|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4801 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mam tę moc, będę karmić całą noc! - Mamusie styczniowe 2016 cz. 2
Ahnessy u mnie 25 w domu
![]() Melduje sie ze spaceru, 7km zaliczone i woda sie bardzo przydala na 3 razy wytrabil 80ml 😊 przynajmniej nie jeczal 😊 od dzis na spacery butla jezdzi z nami, w domu cycka moge mu dawac co 15min. Ruda szkoda, ze u Was niepowodzenie z woda ☹ Aaaa kupilam truskawki ![]() ![]() Wyslane z Lumia920. |
![]() ![]() |
![]() |
#4802 |
Zakorzenienie
|
Casaa, super spacer! Ależ mi brakuje takich marszrut - w lutym, marcu tak chodziłam, jak jaśnie pani pozwalała. Teraz snuję się wkoło bloku, bo jak podniesie larum to blisko wracać z wyjcem...
No z wodą jeszcze będę próbować, nie poddam się tak łatwo. Przecież kiedyś będzie musiała tą wodę pić, nie będzie skoczków samych pić. No wiem, że mleko.... ale tak czy inaczej kiedyś i wodę. ---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ---------- Ahnessy, może nie trzeba będzie wycinać :-( Moja w bodziaku jakieś chłodne nóżki miała, i stópki też. Także dostała jednak cienkie portki i skarpety. U mnie 23 stopnie.
#4803 |
Zakorzenienie
|
Ruda nie wiem co Ci poradzic.... Wczoraj w galerii laska 3msc dziecko poila jakas herbatka z granulatu moze cos ze smakiem by Korneli podpasilo?
Wyslane z Lumia920. |
![]() ![]() |
![]() |
#4804 |
Zakorzenienie
|
Casaa myślę, że te pierwsze próby nie muszą być wcale udane. Ewentualnie rumianek można spróbować. Nie chciałabym czegoś słodkiego jej dawać.
#4805 |
Zakorzenienie
|
Mieta o kurde co to za życie bez słodyczy hehe
![]() Casaa no dokładnie o taka sytuacje chodzi. Dzis zwariowalam - na spacerze środek ulicy wszystko zalane sloncem ani ławki ani nic a Mlody dostal histerii o matulu ale gnalam do domu ![]() Magda no ewentualnie tak z tym mlekiem pierwsze odciagnac i wziąć w butli ale tu mi sie nasuwa inne pytanie - przy takich upalach to mleko przezyje 2-3 godziny? ? O wlasnie Casaa to napisała juz ![]() Ahnessy ![]() ![]() U nas dzis tragedia Mlody od rana zawodzi. Potem spacer zasnal ale sie obudzil w ogrodzie u dziadkow chwile poogladal pocieszyl sie ale zmeczony i ryczy i marudzi i drze sie Jezuuuu cyc nie lulanie nie rece nie wszystko nie. Dobra zasnal w wozek no i tak jak pisalam w trakcie spaceru powtorka z rozrywki ale wtedy juz glodny i pic sie chcialo wiec biegiem do domu. Zjadl i jaki szczesliwy. Potem znow maruda i tak w kolko chyba se dzis w łeb strzele :d Aaa i dojrzelismy z TZ do kupna nowej chusty ![]() ![]() Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka
#4806 |
Zakorzenienie
|
Karen moj tez dzis ma dzien marudy, ledwo oczy otworzyl teraz po drzemce i od razu "yyyyyyy"
![]() Ruda ja nie mowie zeby to dosladzac 😉 ale masz racje trzeba kilka podejsc zrobic z woda, moze zalapie 😊 Wyslane z Lumia920. |
![]() ![]() |
![]() |
#4807 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Casa ale te herbatki same w sobie sa słodkie ![]() dzieki za gratulacje i kciuki, oby sie obyło bez chirurga bo ja tego nie przezyje ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4808 |
Zakorzenienie
|
Ja wiem, że ty nie mówisz nic o dosładzaniu, tylko boję się że te granulaty mogą być dosładzane. Ale poza tym, niech się uczy pić wodę jak cywilizowani ludzie - a nie skończy na coli :P
#4809 |
Zakorzenienie
|
Maaaatko i corko, ja nie wiem jak przezyjemy lato. Mlodziez w cieniutki, bawelnianym rampersie na zmiane bez rampersa i mi skrzeczy, ze goraco a jest 27 st. Oszaleje przez lato
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
![]() ![]() |
![]() |
#4810 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() z zimowym dzieckiem na wakacje trzeba jechac na Alaske ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4811 |
Zakorzenienie
|
Ja myślę że to kwestia przyzywyczjaneia. Mój tez skrzeczy w samym body.. Mi słabo od tego gorąca..
|
![]() ![]() |
![]() |
#4812 |
Zakorzenienie
|
Nie wiedzialam, ze te herbatki sa slodkie :P a cola nie jest zla 😉 zobacz ile lat ja na niej zyje i calkiem dobrze sie zakonserwowalam
![]() Moj dziamal w wozku bo mu za goraco, w domu jakos ma nawet chlodne stopy i rece ![]() Wyslane z Lumia920. |
![]() ![]() |
![]() |
#4813 |
Rozeznanie
|
My dziś od 12:50 do 16:50 w parku. Obudził się po 30 minutach drzemki i 1,5 noszenia na rękach. .. masakra. W końcu znów zasnął na godzinę. Cyca nie chciał gdzie dawno była pora karmienia. Wodę ciumkał , on butli nie umie ale zawsze coś poleci.
No i rano wyczułam górną jedynkę. Róg się przebił. .. |
![]() ![]() |
![]() |
#4814 |
Zakorzenienie
|
Karen, ja ze sklepu będę kupować. Postanowiłam nie świrować. Przecież nie będziemy do końca życia kupować eko i placic za to krocie* i gotować osobno.. Dobrze umyć i tyle, musze sprobowac tego plukania w sodzie i occie
![]() *zwlaszcza, ze trzeba by miec naprawde sprawdzonego rolnika,bo nieraz eko-sreko to sa marketówki.. Ja nie dopajam aleee wrócilam dzis do domu i mlody wyl dosc mocno, a jadl calkiem niedawno, czyli picie. Nalalam mu wody do Doidy i wypil zaaacnie i to calkiem duzo! Pod koniec to sam sobie przechylał ![]() Magda, super! Ja chyba też wracam do swojego obwodu, bo mi moje 75 wydaje sie za luzne. Chyba, ze sie rozciagnal ![]() Co do odciagania, zalezy ile jestes w stanie odciagnac, mi laktator teraz maaalo wyciaga. No i jak masz dlugo mleko w upale, to Ci skiśnie, a woda nie. Ja juz bede Doidy na spacery brala i wodę. No ale my niedlugo rozszerzamy dietę, wiec wode i tak bedzie dostawal. Poza tym woda to akurat nic zlego, no i na kupę pomaga jak ktores ma z tym problem. My ostatnio kup duuuzo, takze na bank ida kolejne zeby ![]() Edytowane przez Dotka90 Czas edycji: 2016-05-23 o 17:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#4815 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ---------- Kurcze, Dotka czyli Witek też wodę pije. A moja hrabina nie chce ;-)
![]() |
#4816 |
Zakorzenienie
|
Ruda, moze z czasem sie nauczy?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4817 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4818 |
Wtajemniczenie
|
Ruda mój książę tez niechce wody
![]() Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#4819 |
Zakorzenienie
|
Nie będzie nowej chusty
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4820 |
Zakorzenienie
|
Nic wam nie jest? Co sie stalo?
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
![]() ![]() |
![]() |
#4821 |
Wtajemniczenie
|
Magda
![]() Malwi jak zdrówko? Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#4822 |
Zakorzenienie
|
A u mnie lepiej, chociaz antybiotyk musialam przerwac, zoladek masakrycznie mnie po nim bolal. Jeszcze gardlo wyleczyc i bedzie ok.
![]() ![]() |
![]() |
#4823 |
Zakorzenienie
|
Bo gamon durny zaparkowal jak no ten brzydkie słowo
![]() ![]() ![]() Jakieś coś nad nami wisi ostatnio ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4824 |
Wtajemniczenie
|
Magda przecież masz OC w samochodzie. Z tego Ci sciagna
![]() Malwi oby szybko przeszło ![]() Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#4825 |
Zakorzenienie
|
Kasia no właśnie nie chcieliśmy z ubezpieczenia bo tacie zniżki by zabrały. No i
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4826 |
Wtajemniczenie
|
No chyba ze tak zależy ile warta jest szkoda. Czasami nie warto tracić zniżki ale rzadko się to kalkuluje bo tylko się niewiele doplaci. Może taniej niż 500 wyjdzie zależy gdzie będzie naprawial
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#4828 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4829 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() My dziś byliśmy u tej koleżanki, później wróciłam do domu na obiad i pod wieczór wyszliśmy jeszcze na spacer z TŻ ale Młody totalnie nie chciał w wózku być więc w miarę szybko wracaliśmy ![]() W mieszkaniu mam już saunę totalną, właśnie Mlodego usypiam i chyba się z nim skleje taka mokra jestem ![]() Jak my przezyjemy tutaj to lato to ja nie wiem ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4830 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:51.