|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3301 |
Zadomowienie
|
Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. III
No baa
![]() ![]() No ta ołówkowa mi się tez tak średnio widzi... ![]() ![]() Wiesz nawet teraz weszłam specjalnie na dostepny zeby widział ze jestem i cos napisał, ale nic. Jak makiem zasiał... To moze ja tez sie przyłącze. Kiedys dostałam linka ale mi nie wchodziło wiec moze teraz jak juz nie korzystam z mozilli... To przybij grabę ![]() blaque, krówka, uhahana dziewczyny przesadzacie... Wyglądam jak szkieletor i w dodatku nic sie nie da z tym zrobic... A co do biustu to tak wyszło na zdjęciu, bo ta sukienka tak fajnie go uciska. ![]() ![]() ![]() EDIT: przypomniało mi się jak w pierwszej klasie mowiliśmy z ludzmi z klasy o takiej jednej dziewczynie, ktora się nie myła, ze morda sie jej świeci jak psu kulki wylizane ![]() ![]()
#3302 |
Przyczajenie
|
jeden dzien mnie nie było a wy się tak rozpisałyście
![]() Ywonula naprawde świetna figurka, t sukienka jeszcze to podkreśla ![]() Uwielbiam moją szkołe ![]() ![]() ![]() ![]() Wszyscy lubią moją szkołe - nawet telewizja u nas była ![]()
#3303 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Też mamy ostatnio takie tematy. Kłócimy się z katechetką ostro ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3304 | |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=4254 dla mnie są idealne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3305 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyna Frytu (kol z klasy) miała wypadek wczoraj
samochód ją potrącił. Miała operacje odrazu. Jakieś obrażenia wewnętrzne miała i w ciężkim stanie jest i dziś Fryta mówił że lekarze mu powiedzieli że może coś z kręgosłupem miec. biedny Fryta i biedna Iwonka straszne to jest ![]()
#3306 | |||
Zakorzenienie
|
Blaque: Mi się podoba ta sukienka z tiulem
![]() ![]() Mathilda: Coraz więcej wypadków na tych drogach i to z udziłem pieszych.Ostatnio w moim mieście potrącono kobiete w ciąży i straciła dziecko.Ludzie powinni uważać jak się jeździ. Cytat:
![]() Cytat:
![]() A pisałam,ze to grzech,niezgodne z przepisami kościola i że będzie miala wyrzuty sumienia przez to co robi oraz,że oddala sie od Boga. Uwielbiam wymyślać takie rzeczy ![]() Cytat:
![]() ![]() A i ja nie mam planów na sylwestra ![]() TŻ wpadl do mnie niespodziewanie i szukając czegoś słodkiego po szafkach znalazł prezenty dla siebie i nici z niespodzianki ![]() Za to oglądaliśmy van helsinga i później śpiewalam mu kolędy ![]() Tylko z tym prezentem tak glupio... Powinnam sie uczyc z woku i historii a nic nie robie ehhh... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3307 |
Zadomowienie
|
Ja mam jeszcze jutro jeden spr i wreszcie wolne (chociaż ambitnie mają być pracowicie
![]() Na czat postaram się wpaść, tylko napiszcie wyraźnie czy chodzi o sobotę czy niedzielę, bo dwie daty padają ![]() Aha, o ile mi monitor mi będzie działał, bo aktualnie miga mi w takt włączonej muzyki ![]() Nija może iść długo, bo z UK, ale też dlatego, że są święta i pewnie dużo osób wysyła coś. Poza tym nie wolisz płacić dopiero jak przyjdzie paczka? Ja wolę stracić te kilka zł, niż całość. Ywonula a nie chcesz iść sama na studniówkę? U Ciebie wszyscy idą z kimś? Bardzo ładna sukienka ![]() ![]() Tak sobie pomyślałam, że po studniówkach pewnie znowu pójdą w ruch maile, tak jak w wakacje ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3308 |
Zakorzenienie
|
NIEDZIELĘ!
![]() ![]() a w sobotę kto będzie to też, ale generalnie niedziela ![]() Co do studniówki, to u mnie każdy idzie z kimś, jeżeli liczyć jak ktoś idzie z kimś z klasy ![]()
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
![]() ![]() |
![]() |
#3309 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Aa bo faceci są nie halo.. ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() 3mam qciuki, żeby dziewczyna wyszła z tego ![]() Cytat:
![]() ![]() Ej no baby proszę mi tu pomóc, wymagam więcej głosów za lub przeciw ![]() ![]() E... . . . . . . no dobra ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3310 |
Zakorzenienie
|
Blaque: Podoba mi się,ale ładniejsza wedlug mnie jest ta z tiulem. Tamta jakoś nie pasuje mi do sylwestra raczej do "cioci na imieniny"
Zrobilam świąteczne wypracowanie z rosyjskiego i ide do historii ![]() Pa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3311 |
Zakorzenienie
|
"Wypracowanie z rosyjskiego" hahaha dla mnie to abstrakt
![]() ![]() ![]() Blaque Ty też, i nawet nie próbuj się wykręcać, jak wszyscy to wszyscy ![]() ![]() Co do sukienek, to tak jak już mówiłam, obie fajne i podobają mi się, ale pierwsza nie pasuje na sylwestra ![]()
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3312 |
Rozeznanie
|
Blaque z tiulem sukienka zdecydowanie.. ta ołówkowa to jak to już ktoś powiedział taka "do cioci na imieniny".
Ywonula to chyba Twoja sukienka tak mi się podobała ![]() ![]() ![]() Rany nie mam siły nic pisać.. Ale czytam cały czas.. U mnie ostatnio sporo się dzieje.. ale takie tam głupoty.. nie ważne.. Ogólnie maksymalna huśtawka nastroji od najlepszego do najgorszego.. I pełno nauki.. Usypiam już nad tą historią.. A grozi mi pała na semestr z historii i matmy.. nie mam siły na naukę.. czemu w 3 klasie nie mamy TYLKO przedmiotów maturalnych.. Jutro idę dalej szukać kiecki.. narazie tylko jedna mnie zainteresowała, ale nie ładnie mi było w niej.. Dziś byłam na pierwszej próbie poloneza.. Wkońcu dotarłam ![]() Fajnie nawet ![]() Rany spać.. Idę do historii :/ A Wam mówię dobranoc ![]() a i też się piszę na czat w niedzielę o 21. nie zdałam matury z polaka.. 1 punktu mi zabrakło ![]() ale nie przejmuję się, bo baba u nas ponoć nie zliczała wszystkich punktów.. takiej dziewczynie 10 punktów nie policzyła.. głupia s**a ale biologia zdana ![]() najlepiej w całej szkole.. |
![]() ![]() |
![]() |
#3313 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A w ogóle, to o tej godzinie jedynie Ciebie można się tu spodziewać, HA ![]() ![]()
Choose life.' |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3314 | |||
Zakorzenienie
|
Wrr już mnie kręgosłup boli, bo cały dzień przesiedziałam przy kompie
![]() <Ty leniu przebrzydły, miałaś się WOSu uczyć ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Osoby, które wzięły się do roboty, cały czas liczą, uczą się, piszą powtórkowe sprawdziany też mają 2, sporo osób tak ma... wiem, oceny to nie wszystko, ale głupio mi, bo ostatnio prawie w ogóle się nie uczę tej histy i wosu (no, za wos się powiedzmy wzięłam, ale nie jest to taka nauka jak powinna być) a na histy humanowe odkąd nie było dla mnie miejsca na napisanie z nimi kartkówki (na którą byłam obkuta- a miejsca nie było, bo oni się rozsuwają zawsze i każdy ma swoje stałe miejsce, a te kartk. są spontaniczne,niezapowiedz iane) się nie uczę, przeglądam tylko zeszyt ze swoimi notatkami z lekcji, czyli tyle co nic)
![]() |
#3315 |
Przyczajenie
|
Nija może nie będzie tak źle, ja sama pracuje w allegro więc rozumiem panią, z która rozmawiałaś, bo ona musi sie troszke zaasekurować
![]() ![]() Pamielija nie martw się dasz rady ![]() Skoro tak krążycie wokoół tematu z religii musze się pochwalić - mam 4 ![]() ![]() Ostatni dzien normalniej szkoły ![]()
![]() |
#3316 |
Zakorzenienie
|
pamelija- ja tez mam semestr z matmy nie zaliczony i jak z innymi gadala tak mi to tylko oznajmila czy o tym wiem (a wcale nie mialam najgorszych ocen w klasie).. bedzie dobrze, zobaczysz.. a i gratuluje biologii masz sie czym chwalic
![]() Nija- tez wczoraj przesiedzialam caly dzien przed kompem, nie liczac sprzatniecia szafki w lazience i przeczytania 3 stron procesu kafki.. i oczywiscie proby poloneza... |
![]() ![]() |
![]() |
#3317 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zgram tylko na mp3kę parę kawałków Peji ![]() ![]()
![]() |
#3318 |
Zakorzenienie
|
NIja- hmm, my tanczymy w 2 grupach ze wspolnym zakonczeniem.. nasz grupa tanczy nawet dobrze (1), ale ta drugia to az zal.. zwlaszcza pierwsza 6tka, reszta juz o wiele lepiej
![]() ja tez siedze nad wosem, tzn mam pakiecik na jutro otwarty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3319 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kupiłabym sobie jeszcze jedną torbę ![]() taką, o http://www.allegro.pl/item282981556_..._londynu_.html ![]() albo taką http://www.allegro.pl/item283487884_...ach_z_uk_.html
![]() |
#3320 |
Zakorzenienie
|
oj ja juz kilka zadan nawet zobilam- jestem z siebie dumna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3321 |
Zakorzenienie
|
Ja jeszcze zadań nie robię, dopiero jak będę coś umieć, na razie przerabiam podręcznik
![]()
#3322 |
po prostu Em :)
|
Super!!!
![]() Śniło mi się, że weszłam na ten wątek i napisałam wam... Dziewczyny, jestem w ciąży. Będę miała dziecko. ; )
![]() |
#3323 |
Zakorzenienie
|
Em- no nie powiem, nabrals mnie, ale pozniej sie nie dalam :P ZBOJU!
Dacie rade ;P |
![]() ![]() |
![]() |
#3324 |
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczyny
![]() ![]() ![]()
#3325 |
Zakorzenienie
|
byliczka- chyba nie ten temat.. sadze, ze na temacie o egzaminach dziewczyny Ci pomoga
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3326 |
Zakorzenienie
|
Jezu, powinni mi neta wyłączyć
![]() Znowu pół dnia na youtube ![]() http://pl.youtube.com/watch?v=qzLEF0...eature=related co jak co, ale to mnie zawsze śmieszy ![]() http://pl.youtube.com/watch?v=rWfR3-...eature=related http://pl.youtube.com/watch?v=w8Dvqs...eature=related ![]() em ![]() wiecie cooo nie cytujcie, jakbym chciała usunąć ![]() tak bym chciała zagrać w jakimś filmie/serialu, napisałam posta na forum jednego z seriali i zapytałam co trzeba zrobić, żeby znaleźć się na planie i chyba napiszę list do tej agencji czy studia filmowego, dostałam kontakt od admina... ![]()
#3327 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Em, ja Cię uduszę!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3328 |
Zakorzenienie
|
NIja kciuki trzymam
![]() chyba kazda dziewczynka mimo wszystko chcialaby cos takie przezyc:P |
![]() ![]() |
![]() |
#3329 |
po prostu Em :)
|
fuksjaa, ja też Cię kocham!
![]()
![]() |
#3330 |
Zakorzenienie
|
Muszę sie Wam wyżalić!
Jestem głupia. ![]() Dzisiaj praktykantka oddała nam wyniki prostego sprawdzianu z matmy-ze statystki(chyba najprostszy dział) I tylko 3 osoby z klasy dostały jedynki, w tym ja ![]() Do tego praktykanka dodała, że te trzy osoby powinny dostać dwa laczki. Drugi za głupotę. Jak tu se nie załamać ![]() A mogłabym mieć tróje z matmy ![]() Em, tak sie nie robi! Już zaczęłam Ci zazdrościć ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:35.