![]() |
#2821 |
Raczkowanie
|
Dot.: Panny Młode 2008
dzięki dziewczyny
![]() niestety tak już jest z teściowymi;/ mnie też szlak trafia na wiele rzeczy ale...jakoś tzreba iść do przodu. może coś skromniej??pogadać ze znajomymi i pomyśleć o tańszej perspektywie?? |
![]() ![]() |
![]() |
#2822 |
Przyczajenie
|
czesc ja sie chajtam 17 maj 2008 jestem ze swoim menem 8 lat i naprawde durzo przeszlismy razem co do slubu to wszystko mamy juz po trochu pozalatwiane
|
![]() ![]() |
![]() |
#2823 |
Raczkowanie
|
Gieni - piękna data ślubu
![]() ![]() Wiecie co, rodzice TŻ kupili już alkohol na ślub!! Byłam w szoku jak si ę o tym dowiedziałam. No własnie teście mi graja na nerwach.
#2824 |
Zadomowienie
|
Witam serdecznie wszystkie narzeczone
![]() My dzisiaj bylismy u księdza i niestety godzina 17-ta jest już zajęta, więc ślub bedzie o 16-tej 27.09.2008, trochę za wcześnie ![]() A tak pozatym to byłam na targach na torwarze i zachwyciły mnie ..... samochody (chyba jestem facetem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2825 |
Przyczajenie
|
Ja też biorę ślub 17 maja 2008 r. Piękna data!!!!!!!!!! Jestem bardzo szczęśliwa. Wczoraj właśnie wybrałam suknię. Miałam przymiarki i jest zamówiona.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2826 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2827 |
Zakorzenienie
|
Obrączki już zamówione , klasyczne - żółte złoto
![]() ![]() Trochę się denerwuję przed przymiarką sukni ślubnej w środę, model któy wybrałam przymierzałam ale całkowicie zmieniłam górę sukienki i nie jestem pewna jak będe w niej wyglądać ![]() Jutro z kolei jadę do krawcowej przymierzyć sukienkie na poprawiny ![]() W święta planuje zrobić wizytówki na stół i może zawieszki na butelki. A po nowym roku 3 tygodnie i nasz wielki dzień ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2828 |
Rozeznanie
|
To ja odpowiem co do targów - bo również na nich byłam. Wiekszosć wystawców była z warszawy, ale były też np. firmy z Poznania i z Łodzi. Poza tym np. zaproszenia można zamawiać przez internet, więc wszystko zalezy co Cie interesuje.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2829 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Fakt mogłam obejrzeć na żywo zaproszenia, które ogladałam w necie i dowiedziałam się że w Warszawie jest normalny sklep właśnie z tym zaproszeniami (uważajcie bo zaproszenia na zdjęciach w necie wygladają nieco inaczej niż w rzeczywiostości). Mogłam podotykać sukienki ..... ale z całych targów wybrałabym może dwie ...... wszystko jak na mój gust za bardzo przeładowane. I to chyba tyle wrażeń z tych Targów ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2830 |
Zadomowienie
|
witam wszystkie szczesliwe narzeczone i dopisuje sie do was
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2831 |
Zakorzenienie
|
słoneczko - my też ślubujemy tego dnia
![]() ![]() ja właśnie zaczęłam poszukiwania sukni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2832 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2833 |
Zakorzenienie
|
ja zaczęłam w tamtym tygodniu przymierzanie sukien i mam już dwie swoje faworytki - w tym jedna z nich to będzie chyba "ta"
![]() Na suknię mam czekać 3-4 miesiące, więc chcę ją jakoś w styczniu zamówić, bo zanim przyjdzie plus później przymiarki i dopasowywanie sukni to do czerwca mi zejdzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2834 |
Raczkowanie
|
Ja zaczynam przymiarzanie po świętach.Już nie mogę się doczekać ale z drugiej strony boje sie ze nie będę mogła sie zdecydowac...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2835 |
Zakorzenienie
|
ja też się bałam, że nie będę mogła się zdecydować, bo dużo sukien, które oglądałam w necie mi się podobało
![]() Wszystko się zmienia kiedy zaczynasz przymierzać suknie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2836 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2837 |
Raczkowanie
|
ja i mój mężczyzna bierzemy ślub 19 lipca 2008. jestesmy ze sobą od sierpnia 2006, i juz w grudniu 2006 zaczelismy snuc wstepne plany.
bardzo podoba mi sie nasza data. juz przymierzalam suknie. nie wiem na co sie zdecydowac - czy uszyc? albo moze wypozyczyc? na poczatku chcialam waska...ale okazala sie niewygodna. bede miala "princeske" na kole. gładką, snieznobiałą, welon do pas,a a do tego czerwone róze. mamy juz orkiestre, sale, video ...fotografa jeszcze nie ![]() 19 lipca 2008 !!!!!!!!!!!!!!!
#2838 |
Zakorzenienie
|
sloneczko - jeszcze nie oglądaliśmy żadnych obrączek, zajmiemy się chyba nimi ok. lutego, teraz kończymy urządzać nasze mieszanko no i ja zaczęłam już suknie oglądać, bo jednak czeka się sporo na nią, więc chce zamówić suknię w styczniu
![]() co do obrączek to tylko kiedyś oglądaliśmy kilka modeli w necie i podobają nam się takie delikatne, połączenie klasycznego żółtego złota z białym złotem sabatina - ja też przymierzałam takie "princeski" i jedna nawet mi się bardzo podobała, ale jednak jakoś nie byłam do niej przekonana i jak poprzymierzałam inne suknie to okazało się, że to jednak nie krój dla mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2839 |
Zakorzenienie
|
Witam- prawie oficjalnie moge do Was dołaczyc
![]() ![]() ![]() ![]() Kalex - witam Cię- dawno Cie nie widziałam ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2840 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Lemoorko gratulacje ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2841 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkie przyszłe Panny Młode 2008
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2842 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jakiś czas nie było mnie na wizażu ![]() ale widzę, że dołączasz do grona 2008 ![]() ![]() myszka997 - również witamy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2843 |
Zakorzenienie
|
Ale fajnie, że coraz nas więcej. Mi za 4 dni zostanie jeszcze 8 miesięcy do wielkiego upragnionego dnia
![]() Witam wszystkie nowe Panny Młode 2008 ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2844 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() z przygotowań to został nam do kupienie garnitur, ja nie mam butów (a przez to nie moge skrócić sukienki ![]() ![]() WITAM wszystkie nowe panny młode 2008 ![]()
![]() |
#2845 |
Zakorzenienie
|
właśnie wróciłam z 1 przymiarki, trochę się obawiałam bo zmieniłam całkowicie góę sukienki no ale wyszło nawet ok
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2846 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Lemoorko gratulacje ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2847 |
Zakorzenienie
|
nie strasze
![]() ![]() dziś byłam mierzyć suknie w kolejnym salonie i .... mam dylemat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() po Świętach idę jeszcze raz przymierzyć te 3 suknie, które mam zapisane jako faworytki (tym razem w jury będzie jeszcze siostra i tata ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2848 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja myslalam ze to taaaakie odlegle.... ![]() My do wrzesnia mamy jeszcze duzo czasu, wiec tak zwlekam ze wszystkim ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2849 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2850 |
Zakorzenienie
|
no właśnie
![]() ja mam ślub w czerwcu, więc jak zamówię suknię powiedzmy do połowy stycznia to przyjdzie mi gdzieś pod koniec kwietnia albo w połowe maja i do tego dodajemy max. miesiąc na przymiarki ... więc... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:03.