|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4201 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rocznik 87 Zgłoś Się!!! :)
Dziękuję, freddy!
a Ty już jutro będziesz dorosła kurcze, dziwne uczucie tak rozstawać się z tą jedyneczką a urodziny miałam cudowne ))))) przez cały weekend spałam w sumie chyba 8 godzin, wiec oczywiscie nie wstałam dzisiaj na tą 8.00 i wybiorę się dopiero na 13, bo muszę się jeszcze do tych zajęć przygotowac.... buziaki!
|
|
|
|
#4202 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak zgadza sie... jutro skonczy sie koncówka naście....
fajnie ze urodzinki Ci sie udały Ciekawe czy TZ o moich nie zapomni Wczoraj jeszcze pamietał...
|
|
#4203 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Pewnie, ze facetow jest duzo, mozna przebierac do woli ![]() Musze posprzatac aly pokoj(na szczescie okna mam juz za soba) a bedzie z tym kupa roboty bo mam tendencje do nic nie robienia w okresie przedswiatecznym (bo zrobi sie na swieta) wiec zapowiada sie dosyc pracowite popoludnie. Potem na korki i do pracy, po drodze jeszcze spotkanie z przyjaciolka Milego dnia |
|
|
|
|
#4204 |
|
Zakorzenienie
|
ojej wy sie zegnacie z 1 z przodu a ja juz za 2 tyg bede miala 21
az dziwnie normalnie ![]() ah urwalam sie dzis z uczelni, zimno, glodno nie ma co siedziec. teraz podsmazam sobie pierozki mniaaaaaam
|
|
|
|
#4205 |
|
Wtajemniczenie
|
biiibiii a ja mam do Ciebie pytanko
czy w Anglii drogie są kosmetyki ? mam na myśli np. szampony,odżywki, maski czy dezodoranty
|
#4206 |
|
Zadomowienie
|
nie wiem czy sie zglaszalam ale sie zglaszam
i moze pocieszy was to ze tez jestem z reka w nocniku bo w sklepie elektro.pl internetowym zamowilam prezent dla Miska i ani widu ani slychu
|
|
|
|
#4207 |
|
Wtajemniczenie
|
surykata kojarzę tylko nie wiem czy z naszego wątku
ale i tak witam ![]() nieciekawie z tym prezentem a dawno temu zamawiałaś ?
|
#4208 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziewczyny normalnie masakra, mam jutro takiego mega ważnego kolosa no i oczywiście jak zaczełam się uczyć to zasnęłam więc myśle sobie napije się jakiegoś energy drinka żeby znowu nie zasnąć (kawa odpada bo po niej zasypiam też) i teraz czuje się jak pijana
|
|
#4209 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zalezy tez jakie, ale takie sredniopolkowe mysle ze ceny podobne. tyle ze oni maja czesto promocje typu 'buy 1 get 1 free' wiec wychodzi taniej bo jedna za darmo ale cny zblizone. chybaze perfumy, to na bezcłowym sa tansze ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4210 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
Edytowane przez 4832b41e8290910197f9e2708b6071e8198c523e_655bf3bc8fce4 Czas edycji: 2023-11-20 o 22:02 |
|
|
|
#4211 |
|
Wtajemniczenie
|
Kalduś dziekuje za zyczonka
![]() Taak... dzis mineło 20 latek... Ja juz w pracy zakiżdżam... Tak mi sie nie chcialo wstawac... Kuba sie na drugi bok obkręcał jak wstałam... zazdroszcze mu... Moze cały dzien spac... Ale za 20 lat tez bedzie nazekac a ja bede 40letnia Mamusia... o rety ale to jeszcze długo długo.......Ide po kawke... Pije ktos ze mna??
|
|
#4212 |
|
Wtajemniczenie
|
O!!!
Dostałam od braciszka mojego z ktorym pracuje w jednym lokalu Kwiotki Piekny bukiet Od Tzta chyba takiego nie dostalam Glupio mu sie zrobi jak zobaczy
|
|
#4213 |
|
Zakorzenienie
|
Kalus maz racje, ja od tygodnia chodze po miescie w poszukiwaniu jakiegos fajnego ciucha i nic ;/ az nerwy biorą ;/ wrrrr
freddy hehe tz bedzie mial nauczke na przyszły rok zeby ci kupic jeszcze piekniejszy butkiet, bedzie wyzwanie ![]() jejku ja za kilka dni 21 lat...nie chce sie wierzyc ;o |
|
|
|
#4214 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() freddy wszystkiego najlepszego w dniu urodzinek ^^
|
|
#4215 |
|
Zadomowienie
|
freddy
wszystkiego dobrego meża kochanego i zeby kruszynka była zawsze zdrową kruszynka i zeby sie z mieszkaniem udało
|
#4216 |
|
Zakorzenienie
|
kurka a ja taka niewychodzwana nawet zyczen nie poskładałam ;/ ale wybaczcie Drogie Solenizatnki, taka jestem ostatnio zalatana ;/
Black, Freddy moje kochane zycze Wam wszystkiego co tylko najlepsze !!!! wszytskiego, czego tylko sobie zapragniecie, aby sie spełniło
|
|
|
|
#4217 |
|
Zakorzenienie
|
i ode mnie tez
zdrowia, szczescia i pieniedzy
|
#4218 |
|
Rozeznanie
|
i jeszcze ode mnie wszystkiego naj
|
#4220 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Freddy wszystkiego najlepszego A ja dzisiaj znowu niewyspana... Juz kurcze nie wiem kiedy sie w koncu wyspie... :/ Bezsensu... No ale coz, trudno sie mowi... Chcialam isc jutro do fryzjera i tu lipa bo wszystko zajete... :/ Ide po swietach za to przed sylwestrem Dobre i to... ![]() Milego wieczorku
|
|
|
|
|
#4221 |
|
Zakorzenienie
|
no ja sie do fryzjera juz wybieram a wybieram,
zarosłam strasznie ale zawsze mi tam jakos nie jest po drodze...eh :P
|
|
|
|
#4222 |
|
Rozeznanie
|
no mi też nigdy nie po drodze.. chciałam iść w sobote, ale zapomniałam, że sylwester.. pewnie będzie duuużo ludzi i się nie dopcham..
|
#4223 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4224 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dzięki dziewczyny ![]() Wiecie co mnie zaskoczyło jeszcze dzis... Ha! Moj szef kupił mi duzego torta z cyferkowymi swieczkami 20 Tak wiec była mała imprezka w pracy...Pozniej jeszcze mala w domku... Tz tez kupił mi bukiecik ach... zeby urodziny byly codziennie ![]() ![]() Lece do wanny i spac... Kolorowych Dziołchy!!!
|
|
|
#4225 |
|
Wtajemniczenie
|
freddy296 wszystkiego Najlepszego
Wpadłam tylko na chwile zobaczyć co u was Jutro kolosy wiec trzeba iść spać. Może ktoś mi streści co sie działo jak mnie nie było?
|
#4226 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Milo, ze szef pamietal i pomyslal ![]() Cytat:
![]() Jak tam wogole zyjecie dziewczynki? Wszystko juz gotowe na swieta? Ja wlasnie z mama uskuteczniam ostateczne polerowanie domu i koniec, pewnie wieczorkiem bedziemy ubierac choinke i juz swieta I nasza kicia zaczyna sie tak slodko bawic wlosami anielskimi Az sie czloweik sam usmiecha jak na nia patrzy ![]() Jak tam wogole Wasze plany sylwestrowe? Kreacje juz przygotowane? Ja pewnie bede siedziec w cieplym swetrze Bo dom, gdzie bedziemy mieli sylwestra jest zimny jak nie wiem co Ale i tak na pewno bedzie fajnie bo bede ze znajomymi ![]() Milego dnia
|
|||
|
|
|
#4227 |
|
SPAMER
Nieopłacona reklama |
Świąteczna atmosfera opuściła mnie w mgnieniu oka-ukradli mi portfel z wszystkimi dokumentami a pan policjant był pomocny-nie przyjął zgłoszenia bo...nie miałam dokumentu żeby potwierdzić swoją tożsamość. Oczywiście moje dwie znajome, które straciły portfele w zeszłym roku akademickim i na początku tego, nie miały takich problemów. A gdybym nawet miała dokument, to i tak muszę przyjść z dowodem wpłaty opłaty manipulacyjnej w wysokości 17 zł. Jak skoro ukradli mi kartę do bankomatu i dowód który umożliwia mi wybranie pieniędzy w banku? Pan policjant odrzekł"Nie obchodzi mnie to" i poszedł kończyć kawę.
|
|
|
|
#4228 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Eeeeee... Normalnie slow brakuje... No to jest wlasnie logika polskiej policji. Masakra... Trzymaj sie
|
|
|
|
|
#4229 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
Edytowane przez 4832b41e8290910197f9e2708b6071e8198c523e_655bf3bc8fce4 Czas edycji: 2023-11-20 o 22:02 |
|
|
|
#4230 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() My z koleżanką kiedyś jak szłyśmy do szkoły znalazłyśmy portfel (a właściwie taką męską saszetke) w której były wszystkie dokumenty właśnie, a że obok szkoły był komisariat (a na dowodzie sprawdziliśmy, że koleś miaszkał gdzieś daleeeko od nas) to postanowiłyśmy odnieść na policje.. Zanosimy, a oni do nas z wielką łaską, że nas nie spiszą Potem się dowiedziałyśmy, że jeszcze mogłyśmy być posądzone o to, że ukradłyśmy z tamtąd kase albo coś... ehh... i jak tu być dobrym obywatelem
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:31.

kurcze, dziwne uczucie tak rozstawać się z tą jedyneczką
a urodziny miałam cudowne 
Wczoraj jeszcze pamietał...

a dawno temu zamawiałaś ?

Dostałam od braciszka mojego z ktorym pracuje w jednym lokalu Kwiotki