|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3031 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie II
Cytat:
|
|
|
|
|
#3032 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak w zamian za te produkty przysyłają produkty inne obciążone 0,50 na fv |
|
|
|
|
#3033 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Możecie podać mi numer kolczyków serduszek??? (zapodziałam gdzieś netto) Z góry dziękuję! |
||
|
|
|
#3034 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A przy okazji http://youravon.com/static/catalog/2...1.html?ba=null , jakiś taki tym razem.
|
|
|
|
|
#3035 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam 2 pytania:
1. Kubek termiczny, jak któraś używa to proszę o opinię, cenę i kod 2. Perełki brązujące. Czym je nakładacie, czy wam matują skórę (np po kremie zimowym, który jest dość tłusty) czy musicie użyć innego pudru dodatkowo do zmatowienia?
|
#3036 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nakładadam: krem nawilżający fluid antystresowy albo podkład w musie puder z Color Trend i dopiero na samym końcu perełki pędzlem Napewno całej buzi perełkami sobie nie umalujesz bo wyjdziesz jak murzyniątko Moim zdaniem użyte same nie zmatowią Ci zbytnio skóry....
|
|
|
|
|
#3037 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może mam jakieś stare te kulki, zły pędzel albo ciemniejszą karnację, bo dużej różnicy to nie było. Murzyniątka z siebie nie zrobiłam. Czy któraś z Was kupowała suszarkę z Avonu z tego katalogu? Nie ma w katalogu dokładnego opisu co do mocy i innych parametrów technicznych. Może jakieś opinie?
Mam tylko jedno skrzydło ... A Ty masz skrzydło drugie ... Szczęścia nie trzeba szukać, spotyka się je przy okazji ![]() Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2007-12-20 o 10:53 Powód: post pod postem |
|
|
|
|
#3038 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Za szkatułkę jest zestaw ozdób do włosów a za kulę jednorożec, po 0,50 zł za sztukę. Z najnowszych wiadomości - nie przychodzi również zestaw biżuterii (19455 str. 24) Ella Ballerina, jednak za tą biżuterię nie ma produktu przeprosinowego. Wygląda na to, że jest tylko opóźnienie w produkcji a nie produkcja zakończona. Tyle, że dla dziecka to bez różnicy.
|
|
#3039 |
|
Wtajemniczenie
|
Czy ktoś wie od kiedy będzie dostepny jedwabisty olejek do ciala SSS.?Dzwonie do nich, ale ciągle zajete.
|
|
|
|
#3040 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny-prześladuje mnie avon-zaraz opowiem wam niesamowitą historię
![]() Pracuje w jednej z największych hurtowni papierniczych. Wczoraj zostałam wezwana w trybie natychmiastowym na magazyn i co tam widzę??- 3 PALETY Z KOSMETYKAMI AVON!!! ![]() Prezesowa firmy jest konsultantką i wpadła na pomysł, żeby zrobić dla pracowników paczki świąteczne. Dowiedziała się że ja również jestem konsultantką i wzieła mnie do pomocy gdyż na magazynie pracują sami faceci i ni w ząb nie rozumieli jak mają odnaleźć dany kosmetyk na fakturze żeby sprawdzić ilości ![]() Tak więc zajmowałam się tym ok 2h. Wiem teraz skąd braki na zestawy Noir i Rouge-było ich po 160szt Oprócz tego ok 60 Tressele Seduction, po 150 magicznych zestawów dla niej i dla niego, ok 250 świątecznych kremów do rąk, po 150 świątecznych balsamów i kremów do twarzy, ok 200 żeli pod prysznic z oliwką, ok 50 wieczorowych torebek, eliksirów młodości, żelów naprawczych pod oczy i kremów na noc esencja młodości po ok100![]() ![]() Po prostu masakra-takiej ilości jeszcze nie przyjmowałam
|
|
|
|
#3041 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#3042 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tylu kosmetyków na raz to ja jeszcze nie widziałam
|
|
|
#3043 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczynki, potrzebuje pomocy
![]() Chodzi o to, ze przy pierwszym zamówieniu z katalogu 16 klientka zamówiła sobie tusz (ten z tej promocji co sa zawsze 2 strony w katalogu do wyczerpania zapasów) i na fakturze go miałam, a w paczce go nie było :[ Dzwoniłam juz do mojej koordynatorki i ona złożyła reklamacje do avonu. Tylko dzis ta klientka zobaczyła nowy katalog i juz nie chce tego tuszu co nie przyszedł tylko jakis inny i mam takie pytanie: gdzie Wy wysyłacie tego typu maila? żeby go juz nie przysyłali
|
|
|
|
#3044 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Musisz zadzwonić do Warszawy(numer 022 878 28 00) i powiedzieć żeby ci go nie przysyłali |
|
|
|
|
#3045 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jak dla mnie to by byla rozkosz pracowac przy kosmetykach
|
|
#3046 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3047 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
remington turbo 1600w 2 prędkości/3 ustawienia temperatury i reszta to samo co w katalogu |
|
|
|
|
#3048 |
|
Raczkowanie
|
Jest już internetowa oferta specjalna do kat.1
|
#3049 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wczoraj pytałam i mają być od 28 grudnia.... mają ale czy będą ...
|
|
|
|
#3050 |
|
Raczkowanie
|
Mi to odpisali jak chciałam zamienić kolor musu z Almond na Cream: ,, Średni czas odpowiedzi internetowej wynosi 48 godzin roboczych, dlatego w sprawach pilnych (takich jak domówienie czy modyfikacja zamówienia) proponujemy kontakt telefoniczny pod numerem 022 878 28 00 od poniedziałku do piątku w godzinach 8:00-20:00." Więc chyba raczej musi no nie ?
|
|
|
|
#3051 |
|
Zadomowienie
|
Ja nakladam pedzlem, na puder prasowany (od dosc dawna nie uzywam podkladu), tylko na kosci policzkowe i na nos, delikatnie, bo u mnie efekt jest dosc mocny, brazowy.
|
|
|
|
#3052 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zreszta mam nadzieje ze to teraz wyglada duzo lepiej, a ze ida swiat wiec z opisaniem moze byc rzeczywiscie problem........ Mam jeszcze pytanie czy aktualnie pudry parsowane dobrze matuja, i kryja w avonie kiedys mialam i byly ok ale juz od dawna nie mam i ciekawi mnie czy cos zmienili?
|
|
#3053 |
|
Raczkowanie
|
Ile czasu zazwyczaj u Was trwa pobieranie zamówienia do realizacji???
Pobrali mi do realizacji po 12, jest po 16 a jeszcze nie mam podglądu fakturki.... Już nie mogę sie doczekać!
|
|
|
|
#3054 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3055 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wiem, że to jest jasno napisane ale coś się boję...
|
|
#3056 |
|
Raczkowanie
|
Super w końcu jest faktura
![]() I tak w brakach szkatułka ella i kula w zamian będzie jednorożec i ozdoby do włosów... Przyjdzie w końcu brakujący krem pod oczy z perłowym pyłem, tyleże jako produkt alternatywny. Kolczyki serduszka z netto też będą
|
|
|
|
#3057 |
|
Raczkowanie
|
|
|
#3058 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3059 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3060 |
|
Raczkowanie
|
a netto do katalogu 02 jest juz?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:45.

tym razem.

Moim zdaniem użyte same nie zmatowią Ci zbytnio skóry....

Maniaaa wizazowaniaaa

Już nie mogę sie doczekać!