|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3991 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie po 30 i później 4
Cytat:
Nastrojowy ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3992 |
|
Zakorzenienie
|
Brewus cudny avek zrobiłaś
Ja sie własnie mialam pytac czy te swieta to twoja twórczość. Ale Ty zdolna jesteś Ja choinke tez w sobotę dopiero, bo ja mam żywe drzewko i nie chce zeby mi za wcześnie obleciało ![]() Navi Słonko ty nastawienie zmień i tyle. Po co sie przejmować i dołować niepotrzebnie. Co tam barszcz, ważne ze Ty radosna bedziesz A nawiasem mówiąc, to barszcz tani bardzo jest jak to barszcz, buraki to chyba nawet złotówki nie kosztują
|
#3993 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja nie szczepię się na grypę, tylko na żółtaczkę się zaszczepiłam, a sęk w tym, że ja nie chorowałam nigdy: ani na ospę, ani na odrę, ani na świnkę ani na różyczkę i jednak jakbym kiedyś miała dziecko albo była w ciąży nieciekawie to wygląda. Zaufanych lekarzy mam, ale nie ma jednoznacznej opinii w tych tematach i nie wiem, co zrobić, dlatego pytam, co Wy byście zrobiły? bo jak się szczepić to na wiosnę bym wzięła jakąś zbiorczą. I wciąż głosuję za blond
|
|
|
|
|
#3994 |
|
Zakorzenienie
|
Beatko mi swieta radosci jakos nie przynoszą. wszedzie jest pospiech, narzekanie, a potem jedzenie jedzenie jedzenie i po swietach. i gdzies po drodze, nie wiadomo gdzie, gubi sie caly ich sens..
w takim 'klimacie' sie wychowalam i nie umiem tego w sobie zmienic mimo corocznych starań
|
|
|
|
#3995 |
|
Zakorzenienie
|
Navi Słoneczko
|
#3996 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I Pasterkę i w ogóle światełka na choince, byle śnieg jeszcze był <jupi> ale ja to się od zawsze cieszę, jak dziecko prawie wszystkim na Wielkanco barszcz biały i zając też mnie cieszą ![]() |
|
|
|
|
#3997 |
|
Zakorzenienie
|
Iwonko mnie tez cieszy choinka, ustawianie ozdobek, pieczenie piernikow. tylko ktos systematycznie psuje mi radosc z tych swiąt ![]() moja mama nie umie odpuscic. np babci w swieta zawsze smeci, ze bałagan ma w mieszkaniu (fakt, ze moja babcia mieszkanie ma zagracone na amen, ale zawsze jej przykro jak takie komentarze nawet w wigilie musi uslyszec ). i spedzamy je tylko we 3... wlasnie moze gdyby rodzinka byla wieksza, to bardziej by mnie to cieszylo. a moja rodzina ogranicza sie do 2 osob... ![]() troszke zaluje, ze nie polece tam gdzie mialam.. nie wiem jak u nich obchodzi sie swieta, ale na pewno inaczej i fajnie byloby to zobaczyc..zawiesc im piernik itd. Co do jednego jestem pewna-tam atmosfera bedzie inna niz tutaj. No nic-trzeba bylo wybrac. w glebi serca czuje, ze dobrze zrobilam zostając. jakis zal pozostal, ale cóż, nie mozna miec wszystkiego
|
|
|
|
#3998 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A jak sobie mam niszczyc wlosy bez powodu to ja dziekuje! ![]() Co do krotkich i brazowych wlosow to mnie sie bardzo podobalas na tych fotkach przy drzwiach, wiec glosuje zdecydowanie za brazem! ![]() Niestety mi sie trafili dziadkowie z innego zdarzenia! Ale lepszy tacy niz zadni! ![]() OMG Znowu pomor u Brewki! ![]() ![]() Cytat:
![]() ------------------------------------------ Bachud, a nie mowilam ze bedziesz fotki wstawiac?
|
|
|
#3999 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mam siły czytać
więc tylko się przywitam ![]() W kwestii przeziębienia - wczoraj umierałam, dzisiaj żałuję, że wczoraj nie umarłam
|
#4000 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przykre to z Twoją mamą ja niestety mam taki charakter, że zwróciłabym mamie uwagę i powiedziałabym, co o tym myślę, ale dzień pzred, żeby Wigilia była miła ![]() Ale czemu??? Cytat:
Mój katar E trwa już 8 dzień ![]() ![]() EDIT: Navi- pierwsze zdjęcie niedowidzę, bo nie mam programu do zdjęć, ale "Zegnaj szkoło" pierwsza z prawej dolny rząd??
|
||
|
|
|
#4001 |
|
Zakorzenienie
|
Iwonko ja jej to powiem. moja babcia sie zawsze boi jej komentarzy i ja je oczywiscie postaram sie utemperowac troche.. bo szkoda mi babci
![]() wyslalam wam dwa zdjecia jeszcze do pozgadywania
|
|
|
|
#4002 |
|
sophisticated
|
navi w ławkach w pierwszym rzędzie w szarym, na drugim 5 od prawej dolny rząd
![]() Rzabbkę chyba toboły przysypały jak te sieroty jesteśmy teraz
|
|
|
|
#4003 |
|
Zakorzenienie
|
ne e
![]() (nigdy nie mialam takich ciemnych włosów )
|
|
|
|
#4004 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4005 |
|
sophisticated
|
w przedszkolu miałaś
![]() mów Navi poddaję się
|
|
|
|
#4006 |
|
Zakorzenienie
|
Iwonka jedno trafiła (gratulacje
), na 'zegnaj szkoło' pierwsza z prawej na dole a drugie bylas blisko, bo siedze obok domniemanej mnie. takie niewiniątko w białym sweterku ![]() w przedszkolu to ja bylam blondyno-ruda, byly na etapie ciemnienia mi widac na zdjeciach takich osobnych ktore wyslalam, jedno jest jak sie modle (albo sciemniam ) tam widac rudy połysk. co ja bym teraz za takie dała
|
|
|
|
#4007 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Iwonko, bo mnie ostatnio w ogole deprecha przygniata. I jak widze te szalejace tlumy i do tego czesc Swiat spedze z ludzmi za ktorymi nie przepadam i w ogole...... Bedziemy sie sztucznie usmiechac i udawac ze wszystko jest cacy. A potem kazdy kazdemu obrobi Cytat:
Uznalam ze w pierwszym rzedzie siedzi tylko jedna dziewczynka.
|
|
|
#4008 |
|
Zadomowienie
|
Hej
Już dwa razy wszystko dokładnie napisałam, wyraziłam emocje i komputer mi się zaciął i wszystko wcieło. A wiec byłam na swojej pierwszej rozmowie o pracę. Bo ja już 13 lat pracuję w jednym miejscu i chciałabym troszkę iść dalej. Strasznie się bałam . Rozmowa była przyjemna, szefowa firmy wrażenie bardzo konkretnej fachowej osoby. Płaca byłaby lepsza . No i byłabym głównym księgowym . Co z tego wyjdzie zobaczymy bo kobieta już ma kogoś poleconego ale podobno zrobiłam lepsze wrażenie. Moje starsze dziecko mnie trochę ostudziło że miłe rzeczy to wszędzie gadają i obiecują że zadzwonią. No więc zobaczymy nr tel. zostawiłam ![]() I strasznie to przeżywam, nawet jak nic z tego nie wyjdzie to i tak się cieszę że byłam na tej rozmowie. No a teraz poproszę o wasze zaczarowane. i idę grzecznie czytać co tam dzisiaj napisałyście. Iwonko śliczne zdjęcie masz na nasza-klasa |
|
|
|
#4009 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() podrzutek mnie od razu poznał, to pocieszające edit: ojej milgryfku to !mnie poirytowalo ze z tej pracy nawet nie raczyli zadzwonic, ze mi dziekują.. bez przesady, wybrali 3 osoby, mogli sie pofatygowac o telefon
|
|
|
|
|
#4010 |
|
Wtajemniczenie
|
Bo pewnie patrzyl na orginalne zdjecie.
Poza tym ja krecik jestem to sie nie musisz przejmowac....
|
|
#4011 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe ciesze sie, ze on dostrzegł we mnie kobiete |
|
|
|
|
#4012 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale na pierwszym to bym nie poznała, chyba w mega powiększeniu może? ![]() Cytat:
Ja też nie ![]() Cytat:
Pierwsze koty za płoty, jakby co ![]() Za komplementa dziękuję Zdjęcie dziwnym trafem wstawione wczoraj, no bo włosy takie, jak mam teraz, wywołało lawine maili na priwa od moich kolegów juz nawet lupę wzięłam żeby zobaczyć o co tam chodzi i pomyslałam, że im się wydaje, że jestem naga ![]() Cytat:
![]() w domu sobie powiększę |
||||
|
|
|
#4013 |
|
Wtajemniczenie
|
Kurcze, pod lawka to nawet kiecke widac! Ale jakos tak nie rzucalas sie w oczy...
|
|
#4014 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4015 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() I nie jestem tam naga ramiona nagie, jak widać niektórym wystarczą jak rekrutom wszystko im się kojarzy |
||
|
|
|
#4016 |
|
Wtajemniczenie
|
Tez poszlam!
![]() Masz racje Navi, fiu fiu ![]() ![]()
|
|
#4017 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4018 |
|
Zakorzenienie
|
Czeee
![]() Rzabbcia pewnie upycha klamoty, bo za moment ruszają E, głowa do góry wiecie, co korzystałam dziś z kasy pierszeństwa i jestem zdołowana ![]() na szczęscie to koniec ciaży i nigdy więcej nie podejdę do takiej kasy to zbyt traumatyczne, jak dla mnie Milgryfek zaciśnięte a ja nie pozwalam na kupowanie krokietów, pierogów, barszczu i innych potraw. Ma być domowe i basta! Raz mielismy wigilię "kupną", dobre to było ale to jednak nie to. Navi, kochanie, jeszcze trochę i będziesz robić swoje świeta. A mamy nie da się zreformować, choć troszkę? Może ona po prostu nie lubi tych świat i dlatego tak się zachowuje, a to udziela się wam wszystkim
|
|
#4019 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiem ze nie jestes naga, ale tak wygladasz ![]() Cytat:
![]() i budzi rekruckie czy tam rekrutanckie skojarzenia hehehe ![]() edit: ojej gadmarko, kto Ci tam za skore zalazł? ![]() mama jest jaka jest... dla niej kupne lepsze, bo sie narobic nie trzeba. niestety-rozni ludzie, rozne priorytety
|
||
|
|
|
#4020 |
|
Zakorzenienie
|
Iwuś, zdjęcie jest super extra optymistyczne, apetyczne, no seksowne po prostu
![]() Navi tulaski
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:44.

)
a i pieniedzy nie dostane na to wszystko zeby robic, skoro 'mozna kupic gotowe'.. i sie nie nameczyc 

). i spedzamy je tylko we 3... wlasnie moze gdyby rodzinka byla wieksza, to bardziej by mnie to cieszylo. a moja rodzina ogranicza sie do 2 osob... 

.
zaczarowane.
juz nawet lupę wzięłam żeby zobaczyć o co tam chodzi i pomyslałam, że im się wydaje, że jestem naga
a bo ja to w ogole taka szara mycha byłam