![]() |
#691 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Fryzjer stylista z lublina poszukiwany
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez koczkodanek Czas edycji: 2007-12-03 o 12:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#692 |
Rozeznanie
|
Ok, po prostu zdarzają się wypowiedzi na tego typu forach (i perfumeryjnych, do bólu), którę ewidentnie promują jakąś osobę/przedsiębiorstwo i nie mają nic wspólnego z rzetelną informacją, są tylko reklamą, więc jestem na to uczulona. Zaznaczyłam, że mogę się mylić.
Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#693 |
Raczkowanie
|
Nie ma sprawy
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#694 |
Przyczajenie
|
Dot.: Najlepszy salon fryzjerski w Lublinie
Witam, mam pytanie dotyczące doczepiania włosów w salonie Studio Modnej Fryzury na Hempla w Lublinie. Czy któraś z dziewczyn może mi powiedzieć coś na ten temat? Ponoć bardzo naturalnie wyglądają po doczepieniu. Chciałam się dowiedzieć o opinię na temat efektów. Będę wdzięczna za odpowiedź.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#695 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny prosze o pomoc
![]() czy "ktoś" wie "coś" o salonie fryzjerskim AKADEMIA PIEKNYCH WLOSOW przy dworcu PKP? szukam bardzo dobrego fryzjera i powiem szczerze, ze tym razme cena w ogole nie gra roli gdyż okazja bedzie specjalna...chodzi mi o strzyzenie i kolor Z gory dziekuje za odp ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#696 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#697 |
Raczkowanie
|
swojego czasu chodziłam i do montowni
i do pro arte w montowni na początku byłam zachwycona! swietne ścięcie technicznie (u Emila) trzymało się pół roku, tylko, że to była taka normalna zwykła fryzurka, naprawdę nic specjalnego, zaczeły się schody gdy zapragnełam miec coś bardziej awangardowego na głowie, nie wiem czy nie umieli czy nie chcieli, mam im bardzo za złe, bo emocjonalnie potrzebowałam wtedy takiej fryzury ( króciutka grzyweczka na górze krótko a z tyłu moje piękne długie włosy) nie chcieli mi nigdy zrobić dłuższej grzywki a po paru latach okazało się, że jest mi w niej ślicznie- kolejna rzecz nie do wybaczenia! Mogłam być taka jak sobie wyobraziłam wiele lat wcześniej... Moja kolezanka była tam z trzy razy zanim podcieli jej włosy tak jak chciała na króciutko, miała taką fazę a oni ją zupełnie zignorowali- miało być coś krótkiego wyszło półdługie... porażka fakt, że sie bardzo dobrze układa- duuży plus ... Pro arte poleciła mi kolezanka- za pierwszym razem byłam zachwycona! Ale ostatnio jak zobaczyłam się na zdjęciach z przed dwóch lat pomyślam siebie- dnoooooooooo! Miałam długie włosy które chciałam zachowac, pani (nie pamietam jaka, długie blond włosy) wmówiłam,ze kitka grubości 0,5 cm sięgająca do łopatek i wypitolona do granic mozliwości to są wciąż długie włosy^^ miesiąc później poszłam na kolejne ścięcie bo fryzura wytrzymała tylko z dwa tygodnie - no jeszcze umiała mniej więcej ja odtworzyć ale kolejne dwa ścięcia to była żenada.... w ogóle nie umiała po sobie ściąc i miała pretensje, że są takie krótkie i nic się nie da zrobić ostatnie ścięcie trwało 15 min... najzabawniejsze jest to, ze moja druga koleżanka miała tam ścięte włoski na krótko z ta wtedy modną asymetryczną grzywką( grzywka była śliczna) ścinałą jej tylko jedną stronę głowy z drugiej zostawiała taką nie dostrzyżoną "pupe" która wogóle się nie dała ułożyć ----poprawiłam jej kiedyś tą fryzurę robiąc ostrą charakterystyczną linię ścięcia na czubku głowy (miałyśmy niezła zabawę) poszła na poprawke tej fryzury i po wyjściu okazało się, ze fryzjerka nic z tą fryzurą nie zrobiła!!!zostawiła moje nieudolne ścięcie!!! 15 minut poprawek i 60 zł za ściecie którego praktycznie nie było!!! to była nasza ostania wizyta w tym salonie... ale się napisałam ![]() teraz może wybiorę się do toko na coś bardziej awangardowego a i mam pytanie- kto w lublinie umie ścinać falowane, kręcone włosy??? bo wszędzie gdzie byłam to olewają... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#698 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() a wiesz może ile zapłaciła za tą przyjemność? słyszałam jeszcze, ze niejaki Sebastian tez jest bardzo dobry pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#699 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#700 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Interesuje mnie równiez fryzura slubna, ile Twoja koleżanka zapłaciła i co robiła na włosach? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#701 |
Zakorzenienie
|
a kogo mozecie polecic,jesli chodzi o koloryzacje wlosow ??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#702 |
Przyczajenie
|
Dzięki za odpowiedź. Czyli mogę nie liczyć na fantazję i finezję fryzjerek w tym salonie? a czy może masz lub znasz jakąś opinię na temat doczepiania włosów tam? Jeśli tak, to byłabym wdzięczna za podjęcie tematu. Zamierzam jeszcze w tym miesiącu poddać się takiemu zabiegowi i nie mam rozeznania odnośnie ofert w Lublinie. Wiem właśnie, że na Hempla robią metodą Racoon i tyle co wiem. Efekt jest podobno super w porównaniu do innych salonów gdzie doczepiają włosy. Ale wiem to tylko od jednej osoby i chciałabym jeszcze zasięgnąć opinii. Pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#703 |
Wtajemniczenie
|
marzena, za obcięcie na Hempla zapłaciłam chyba 40zł, z tego co pamiętam przed 12 tam sa happy hours, jest 5 czy 10% taniej. A koleżanka tam robi styling, chyba się farbowała, no i cięła
![]() avensis, z fantazją to nie wiem szczerze mówiąc. Może jak bys powiedziała ze chcesz fantazyjnie i sie oddajesz całkowicie jej wizji, to by odjechała coś ![]() jesli chodzi o przedłużanie włosów nie mam pojęcia ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#704 |
Przyczajenie
|
Dzięki za wskazówki, jakoś zawsze chodzę do innego fryzjera. W przyszłym roku wychodzę za mąż i przydałoby się mieć jakiegos stałego fryzjer
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#705 |
Przyczajenie
|
Dzięki za odpowiedź. Tak, mają tam zniżkę przed godziną 12
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#706 |
Zakorzenienie
|
up up
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#707 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#708 |
Raczkowanie
|
Cześć dziweczyny !!
A moze tak pochwalicie się gdzie czeszecie swoje włoski w SYLWESTRA ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#709 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkich. Mam prośbę szczególnie do kobiet (bo one tu dominują
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#710 |
Przyczajenie
|
Witam! Tak czytam i czytam: ja polecam Berendowicz&Kubin w CH Plaza. Bylam już tam kilka razy- super!!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#711 |
Przyczajenie
|
![]()
Popieram Akademia Fryzjerska Berendowicz&Kublin jest świetna byłam u Pani Marzeny i u Ani obydwie są świetne. Polecam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#712 |
Przyczajenie
|
W akdemi Piękna na dworcu PKP jest Mateusz, Ania , Sebastian i jego osobista kolorystka. Nie polecam tego salonu spieprzyli mnie 2 razy teraz strzyge się w Akedemii Berendowicz&Kublin są rewelacyjni
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#713 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#714 |
Przyczajenie
|
lady_megan - mam do Ciebie pytanko, a w tym salonie fryzjerskim na Spadochroniarzy to mniej więcej jaki jest cennik?
Ile płaci się za obcięcie i za baleyage? Może wiesz? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#715 |
Zakorzenienie
|
A powiedzcie mi, który salon w Lublinie pracuje na kosmetykach Matrix, chodzi mi przede wszystkim o farby do włosów. Najlepiej w okolicach LSM, pomóżcie, plizz. Szukałam, ale na wizazu nie znalazlam nic.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#716 |
Przyczajenie
|
Polecam "Akademia Piękna" Na PKP
Wbrew temu co pisze koleżanka o nicku "Ciapla" polecam salon na PKP, szczególnie panią Anię. Super cieniuje, pielęgnacja opcjonalnie przy strzyżeniu. Cena dosyć wysoka, ale i tak niższa niż w niektórych salonach w lbl. Ciapla rzeczywiście pracuje w tym salonie w Plazie i gada głupoty na forum o salonie na PKP. Jak się nie umie pielęgnować włosów to żaden fryzjer nie pomoże. Polecam panią Anię.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#717 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#718 |
Przyczajenie
|
Cześć!
Ja GORĄCO POLECAM Anię Wereszczak na ul. Fabryczna. Jest po prostu rewelacyjna. Jakiś czas temu szukałam fryzjera w Lublinie który mógły mi zrobić fryzurę do ślubu. Nie mieszkam w Lubinie na stałe więc miałam spory dylematy. Chiciałam żeby mi coś doradził jaki kolor zrobić jaką fryzurę. Byłam chyba na 4 fryzurach próbnych w różnych salonach i kompletna kicha. W jednym Pani obcięła mi grzywkę "troszeczkę" za krótko i wyglądałąm okropnie. Przypadkowo w czwartek przed samym ślubem trafiłam (załamana całkowicie - już nawet stwierdziłam że uczeszę się sama) do salonu Ani. I to było to. Doradziła co zrobić żeby buzia bardziej rześko wyglądała, zrobili mi pasemka, podcięli włosy, naprawili grzywkę - chociaż wątpiłam że coś sie uda z tym zrobić. No a ostateczna fryzura była po prostu super - nie wspominając już o tym, że trzymała się idealnie całą noc. Naprawdę polecam!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#719 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#720 |
Przyczajenie
|
dziewczyny możecie mi polecić kogoś do upięcia włosów na studniówke?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:37.