|
|
#1111 | ||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część V.
Cytat:
ale w pełni Cię rozumiem ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1112 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
dla kandydatki i za rozpoczęcie weekendurobiłam te chleby i rzeczywiście są smaczne..ale dla mnie zakwasowe wygrywają wszystko.. a bułki baaardzo polecam te ( z resztą chleby z tej strony są też genialne):http://truffle-in-a-rum-chocolate.bl...zki-nocne.html |
|||
|
|
|
#1113 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a chleb jaki konkretnie od niej polecasz?
|
|
#1114 |
|
Zakorzenienie
|
Już przetestowaliśmy i monitor działa bez zarzutu
no i oby nie był potrzebny
|
#1115 | |
|
Zadomowienie
|
Sierpnióweczki 2016! Część V.
Cytat:
Teraz stosuje luteine bo podobno działa "uspokajająco" na szyjkę i macice. |
|
|
|
|
#1116 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Krefetka No właśnie ja dostałam tez na te napinanie się brzucha ale odkąd ja stosuje to pojawiły mi się dosyć nieprzyjemne bóle podbrzusza takie jak przed miesiączka. I napinanie się które wcześniej było bezbolesne teraz tez jest z tym bólem. Może mniej się napina ale jak już jest to czuje to bo czuje ten bol. Ja w końcu zeswiruje w tej ciąży
|
|
|
|
|
#1117 | ||
|
Zakorzenienie
|
bardzo lubię ten:
http://truffle-in-a-rum-chocolate.bl...ziarnisty.html a z pszennych ten: http://www.mojewypieki.com/przepis/n...ny-na-zakwasie często robię z podwójnych porcji od razu dwa bochenki..świeżość trzymają co najmniej 5 dni.. Cytat:
---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ---------- Cytat:
p.s. ześwirujemy razem
|
||
|
|
|
#1118 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Raczej jednostajny ale nieprzyjemny i dosyć intensywny. Ale mała się rusza... Przecież nie pojadę drugi raz w tym tyg na IP :ściana: powiedzą ze jestem jakaś histeryczka |
|
|
|
|
#1119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ---------- ja daję cukier trzcinowy.. chyba w komentarzach gdzieś jest na ten temat.. |
|
|
|
|
#1121 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ---------- :d:d |
|
|
|
|
#1124 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A my jesteśmy raczej tacy, że jak mamy wolny weekend to wolimy gdzieś wybyć na 2 dni... nie ma się co oszukiwać, dom to dużo większy obowiązek niż mieszkanie i moim zdaniem trzeba do takiej decyzji "dojrzeć" inna sprawa, że nie każdy nadaje się do tego, żeby mieszkać w domu- każdemu wedle potrzeb ![]() Cytat:
Teraz najważniejsze jest zdrowie Twoje i dzidziusia. A położna faktycznie wydaje się bardzo kompetentna i rzeczowa![]() Cytat:
Powtórz badania i w razie jeśli wyjdą podobne to na pewno lekarz coś zaradzi ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Choć przyznam, że i mnie coraz ciężej, pomimo że przyrost mniejszy. No ale nie ma się co nad sobą rozczulać, lepiej nie będzie ![]() Cytat:
dobrze kojarzę, że w ostatnich dniach byłaś kilka razy badana dopochwowo (ip i lekarz? czy coś pomyliłam?)? Może to przez to...Dobre wieści, jutro jedziemy do Wisły już się ze mnie śmieje, że pewnie każda budka z lodami moja...
|
|
#1125 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
http://www.hollandandbarrett.com/sho...tract-60004303 Mają chyba jeszcze malt powder
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1126 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1127 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Miłego pobytu! ![]() Cytat:
Nospa to dobry pomysł tak jak dziewczyny pisały. Oby szybko przeszło! Czyli SR się zapowiada fajnie, podziel się koniecznie informacjami o pakowaniu torby. ![]() Cytat:
To super, że już wszystko w robocie z głowy. ![]() Te wypieki wyglądają fajnie. Też zawsze dawałam mniej cukru, zaufałam tylko przepisowi mojej babci na mazurek pomarańczowy i wyszedł zdecydowanie za słodki, byłam po nim taka zasłodzona, że szok, btw podobnie się czułam po krzywej cukrowej i już miałam intuicję, że coś jest nie tak. ![]() Cytat:
To świetnie, że działa i dobrze się zapowiada. ![]() Cytat:
Też ładne przepisy na chlebki. ![]() Cytat:
To fajnie, że jedziecie, udanego wypoczynku podczas gdy mąż będzie wędrował.
|
||||||
|
|
|
#1128 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja bym wzięła nospe i polezala jakaś godzinę. Jeśli nie przejdzie udałabym sie albo na IP albo zadzwoniłabym do gina. (A nawet w odwrotnej kolejności - tzn zadzwoniłabym do gina i go sie poradziła) Ja nie lubię nie wiedzieć co sie ze mną dzieje i taka niewiedza doprowadza do mnie do szalu. |
|
|
|
|
#1129 |
|
Rozeznanie
|
Hej, ja tylko na chwilę, ale przynajmniej Was nadrobiłam
![]() W pracy urwanie głowy, ale w międzyczasie byłam na usg spojenia i lekarz powiedział, że się nie rozchodzi A na weekend przyjechała mama, odebrałam ja po pracy. Jutro w planach spacer do zoo (taka nasza coroczna tradycja z Tżem, a prognoza na jutro super więc tym lepiej), a potem pyszny obiad w dobrej trattori Wrócę do Was po weekendzie, ale postaram się podczytywac na bieżąco, bo inaczej znów mi pół dnia zejdzie na nadrabianiu
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1130 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To prawda niewiedza jest najgorsza. Narazie przeszło. Oby do środy... Upralam te ciuszki - plamki potraktowałam mydełkiem Backman i zeszło tyle tylko, ze jeszcze jest ten zapach wilgoci takiej zgnilizny :/ muszę jutro wysłać TZ po proszek i płyn dla dzieci i wystawie na zewnątrz niech stoi i zobaczymy... Blizna po oparzeniu na brzuchu już mi schodzi tzn strupek już zszedł całkowicie jak wycierałam sie ręcznikiem tylko jedno miejsce nie było Zagojone do końca i może być tam blizna ale smaruje dalej maścią zobaczymy... |
|
|
|
|
#1131 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
________ Przypomniał mi się mój sen.. Że na dole brzucha z jednej strony zrobiły mi się duże rozstępy. Sen był tak realistyczny że po przebudzeniu byłam mile zaskoczona że ich tam jednak nie ma.
|
|
#1132 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dziewczyny, jestem największym debilem tego świata. Dziś mieliśmy plazing, ale tylko 21 stopni, więc posmarowalam się 20stka (tak, mam też 50, ale stwierdziłam, że fajnie, jak mnie lekko zlapie-w końcu zimno było, a nie goraco ). Teraz ledwo laze, stopy spalone, ryło spalone, wszystko spalone...Tz to samo. Kurefa! Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez znowuzapomnialamhasla Czas edycji: 2016-05-20 o 23:16 |
|||
|
|
|
#1133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To na poniedziałek mam zaplanowane prawidłowe pobranie próbki moczu Dziękuję |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1134 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
To musisz sie koniecznie smarować teraz 50, zeby chociaż te spalone miejsca chronić strasznie Wam wspolczuje, bo to okropne uczucie :/ mam nadzieje ze szybko Was zbrazowi chociaż i bol przejdzie oby tylko zadne przebarwienia nie zostały :/---------- Dopisano o 00:46 ---------- Poprzedni post napisano o 00:44 ---------- Ja dzis miałam 18stke mojego najstarszego brata oczywiście zostałam juz zaproszona na taka dla rodziny....a nie dla młodzieży :/ impreza na powietrzu także trzymajcie kciuki zebym nie przypłaciła tego jakimś katarem znowu....bo jutro idziemy dla odmiany na wesele tyle wydatków, komunie, chrzciny, wesela...tęsknie za czasami gdy chodziłam na takie imprezy z rodzicami i oni dawali "koperty"
|
|
|
|
|
#1135 |
|
Zadomowienie
|
Sierpnióweczki 2016! Część V.
Dzień dobry w ćwierkający i miauczacy poranek. Obudziłam sie, załatwiłam co miałam załatwić i lecę leniuchować do wyrka.
Miłego dnia Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#1136 |
|
Zadomowienie
|
Witam sie i ja i rownież uciekam dalej do wyrka
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#1137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale taka kumulacja uroczystości rodzinnych bywa dobijająca... ja np uwielbiam wesela, ale 2 lata temu mieliśmy 5 w jednym roku z czego 3 z nich były tydzień po tygodniu ![]() znowuzapomnialamhasla no to ładnie się załatwiliście kupcie sobie panthenol w aptece, złagodzi nieco poparzenia ![]() Ja właśnie piję kawkę, za jakąś godzinkę wyruszamy. Trzymajcie kciuki, żeby nie padało, bo prognozy są nieco gorsze niż wczoraj
|
|
#1138 | |
|
Rozeznanie
|
Dzien dobry
Cytat:
ja bym na Twoim miejscu szukała żelu aloesowego w aptekach, świetnie łagodzi takie podrażnienia! No i również trzymam kciuki żeby szybko czerwoność zeszła...DobraDusza - na pewno będzie dobrze
|
|
#1139 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() wysyłam Ci trochę słońca z naszych rejonów
|
|||||||
|
|
|
#1140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z nianią Właśnie wstałam bo idę do szkoły. 7 rano brr co to za pora na wstawanie zwłaszcza w ciąży w dodatku coś mi się kojarzy że dzisiaj egzamin mam ustny więc może coś tam powymyślam bo uczyć to mi się nie chciało
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:13.

szczerze mówiąc to chodzi o koty bo one lubią urządzać gonitwy, również w nocy więc wolę nie ryzykować że wpadną na pełnym pędzie do łóżeczka 
ostatnio juz przy licznych zalecil mi urosept i prawie miesiac go bralam, bo dawka 3x1 jako ze w ciazy (normalnie 3x2) jestem i zamiast lepiej jest gorzej. A objawow zero jakichkolwiek, zeby mi cos dolegalo :/ tak wiec dzisiaj mnie czeka telefon do lekarza, bo nie wiem co z tym fantem zrobic 

i mam zastępczy i dopiero się w nim ogarnęłam, co prawda nie do końca łapie tego tapatalka ale myśle ze będzie lepiej. W środę byłam na pierwszych zajęciach szkoły rodzenia - były to bardziej zajęcia zapoznawcze i gadaliśmy o sobie przedstawialiśmy się itd Polozna zrobiła tylko małe wprowadzenie co do tematów. W przyszłym tyg z racji długiego weekendu zajęć nie ma ale ma nam wysłać na meila temat : pakowanie torby do porodu wiec wstawię jeśli ktoś będzie chciał może się przyda
dla kandydatki i za rozpoczęcie weekendu

Choć przyznam, że i mnie coraz ciężej, pomimo że przyrost mniejszy. No ale nie ma się co nad sobą rozczulać, lepiej nie będzie
1.09.2012