![]() |
#3001 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie II
Hej a na pewno masz wish of love a nie czasem wish of happiness???
#3002 |
Wtajemniczenie
|
Od kiedy obowiązuje kat01/2008?
Tzn. kiedy jest I termin składania zamówienia?
![]() |
#3003 |
Raczkowanie
|
Katalog 1/2008 obowiązuje od 3 stycznia.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3004 |
Zakorzenienie
|
![]() Potwierdzam w 200% Te perfumy WOL w niczym nie przypominają Pink Suede a wiem jak pachną bo ciotka ma jeszcze trochę tej wody i naprawdę w niczym nie przypominają tego zapachu, ale ogórka to ja nie czuję :P Podoba mi się ten zapach, mam go na nadgarstku od 13:00 i pachnie dalej tak intensywnie. A co do szkatułki i kuli to na fakturze mi pisze że szkatułka nie będzie dostępna przed świętami, czyli po świętach pojawi się a kula nie będzie już dostępna, tak napisane jest u mnie na fakturze. A co do prezentów przeprosinowych to śliczne są ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3005 |
Raczkowanie
|
witajcie. Wczoraj skladalam zamowienie i w brakach mam nadal bizu bella, i z wyprzedazowych, podklad liftingujacy golden caramel. Alternatywne kosmetyczka meska z zestawu for men i deo do stop neutralizujacy zapach.Przyjdzie mi ten nieszczesny portfel Noir, mimo ze na fakturze napisali , ze dopiero po swietach i klientka zrezygnowala. Nie wiem co z nim zrobie. Chyba zwrot. A co do zwrotow to tez sie kilka szykuje. Jedna klientka zwrocila szminke, bo kolor inny niz w katalogu, ciemniejszy no i zestaw do manicuru, niezly badziew. wszystko cienkie jak z tektury. I cza bedzie odmowic jeden kompl tej bizu Bella bo miala byc na swieta ale nie przyjdzie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3006 |
Zadomowienie
|
Ha mam wystawioną fakturkę i woda dreamlife juz jest a pisało że produkcja zakończona ałe szczęscie ze zamówiam jeszcze raz
![]() ![]() ![]() ![]() Pozatym nie mam kremu z netto ekstraordynary ![]() ![]() aha a KREM DLUGOTRW.NAWILZAJACY tez mi przyjdzie ![]()
#3007 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3008 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3009 |
Zakorzenienie
|
Rozumiem oburzenie gdyby nie dali nic albo dali i kazali za to płacić. A jak dają coś za darmo to nie rozumiem o co chodzi. Wiadomo, że klientka nie jest zadowolona, że nie ma tego co zamówiła, ale po prostu się skończyło i tyle.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3010 |
Konto usunięte
|
darowanemu koniowi...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3011 |
Zakorzenienie
|
Kochane jakie kolorki lakierów polecacie z avonu? dziś robiłam porządki w kosmetykach i wszytskie lakiery musiałam wyrzucic więc zostałam bez niczego! chyba sobie zamówie jakies na III termin
![]()
![]() |
#3012 |
Konto usunięte
|
nie lubie lakierow z avonu, odpryskuja i slabej jakosci
|
![]() ![]() |
![]() |
#3013 |
Zakorzenienie
|
kurcze
![]() ![]()
![]() |
#3014 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, może któraś z Was jest z Białegostoku, i orientuje się czy w Coku są dostępne kremy Agelees Results + ta kosmetyczka za złotówkę????
Są takie błędy, ktorych nie da się naprawić... Są takie słowa, ktorych nie da się cofnąć... Są takie łzy, ktorych nie umiem powstrzymać... Są takie gesty, którym nie umiem się oprzeć... Są takie pragnienia, które nie chcą umrzeć... Jest takie uczucie, które nie chce zgasnąć...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3015 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3016 |
Raczkowanie
|
Ja też
![]() Już lepszy Inglot ale też nie idealny. Lubiłam lakiery Yoko, ale też im trochę brakowało. Dla mnie narazie najlepsze są Astora, ale muszę popróbować te wysokopółkowe. Może wśród nich znajdę ideał ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3017 |
Konto usunięte
|
nglot jest ok.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3018 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
INGLOT, L'oreal, Lovely (w Rossmanie - szczególnie odzywki są super!!! ![]()
"A bad woman is a sort of woman which man never gets tired of." /Oscar Wilde/ Na Dukanie od 5.01.2011 ![]() ![]() Faza I: 5-14.01.2011 - -2,1kg ![]() Faza II: 15.01.2011- ... -1,7kg ![]() CEL: 69 kg ![]() ![]() http://straznik.dieta.pl/zobacz/stra...cbaea62140.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3019 |
Wtajemniczenie
|
A ja tam nic nie mam do lakierow z Avonu
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3020 |
Konto usunięte
|
nie moga, ale sa.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3021 |
Zakorzenienie
|
z CT szybko schną, u mnie odpryskują po kilku dniach.
#3022 |
Wtajemniczenie
|
E to nawet nie jest zle
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3023 |
Zakorzenienie
|
Heavenly i Iced Champink
![]()
#3024 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do kolorów to każdemu się podoba co innego więc trudno stwierdzić jaki jest najlepszy, jedna woli czerwień bądz róż a inna coś bardziej nierzucającego się w oczy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3025 |
Raczkowanie
|
Hejka! Napiszcie proszę czy są jakieś braki produktów w krakowskim COKu (ul. Krupnicza) bo jutro muszę dokupić kilka produktów na prezenty i wolałabym nie być niemile zaskoczona i wcześniej przemyśleć plany awaryjne. Będę wdzięczna za info jeszcze dzisiaj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3026 |
Wtajemniczenie
|
odebrałam dziś paczkę i jeśli chodzi o moje obawy co do produktów alternatywnych to jest całkiem w porządku (mają szczęście
![]() żele do mycia ciała i wlosów dla mężczyzn są zupełnie normalne nawet polskie napisy mają, biżuteria Golden Bead też taka jak powinna być.. chyba.. (spore te kuleczki myslalam że są mniejsze ![]() ![]() a co do lakierów to ja sobie chwalę bardzo je lubię mam sporo kolorów, jedyny jaki się fatalnie nakłada to STAR, natomiast te z CT są beznadziejne odpryskiwały mi praktycznie zaraz po wyschnieciu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3027 |
Zakorzenienie
|
Ja strasznie lubię lakiery z Avonu, te takie wielkie co teraz są za 9,90zł w k1, szybko schną i trzymają długo. Chwalę też te naklejane lakiery, z CT posiadam ten z brokatem, fakt odpryskuje ale moje koleżanki były tym lakierem na moich panokciach zachwycone i podrzuciły mi pomysł żeby pomalować sobie tym lakierem paznokietki na studniówkę
![]() A teraz mam pytanie odnośnie tych kredek do ust za 17,90zł w k1 a mianowicie jaki odcień ten kredki podchodzi w beż, lekki brąz, żeby nie była ani czerwona ani różowa?? Proszę o pomoc bo klientka prosi o doradzenie takiej a ja nie mam pojęcia co jej doradzić bo te fotki takie dziwne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3028 |
Rozeznanie
|
U mnie następnego dnia już mam odpryski, ale przy dziecku i pracach domowych uważam, że to normalne
![]() A mam Cafe au Lait jakbyś chciała fotkę. |
![]() ![]() |
![]() |
#3029 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3030 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny jak to w końcu jest????
![]() Z katalogu 16 nie przychodzi szkatułka na biżuterie ella ballerina i kula śnieżna ella ballerina tak??? W zamian za kule przysyłają jednorożca a za szkatułkę biżuterię ella ballerina tak??? Jaką kwotą obciążona jest biżuteria i jednorożec??? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:01.