|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4411 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czym dziś pachniesz Wizażanko? Część XVII
Cytat:
byłam ciekawa jakie w końcu będą Twoje wrażenia.lavenderfay - witaj Dzisiaj nie pachniałam niczym, jutro pewnie też nie, bo nie ruszę się z domu. Muszę wydobrzeć do weekendu, bo pracy będę miała w najbliższym tygodniu w cholerę i jeszcze trochę
|
|
|
|
|
#4412 |
|
rude jest piękne:)
|
Lavenderfay witaj
|
|
|
|
#4413 | |||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Choć ja mam o tyle dobrze, że to niedopinanie się zawdzięczam bardziej potężnym płucom, niż szczególnie wielkiemu biustowi. Cytat:
Pachniesz opium damskim, czy męskim? Cytat:
Cytat:
![]() Ja się migam od wynoszenia worków z gruzem. Cytat:
Jest i nieinwazyjna, i pasuje klimatem do świat. A'propos ostatniej pogawędki o gustach? ja Rubensa nie lubiłam znając go z podręczników, ale na żywo, w realu jego malarstwo zrobilo na mnie wielkie (i pozytywne jak najbardziej) wrażenie. Człowiek wielki był i basta! ------------- Zapomniałam napisać, że pachnę Chene. Jestem w ciągu (choć wczoraj wieczorem zrobiłam przerwę na Nawalonego Ruskiego).
|
|
#4414 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Długo ![]() Cytat:
(to zamiast opadu szczęki, którą zbieram z biurka i klawiatury)
|
|
#4415 | |
|
Zakorzenienie
|
Witaj lavenderfay
![]() Cytat:
W temacie pazurkowym, moje paznokcie rosną jak szalone i do tego bardzo mocne są. Dobrze, że mam sprzęt do piłowania, bo jakbym miała je pilnikiem piłować, to bym go po 3 paznokciach musiała wyrzucić ;-) Używam raczej kolorów beżowych z wariacjami. Krwista czerwień od wielkiego dzwonu ![]() Rachelo nie odbarwia Ci się płytka od czarnego lakieru? Używasz pod niego jakiegoś podkładu? Ja raz miałam paznokcie czarnym lakierem pomalowane i po zmyciu go nie wyglądały za pięknie I przyznaj się po co u tego jubilera byliście? ![]() Czyżby pierścionek zaręczynowy się szykował ?
|
|
|
|
|
#4416 |
|
Zakorzenienie
|
Sabbath, proszę mnie za jęzor nie łapać, bo nie mogę jutro seplenić w pracy
Rubens dlaczego? Bo dla niego byłabym bóstwem wcielonym A chodził mi od jakiegoś czasu po głowie, ożywiona dysputa tylko odświeżyła tę znajomość Od czasu nabrania kształtów obłych i aerodynamicznych No niestety, jeśli nam się wydaje, że chudość, będzie naszym udziałem, do końca dni naszych, to mylimy się okrutnie A Ruskiego w pijanym widzie, że o Chene nawet nie wspomnę , to zazdraszczam, chociaż sama się na tę katorgę zdecydowałam
|
#4417 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zazwyczaj przed położeniem ciemnego lakieru, dokładnie opiłowuję płytkę i nakładam od razu lakier, lub najpierw lakiero-odżywkę. Cytat:
W stosownym czasie napiszę. (Ale od razu powiem, że to nic oficjalnego, raczej tak "dla nas".)Cytat:
|
|
#4418 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zgadzam się z dziewczynami, kiedyś ten smutek minie i... przyjdzie ulga wierz mi wiem coś o tym
|
|
#4419 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4420 |
|
rude jest piękne:)
|
Rachelo po ci...chutku gratuluje
|
|
|
|
#4421 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4422 | |
|
Wiedźma
|
Ke? A czemu? Że w tym wieku i "po dziecku"?
Ale ja Cię tak bardzo lubię łapać... Cytat:
Z resztą ja pisałam już - znam piękne, naprawdę piękne i pociągające kobiety w rozmiarze 44, znam też kobiety nieatrakcyjne w rozmiarze 34 (i odwrotnie, a jakże!). Uroda dość luźno związana jest z wagą. Szczególnie, że ludzie mają naprawdę różne gusta. No masz Tobie! Ludziska zawsze chcą tego, czego akurat miec nie mogą: nudne baby chą być interesujące, a te interesujące własnie chciałyby być nudne. Nic z tego E. Rachelo - najserdeczniej i najpotajmniej nie-gratuluję. I oczywiście, że to dla Was. A niby dla kogóż miałyby być "takie rzeczy"?
|
|
#4423 |
|
Zakorzenienie
|
Rachela - ja tez się w takim razie zamykam.
A przyznaj się, jakiego czarnego lakieru używasz? Bo planuje sobie kupić (finansowo ostatnio trochę lepiej stoję, grudzień i listopad były dla mnie wyjątkowo łaskawe) ale badziewka nie chcę
|
|
|
|
#4424 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Polecam czerń z Sephory i lakiery Vipery, nie polecam czerni Inglota - minimum 3 warstwy. Ponoć Chanel miał kiedyś piękną czerń, ale wycofali; Biguine ma całą czarną "serię", ale tej firmy niestety nie znam.
|
|
#4425 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Że w ogóle... Zawsze uważałam, że moja Przyjaciółka, która miała 34 jest szczuplutka, ale 32... WOW...
|
|
#4426 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
Mam dziwną budowę.
|
|
#4427 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Od siebie jeszcze tylko dodam, że idealna figura, czy piękne rysy twarzy (możnaby zapytać, a jakie to są te piękne i idealne ) to połowa sukcesu. Druga to to, czy kobieta jest zadbana, czy stara się dobrze wyglądać, oraz to czy siebie akceptuje, czy lubi swój wygląd.Ja chyba jak większość z nas mam dni, kiedy miałabym ochote siedzieć na twarzy, bo tak nieatrakcyjna się czuje ale są też dni zupełnie odmienne, kiedy przed lustrem stwierdzam, że w sumie to fajnie wyglądam, wogóle świetna dziewczyna ze mnie I właśnie w te dni kiedy mam pozytywne nastawienie do swojego wyglądu, słysze więcej komplementów, więc coś w tym musi być, że kobieta wygląda tak jak się czuje
|
|
|
|
|
#4428 | |||||||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
to kierowałam się stereotypowym wizerunkiem pani z filmu dla dorosłych ![]() A co do facetów - egzemplarze zainteresowane tylko biustem z grona moich ewentualnych wielbicieli eliminują się same i to automatycznie ![]() Jest zaskakująco dobrze nawet Paczka wysłana w piątek dotarła do mnie w poniedziałek! Normalnie szok!Joasiu, mam nadzieję, że przetrwałaś ten dzień i był o wiele lepszy, niż myślałaś, że będzie Cytat:
Cytat:
Cytat:
No i nie da się ukryć, że żel jakoś lepiej się prezentuje niż grubaśne tipsy. I przede wszystkim - nie maltretuje płytki tak bardzo. Cytat:
Miałam coś napisać, ale już wcześniej zostało napisane wszystko, co napisałabym sama. Nie będę się powtarzać. Trzymaj się i przestań smucić jak najszybciej Cytat:
![]() A małych "płuc" dotyczy ten sam problem... Myślałam, że mnie szlag trafi jak szukałam kiecki na półmetek... Jak była jakaś zjawiskowo piękna to wisiała w strategicznym miejscu ![]() Anuschko, chyba będziesz musiała wkleić zdjęcie tej fenomenalnej fryzury Cytat:
Cytat:
)Cytat:
)Biała Herbatka
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||||||||
|
|
|
#4429 |
|
Zakorzenienie
|
Pinky
![]() Lavenderfay witaj na forum ----------------------------------- W doskonalym humorze, po glebokiej rozmowie z TZ na temat zycia i co jest wazne, czmychne zaraz do lozeczka. Uwielbiam takie nocne rozmowy ![]() ----------------------------------- Dzis caly dzien z Casmir
|
#4430 |
|
Zakorzenienie
|
Histoire.
W brzuchu mi burczy, wchłonęłabym pizzę... <Dyskretnie wyciera ślinkę ze stołu >
|
#4431 |
|
Zakorzenienie
|
wieczorowa pora......Desnuda
Edytowane przez rachela Czas edycji: 2007-12-20 o 01:44 |
|
|
|
#4432 |
|
Zakorzenienie
|
Trochę Youth Dew i idę spać. Dobranoc
|
|
|
|
#4433 |
|
Zakorzenienie
|
Pinky11 gratuluję mocnego charakteru , facet nie wart zachodu,
To typ faceta, ktory zawraca kobiecie głowę, a jak jest problem to ucieka. Kalesony po prostu i tyle. Poradzisz sobie ! Pachnę kwiatowo-wytrawnie Silences Jacomo.
|
#4434 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Wszystkie dobre duszyczki w czwartkowy poranek
Życząc jednocześnie miłego dnia ![]() Dziś też będzie Mont Blanc Presence. |
|
|
|
#4435 |
|
Zakorzenienie
|
pachnę Theoremą
Joasiu k, co słychać, przeżyłaś ? ![]() miłego dnia |
|
|
|
#4436 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry,
Nie wiem co będzie pasowało do bólu głowy mogrenowego, który mnie męczy od wczorajszego wieczora Boję się, że jakiekolwiek pachnidło może zaostrzyć ten stan Wygląda na to, że wyjdę do pracy "nieubrana", a może w ciągu dnia dopsikam się z jakiejś próbki.
|
|
|
|
#4437 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj Flowerbomb EDP, dziś Angel Innocent
|
|
#4438 |
|
Zakorzenienie
|
Brit EDT
|
|
|
|
#4439 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tym bardziej, że nie pamiętam kiedy miałam coś tak migrennego, może ze 4 lata temu. Dzielnie zapodałam Angel, który o dziwo nie pogłębił tego stanu, a nawet sprawił mi dużo zapachowej przyjemności. Dzisiaj za to nie mam pomysłu, więc pewnie będzie spóźnienie do pracy![]() Bardzo miłego dnia życzę wszystkim, szczególnie smucącym się wczoraj-oby było coraz lepiej
|
|
|
|
|
#4440 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Angela trochę bym się bała w takim stanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:24.

byłam ciekawa jakie w końcu będą Twoje wrażenia.

Każdy znajdzie miejsce dla siebie 

Długo
(to zamiast opadu szczęki, którą zbieram z biurka i klawiatury)
W stosownym czasie napiszę. (Ale od razu powiem, że to nic oficjalnego, raczej tak "dla nas".)

Paczka wysłana w piątek dotarła do mnie w poniedziałek! Normalnie szok!