|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o JOKO - naszych polskich kosmetykach :)
|
|
|
|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
Oj dziewczynki ten wątek na mnie "działa"
![]() jutro idę kupić coś z JOKO zaraz po pracy![]() ![]() ![]() Tylko gdzie (Wrocław)???? |
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
i gdzie Poznań?
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
na pewno w drogerii na grodzkiej, w drogerii na wislnej i chyba w firlicie na dlugiej.
|
|
#35 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko, ze te cienie wycofano dobre dwa lata temu, to sezoówka sprzed 3 lat. Mówmy o stanie dzisiejszym... Zresztą - znam wiele dziewczyn, które wykupiłyby paletkę tych cieni, gdyby je dorwały w sklepie ;-)Ja używam tuszu Golden Beauty Maximum Volume, to już drugie opakowanie i jestem bardzo zadowolona. Edytowane przez agabil1 Czas edycji: 2007-12-19 o 21:55 Powód: post pod postem, przypominam o edycji |
|
|
|
|
|
#36 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak żeby efekt był powalający
|
|
|
|
|
|
#37 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
Susanna swietny pomysl z tym watkiem,ja od jakiegos czasu jestem fanka kosmetykow tej firmy...
zaczelo sie niewinnie, od namow kolezanki,ktora bardo chwalila sobie cien...w sumie nie spodziewalam sie zbyt wiele po tych kosmetykach a okazalo sie, ze bardzo przypadly mi do gustu Moim faworytem jest roz Joko/ Virual- okragle opakowanie, dwukolorowy. Ja mam jasny delikatny, lekko ceglany roz (ale nie wpada w pomarancz!) i drugi o jakies dwa tony ciemniejszy odcien. Roz jest matowy,nie ma zadnych drobinek,chwile po nalozeniu wydaje sie dosc intensywny, po kilku-kilkunastu minutach ladnie stapia sie ze skora,a odcien jest wyrazny,ale naturalny. Trwalosc rewelacyjna!!! moim zdaniem o wiele lepsza niz w przypadku rozu L'oreala... Jedyny minus to wersja dwukolorowa nie ma dolaczonego pedzelka. Z pedzelkiem jest natomiast roz w jednym odcieniu,takze w okraglym pudeleczku. A przez Was paskudy dobrze, ze nie widzialam u siebie tej serii, bo pewnie mialabym klopot,zeby sie oprzec...
|
|
|
|
|
#39 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() jutro lece pooglądać
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
Tak sobie myślę.... puder 29 zł a cienie 26 zł. Różnica 3 zł. Moim zdaniem to cienie powinny być tańsze...
|
|
|
|
|
#41 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez ukrycior Czas edycji: 2007-12-19 o 21:33 Powód: literówa |
|
|
|
|
|
#42 |
|
Rozeznanie
|
a macie jakieś większe doświadczenie z tuszami JOKO ?
|
|
|
|
|
#43 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Susanno
Dziękuję |
|
|
|
|
#44 |
|
Wtajemniczenie
|
no i co... i oczywiscie wpadlam do drogerii pod blokiem i wyszlam z mozaiką joko
nr 709 opalony bo sniada jestem. no i oczywiscie jestem zachwycona. bo w koncu znalazlam moj kolor. nie opalam sie na solarium , moja skora nie ma typowo cieplego brazowego koloru, tylko taka sniadosc jakby oliwkowo-szarawa. dziwnie brzmi, generalnie nie cieplo-zlota tylko taka chlodna. i ten puder pasuje idealnie. jesli ktoras z wizażanek ma taki typ urody jak ja to naprawde polecam. w mozaice jest kilka kolorow chlodnego brazu, 3 placki szare (szok), tak z 3 waniliowe i fajna kombinacja z tego wychodzi. zachwycona![]() jeszcze sie napalam na najjasniejszy blyszczyk chocolate ale byly wykupione ![]() masz racje Susanno, dior , lancome no wymiekam jak patrze na te piekne opakowaniakocham ten wątek !!!!
|
|
#45 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do załączników to nie wiem jak je umieszczać nie w post zawsze tak robię jak to zmienić![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Aniser przepraszam, że kusimy ale co robić życie to bitwa
|
|||
|
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
ja aktualnie się nie maluję, ale planuję to zmienić
pomyślałam o zakupie cieni JOKO. problem tylko w tym, że nie wiem które wybrać jestem ciemną blondynką o niebieskich oczach i mam wrażliwą skórę. wręcz alergiczną. za tak niską cenę mogłabym spróbować. a nóż nie uczulą. tylko która wersja byłaby najkorzystniejsza? dodam, ze mam częste podkówki i nie chciałabym ich uwydatniać |
|
|
|
|
#47 |
|
okrutnica jakaś... |
istnieje opcja edycji, zawsze możesz edytować post i dopisać coś. Zaś zdjęcia załączasz jako załączniki, pod okienkiem wypowiedzi jest opcja ZARZĄDZAJ ZAŁĄCZNIKAMI
|
|
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
Dalej nie kapuję tego z załącznikami. Chyba tak jak w poście 5 jest OK? zdjęcie wyświetla się na osobnej stronie.
|
|
|
|
|
#49 |
|
okrutnica jakaś... |
pod tym okienkiem w którym się wypowiadasz jest ZARZĄDZAJ ZAŁĄCZNIKAMI, klikasz na to i załączasz
|
|
|
|
|
#50 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ahaaaa i to jest ta różnica a ja zawsze korzystam ze spinacza na MM też. Dobrze wiedzieć
|
|
|
|
|
|
#51 | |
|
okrutnica jakaś... |
Cytat:
gratulacje
|
|
|
|
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki
fajnie dowiedzieć się takiego czegoś po ponad roku na wizażu. A kończąc OT - do czego jest ten spinacz??
|
|
|
|
|
#53 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja się zraziłam do Joko
Miałam zestaw cieni 3+1 i lakier do paznokci. W obu przypadkach okropna trwałość- lakier baza+2warstwy+utwardzacz wytrzymał 1,5 dnia, a cienie niemiłosiernie się mazały. W dodatku biały na powiece wyglądał jak różowy. Ech, ale tak kusicie tymi czekoladkami, że chyba dam tej firmie jeszcze jedną szansę
|
|
|
|
|
#54 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez ukrycior Czas edycji: 2007-12-20 o 11:12 Powód: dopiska |
|
|
|
|
|
#55 |
|
Wtajemniczenie
|
Cienie to bodajże Colour collection Pure Mat 685, a lakier Ideal Colour.
|
|
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
Przecież to co nazywasz cieniem białym jest różowym rozświetlaczem. Kwestia gustu, ale ja akurat te cienie i lakier uważam za bardzo dobre.
|
|
|
|
|
#57 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, mam takie cienie....to jest paletka testerow, ale za nic nie moge dosjc co to za firma
Mozliwe, ze Joko??
|
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
To jest na bank Joko. Seria, której już nie ma jako joko. Część kolorów trafiło do cieni Virtual DUO i Trio.
|
|
|
|
|
#59 |
|
Wtajemniczenie
|
Ukrycior ja wiem, że to jest rozświetlacz i z moimi oczami też wszystko w porządku. W pudełeczku jest biały, na powiece różowy. I tyle w tej kwestii.
|
|
|
|
|
#60 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:36.

jak któras ma go to wklejcie fotkę z efektem jaki daje

jutro idę kupić coś z JOKO zaraz po pracy
Tylko, ze te cienie wycofano dobre dwa lata temu, to sezoówka sprzed 3 lat. Mówmy o stanie dzisiejszym... Zresztą - znam wiele dziewczyn, które wykupiłyby paletkę tych cieni, gdyby je dorwały w sklepie ;-)
tak żeby efekt był powalający 

dobrze, ze nie widzialam u siebie tej serii, bo pewnie mialabym klopot,zeby sie oprzec...

jestem ciemną blondynką o niebieskich oczach i mam wrażliwą skórę. wręcz alergiczną. za tak niską cenę mogłabym spróbować. a nóż nie uczulą. tylko która wersja byłaby najkorzystniejsza?
a ja zawsze korzystam ze spinacza