![]() |
#1441 |
Zadomowienie
|
Dot.: Formuła 1
dziewczyny
![]() Robert ma dzisiaj urodziny ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1442 |
Zakorzenienie
|
Wim
![]() Przed chwilą se przypomniałam ![]() Wszystkiego Najlepsiejszego Robert, Mistrzostwa Świata! ![]() ![]()
#1443 |
Wtajemniczenie
|
o to już znalazłam dla babci wytłumaczenie dlaczego wróciłam dziś nemo do domu
![]() stooo laaat ![]()
![]() |
#1444 |
Zakorzenienie
|
No wiecie co, czemu tu tak cicho? Powinien sie absynt przelewać, a tu nic.
Mam urodziny. ![]()
#1445 |
Zadomowienie
|
Kasia wszystkiego naj naj naj
![]() ![]() ![]() ale jestem zła na siebie, wiedziałam, że masz urodziny jakoś koło Roberta, ale nie miałam czasu grzebać w naszych starych postach, przepraszam ![]() ![]() i na dodatek właśnie zaczęłam się uczyć do jutrzejszej pracy semestralnej z wosu i póki co umiem tematy z września ![]() jeszcze raz wszystkiego naj kochana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1446 |
Wtajemniczenie
|
Kochaaanaa, nie miałam internetu wybacz!
Wsio naj, spełnienia marzeń o wyjeździe na GP i w ogóleeee! ![]() ![]() ![]() ![]() A cicho to tu jest faktycznie ![]()
![]() |
#1447 |
Wtajemniczenie
|
![]() myślałam że tu będzie pełno ludzi tzn nie teraz ale może że wczoraj byłyście ![]() nie mam internetu, teraz wlazłam przed szkołą na kompa na 5 sekund i jest ale nie mam czasu sprawdzać czy moje info jest wiarygodne: Fernando podpisał roczny kontrakt z Renault - tak mianowicie usłyszałam w moim super świetnym kuchennym radiu ![]() A teraz już zmykam, bo już powinnam być w szkole ![]()
![]() |
#1448 |
Zadomowienie
|
tak to potwierdzona informacja - Alonso w Renault
![]() o ironio, drugim kierowcą został Nelsinho Piquet Jr a więc kolejny wspaniały debiutant, który na dodatek jest synem szefa ![]() Kovalainen bez zespołu, McLaren bez kierowcy ... wnioski nasuwają się sama, ale żeby nie było, to poczekamy zobaczymy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1449 |
Wtajemniczenie
|
Kovalainen mi ni hu hu do Maków nie pasuje...
ale wyjdzie pewnie jak wyjdzie ![]() Ale co do Nelsinho to akurat ja sądze że nie będzie on kolejnym Hamiltonem ![]()
![]() |
#1450 |
Zadomowienie
|
kto go tam wie
![]() ja chce jakieś gp, no dajcie spokój ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1451 |
Wtajemniczenie
|
No właśnie, my kcemy gp!!
A tak w międzyczasie, kalendarz testów międzysezonowych na rok 2008: 14-16 stycznia: Jerez 22-24 stycznia: Walencja 1-3 lutego: Barcelona 12-14 lutego: Jerez 25-27 lutego: Barcelona 14-16 kwietnia: Barcelona 14-16 maja: Paul Ricard 11-13 czerwca: Barcelona 25-27 czerwca: Silverstone 9-11 lipca: Hockenheim 23-25 lipca: Jerez 27-29 sierpnia: Monza 17-19 września: Barcelona 18-20 listopada: Barcelona 9-11 grudnia: Jerez 15-17 grudnia: Jerez Może już widziałyście, ale dobrze żeby było na wątku ![]() Tak że wynika z tego że w styczniu i w lutym troche nas tych testów czeka ![]() ![]() ale jak narazie to poniekąd zastój...
![]() |
#1452 |
Zadomowienie
|
ok przyda sie
![]() aaaa jutro ide ostatni raz do szkoły w tym rokuuuu ![]() ![]() ![]() za 4 dni wyjezdzam a jestem totalnie nieprzygotowana ![]() chyba w sobote w nocy bede sie pakowac a dopiero tak kolo 18 wroce z espaniola mojego ![]() pomóżcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1453 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Może sie tata postara i pod choinkę załatwi kablówkę, wtedy to się dopiero nie będe uczyć, tylko oglądać kanały sportowe ![]()
![]() |
#1454 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja taka nie doinformowana. Gdzie Ty wyjeżdzasz? ![]() Do jakiego espanola ![]() ![]() Zedytowałabym poprzedni post, ale komputer strajkuje i przeglądarka się zamyka kiedy tylko naciskam 'edytuj' ![]()
![]() |
#1455 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
lecę do babci na święta ![]() ![]() haha, niestety mój espaniol to nie żaden gorący latynoski kochanek, tylko szkoła językowa ![]() znów jak wróce będę miała 15 stron wątku do nadrobienia, bo będzie wolno i pewnie będziecie się produkować ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1456 |
Wtajemniczenie
|
Angel ja Ci chętnie pomogę się spakować! [czyt. schowam się w walizce]
I nawet odprowadzę Cię na lotnisko! [czyt. wsiądę z Tobą do samolotu] Co do nadrabiania, to obawiam sie że będziemy zajęte święęęętaaaaami, które poniekąd uwielbiam ![]() ![]()
![]() |
#1457 |
Zadomowienie
|
ok, tylko muszę Cię porozkładać na części bo walizka do 23 kg
![]() swoją drogą co za durnota !!! matko ! 23 kg? co oni sobie mysla, ze majtki włoże i mi starczy? pfffff jak leciałam 2 lata temu to można było brać do 35, to co może za kolejne 2 lata niech do 15 zrobią? pfff wybaczcie, zbulwersowałam się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1458 |
Wtajemniczenie
|
Co oni tak schodzą z tymi kilogramami? Odchudzają się?!
W takim razie nawet mojej jednej nogi chyba do walizki nie włożysz ![]() I rozumiem Twój bulwers ![]()
![]() |
#1459 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() i pewnie jeszcze wszystkie czarne ![]()
![]() |
#1460 |
Zakorzenienie
|
A witam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1461 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
no problem ![]() mam już doświadczenia z latynosami ![]() ![]() ok poskładam was w kawałki i jadymy ![]() ![]() nie wszystkie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1462 | |
Zakorzenienie
|
kłamczucha
![]() Cytat:
![]() |
#1463 |
Zakorzenienie
|
ooo mój Heikki w Makach
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1464 |
Zadomowienie
|
dziewczyny z racji tego, że już mnie raczej nie będzie chciałam Wam życzyc wszystkiego najlepszego z okazji Świąt i szczęśliwego Nowego Roku
![]() ![]() naprodukujcie się żebym miała co czytać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1465 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Merry Xmas and Happy New Year ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1466 |
Wtajemniczenie
|
No Angel w końcu wybyła to można ją poobgadywać
![]() ![]() dżołk ![]() A co do Heikkiego w Makach to.. biedy Ci on
Edytowane przez kochana-plotkara Czas edycji: 2007-12-17 o 10:48 Powód: literówka |
![]() ![]() |
![]() |
#1467 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No dobra, to wyjawiaj jej ciemne sekrety ![]() Mam nowy av. Zgadnijcie kto to? W ramach małej podpowiedzi mogę powiedzieć, że wszystkie w tym wątku go bardzo kochamy. ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1468 | |
Wtajemniczenie
|
Obawiam się że te jej ciemne sekrety mnie też by pogrążyły
![]() Więc ciii... ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ale Cie przeanalizowałam ![]() W każdym razie jeśli to Hamilton to dobrze bo mu twarzy nie widać i nie wywołuje u mnie wściekłości ![]() ![]() ![]() Ciekawe co nam Angel ze stanów przywiezie ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1469 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Tez mi sie av spodobał (Lewis miał całą taką sesje garniturowo-kombinezonową ![]() ![]() Też jestem ciekawa, co tam Angel nam przywiezie ![]() ![]() ![]() ![]() Macie konto na nasza-klasa.pl ? ![]()
![]() |
#1470 | ||
Wtajemniczenie
|
No mówiłam że ciężko
![]() Cytat:
![]() ale ja jednak się cieszę, że to jednak nie Kimi, bo bym Ci chulernie zazdrościła ![]() ![]() btw musze sobie tez jakis swiateczny av z Kimim wynaleźć ![]() Cytat:
![]() ![]() Nie mam bo i tak z mojego LO nie ma mojej klasy a jak do tej pory nikt jej nie utworzył to ja tym bardziej tego nie zrobie ![]() ![]() ![]() ![]() mały edit: dziś z nudów w trakcie jedzenia tostów zachaczyłam o wywiad z Nickiem Heidfeldem na formula1.com, zreszta ten na głównej stronie Q: Do you have any bad habits? NH: When I get drunk I smoke. To on chyba za często nie upija się, bo jak inaczej wytłumaczyć jego cudne białe uzębienie?No chyba że sobie wybiela.
Edytowane przez kochana-plotkara Czas edycji: 2007-12-20 o 10:31 Powód: dopiseczek |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:51.