|
|
#2731 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) III
Cytat:
Zgadzam się ! ![]() Fajny pomysł ![]() Idę sobie zrobić grzańca
|
|
|
#2732 |
|
Zakorzenienie
|
a ja uciekam do spania
dobranoc
|
#2733 |
|
Zadomowienie
|
ja tez... papaaaa
![]() zapomniałam spytać, a chciałam już wczoraj: Milkuś, odnośnie czego masz podpis?
|
#2734 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oto zdjecia choinki (czubek ucięty - jestem marnym fotografem ![]() Cytat:
wiesz że nam zawsze możesz jęczeć... tylko od Ciebie zależy czy masz ochotę to przelewać na monitor ![]() widywałam Cię i owszem w innych wątkach i właśnie dlatego chciałam już Cię zaczepiać żebyś i do nas wpadła ![]() Cytat:
mam nadzieję zę będziesz spać dziś spokojnie Cytat:
![]() już jestem umyta, tylko na Chirurgów czekam a później do łóżeczka jutro pewnie nie zajrzę bo cały dzień już zaplanowałam (wigilia odsłona pierwsza - z kumpelami ) więc miłego dnia jutroa wcześniej dobrej nocki |
||||
|
|
|
#2735 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez zmykam spać
![]() Dobranoc
|
|
#2736 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2737 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
chyba dzisiaj jestem pierwsza jeszcze tylko dzisiaj i jutro do szkoły i koniec na ten rok ![]() zmykam się ubierać ![]() miłego dnia |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2738 |
|
Zakorzenienie
|
Ewusiu - jak zobaczyłam Twoją choinkę to juz mam ochote ubrac swoją
![]() Witam ;* Ehhh ledwo dzisiaj sie zwlokłam z łóżka.. Jeszcze dzisiaj taki bezsensowny dzien.. same zastępstwa No nic zmykam coś zjeść i do szkoły. Asiek - ja też ejszcze tylko dzisiaj i jutro [jutro kilka lekcji i lodowisko ;D] a w piątek juz lekcji nie mam Ślicznie ![]() Miłego dnia
|
#2739 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale masz choinke sliczna!! uwielbiam zywe choinki, zapach i wogole ![]() Ja bede ubierac jak przyjade do domu w sobote Dziewczyny ale zimno jest dzis,zamarzam w domu a jeszcze nie wyszlam na dwor...Rece juz mi zaczyna wykrecac znowu z zimna i sa spuchniete i wogole bola mnie...Lubie zime ale niestety moj organizm nie bardzi dziala w niskich temperaturach... dzis jade po pracy na ostatnie zakupy i sie pakuje!! Jestem taka sczesliwa,ze to juz w sobote rano,ze szok!! Milego dnia kochane.Mam nadzieje,ze u was cieplej niz u mnie
|
|
#2740 | |||||
|
Zadomowienie
|
dzień dobry
![]() śliczna też mnie wzięła ochota na ubranie swojej No, ale muszę ją najpierw kupić-najprawdopodobniej jutro ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
No i wywal wszystkie słodycze z domu, żeby nie mieć w ogóle możliwości ich podjadania... ![]() Trzymam kciuki ![]() ooo, ja też. Nie wyobrażam sobie mieć nawet najpiękniejszej,ale sztucznej. no i obowiązkowo pachnąca musi być - bo wcale nie wszystkie prawdziwe pachną... ![]() Cytat:
nie zapomnij rękawiczek żeby sobie łapek nie odmrozić! a w domu jakiś grzejniczek dodatkowy by się przydał - no i oczywiście gorrrąca herbata albo kakao ![]() Cytat:
zdecydowanie (niestety). Jesien w dalszym ciągu. A na święta ma być nawet 6stopni powyżej zera...:/ No, a ja wstałam, ale stwierdziłam, że mam gdzieś poranne wykłady Za bardzo się wczoraj nadenerwowałam żeby dziś od rana uczelniować. Także pojadę dopiero na 13 jak mi się będzie chciało. Za to zdążyłam upiec ciasteczka i teraz ładnie pachnie w całym domu Teraz posiedzę, poprzeglądam wizaż no i mam nadzieję, że uda mi się zabrać do pisania artykułu na jutro ![]() Buziaki i miłego dnia ![]() PS> Mango, odezwij się bo ja się martwię co z Tobą... Zwłaszcza po tych ostatnich postach o nienormalnym sąsiedzie
|
|
#2741 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Normalnie się zszokowałam Wstaje sobie, wyglada przez okno, a tam... biało ! i na dodatek śnieg ciągle pada ![]() ![]() Ja dziś, tak jak pisałam do szkoły nie poszłam. I jutro także nie ide, jutro czekają mnie tylko zakupy, z babcią Musze kupić prezent dla koleżanki na wigilię klasową, dla mamy prezent, taty prezent odebrać, no i kupic sobie jakieś spodnie ![]() Miłego dnia Kochane ![]() Ewuś, śliczna choinka ! I do tego żywa ! Uwielbiam zywe choinki, chociaż będe miała sztuczną... Ja też wstawie zdjęcie Ale dopiero w sobote/niedziele
|
|
#2742 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
u nas cala ekipa taka rowerowa, wiec to przebranie byloby juz naprawde przesada ja sie chyba przebiore banalnie, czyli za wrózkę, ale ostatnio ogladalam Gwiezdny Pył i mam ochote tak czarodziejsko sie przebrac. wielki kapelusik rożdzka itp. no i mam upatrzona taka fajna maske, pasowalaby Cytat:
no i mimo dosc trudnego okresu w moim zyciu, ten sylwester naprawde byl fajny i smieszny ![]() Cytat:
a slodyczami to bym sie nie zamartwiala, bo im wiecej sie o nich mysli, tym bardziej ma sie na nie ochote w dodatku one uzalezniaja(cukier, karmel), stad mozna ich jesc na kilogramy ![]() Cytat:
A ja mam dzis radosna nowinę nie czuje sie slabo i TŻta wypadaloby wkoncu odwiedzic
|
|
#2743 |
|
Raczkowanie
|
Wpadam sie przywitać - jak tu się światecznie robi.
tam gdzie chwilowo mieszkam nie mam netu, w pracy nie mam czasu nawet was poczytać ![]() ale byle do stycznia. pozdrawiam
|
#2744 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jejku jak ci zazdroszcze,ze mozesz poprostu olac wyklady...ja bardzo bym chciala olac prace,mam juz bardziej nic dosc... Jak ciasteczka wyszly? pewnie pychotka ![]() ja wlasnie zjadlam lunch i czytam gazetke. Wieczorem zakupy i pakowanie TZ sie smieje,ze jeszcze 2 dni ale co tam![]() milego popoludnia
|
|
#2745 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziś wielki dzień Zapisałam się w końcu do biblioteki jagiellońskiej![]() Ewuś życzę weny ![]() ![]() Leń jeden Cytat:
![]() ![]() Cytat:
chyba odgapie, bo mam ndzieje, że sylwa spędze z moją dłuuuuuuuuugo niewidzianą przyjaciółką![]() Cytat:
Ja mimo tego, że nie kłóciłam się z rodzicami często, nie chciałabym znowu z nimi mieszkać W końcu przychodzi w zyciu człowieka taki moment, że pora się usamodzielnić Może jak nie będziecie się widzieć codziennie, tylko od czasu do czasu będziecie się całkiem dobrze dogadywać![]() Cytat:
![]() Cytat:
To tzw. wskaźnik efektywnej zdawalności egzaminów w czasie mojej sesji![]() No cudna ![]() Cytat:
![]() A Mango dziś czasem biologii nie zdaje... Cytat:
Na biegunie![]() Cytat:
Witaj Aniu |
|||||||||
|
|
|
#2746 |
|
Zakorzenienie
|
śliczna
![]() ale świątecznie u mnie już migoczą światełka na balkonie dziś mija rok od przeprowadzki ^^ więc też już ponad rok od złamania serca a no i mam 4 na połrocze z matmy a dziś chyba na zakupy swiateczne mamę wyciagne ..
|
|
|
|
#2747 |
|
Zakorzenienie
|
Milciu ja leń ??
No coś Ty Nie, nie mieszkam na biegunie, a wprost przeciwnie... U mnie jak śnieg spadnie od czasu do czasu to już jest radocha Własnie sobie uświadomiłam, że za 5 dni Święta ! Jejku, ale to zleciaaaałooo ! ![]() A tak właściwie to dlaczego tu taki zastój
|
|
#2748 |
|
Zakorzenienie
|
hehe właściwie nie wiem
mi się nudzi strasznie i szukam znajomych na naszej klasie ![]() Enda widzę Cię !
|
|
|
|
#2749 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2750 |
|
Zakorzenienie
|
czemu zastóju? nie mam pojęcia
![]() rodzice kupili mi łyżwy, do tego jeszcze czapke i szalik fajny nic tylko szaleć ![]() jeszcze jutro sprawdzian z fizyki z elektrostatyki i koniec! ale sie ze mnie leń zrobił
|
|
|
|
#2751 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
....normalnie az mi sie cieplo zrobilo jak to przeczytalam![]() ..mala rzecz a cieszy ![]()
|
|
|
#2752 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
A tak sobie podkaskuję, bo co się będę ![]() Jak tutaj pusto dziś . Myslałam, ze będe miała do nadrabiania conajmniej 3 strony a tutaj.. nawet ledwo co jedna jest.. Cóz... ![]() Dzisiaj 'poszło mi się' z 3 ostatnich lekcji. Mamcia miała mi to elegancko usprawiedliwić u wychowawczyni i co? Smigam sobie po mieście i kogo widzę? Wychowawczynię.. No po prostu bosko. Ona tez mnie widziała i klops. Yh. W sumie dzisiaj tak śmigam Tutaj na mieście, tutaj u kumpeli ; ) Ale to dobrze- przynajmniej nie siedzę w domu.. Bo tutaj to nerwówka na maksa ![]() Dzisiaj rano zapomniałam wziąć tabletki I co? Wrocilam ze szkoly, wzielam i... żadnych skutkow ubocznych, żadnej senności ani nic z tych rzeczy. Aż się dziwię ![]() Wystawiłam zeszłoroczną sukienkę na allegro - ciekawe czy pójdzie [oby!] ![]() A teraz uciekam do sklepu jeszcze po wiejskie, bo zorientowałam się, ze.. został mi tylko jeden I jak ja mam normalnie funkcjonować?;-pW ogole to zdecydowałam, że się nie odchudzam już, że od Świąt jem od czasu do czasu słodycze, bo od kilku osob usłyszałam, ze przeginam.. Mimo, że nadal widze w sobie te tłuste uda, itp.. eh. Nie chcę znowu balansowac na granicy. Wiecie może co jest z Mango? Martwię się... No nic, uciekam. Miłego wieczoru kochane Dopisek: nie idę jednak po te serki. LENIUCH
życiowy parkiet bywa śliski Edytowane przez nefre Czas edycji: 2007-12-19 o 19:31 Powód: bom leń. |
|
|
|
#2753 |
|
Zakorzenienie
|
nefre, dobra decyzja.
u mnie od rana wielka bieganina - dom, centrum handlowe, dom, szkola, wieczorek poetycki, dom no i odbilo sie na moim jedzeniu, bo zjadlam tylko 3 posilki ![]() jutro na szczescie bede miala skrocone lekcje, wiec wszytsko powinno poleciec z gorki. wybieram sie do krawcowej, bo musze uszyc sobie plaszcz. w sklepach nic na mnie nie lezy - za szerokie, za dlugie, za duze.. trzeba jakos kombinowac ![]() tez martwie sie o mango.. |
|
|
|
#2754 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też się o nią martwie. Ostatnio wchodziła na wizaz 17.12 po 21...
Chyba się pożegnam bo niedługo idę do łóżka. Dobranoc Dziewczynki
|
|
#2755 |
|
Zadomowienie
|
noooom, faktycznie pustawo tu dziś...
Mam nadzieję, ze jutro sie zaktywizujemy ![]() Dobranoc dziewuszki ![]() Mango, Mango, Mango... zgłoś się - widzisz ile ludu się martwi...?
|
#2756 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to czekamy na Ciebie do stycznia Cytat:
ja za to chyba zgapie z tymi cyferkami, ale u mnie strach sie bac ile bede miala examow oprocz zwyklej sesji mam jeszcze kilka zaleglych postypendialnych i jakos nie mialam czasu ich zdac przez ostatnie 3 miesiace Cytat:
ja tez musze wyciagnac swoje z szafki, ale poczekam az TŻ wyzdrowieje. jutro kolejna kontrola u lekarza i sie dowiemy kiedy bedzie mogl wychodzic z domku. wkoncu tez chcialby jakies prezenty kupic itd Cytat:
ale narazie mam nadzieje ze jednak cos znajde szybko w sklepie ![]() jutro rano ide na badania. trzymajcie kciuki, bo ja sie zawsze przed tymi badaniami stresuje, a tym razem to juz szczegolnie ![]() dobranoc
|
|
#2757 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
to już dziś jest ten dzień... ostatni kiedy idę do szkoły ![]() zjadłam przepyszną mannę na śniadanie ale troche mi uciekło na podłogę jak przewróciłam miseczkę a taka dobra była ![]() mango, mango ?! jesteś tam gdzieś? ![]() miłego dnia |
|
|
|
#2758 |
|
Zakorzenienie
|
Bry! ;****
Ale miałam nieprzespaną noc Jeden telefon i w płacz. Jeju, jak ja się stresowałam. Kolege zabrali na komisariat i tak się stresowałam, że aż się popłakałam ;( Po godzinie napisał mi, że już jest wszystko w porządku, ale tak się bałam, bo wcześniej napisał, ze jego 2 kumplów polcija najwzwyczajniej w świecie.. pobiła Dzisiaj ostatni dzien idę do szkoły - tak jak Ty Asiek ![]() Ahh... cały tydzien wolnego.. A za 8 dni na Wawę Ide jakieś śniadanie zjeść ^^ Miłego dnia ;*
|
#2759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieje, że wszystko dobrze się skończy![]() Ja też dziś ostatni dzień na uczelni A jutro jadę do rodzinki |
|
|
|
|
#2760 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Milko,zycze przymilego pobytu u rodzinki!! Ja wlasnie zjadlam sniadanie i zaraz wychodze. dzis przedostatni dzien Wczoraj sie spakowalismy Dzis pranie ostatnie i sprzatanie![]() jestem taka podjarana,ze ciezko opisac ![]() Milego dnia kochane! Oby szybciutko zlecial! zaraz Swieta
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:41.

znowu kłopoty z żołądkiem/brzuchem...?
wiesz że nam zawsze możesz jęczeć... tylko od Ciebie zależy czy masz ochotę to przelewać na monitor
Myslalam,ze wyjde z siebie... na dodatek bylam tak strasznie glodna... Jadlam lunch o 12 a o 6 bylam w domu..TZ kupil mi takiego malego grillowanego kurczaka i zjadlam calego(bez skory). Myslicie,ze duzo ma taki kalorii?zaznaczyam,ze maly byl dosc...600? wiecej? bo mam wyrzuty sumienia...
jeszcze tylko dzisiaj i jutro do szkoły i koniec na ten rok

Ja też wstawie zdjęcie 

)
Jeden telefon i w płacz. Jeju, jak ja się stresowałam. Kolege zabrali na komisariat i tak się stresowałam, że aż się popłakałam ;( Po godzinie napisał mi, że już jest wszystko w porządku, ale tak się bałam, bo wcześniej napisał, ze jego 2 kumplów polcija najwzwyczajniej w świecie.. pobiła