zrobisz (raczej)

---

Przeglądałem papiery w szufladzie i natrafiłem na swój stary "notatnik", a w nim zapiski z cenami perfum z roku 2001/02 (perfumeria pedet.pl, czyli obecna perfumeria.pl, o ile niczego nie pomieszałem; wówczas chyba jedyna na internetowym rynku), parę przykładów: CK Escape Man 15 ml/51,43 zł., E. Arden Red Door 50 ml/131,89, Dior Poison 30 ml/148,72, CK Obsession 30 ml/140,77, S. T. Dupont Femme 30 ml/105,oo Nie ma co narzekać, różnica w cenach kolosalna (już nie porównując nawet ówczesnych zarobków w PLN do powyższych wartości) Zresztą pamiętam swego własnego Fafarafę (30 ml), kupionego w Sephorze w 2003 r. za 105/115 zł.
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-19, 23:36   #2226
Katty_p13
Piers do przodu

Gryszard - nie tylko ceny perfum w tych latach były tak adekwatne do zarobków pamiętam, jak dziś
Stary 2016-05-19, 23:55   #2227
gryx82
BAN stały

Cytat:
Gryszard - nie tylko ceny perfum w tych latach były tak adekwatne do zarobków pamiętam, jak dziś
Racja, teraz może nie jesteśmy drugą Szwajcarią, ale na przykładzie tzw. "dóbr luksusowych" widać, że sprawy mają się duuużo lepiej

Jak sobie tego Fahrenheita przypomnę, to do teraz mną telepie!

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-05-20, 00:13   #2228
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
A próbowałaś już może hóstki samoopalające marki, eee... (zaraz se przypomnę)... Kolastyna albo Dax? Zresztą, teraz tego na rynku zatrzęsienie, do wyboru do koloru, krzywdy sobie nie zrobisz (raczej)
No ale ja przecież piszę, że nie chcę samoopalacza. Piszę? Czy tylko tak myślę, bo już nie wiem, robię kilka rzeczy na raz

Anyway, tak, snam i to sporo, bo Mam używa, i któreś były spoko, ale to rok temu. Możliwe, że Dax. Obecnie użyłam dwóch -w tym Bielendy, i wyglądałam jakbym zbyt długo przebywała przy drodze ekspresowej
Szukam brązujących acz nie samoopalających produktów. Opalę się z czasem, mimo filtra etc, ale mi potrzeba lepiej wyglądać już w weekend. W tej jaskini pyłów serio zamieniam się w jakąś mumię

Wiesz, tak jak to vlogerki nazywajo, effortless look, z tym, że ja naprawdę chcę effortless. Pac pac pac i efekt wow!

Piszę chyba tylko gwoli wyjaśnienia, absolutnie nie wymagam od Ciebie rekomendacji produktu

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2016-05-20 o 00:16
Stary 2016-05-20, 00:27   #2229
gryx82
BAN stały

Cytat:
No ale ja przecież piszę, że nie chcę samoopalacza. Piszę? Czy tylko tak myślę, bo już nie wiem, robię kilka rzeczy na raz
No dooobra, to są "chusteczki muskające słońcem", lepiej?
Cytat:
Obecnie użyłam dwóch -w tym Bielendy, i wyglądałam jakbym zbyt długo przebywała przy drodze ekspresowej

Cytat:
Piszę chyba tylko gwoli wyjaśnienia, absolutnie nie wymagam od Ciebie rekomendacji produktu
I bądź tu człowieku pomocny, pfff!
Stary 2016-05-20, 08:51   #2230
Maja102
Zakorzenienie

Dobry!
Spełniłam paleontologiczne marzenia ze szczenięcych lat
Dziecięciem będąc marzyłam, żeby kiedyś móc choćby zobaczyć na własne oczy takie rzeczy, kto by pomyślał, że będę takie mieć?

Jeszcze myślę nad jakimś trylobitem, ale takie kawałki kamienia z odciskami to mało użytkowe są, a nie lubię durnostojek, co tylko leżą na półce
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 6177334466.jpg (104,7 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 12415.1.jpg (159,0 KB, 21 załadowań)
Stary 2016-05-20, 08:57   #2231
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
Przeczytałam "patologiczne" Bursztyn świetny! Kolczyki takie se, rzeczywiście trudne do zagospodarowania.

Stary 2016-05-20, 09:01   #2232
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Dobry!
Śliczne! Kolczyki zwłaszcza

a ja rano spotkałam dawno niewidzianego znajomego i ogromnie mi to spotkanie poprawiło nastrój ciekawe, na jak długo wystarczy?
Stary 2016-05-20, 09:04   #2233
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Przeczytałam "patologiczne" Bursztyn świetny! Kolczyki takie se, rzeczywiście trudne do zagospodarowania.

Może i patologiczne, do dzisiaj rodzina się śmieje, że jak w 1 czy 2 klasie podstawówki pisaliśmy co chcemy robić w przyszłości, to napisałam „pracować z dinozaurami”
Kolczyki to muszle amonitów, a trylobity to takie ło, kawałki kamienia z odciskiem zwierza sprzed ery dinożarłów czadowe, ale jakoś nie mam witrynki na skamieliny w domu
http://allegro.pl/trylobit-ellipsocephalus-hoffi-550-mln-lat-b2043-i6024830033.html

edit: Oo, jest i wisior
Ale cena zbójecka
http://allegro.pl/m-k-capar-trylobit-naturalny-elegancki-prezent-i6187306973.html

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2016-05-20 o 09:24
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-20, 10:15   #2234
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Kolczyki to muszle amonitów, a trylobity to takie ło, kawałki kamienia z odciskiem zwierza sprzed ery dinożarłów czadowe, ale jakoś nie mam witrynki na skamieliny w domu
Aaa. Tak czy siak kolczyki mi się mniej podobają niż wisior

Macham znad pogięcia, schyliłam się, zabolało, i już się nie mogę całkiem wyprostować -_- SKS...

Stary 2016-05-20, 10:38   #2235
Maja102
Zakorzenienie

Takie muszle to zazwyczaj jako wisiorki są, ale nie chciałam juz miec więcej wisiorków, to caplam kolczyki
Stary 2016-05-20, 10:59   #2236
tricolor
Wtajemniczenie

Red
bajecznie! Nic tylko siedzieć i wypoczywać Krzesło absolutnie boskie

Odpozdrawiamy Karrki

Gryxik kopę lat (pamiętam jeszcze, jak siedziałeś nad magisterką...)

Miłego dnia całemu Baru

---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ----------

Cytat:

Może i patologiczne, do dzisiaj rodzina się śmieje, że jak w 1 czy 2 klasie podstawówki pisaliśmy co chcemy robić w przyszłości, to napisałam „pracować z dinozaurami”

Mieliśmy w podstawówce narysować: kim będę, kiedy dorosnę. Narysowałam... dinozaura, bo właśnie dostałam album z dinozaurami.

Biżu fajne, choć całkiem nie mój style Wisiorek
Stary 2016-05-20, 11:30   #2237
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Dobry!
Dziecięciem będąc marzyłam, żeby kiedyś móc choćby zobaczyć na własne oczy takie rzeczy, kto by pomyślał, że będę takie mieć?

Jeszcze myślę nad jakimś trylobitem, ale takie kawałki kamienia z odciskami to mało użytkowe są, a nie lubię durnostojek, co tylko leżą na półce
Wow! Wisior jest czaderski!!!

Cytat:
Macham znad pogięcia, schyliłam się, zabolało, i już się nie mogę całkiem wyprostować -_- SKS...
O jedno schylenie za dużo. Maść z Diclofenakiem lub z Ketoprocośtam i odpocząć. Masaż też pomaga.
Stary 2016-05-20, 13:24   #2238
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez tricolor Pokaż wiadomość
Gryxik kopę lat (pamiętam jeszcze, jak siedziałeś nad magisterką...)

Dawne dzieje Co mi promotorka krwi napsuła, to moje (ale z perspektywy czasu mam jakiś taki sentyment mimo wszystko) Byłem w kantorze po czeskie korony - jakie to miłe uczucie wrócić na swoją sielską prowincję z wielkiego miasta, które "spaliną oddycha"
Stary 2016-05-20, 15:15   #2239
Parabelka
Panaroja

ponownie snad zielonej cherbaty
Cytat:
A ja żuję gumę publicznie w komunikacji miejskiej szczególnie - czuję się "bardziej świeżo" czując miętę wokół siebie

Cytat:
Wczoraj o niej myślałam! Nawzajemnie przekaż
Przekażę
Cytat:
Szukam brązujących acz nie samoopalających produktów.
ale one chyba tak samo działają - barwiąc zewnątrzną warstwę naskórka , bo nic innego nie mogą zrobić może tylko intensywnością koloru ostatecznego się różnią .
Cytat:
Dobry!

mnie się amonity podobają wisiorek też świetny , a trylobita faktycznie trudno zagospodarować - poza tym ma jednak taki robalowaty wygląd
Cytat:

ałaaaaa dysk wyskoczywszy , plecy słabe , schyliłaś się z okrągłymi plecami
Cytat:
O jedno schylenie za dużo. Maść z Diclofenakiem lub z Ketoprocośtam i odpocząć. Masaż też pomaga.
i leżenie na twardym . I fizjoterapeuta .

Stwierdziłam, że jedyny podkład , jaki mi do koloru skóry pasuje , to niestety maybellinowy light porcelain affinitone stay matt czy jakoś tak dla skóry tłustej i mieszanej,której nie posiadam

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-05-20, 19:45   #2240
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Dobry!

Super

Cytat:
Też tak przeczytałam

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-20, 20:36   #2241
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
ale one chyba tak samo działają - barwiąc zewnątrzną warstwę naskórka , bo nic innego nie mogą zrobić może tylko intensywnością koloru ostatecznego się różnią .
Nie no samoopalacze barwią, a taki krem co ja chcę, tonujący, to jak podkład, zmywa się byle czym tylko lżejszy, tzw tinted moisturizer tylko w odcieniach opalonych. Jednak nie ma tego co bym chciała, Estee Lauder ma taki, ale cena jest komiczna, i nie, to nie jest literówka, cena nie jest kosmiczna, tylko komiczna. Day wear coś tam. Garnier ma takie BB - że z tubki wychodzi białe, rozsmarowujesz na skórze a on brązowieje, tylko niestety na pomarańcz To je jakaś wersja Anti-Age, Mam ją kupiła, ale jest koszmarny.

Kupiłam dziś rolety dzień/noc

Jednak wolałabym brązer - kusi mnie ta Pgysicians Formula strasznie, bo argany i nawilżanie niby eko składy. Tzn może nie eko, ale bardziej naturalne. Ale wciąż nie wiem kiedy moja noga postanie w Dugim. W niedzielę będę w Kato o 8 rano, to trochę za wcześnie być czekać na otwarcie.
Stary 2016-05-20, 21:08   #2242
Parabelka
Panaroja

Cytat:
Nie no samoopalacze barwią, a taki krem co ja chcę, tonujący, to jak podkład, zmywa się byle czym tylko lżejszy, tzw tinted moisturizer tylko w odcieniach opalonych. Jednak nie ma tego co bym chciała, Estee Lauder ma taki, ale cena jest komiczna, i nie, to nie jest literówka, cena nie jest kosmiczna, tylko komiczna. Day wear coś tam. Garnier ma takie BB - że z tubki wychodzi białe, rozsmarowujesz na skórze a on brązowieje, tylko niestety na pomarańcz To je jakaś wersja Anti-Age, Mam ją kupiła, ale jest koszmarny.
Aaa, znaczy BB , to ciężko będzie, wszystkie strasznie ciemne , nie widziałam ani jednego coby był dla jasnej karnacji dobry

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-20, 21:22   #2243
Maja102
Zakorzenienie

Jasny bb ma Under twenty- jasniutki żółty Ale tłusty i się świeci (a miał matować,..)
Stary 2016-05-20, 21:25   #2244
rachell111
Zakorzenienie

Znad soczewicy z wędzono papryko i korwetek Wreszcie zdjęliśmy folie z mebli

Do końca syfu droga daleka, ale już produkcja pyłów ograniczona. Kilka odwiertów głowy mi nie urwie Pamele jutro więc kłótnia murowana, ale najpierw Mam in the City.

Cytat:
Aaa, znaczy BB , to ciężko będzie, wszystkie strasznie ciemne , nie widziałam ani jednego coby był dla jasnej karnacji dobry
Mnie literki są obojętne - ja chcę krem nawilżający z kolorem opalonym, o! Za dwa mieszki już go chcieć nie będę, bo mimo filtra moja twarz się jednak jakoś tam siłą rzeczy opala. Ja się celowo nie opalam, ale przebywam na powietrzu, bieganie po mieście, jadło w tzw "knajpowych ogródkach" spacery, etc, w cieniu człowiek też się opala. Nie jestem ani restrykcyjnym filtrarzem ani słoneczno foko, także taki mam swój balans, i zazwyczaj to służy mojej skórze. Nie ma posłonecznego nawrotu trądu ale też i nie jestem tak blada jak zimą.

No szkoda z tym kremikiem, to by był taki wygodny trik na tzw międzyczas.
Stary 2016-05-20, 21:49   #2245
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
(...) słoneczno foko (...)

Co Wy tak nagle remontujecie, tak fogle? W sensie jakiś zryw z nudów, czy planowane wykańczanie, czy cuś?

Stary 2016-05-20, 22:12   #2246
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

Co Wy tak nagle remontujecie, tak fogle? W sensie jakiś zryw z nudów, czy planowane wykańczanie, czy cuś?
Panienka raczy sobie żartować

Nie no był syf, niemożebny syf. W łazience 6letni czaaaaaarny sufit, a reszta - oprócz przedpokoju, przez 4 lata tak sczerniała od ogrzewania, plus zrobiła się hmmmm lepka. Słowem zapuściliśmy house. Remont przymusowy. Teraz albo nigdy. Planując dida, serio nie wyobrażam sobie tak remontowo żyć ani w ciąży - dziś np. stosowałam rozpuszczalnik i benzynę jakąś tam destylowaną? Ani tym bardziej z didem. Wiem że się da, i że ludzie tak czynią, ale jak mam wybór zrobić to przed, to wybieram przed a nie w trakcie/po.

Ściany w kolorze bieli "lilia wodna" z Dekorala po 4 latach zmieniły odcień o kilka tonów, na jakiś brudny ciemny beż. Różnica, po zdarciu tapet, gdzie pod spodem był kawałek malowany, była aż nieprzyjemna. Kopara nam opadła.

Wiesz, to normalnie nic wielkiego - do malowania: kuchnia, dwa pokoje i sufit w łazience. Luzik co nie? Ale małż wymyślił gipsy, szlify, i inne pierdy, więc się z tym kopiemy jak idioci. A pamele zmieniam przy okazji bo ciemny kąt jadalny, mam broncowe, to se zmienię na jasne - kremowe i zawsze mi będzie na psychice lżej Trochę naprawianie błędów sprzed 4 lat

Reszta, to tak jak pisałam - przy okazji akcji "malowanie" bo brudno, w żargonie - odświeżanie - ja likwiduję babcine akcenty niektóre firanki, bibeloty, zasłonki etc.

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2016-05-20 o 22:15
Stary 2016-05-21, 00:45   #2247
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Ju, udanej podróży!
Uff, jestem w domu, uchetałam się na wyjeździe, ale warto było
Mam nową perfumę o torbę
Cytat:
Nienawidzę POWOLNOŚCI, Guzdrania się, chuopin wszystko robi 7 razy wolniej ode mnie. Doprowadza mnie to do szału, on jest chyba jakiś nie wiem, może niedorozwinięty? Może ma coś niezdiagnozowane, nawet zakupy pakuje jakby był chorym na reumatyzm 100latkiem. Grrrrrrrr I nie mogę się nawet an głos wściec, cierpię w milczeniu AAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaa

I nie, żebym była jakąś ekstra marudą, teście potwierdzili, że no on tak ma, z nim coś jest nie tak na tym tle. Że ja tego kurka nie widziałam
W sumie, może by nie zauważył, że wyjechałam sobie do Krakowa? Zanim by się obrócił na pięcie, to bym była z powrotem? Soza człowiek.

Hah! I najlepsze - of kors mu to powiedziałam wczoraj, i wiecie co? Dowiedziałam się, że to JA jestem nienaturalnie szybka. Po prostu.

Ale tak się teraz zastanawiam - bo oczywiście jest "przeeeeeeeeeeeeeestó j", że wszyscy duuuuzi kolesie jakich znam, z rodziny również, mają taką powolność w sobie, w naturze. Nie są zbyt gramotni. I tak też się mówi o piłkarzach, o aktorach, że tym drągalom wszystko jakoś wolniej przychodzi, nie mają takiego sprytu. Może to faktycznie biologia. No ale litości - zakuuuuuuuuuuuuuuuuupy? Rozlokowanie ich w bagażniku. Raz wyszłam z auta sprawdzić CO on tam robi tak długo? Nie umiem tego znieść.
O matko, to jakby o mnie
Mama całe życie mnie szturchała, nazywała guzdrałą, zarzucała bezmyślność
W. też nie może patrzeć, jak sprzątam, bo ja to robię baaardzo wolno - wtedy się wcale nie męczę - chodzę w tę i z powrotem i co brudne, to czyszczę - powolnymi ruchami
Coś o niedorozwoju też słyszałam

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
Kochane! wspieracie mnie bardzo dlatego Wam pierwszym sie pochwale

http://childphotocompetition.com/baby-boom-vol-69/
Łaaaaa

Cytat:
Mój to samo! Tylko on jest "w ręcach" szybki, po prostu pogapi się, pomyśli, podrapie, podejdzie powoli, sapnie etc. Ja znowu uwijam się jak mróweczka i mnie wkurza ta jego guzdranina. On po prostu ma za dużo czasu, tzn. nie musi błyskawicznie przewinąć jarla żeby jeszcze nakarmić koty, poodkurzać, nałożyć krem itd. itp.

Macham znad odpicowania balkonu, jeszcze muszę dziś przymocować hak na latarenkę i fajrant.
To znowu o mnie
Mróweczki mnie przerażają - od razu mi wszystko leci z rąk

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
O właśnie sobie przypomniałam co miałam napisać że mój chłop też tak ma często, on ma zawsze czas a mnie szlag trafia. Idziemy gdzieś z Didem, Did już szału dostaje bo mu gorąco a TŻ wiąże buty jakby to pierwszy raz w życiu robił
Rano do pracy się zbiera 40 minut a musi się tylko umyć i zjeść śniadanie, mnie by to połowę tego czasu zajęło a jeszcze syf w kuchni zostawia bo przecież się do pracy spieszy
No więc chłopy chyba tak mają
OMG jestem chłopem

Cytat:
1. może dopiero listki suszył? -_-
2. fotek całości jeszcze nie robiłam, póki co Behcio w okolicznościach
Boszszsz jaki balkon

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Pisząc "ostatnia fotka Rysia w ogrodzie" miałem na myśli, że Rysia już nie ma...

Współczuję bardzo, ale jednocześnie nie mogę się nacieszyć, że jesteś - Barowi jakby koloru ubyło bez Ciebie

Co do spotkania z Tru - widziałyśmy się dziś w Krakowie - jutro mnie nie będzie raczej, mamy z Wojtkiem dziesiątą rocznicę poznania się, coś szykuje, byłby bardzo zawiedziony - ja też chcę być z Nim w ten dzień i wieczór

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-05-21, 02:41   #2248
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Stwierdziłam, że jedyny podkład , jaki mi do koloru skóry pasuje , to niestety maybellinowy light porcelain affinitone stay matt czy jakoś tak dla skóry tłustej i mieszanej,której nie posiadam

Affinimat? To weź obczaj manhattan easy match najjaśniejszy soft porcelain. Niby na łapie ciut ciemniejszy i bardziej pomarańczowy od maybelline (i nie ciemnieje jak tamten), ale na twarzy nic go u mnie nie widac , nie robi chorej bladości i nie wysusza, uwielbiam i od kilku miesięcy codziennie do roboty paciam i cera git

Affinimata uużywamtylko ba imprezy bo jjest trwały i matowy,ale na co dzień bym się bala wysuszania

Jeszcze jasny bb Under 20 (ale się świeci i szybko sciera) i lirene Zima (tłusty i tez się świeci, używam jako korektora pod oczy)

Chciała Ty ode mnie jakie flachi/odlewki? Jakby co, to pisz/dzwon jeśli się jutro wybierasz

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2016-05-21 o 02:52
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-21, 07:56   #2249
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Remont przymusowy. Teraz albo nigdy. Planując dida, serio nie wyobrażam sobie tak remontowo żyć ani w ciąży - dziś np. stosowałam rozpuszczalnik i benzynę jakąś tam destylowaną? Ani tym bardziej z didem. Wiem że się da, i że ludzie tak czynią, ale jak mam wybór zrobić to przed, to wybieram przed a nie w trakcie/po.
Ahaaa, teraz rozumiem. Słusznie
Ale zdziwiło mnie, że w 4-6 lat ściany tak Wam zmieniły kolor, u mnie minęło 5 od remontu i póki co nic, tylko przy oknach brudne (ale nie chce mi się malować bo za zasłonkami nie widać ). Od ogrzewania, mówisz?

Stary 2016-05-21, 10:01   #2250
justynaneyman
Zakorzenienie

MAJA, PARABELKA - zmiana planów, będę na spotkaniu, zmiana planów, W. dostał wezwanie na casting

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości