Mamy marzec 2016 epizod 1 - Strona 78 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-05-24, 07:06   #2311
dezire
Zakorzenienie

Dot.: Mamy marzec 2016 epizod 1

Kupiłam bandamke z linka wklejonego parę stron temu - mam nadzieję, że będę umiała ja wiązać ale to do 3 roku zycia, więc w końcu pewnie załapię

2004 - Boisz się, że ludzie z internetu odnajdą cię w prawdziwym życiu.

2014 - Boisz się, że ludzie z prawdziwego życia odnajdą cię w internecie.

dezire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-24, 07:11   #2312
milenujdka
Wtajemniczenie

Cześć!
Polly-kciuki za szczepienia. U nas po pneumokokach było ok, więc u Was na pewno też tak będzie. Idź Ty z Ninką. Mama to mama

Widzę, że niektóre z Was mają przeprawy z dziećmi. W sumie takie 2-3miesięczne niemowlaki pokazują już swój charakterek.

U mnie wczoraj był ciężki wieczór, ale to dlatego, że musiałam przygotować jedzonko na wizytę teściowej. Upiekłam placek, zrobiłam piersi z kurczaka ze szpinakiem w cieście francuskim. Dziś tylko sałatka i obiad gotowy. Teściowa już do nas jedzie mój mąż pracuje od rana do wieczora. Tylko kilka godzin w soboty i niedziele mamy dla siebie. Dobrze, że popołudniu pracuje z domu na kompie, bo byśmy wcale się nie widzieli.

Jestem dumna ze swojej córki. Mamy już stały rytm dnia. Wstajemy i 6, ubieramy się, śpimy, później trochę bawimy itp. Najważniejsze, że kąpiel jest między 18-19, jedzenie i później idzie do łóżeczka. Zasypia sama około 20 dziś obudziła się o 2.30,a później o 4.30.
Teraz znowu śpi

Lewek-po cichu Ci zazdroszczę trójeczki dzieci!!
milenujdka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-24, 08:04   #2313
moonunit
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dezire Pokaż wiadomość
My lezymy. Tz wrócił z pracy o 4 ale o 6 musi znow wstać. Junior sie ucieszył z powrotu więc zupełnie wybudzony. Pobudki co 2,5 godziny, ale to o wieeeele lepiej niz jak do niedawna co godzine nad ranem.

O i Junior padł
U nas tez nad ranem sa częste pobudki :-( chyba przez kupke bo na koniec budzi się całkiem i po jakimś czasie idzie kupka ale wcześniej co godzinę czasem częściej płacze przez sen lub jeczy I tak jest co rano :-( Także codziennie mniej więcej od 5 już nie śpię :-(

Cytat:
Napisane przez _polly_ Pokaż wiadomość
My się powoli szykujemy na szczepienie.:P matka się denerwuje, chyba TŻ wejdzie z nią do kłucia.
Trzymam kciuki Idź z Ninka

Cytat:
Napisane przez Darkanddark Pokaż wiadomość
Eeyesblue - u mnie spanie 21 - 4;30 i mleko musiałam ściągać o 22;30, o 2;30 a o 4;30 miałam już twarde i pełne mleka :-( teraz znowu karmie (7;30) i lewy cycek jest tak obolały i pełny... W nocy karmie zawsze z dwóch.

Mam chyba taka nadprodukcje bo w ciągu dnia przerwa między karmieniami to max 2h a nawet częściej
U mnie też w ciągu dnia takie częste karmienia ale nie mam w nocy az takich twardych piersi wczoraj jeden cycek byl "nieczynny" od 21 do 3 a uciagnelam z niego ledwie 85 ml i byl mocno nabrzmialy ale nie twardy
Może twoje cycki potrzebuja jeszcze trochę czasu żeby unormowac produkcje
Cytat:
Napisane przez _Karolina_91 Pokaż wiadomość
Moje dziecko dalo mi dzis popalic...od 1 budzila sie co godzine- nigdy tak nie bylo. Chyba za male porcje zjada i glod ją wybudza.. wczesniej cyc pol godz ciagla, a teraz kilka minut i tyle.
Oby dala w ciagu dnia odpocząć

Maluch w końcu zasnął Od 7 nie spal Taka poranna aktywność już jest norma dla niego Powoli mamy pierwsze stałe elementy dnia

Dziś szczepienie
Stary 2016-05-24, 08:09   #2314
monikmi
Zadomowienie

Hej Mamuśki! Tęskniłyście?

W końcu dobrnęłam do ostatniej strony, taaaakie miałam zaległości

Ostatnio mniej mnie tutaj bo ciągle coś na głowie... zaczęliśmy budowę, fundamenty już wylane. W weekend przyjeżdzają do nas znajomi z Podlasia więc próbuję zrobić domek na błysk a czeka mnie jeszcze dużo gotowania. W wolnej chwili wskakuje na orbitreka albo zabieram Marcela na dwór. Synek grzeczny, nie mam z nim żadnych problemów. Bebilon Pepti się przyjął i kupa elegancko idzie w piątek szczepiliśmy na pneumo i nie było żadnych skutków ubocznych. Dzisiaj jadę do Jyska bo promo na pościel Kronborga, ręczniki i koszyki i na kawkę z koleżanką, w ramach odskoczni od jeżdżenia na mopie.

Nadal mam telefon w naprawie, głównie stąd te moje braki -wybaczcie, niedługo wrócę tu na stałe.

Miłego dzionka Dziewczyny!

monikmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-24, 08:11   #2315
moonunit
Wtajemniczenie

Monikmi No pewnie ze tak :-D

Udanych zakupów Czyli dogadalas się z tz skoro budowa ruszyła? I to w takim tempie idziecie jak burza ;-)
Stary 2016-05-24, 08:19   #2316
_polly_
Zakorzenienie

Ja weszłam z Niną na szczepienie. TŻ musiał się wrócić do domu, zapomniałam książeczki.
I wszedł jak już pielęgniarka się wkuła. Następne szczepienie 28 czerwca.

Mam dobrą figurę. Koło to też figura.
_polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-24, 08:23   #2317
marta1986222
Zakorzenienie

Cytat:
Ja weszłam z Niną na szczepienie. TŻ musiał się wrócić do domu, zapomniałam książeczki.
I wszedł jak już pielęgniarka się wkuła. Następne szczepienie 28 czerwca.
Oby wszystko bylo ok

Zuzia
04.09.2012
g.3.20
3020g,52cm

Hania
09.03.2016
g.20.45
3000g 53 cm

marta1986222 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-05-24, 08:24   #2318
moooniaaaa
Zakorzenienie

Monikmi
bedziesz miala wizytacje z podlasia i nas nie zaprosilas? no wiesz

Jedziemy na 10.00 na warsztaty z chustowania. U nas sa co 3 tygodnie, wejsciowka 10zł., 2 godziny
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-24, 08:36   #2319
Lewek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Polly
idz Ty. Tż utuli, ale to nie to samo co mama

Dark
moze to zwyczajnie skok? Potrzeba bliskosci? Czytalas troche o rodzicielstwie bliskosci? Ja sie powoli wkrecam w temat i skoro mala chce na rece to ma taka potrzebe, skoro chce mnie widziec to na to reaguje. Widocznie tego potrzebuje. Nie masz nikogo do pomocy, mamy, tesciowej, tż?
Monia a jesteś w grupie RB na fb? Tez się tym interesuje, dużo ciekawych porad choć nie jestem dój końca taką mamą rb ale sporo zaczerpnelam z tego nurtu.

Milenujdka nie wiesz co mówisz! tzn trójka jak trójka gorzej ze taki to drobiazg jeszcze. No ale chwila moment a starszy naprawdę będzie pomocą, oby. Ale choć to taki banał - to cudne są takie chwile jak np taka jak wczoraj gdy pokazałam starszemu jakie spodenki mu kupiłam z zigzakiem. A on: dziękuję ci mamo ze kupiłaś mi takie ładne spodenki i buziak niby nic a miód na serce. Albo ostatnio kupiłam mu jakieś czekoladki co rzadko robie ale w drodze wyjątku. Wrzuciłam je do torebki i zaczęłam sama podjadac jak go odebrałam z przedszkola i zajrzałam do torebki żeby mu dać kilka to okazało się ze została tylko jedna a wkoło same papierki i mówię mu ze zjadłam i niestety została tylko jedna, a on do mnie: dziękuję ci mamo ze zostawiłas mi jedną czekoladke chyba nie załapał ze mógł zjeść ich więcej gdyby nie matka lakomczuch ale słodkie to było aż mi się głupio zrobiło.

No dobra zabieram się za porządki w mieszkaniu starym bo ludzie chcą graty zwozic a tu jeszcze syf.

---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ----------

Monikmi a jak tam Twój mąż? Porzucił balety na rzecz budowania domu? Może wydorosleje dzięki temu.
Wracaj do nas szybko

---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ----------

No dobra już naprawdę idę sprzątać...
Lewek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-24, 08:39   #2320
Darkanddark
Zakorzenienie

Kciuki za szczepione dzieciaki :-*
Darkanddark jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-24, 08:41   #2321
Kiwi18
Zadomowienie

GG do Kiwi18

Dzień dobry
U nas bardzo słoneczne chociaż trochę wieje myślicie że sam rampers + skarpetki wystarczą? Smarujecie swoje dzieci kremem z filtrem przed wyjściem na dwór? Jeśli tak to jakim?
Kiwi18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-24, 08:41   #2322
Darkanddark
Zakorzenienie

Monikmi - fajnie, że budowa ruszyła. Oby juz z tz było okej.

Lewek - słodkie to to uroczy chłopak.
Darkanddark jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-24, 08:43   #2323
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
Moooniaaaa - skok w 10 tygodniu? I trwa tydzień? :-/

Edit ; marudzenie i tak mi nie pomoże.
nie pocieszę Cię, ale tak, skok może tyle trwać. Kolejne do 6 tyg podobno

U nas ostatni skok trwał chyba z 7/8 dni, a ostatnie 2 to była masakra. Już myślałam, że dziecko calkiem mi się zepsuło..

Dzień dobry.
Pierwsza noc w łożeczku za nami. Najpierw Mała zasnęła po 20 więc ją odłożyliśmy, a przed 21 już strzelała uśmiechami i łóżeczko parzyło. A potem tak się rozwyła, że szok i chyba z 30min tak wyła. Ale poszła kupa, zjadła 30ml mleka i zasnęła. Transfer do łóżeczka w miarę się udał i z wierceniem się (wstawałam dać jej smoka) spała gdzieś do 4. Wzięłam ją do nas i miałam potem odłożyć jak uśnie, ale zasnęłam z nią i już do rana spała z nami. Ale mimo wszystko jak na pierwszą noc jestem zadowolona chociaż parę razy wstawałam. Dziś kolejna próba.

Zaraz zbieramy się do lekarza, zobaczymy ile królewna waży A mnie już strs zżera, że trzeba po francusku mówić, a mam kilka spraw do obgadania

---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ----------

Cytat:
Napisane przez Kiwi18 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
U nas bardzo słoneczne chociaż trochę wieje myślicie że sam rampers + skarpetki wystarczą? Smarujecie swoje dzieci kremem z filtrem przed wyjściem na dwór? Jeśli tak to jakim?
ja póki co jak przypomnę sobie to ziajką, ale musze kupić coś z filtrem, tylko wszystko od 6 m-cy widziałam

muszę w aptece popytać
Stary 2016-05-24, 08:52   #2324
misia880
Zakorzenienie

Ja polecam filtr 50 mineralny z MomMe 100 kosztuje ale ma rewelacxjny sklad

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-24, 09:01   #2325
mira81
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kiwi18 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Ja zakupilam Anthelios z La roche posay filtr 50+ ale nie mialam okazji jeszcze smarowac bo pogoda do bani.

Envoyé de mon SM-G920F en utilisant Tapatalk

---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ----------

Kciuki za szczepienia i wizyty u lekarzy. Maya dosypia po kolejnej wiercacej nocy a ja szukam zaproszen na chrzest.

mira81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-24, 09:08   #2326
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mira81 Pokaż wiadomość
Ja zakupilam Anthelios z La roche posay filtr 50+ ale nie mialam okazji jeszcze smarowac bo pogoda do bani.

---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ----------

Kciuki za szczepienia i wizyty u lekarzy. Maya dosypia po kolejnej wiercacej nocy a ja szukam zaproszen na chrzest.

i jest dla naszych dam? bo wszystko tu od 6 m-ca widzialam poki co
Stary 2016-05-24, 09:13   #2327
trzydziescidwa
Zakorzenienie

Jurek dostał okropnej ciemieniuchy kilka dni temu zrobiło mu się trochę na samym czubku głowy to smarowalam i wyczesywalam a dzisiaj patrze a tu od czubka głowy do czoła Ech paskudztwo
Stary 2016-05-24, 09:14   #2328
eeyesblue
Zadomowienie

dziewczyny czy któraś z Was ma doczynienia z AZS? i może mi coś więcej napisać, co stosuje, jak to wygląda, miejsce swędzenia? bo ja u sobie prawdopodobnie to podejrzewam z tego co czytam w internecie to by się zgadzało mniej więcej.. po ciazy takie cholerstwo by mi sie przyplatalo? nigdy nie miałam problemu ze skórą, ot czasami byla sucha. myślałam, że to uczulenie na bio-oil, ale ponad miesiąc by nie trwało.. a dziś po nocnym swędzeniu (patrzę rano i zdrapalam się do krwi) jestem prawie pewna, że to to..
oczywiście wybieram się do dermatologa w pl, ale chciałam zasięgnąć opinii tutaj jeszcze
Stary 2016-05-24, 09:15   #2329
mira81
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez malinka9191 Pokaż wiadomość
i jest dla naszych dam? bo wszystko tu od 6 m-ca widzialam poki co
Teraz zerknelam na opakowanie bo nawet sie nie zastanowilam nad tym jak bralam..nie ma info o wieku wiec chyba ok.
Powodzenia w pmi. Daj znac co ciekawego sie dowiedzialas. My jutro wieczorem mam wizyte u lekarza.

mira81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-24, 09:19   #2330
misia880
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez trzydziescidwa Pokaż wiadomość
Jurek dostał okropnej ciemieniuchy kilka dni temu zrobiło mu się trochę na samym czubku głowy to smarowalam i wyczesywalam a dzisiaj patrze a tu od czubka głowy do czoła Ech paskudztwo
Dobra to mnie sluchaj. Bo igor mial taka ze pediatra pow ze jeszcze takiej w karierze nie widziala
Mial skorupe na glowie.

Lec po olej do kuchni, zwykly kujawski, bartus itp i wysmaruj mu tym glowe. Mocno. wmasowuj to.
Za godzine znowu. To musi byc caly czas tluste i nawilzone. Miekka szczotka i wyczesuj. Dlugo, dzieci to lubia bo to taki masaz glowy. Ja cale karmienie to robilam za kazdym razem.

chopa wyslij po emolium na ciemieniuche. Godzine przed kapiela wysmaruj Jurkowi glowe. I potem pol godz przed kapiela. Dobrze to splukaj w kapieli. I potem wycieraj tetra glowe. Nie mega mocno ale tak wiesz :p
U nas 4 dni walki i poszlo w zapomnienie

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-24, 09:28   #2331
moonunit
Wtajemniczenie

Cytat:
Nam pomaga smarowanie parafina Kupisz w aptece za kilka złotych Smaruje jakiś czas przed kapiela i potem dokładnie zmywam i wyczesuje

Cytat:
Napisane przez eeyesblue Pokaż wiadomość
dziewczyny czy któraś z Was ma doczynienia z AZS? i może mi coś więcej napisać, co stosuje, jak to wygląda, miejsce swędzenia? bo ja u sobie prawdopodobnie to podejrzewam z tego co czytam w internecie to by się zgadzało mniej więcej.. po ciazy takie cholerstwo by mi sie przyplatalo? nigdy nie miałam problemu ze skórą, ot czasami byla sucha. myślałam, że to uczulenie na bio-oil, ale ponad miesiąc by nie trwało.. a dziś po nocnym swędzeniu (patrzę rano i zdrapalam się do krwi) jestem prawie pewna, że to to..
oczywiście wybieram się do dermatologa w pl, ale chciałam zasięgnąć opinii tutaj jeszcze
Ja mam AZS Które części ciała Ciebie swedza? Jak chcesz to pisz na priv albo fb ;-)

Ja mam krem pharmaceris z filtrem mineralnym od 1 dnia życia Monikmi polecala ;-)
Stary 2016-05-24, 09:31   #2332
monikmi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez moonunit Pokaż wiadomość
Udanych zakupów Czyli dogadalas się z tz skoro budowa ruszyła? I to w takim tempie idziecie jak burza ;-)
Idziemy jak burza, dopóki kasa na koncie haha

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Monikmi
bedziesz miala wizytacje z podlasia i nas nie zaprosilas? no wiesz
Wstyd mi za siebie ale jak my pojedziemy na podlasie to kawka będzie na 100% Marcel to idealny kandydat na zięcia haha

Cytat:
Napisane przez Lewek Pokaż wiadomość
Monikmi a jak tam Twój mąż? Porzucił balety na rzecz budowania domu? Może wydorosleje dzięki temu.
Wracaj do nas szybko
Cytat:
Monikmi - fajnie, że budowa ruszyła. Oby juz z tz było okej.
Narazie Tż ma dużo pracy, więc i na balety czasu mniej ale i w domu go nie widać, Marcelem sie nie zajmuje więc właściwie się mijamy, nie ma kiedy się kłócić zobaczymy jak długo tak będzie. Temat budowy raczej nastraja nas pozytywnie. Dogadaliśmy się w tej kwestii bo stwierdziliśmy że Marcel musi mieć jakiś "dobytek", bo predzej czy pózniej to wszystko na co pracujemy będzie dla niego

monikmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-24, 09:32   #2333
MilkaPlus1
Raczkowanie

Dzień dobry. Jesteśmy po pierwszym wyjeździe z Małą na dwa dni, byliśmy u rodziców na działce. Córka lansowała się w letniej sukience a ja w końcu napiłam się wina

Co do rodzicielstwa bliskości to jestem za. Mam książki Searsów i Liedloff, kupiłam jeszcze w ciąży bo od początku byłam napalona na wychowywanie w tym nurcie. Spanie z dzieckiem, kp, noszenie w chuście, a przede wszystkim (bo reszta to szczegóły) wsłuchiwanie się w dziecko i odpowiadanie na jego potrzeby. Nie każdemu ta metoda przypasuje, nam akurat trafiło nam się dziecko stworzone do RB Z tych książek na razie przebrnęłam przez Searsów do połowy (mają jednak trochę irytujący styl pisania) i widzę, że instynktownie robię tak jak tam piszą.
MilkaPlus1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-05-24, 09:36   #2334
_polly_
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam AZS. U mnie wygląda to tak, że mam czerwone, lekko wypukłe, chropowate plamy. I na takie zaognione stany tylko sterydy mi pomagają. I kąpiel w krochmalu. A do pielęgnacji ciała to emolium i cetaphil.

Stary 2016-05-24, 09:44   #2335
trzydziescidwa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
Dobra to mnie sluchaj. Bo igor mial taka ze pediatra pow ze jeszcze takiej w karierze nie widziala
Mial skorupe na glowie.

Lec po olej do kuchni, zwykly kujawski, bartus itp i wysmaruj mu tym glowe. Mocno. wmasowuj to.
Za godzine znowu. To musi byc caly czas tluste i nawilzone. Miekka szczotka i wyczesuj. Dlugo, dzieci to lubia bo to taki masaz glowy. Ja cale karmienie to robilam za kazdym razem.

chopa wyslij po emolium na ciemieniuche. Godzine przed kapiela wysmaruj Jurkowi glowe. I potem pol godz przed kapiela. Dobrze to splukaj w kapieli. I potem wycieraj tetra glowe. Nie mega mocno ale tak wiesz :p
U nas 4 dni walki i poszlo w zapomnienie
Cytat:
Nam pomaga smarowanie parafina Kupisz w aptece za kilka złotych Smaruje jakiś czas przed kapiela i potem dokładnie zmywam i wyczesuje
dzięki kochane
już się za to biorę!

u nas dzisiaj od rana już 4 kupy a wczoraj przez cały dzień były tylko 3... chyba nadrabia

co do azs ja nie mam zdiagnozowanego, ale mam takie coś jak mówi polly, tylko na nogach, już jakby na zawsze mam wrażenie że zostało i czasem jak się zaognia, to w nocy do krwi się drapię, bywa że to ropieje.. także cały czas emolienty w ruchu, najgorzej do zaognień doprowadzić... dobrze też się kąpać w czymś natłuszczajacym, ja mam mediderm, od czasu do czasu też Jurka w tym wymoczymy

polly, miałam wczoraj pisać (chyba nie napisałam?) wypiłam dzisiaj już drugą kawę z mlekiem migdałowym i bardzo mi smakowała miałaś rację z tym orzechowym posmakiem
Stary 2016-05-24, 09:51   #2336
eeyesblue
Zadomowienie

Cytat:
Ja mam AZS Które części ciała Ciebie swedza? Jak chcesz to pisz na priv albo fb ;-)

Cytat:
Ja mam AZS. U mnie wygląda to tak, że mam czerwone, lekko wypukłe, chropowate plamy. I na takie zaognione stany tylko sterydy mi pomagają. I kąpiel w krochmalu. A do pielęgnacji ciała to emolium i cetaphil.
odezwę się to Was
Stary 2016-05-24, 09:55   #2337
_polly_
Zakorzenienie

Cytat:

polly, miałam wczoraj pisać (chyba nie napisałam?) wypiłam dzisiaj już drugą kawę z mlekiem migdałowym i bardzo mi smakowała miałaś rację z tym orzechowym posmakiem

Cieszę się, że smakuje. Ja dzisiaj będę próbowała kokosowego. Ale póki co nie mam czasu, bo Nina z rąk nie schodzi.:P

Cytat:
odezwę się to Was

Stary 2016-05-24, 11:02   #2338
Kiinga26
Zadomowienie

Hej.
Nie nadrobię Was. Alicja od trzech dni tak daje w kość, że nie mam czasu zaglądać
U nas nie sprawdza się samohuśtająca huśtawka, ani bujaczki, ani maty ani nic tylko ręce i gondola od wózka. Jest z funkcją kołyski i to jest jedyne wybawienie. Tylko w gondoli udaje się małą ululać. Noce też ostatnio kiepskie. Budzi się po dwa razy. Ech

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ----------

Czekam na kuriera. Ma mi przywieźć zamówienie z Gemini. Mają teraz fajną promocję na latopic. Za 77zl wszystkie dostępne u nich produkty z serii latopic.

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
Kiinga26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-24, 11:23   #2339
_emma
Zakorzenienie

Hej dziewczyny,
Złapałam paskudnego wirusa.. O 2 w nocy obudziłam się, było mi niedobrze ehh. Nadal jest mi słabo, mam dreszcze, boli mnie głowa. Piję tylko wodę i to w niewielkich ilościach. Na szczęście Oliwka posłuchała mnie i ładnie śpi, a ja razem z nią.

Monikmi
Pochwal się projektem domu
Stary 2016-05-24, 11:24   #2340
marta1986222
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _emma Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny,
Złapałam paskudnego wirusa.. O 2 w nocy obudziłam się, było mi niedobrze ehh. Nadal jest mi słabo, mam dreszcze, boli mnie głowa. Piję tylko wodę i to w niewielkich ilościach. Na szczęście Oliwka posłuchała mnie i ładnie śpi, a ja razem z nią.

Monikmi
Pochwal się projektem domu
Oby szybko przeszło

Zuzia
04.09.2012
g.3.20
3020g,52cm

Hania
09.03.2016
g.20.45
3000g 53 cm

marta1986222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości