![]() |
#1531 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część V.
Cytat:
![]() ![]() TŻ miał obrączkę z odrobiną luzu kupioną, bo ma kostki dość sporo grubsze pomimo szczupłych palców, a i tak mu ciasna ![]() ![]() Dziękuję ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Jako żona dobrze ogólnie rzecz biorąc, jako, że wszyscy wkoło i tak pochajtani, to notorycznie nam się zdarzało mówić do siebie żono/mężu, więc to była formalność ![]() ![]() Mnie ominie dylemat jak się zwracać do teściów, bo moja teściowa (ponoć złota kobieta) zmarła jak TŻ miał niecałe 10 lat, a jego kochany tatuś nie usłyszy ode mnie nic innego jak proszę pana, bo kontakty mamy co najmniej żadne. Nawet zawiadomienia szanownemu panu nie wysyłaliśmy ![]() ![]() TŻ właśnie śpiewa z łazienki "żono moja, serce moje" ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1532 |
Raczkowanie
|
Swiniaczku, wszystkiego najlepszego! Fajnie byc zona swojego meza
![]() Co do sukienek, to ja w niektore sie nie mieszcze, a ulubionej, w ktora sie mieszcze i tak nie zaloze, bo ja nosi sie bez stanika, a teraz moje cycki sa nawet pod pachami...Trzeba bedzie pojsc na zakupy 😉 Tz gadzeta nawet tak bardzo nie spalil, ale okolice okolo gadzetowe tak-i to bardzo. Na wlasne zyczenie bedzie mial male sado-maso przez dwa dni, buhahaha. O kolejnym dziecku nie powiem, bo jeszcze bedzie chcial sprawdzic ![]() ![]() We srode tz ma mega wazna rozmowe o prace-w ogromnej firmie, w ktorej robilby dokladnie to, czym chce sie zajmowac docelowo. Trzymajcie kciuki! Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#1533 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mój mąż miał też taki luz zostawiony na kostkę. Teraz cuduje z obrączką, że chce sobie zmniejszyć, bo mu lata, a ja nie chcę, bo wtedy będzie miał mniejszą niż ja. ;( :P Mamy taki sam rozmiar obrączek i przy zakładaniu w kościele doszło do pomyłki. ![]() Najlepsza piosenka dla nowożeńców i nie tylko. ![]() ---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- Cytat:
Edytowane przez florencee Czas edycji: 2016-05-23 o 21:34 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1534 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A u mnie ja jestem najmłodsza i sie głupio czuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1535 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() ![]() Wczoraj byłam na urodzinach chrześniaka w Zabrzu a dziś w Zoo we Wrocławiu ![]() ![]()
#1536 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Fajnie, ze było lepiej na SR i ze były już pokazy instruktażowe ![]() ![]() Dzień dobry witam wszystkich ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1537 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1538 |
Rozeznanie
|
Dzien dobry
![]() Ja coś czuję że też będę najstarsza na szkole rodzenia... Zaczynamy 7 czerwca. I szczerze już się nie mogę doczekać! Wgl ostatnio kiepsko śpię... Kotłuję się w nocy, przewracam z boku na bok... Gorąco mi. Macie jakiś patent na obniżenie temperatury w pokoju jak na dworzu niewiele chłodniej jest? Autentycznie zaczynam się bać co to będzie jak się prawdziwe upaly zaczną... Dobrego dnia Dziewczyny! ![]()
#1539 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
witam dziewczyny.. Orange - sto lat żyj w zdrowiu i urodzie, niech Ci Jasiek miłym będzie, praca zawsze gładko idzie, kg po ciązy znikają bez wyrzeczeń, a poród to pierdnięcie.. ![]() ---------- Dopisano o 06:48 ---------- Poprzedni post napisano o 06:43 ---------- Cytat:
rok temu podczas upałów testowałam wiele sposobów chłodzenia mieszkania, jeśli macie "szczelne" mieszkanie to najlepiej nie dopuszczać do nagrzania,wietrzyć nocą, w dzień wszystko zasłonięte, lekko ochładza zimna woda napuszczona do wanny, mokre podłogi, ręczniki wilgotne, w ciązy raczej mało bezpieczne, ale w ekstremalnej temp pewnie bym skorzystała -zamrożona butelka z wodą, a za nią wiatrak .. zdarzało mi się też spać po wilgotnym prześcieradłem położonym na nogach..ale też nie polecam w ciąży..ja chyba zaczynam rozglądać się za klimą, bo u nas jest sauna |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1540 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
nie boisz się, że życzysz koleżance salw, wystrzałów?? A kto dziecko złapie? witaj w gronie bolącego biodra ![]() na chłód mam niewiele sposobów - zaciągnięte rolety i miska z lodem przed wentylatorem/mieszaczem powietrza |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1541 |
Zakorzenienie
|
U nas w sypialni temp przez noc spadła z 25 do 25 stopni. Masakra. Okno otwieramy dopiero ok 19-20, cały dzien opuszczone rolety. Niestety południowa strona
![]() Testowaliśmy wiatrak, wiatrak+nawilzacz, mycie podłóg (sposób mojej mamy), przeciągi jak tylko była możliwość i nic. W tamtym roku w lipcu byliśmy tu przywiazani bo w reszcie byl2 remont to budzilismy się bardziej zmęczeni temp niż kladlismy się wieczorem (ponad 30 stopni). Teraz uciekamy do salonu. ---------- Dopisano o 07:29 ---------- Poprzedni post napisano o 07:23 ---------- A do tego budzą nas ptaszki. Ja wiem, że to moze być miłe. Ale przed oknem jest dużo drzew i mają gniazda. Od 3-4 w nocy dają czadu. Tak mniej wiecej do 7. Jeden odzywa się całą noc. Na dodatek nad oknem mają gniazdko. Są niemożliwe. Lepsze niż budzik. A jak zamkne okno to nie ma czym oddychac. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1542 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ehh..wiesz efekty dźwiękowe przy narodzinach są wskazane... Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#1543 |
Raczkowanie
|
Orange
wszystkiego najlepszego z okazji dwunastej rocznicy Twoich osiemnastych urodzin!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I najlepszego dla Aś z okazji imienin ![]() ____ Dziewczyny, jestem po pierwszym praniu ubranek w płatkach mydlanych (w pralce)... i nie polecam. Rozpuściłam wcześniej płatki w gorącej wodzie tak jak jest zalecane, a mimo to w uszczelce nazbierały się takie duże grudy mydła... wykorzystam te płatki jedynie do prania ręcznego. Muszę się rozejrzeć za jakimś innym specyfikiem do prania ubranek Tosi.. Miłego dnia!! ![]()
#1544 | ||
Wtajemniczenie
|
Czeeesc
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
I bardzo dziekuje za zyczenia dla As ![]() ![]()
![]() |
#1545 |
Zakorzenienie
|
Sto lat! Sto lat! Niech żyje Orange nam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1546 | ||
Wtajemniczenie
|
Czeeesc
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
#1547 | ||
Wtajemniczenie
|
Czeeesc
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
#1548 | |||
Zakorzenienie
|
Hej
![]() W nocy się upociłam tak mi gorąco było ![]() Dzisiaj mama wraca do siebie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Oragne wszystkiego najlepszego! Rośnij nam zdrowa! ![]() Dla wszystkich Aś również sto lat! ![]()
![]() |
#1549 |
Raczkowanie
|
Orange, wszystkiego, co najlepsze! Zycze Ci orgazmicznego porodu, po ktorym stwierdzisz, ze chcesz jeszcze i jeszcze-podobno to mozliwe, hihi ;-) Jeszcze zdrowia dla Ciebie i bliskich oraz duzo pieniedzy, a reszta sie ulozy 😉
Dla wszystkich Aś rowniez wszystkiego dobrego! Ja siedze juz w samolocie i z zalem wracam do Polszy, choc za dwa dni pojedziemy chyba na zagle nad Soline, tak na otarcie lez ![]() Ciesze sie, ze zobacze moje ofutrzone dzieci, choc po wycalowaniu zloje im skory-mama doniosla, ze tak sie ganialy, ze stlukly mojego ukochanego slonia od tesciowej ![]() ![]() Mamy zaproszenia na dwa wesela, oba 6 sierpnia. Szkoda mi, ze nie pojdziemy na zadne, bo oba beda fajne, ale termin na 15. Nie chce zaczac rodzic na czyims weselu, to dopiero by bylo, hihi. Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez znowuzapomnialamhasla Czas edycji: 2016-05-24 o 07:54 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1550 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() jeśli tak to - uśmiechu na twarzy, pogody ducha, przyjemności i pomyślności ![]() serio taka kupa z tymi płatkami? szkoda , bo ja chciałam jednak w nich wszystko poprać.. ale dziś świętujemy.. Kochana zdrówka, spokoju, radości z ciąży i innych aspektów życia, bądź szczęśliwa jako Asia-kobieta,żona, córka, mama ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1551 | ||
Wtajemniczenie
|
Czeeesc
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
#1552 | |||||
Zadomowienie
|
Hej! Dzisiaj dosyć dobrze się wyspałam.
![]() ![]() Orange, wszystkiego najlepszego, zdrowia, radości i samych sukcesów. ![]() ![]() Cytat:
![]() A wiekiem na SR się nikt nie chwalił - ale chyba dziewczyny są wszystkie w podobnym wieku, trudno powiedzieć jak wypadam. :P Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ---------- Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1553 |
Zadomowienie
|
Orange - spełnienia marzeń, mnóstwo pieniędzy i oby macierzyństwo lekkim Ci było!
![]() ![]() ![]() ![]() A teraz przestań sie już obijać i dawaj torta bo głodna jestem ![]() ![]() Co do upałów tez sie obawiam... Dzisiaj rano jak sie obudziłam tak mi było niedobrze i słabo - niskie ciśnienie miałam i miałam Wrażenie ze dłonie i stopy mi spuchnąć zaraz, czułam jak żyły pulsują... Bleeee Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#1554 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakiego masz jelenia? Cytat:
to Ci się stadko rozpuściło.. szkoda,że już koniec zagramaniczych wojaży,ale jak zaraz czeka Cię wyjazd nad Solinę Kochana to Ty tu nie żal się nam.. ![]() ---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ---------- Cytat:
rozczulają mnie Ci tatuśkowie ![]() mnie pobolewało wcześniej biodro,ale dziś jakby mi walec po nim przejechał..wprawdzie pod prysznicem trochę rozprostowałam,ale i tak boli.. Cytat:
obstawiam,że Orange juz do kawki wciaga jakieś pyszności ![]() ojej jeszcze puchnięcie do tego..u mnie 26stopni teraz w domu |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1555 |
Wtajemniczenie
|
Orange wszystkiego najlepszego duzo zdrowia i szczescia oraz spelnienia marzen :-* :-*
![]() ![]() Witam sie i ide dalej działać ![]() Pieknie u nas ![]()
#1556 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
#1557 |
Zakorzenienie
|
Proszek biały jeleń do kolorów, prałam w nim też białe ciuszki
![]() Gdybym chwyciła torbę to by mnie mama zabiła ![]() ![]()
#1558 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A w temacie pipki- jeszcze calkiem dobrze widze swoja Bozene. Ostatnio sie zastanawialam, kiedy przestane ![]() Co do wyjazdow wakacyjnych-namowilam tzta na kempingowanie. Ogromnie sie ciesze, bo sie zapieral, ze on juz sie w namiotach nawysypial i dosc, ale przedstawilam mu plusy takiego wypoczynku z dzieckiem i zgodzil sie. Zreszta kempingi w Polce roznia sie od tych zagranicznych. Dwa lata temu bylam w Chorwacji na takim, ze mi szczena opadla (przy placeniu rachunku tez :p). Teraz musimy tylko odlozyc kase na duzy namiot, lodowke, kuchenke itp. Nie moge sie doczekac. Na co dzien mieszkam w betonie, wiec na wakacjach nie chce apartamentow. Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1559 | ||||
Rozeznanie
|
Dzień dobry w ten kolejny piekny, słoneczny dzionek
![]() Jak on Ci tak w pobliżu kilka razy dziennie przechodzi, to ja Ci głęboko współczuję widoków.. ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Biedny Tż...mój tez się nigdy nie chce smarowac, a potem umiera, choć w okolicach okołojajkowych jeszcze nie cierpiał ![]() Świniaczek wszystkiego naj na nowej-starej drodze życia ![]() Orange sto lat, sto lat ![]() Cytat:
![]() Duzo Tżów ostatnio pracę zmienia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1560 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Od dzisiaj nie tykam się i nic nie kupuje i nie zamawiam bez wcześniejszej oceny kogoś nieciężarnego ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ---------- Właśnie miałam pisać. Pierniczku masz ciekawe sąsiedztwo ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:43.