Urodzone w 1989 :) cz. III - Strona 111 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-12-19, 17:13   #3301
Ywonula
Zadomowienie

Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. III

Cytat:
Napisane przez blaque Pokaż wiadomość
A blee.. przyglądałaś się?
No baa

No ta ołówkowa mi się tez tak średnio widzi... Ale jak poeksperymentujesz z dodatkami to moze wyjsc super

Wiesz nawet teraz weszłam specjalnie na dostepny zeby widział ze jestem i cos napisał, ale nic. Jak makiem zasiał...

Cytat:
Napisane przez uhahana Pokaż wiadomość
Niedziela 21:00?
To moze ja tez sie przyłącze. Kiedys dostałam linka ale mi nie wchodziło wiec moze teraz jak juz nie korzystam z mozilli...

Cytat:
Napisane przez Nija_ Pokaż wiadomość
Nie mam co ze sobą zrobić w Sylwestra
To przybij grabę

blaque, krówka, uhahana dziewczyny przesadzacie... Wyglądam jak szkieletor i w dodatku nic sie nie da z tym zrobic... A co do biustu to tak wyszło na zdjęciu, bo ta sukienka tak fajnie go uciska. A normalnie mam A Ale mimo wszystko dziękuje

EDIT:
przypomniało mi się jak w pierwszej klasie mowiliśmy z ludzmi z klasy o takiej jednej dziewczynie, ktora się nie myła, ze morda sie jej świeci jak psu kulki wylizane Co gorsza po tych akcjach zaczęłam zauważać ze mi tez zaczyna się świecic...
Stary 2007-12-19, 17:40   #3302
Effka9
Przyczajenie

GG do Effka9

jeden dzien mnie nie było a wy się tak rozpisałyście

Ywonula naprawde świetna figurka, t sukienka jeszcze to podkreśla

Uwielbiam moją szkołe Przynajmnie teraz nie ma lekcji, a od nowego semestru nie mam maty, niemieckiego i jeszcze czegoś tam (znaczy lekcje bedą ale pytania i sprawdzianów nie !!!). Chociaż prób do poloneza nie ma i do końca roku nie będzie... A w styczniu 2tygodnie zostają tylko (kto jest w 1 turze ferii ten wie) No , ale cóz... I tak nie mamy tak źle
Wszyscy lubią moją szkołe - nawet telewizja u nas była

Każdy Ma Niezmywalne Prawo Do Zmarnowania Sobie Życia .!

...i potrafię słodko - kwaśna być jak chilli gdy się wkurzę. !
Effka9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-19, 18:05   #3303
tak-po-prostu
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mathilda Pokaż wiadomość
Ej powiedzcie mi jest jakiś termin oddawania konspektów i bibliografii??????
U nas jakoś chyba miesiąc przed maturą.

Cytat:
Napisane przez marta6704 Pokaż wiadomość
W szkole kiepsko popłakalam się przez glupote na pp,mieliśmy kartkówke z religii i pytanie było takie: napisz list do koleżanki która już współżyje,wytłumacz jej że jest to złe

Też mamy ostatnio takie tematy.
Kłócimy się z katechetką ostro
tak-po-prostu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-19, 18:22   #3304
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
Napisane przez blaque Pokaż wiadomość
fuksjaa- a mogłabyś wkleić zdjęcie Twoich butów? Bo nie widziałam ich Albo nie zauważyłam nigdzie..
są w wątku studniówkowym - tutaj masz link:
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=4254

dla mnie są idealne
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-19, 18:24   #3305
mathilda
Zakorzenienie

GG do mathilda

Dziewczyna Frytu (kol z klasy) miała wypadek wczoraj
samochód ją potrącił. Miała operacje odrazu. Jakieś obrażenia wewnętrzne miała i w ciężkim stanie jest i dziś Fryta mówił że lekarze mu powiedzieli że może coś z kręgosłupem miec. biedny Fryta i biedna Iwonka
straszne to jest

mathilda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-19, 18:35   #3306
marta6704
Zakorzenienie

Blaque: Mi się podoba ta sukienka z tiulem pierwsza nie za bardzo ja bym nie mogla do niej dobrać dodatków

Mathilda: Coraz więcej wypadków na tych drogach i to z udziłem pieszych.Ostatnio w moim mieście potrącono kobiete w ciąży i straciła dziecko.Ludzie powinni uważać jak się jeździ.
Cytat:
Napisane przez lele Pokaż wiadomość
marta- no faktycznie ksiadz zaszalal.. widze, ze poglady ma podobne do mojego :/
Mnie uczy siostra
Cytat:
Już lepiej się dzisiaj czuję

EDIT: marta ehh ale pytanie z tej religii brr i co tam napisałaś ciekawego?
No lecz się lecz do świąt się wyleczysz

A pisałam,ze to grzech,niezgodne z przepisami kościola i że będzie miala wyrzuty sumienia przez to co robi oraz,że oddala sie od Boga.
Uwielbiam wymyślać takie rzeczy

Cytat:
To ja też wpadnę na czata

Wrr jestem wkurzona, wreszcie zamówiłam sobie torbę na allegro i jeszcze nie przyszła, czekałam cierpliwie, ale przed chwilą wysłałam maila do sprzedającej 6 grudnia dostałam maila, że sprzedająca dostała pieniądze i wysyła torbę, a tu nic
Pokazywałam Wam?
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=274693934

Nie mam co ze sobą zrobić w Sylwestra
Torba nawet fajna ale dla mnie za pstrokata
A i ja nie mam planów na sylwestra

TŻ wpadl do mnie niespodziewanie i szukając czegoś słodkiego po szafkach znalazł prezenty dla siebie i nici z niespodzianki
Za to oglądaliśmy van helsinga i później śpiewalam mu kolędy

Tylko z tym prezentem tak glupio...

Powinnam sie uczyc z woku i historii a nic nie robie ehhh...
marta6704 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-19, 18:42   #3307
i_n_e_s
Zadomowienie

Ja mam jeszcze jutro jeden spr i wreszcie wolne (chociaż ambitnie mają być pracowicie).
Na czat postaram się wpaść, tylko napiszcie wyraźnie czy chodzi o sobotę czy niedzielę, bo dwie daty padają.
Aha, o ile mi monitor mi będzie działał, bo aktualnie miga mi w takt włączonej muzyki, coś się rozwala), ale mam nadzieję, że jeszcze trochę pociągnie.

Nija
może iść długo, bo z UK, ale też dlatego, że są święta i pewnie dużo osób wysyła coś. Poza tym nie wolisz płacić dopiero jak przyjdzie paczka? Ja wolę stracić te kilka zł, niż całość.

Ywonula a nie chcesz iść sama na studniówkę? U Ciebie wszyscy idą z kimś? Bardzo ładna sukienka, jedna z nielicznych która mi się podoba
Tak sobie pomyślałam, że po studniówkach pewnie znowu pójdą w ruch maile, tak jak w wakacje
i_n_e_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-19, 19:55   #3308
uhahana
Zakorzenienie

NIEDZIELĘ!

a w sobotę kto będzie to też, ale generalnie niedziela

Co do studniówki, to u mnie każdy idzie z kimś, jeżeli liczyć jak ktoś idzie z kimś z klasy
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.
'

uhahana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-19, 20:43   #3309
blaque
Zakorzenienie

Cytat:
Blaque he zboczone jesteśmy prawie wszystkie i nie zaprzeczysz
W sobotę nie wiem czy będę w domu w tej godz., ale jak będę to z miłą chęcią
Że ja też jestem..?

Cytat:
Napisane przez Ywonula Pokaż wiadomość
No baa

No ta ołówkowa mi się tez tak średnio widzi... Ale jak poeksperymentujesz z dodatkami to moze wyjsc super

Wiesz nawet teraz weszłam specjalnie na dostepny zeby widział ze jestem i cos napisał, ale nic. Jak makiem zasiał...

blaque, krówka, uhahana dziewczyny przesadzacie... Wyglądam jak szkieletor i w dodatku nic sie nie da z tym zrobic... A co do biustu to tak wyszło na zdjęciu, bo ta sukienka tak fajnie go uciska. A normalnie mam A Ale mimo wszystko dziękuje
Nmzc. Mówimy to, co widzimy

Aa bo faceci są nie halo..Nie przejmuj się
Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
są w wątku studniówkowym - tutaj masz link:
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=4254

dla mnie są idealne
Dziękuję
Cytat:
Napisane przez mathilda Pokaż wiadomość
Dziewczyna Frytu (kol z klasy) miała wypadek wczoraj
samochód ją potrącił. Miała operacje odrazu. Jakieś obrażenia wewnętrzne miała i w ciężkim stanie jest i dziś Fryta mówił że lekarze mu powiedzieli że może coś z kręgosłupem miec. biedny Fryta i biedna Iwonka
straszne to jest
To jest straszne..
3mam qciuki, żeby dziewczyna wyszła z tego

Cytat:
Napisane przez marta6704 Pokaż wiadomość
Blaque: Mi się podoba ta sukienka z tiulem pierwsza nie za bardzo ja bym nie mogla do niej dobrać dodatków
Ale odpada tylko dlatego, że nie mogłabyś dobrać dodatków czy ogólnie Ci się nie podoba?

Ej no baby proszę mi tu pomóc, wymagam więcej głosów za lub przeciw Stanowicie tutaj połowiczną wyrocznie
Cytat:
NIEDZIELĘ!
E...
.
.
.
.
.
.

no dobra
Stary 2007-12-19, 21:24   #3310
marta6704
Zakorzenienie

Blaque: Podoba mi się,ale ładniejsza wedlug mnie jest ta z tiulem. Tamta jakoś nie pasuje mi do sylwestra raczej do "cioci na imieniny"

Zrobilam świąteczne wypracowanie z rosyjskiego i ide do historii
Pa
marta6704 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-19, 21:58   #3311
uhahana
Zakorzenienie

"Wypracowanie z rosyjskiego" hahaha dla mnie to abstrakt Ostatni raz byłam na ruskim jakoś z półtora miesiąca temu Podziwiam

Blaque
Ty też, i nawet nie próbuj się wykręcać, jak wszyscy to wszyscy
Co do sukienek, to tak jak już mówiłam, obie fajne i podobają mi się, ale pierwsza nie pasuje na sylwestra /to było moje zdanie/
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.
'

Stary 2007-12-19, 23:09   #3312
pamelija
Rozeznanie

GG do pamelija Wyślij wiadomość przez MSN do pamelija

Blaque z tiulem sukienka zdecydowanie.. ta ołówkowa to jak to już ktoś powiedział taka "do cioci na imieniny".

Ywonula to chyba Twoja sukienka tak mi się podobała Taka fioletowa śliczna.. A skąd buzcki

Rany nie mam siły nic pisać..
Ale czytam cały czas..
U mnie ostatnio sporo się dzieje..
ale takie tam głupoty.. nie ważne..
Ogólnie maksymalna huśtawka nastroji od najlepszego do najgorszego..
I pełno nauki..
Usypiam już nad tą historią..
A grozi mi pała na semestr z historii i matmy..
nie mam siły na naukę..
czemu w 3 klasie nie mamy TYLKO przedmiotów maturalnych..
Jutro idę dalej szukać kiecki.. narazie tylko jedna mnie zainteresowała, ale nie ładnie mi było w niej..
Dziś byłam na pierwszej próbie poloneza..
Wkońcu dotarłam
Fajnie nawet
Rany spać..
Idę do historii :/

A Wam mówię dobranoc

a i też się piszę na czat w niedzielę o 21.

nie zdałam matury z polaka.. 1 punktu mi zabrakło
ale nie przejmuję się, bo baba u nas ponoć nie zliczała wszystkich punktów..
takiej dziewczynie 10 punktów nie policzyła..
głupia s**a
ale biologia zdana
najlepiej w całej szkole..
pamelija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-19, 23:41   #3313
uhahana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pamelija
Ogólnie maksymalna huśtawka nastroji od najlepszego do najgorszego..
Skąd ja to znam...

A w ogóle, to o tej godzinie jedynie Ciebie można się tu spodziewać, HA Ciekawe co w święta będzie
Choose life.
'

Stary 2007-12-19, 23:54   #3314
Nija_
Zakorzenienie

Wrr już mnie kręgosłup boli, bo cały dzień przesiedziałam przy kompie

<Ty leniu przebrzydły, miałaś się WOSu uczyć >

Cytat:
Napisane przez i_n_e_s
Nija może iść długo, bo z UK, ale też dlatego, że są święta i pewnie dużo osób wysyła coś. Poza tym nie wolisz płacić dopiero jak przyjdzie paczka? Ja wolę stracić te kilka zł, niż całość.
Właśnie dostałam maila od sprzedającej, że zwykle idzie 5-10 dni, ale może nawet 4 tygodnie

Cytat:
Napisane przez marta6704
mieliśmy kartkówke z religii i pytanie było takie: napisz list do koleżanki która już współżyje,wytłumacz jej że jest to złe
jeszcze btw - chyba dostałabym punkty tylko za kompozycję chociaż... znając moje umiejętności polania wody na każdy temat nawet napisania 5,5 stron A4 na temat Wiosny Ludów w krajach Europy śr.-wsch.

Cytat:
Napisane przez pamelija
A grozi mi pała na semestr z historii i matmy..
A mi trochę wstyd, bo naprawdę nic nie robiłam z tej maty i mam 2, ale babka wpisała mi 3 za spr., który napisałam RAZEM z koleżanką (ona też nie zdaje maty, siedziałyśmy koło siebie i pisałyśmy go razem, przez 2 lekcje, rozwiązywałyśmy te zadania razem, jeszcze miałyśmy z tyłu książki klucz odpowiedzi i no wiadomo...) i dopisała jedną 2 w miejsce ocen z kartk, bo nie miałabym trzech ocen do klasyfikacji, bo praktycznie w ogóle nie chodzę na swoje matematyki (przez te historie w humanie)...
Osoby, które wzięły się do roboty, cały czas liczą, uczą się, piszą powtórkowe sprawdziany też mają 2, sporo osób tak ma... wiem, oceny to nie wszystko, ale głupio mi, bo ostatnio prawie w ogóle się nie uczę tej histy i wosu (no, za wos się powiedzmy wzięłam, ale nie jest to taka nauka jak powinna być) a na histy humanowe odkąd nie było dla mnie miejsca na napisanie z nimi kartkówki (na którą byłam obkuta- a miejsca nie było, bo oni się rozsuwają zawsze i każdy ma swoje stałe miejsce, a te kartk. są spontaniczne,niezapowiedz iane) się nie uczę, przeglądam tylko zeszyt ze swoimi notatkami z lekcji, czyli tyle co nic)
Stary 2007-12-20, 08:15   #3315
Effka9
Przyczajenie

GG do Effka9

Nija może nie będzie tak źle, ja sama pracuje w allegro więc rozumiem panią, z która rozmawiałaś, bo ona musi sie troszke zaasekurować Chociaż paczki, które wysyłaliśmy w zeszłym tygodniu na świetą nie dojdą na bank.. sraszny bałagan mają teraz na poczcie, ja sama czekam na przesyłke

Pamielija nie martw się dasz rady

Skoro tak krążycie wokoół tematu z religii musze się pochwalić - mam 4 (byłam na 2 religiach w sumie, mam 2 oceny z czego obie są za różaniec i nie oddałam pracy semestralnej)

Ostatni dzien normalniej szkoły

Każdy Ma Niezmywalne Prawo Do Zmarnowania Sobie Życia .!

...i potrafię słodko - kwaśna być jak chilli gdy się wkurzę. !
Effka9 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-12-20, 08:26   #3316
lele
Zakorzenienie

pamelija- ja tez mam semestr z matmy nie zaliczony i jak z innymi gadala tak mi to tylko oznajmila czy o tym wiem (a wcale nie mialam najgorszych ocen w klasie).. bedzie dobrze, zobaczysz.. a i gratuluje biologii masz sie czym chwalic

Nija- tez wczoraj przesiedzialam caly dzien przed kompem, nie liczac sprzatniecia szafki w lazience i przeczytania 3 stron procesu kafki.. i oczywiscie proby poloneza...
lele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-20, 10:52   #3317
Nija_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Effka9
Nija może nie będzie tak źle, ja sama pracuje w allegro więc rozumiem panią, z która rozmawiałaś, bo ona musi sie troszke zaasekurować Chociaż paczki, które wysyłaliśmy w zeszłym tygodniu na świetą nie dojdą na bank.. sraszny bałagan mają teraz na poczcie, ja sama czekam na przesyłke
Sprzedająca napisała, że jeżeli nie dojdzie w ciągu 4 tygodni to zwróci mi pieniądze, wrr gdybym wiedziała, że mam czekać 4 tygodnie, to bym nie zamawiała

Cytat:
Napisane przez lele
Nija- tez wczoraj przesiedzialam caly dzien przed kompem, nie liczac sprzatniecia szafki w lazience i przeczytania 3 stron procesu kafki.. i oczywiscie proby poloneza...
Ciekawe jak nasz polonez wyjdzie

Zgram tylko na mp3kę parę kawałków Peji (przypominam sobie czym byłam zafascynowana w gimnazjum - i dalej jestem...) i idę do WOSu, naprawdę
Stary 2007-12-20, 10:59   #3318
lele
Zakorzenienie

NIja- hmm, my tanczymy w 2 grupach ze wspolnym zakonczeniem.. nasz grupa tanczy nawet dobrze (1), ale ta drugia to az zal.. zwlaszcza pierwsza 6tka, reszta juz o wiele lepiej
ja tez siedze nad wosem, tzn mam pakiecik na jutro otwarty
Stary 2007-12-20, 11:21   #3319
Nija_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lele
ja tez siedze nad wosem, tzn mam pakiecik na jutro otwarty
Ja zaraz też idę, naprawdę

Kupiłabym sobie jeszcze jedną torbę
taką, o http://www.allegro.pl/item282981556_..._londynu_.html

albo taką
http://www.allegro.pl/item283487884_...ach_z_uk_.html

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-12-20, 11:28   #3320
lele
Zakorzenienie

oj ja juz kilka zadan nawet zobilam- jestem z siebie dumna
Stary 2007-12-20, 11:33   #3321
Nija_
Zakorzenienie

Ja jeszcze zadań nie robię, dopiero jak będę coś umieć, na razie przerabiam podręcznik
Stary 2007-12-20, 11:40   #3322
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Napisane przez pamelija Pokaż wiadomość
ale biologia zdana
najlepiej w całej szkole..
Super!!!
Śniło mi się, że weszłam na ten wątek i napisałam wam...
Dziewczyny, jestem w ciąży. Będę miała dziecko.
; )
Stary 2007-12-20, 11:49   #3323
lele
Zakorzenienie

Em- no nie powiem, nabrals mnie, ale pozniej sie nie dalam :P ZBOJU!
Dacie rade ;P
Stary 2007-12-20, 12:31   #3324
byliczka
Zakorzenienie

Hej Dziewczyny Ja tutaj nowa i z pytaniem Otóż dziś jadę do znajomego instruktora u którego nie robiłam prawka ale on ma mi ustalić egzamin. No i mam papiery i wszystko tylk0o jeszcze nie zapłaciłam za egzamin. I tu mam problem, bo mam z poczty ten świastek który mam wypełnić do zapłaty ale nie wiem co mam na nim wpisać :P Mogła by mi któraś powiedzieć? Zdaję egzamin w KRK i potrzebuje ten numer konta WORDU Bardzo prosiła bym o pomoc.
Stary 2007-12-20, 12:54   #3325
lele
Zakorzenienie

byliczka- chyba nie ten temat.. sadze, ze na temacie o egzaminach dziewczyny Ci pomoga
Stary 2007-12-20, 13:19   #3326
Nija_
Zakorzenienie

Jezu, powinni mi neta wyłączyć

Znowu pół dnia na youtube
http://pl.youtube.com/watch?v=qzLEF0...eature=related co jak co, ale to mnie zawsze śmieszy
http://pl.youtube.com/watch?v=rWfR3-...eature=related
http://pl.youtube.com/watch?v=w8Dvqs...eature=related

em

wiecie cooo nie cytujcie, jakbym chciała usunąć
tak bym chciała zagrać w jakimś filmie/serialu, napisałam posta na forum jednego z seriali i zapytałam co trzeba zrobić, żeby znaleźć się na planie i chyba napiszę list do tej agencji czy studia filmowego, dostałam kontakt od admina...
Stary 2007-12-20, 13:35   #3327
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Em, ja Cię uduszę!
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-20, 13:35   #3328
lele
Zakorzenienie

NIja kciuki trzymam
chyba kazda dziewczynka mimo wszystko chcialaby cos takie przezyc:P
Stary 2007-12-20, 13:43   #3329
emememsik
po prostu Em :)

fuksjaa, ja też Cię kocham!
Stary 2007-12-20, 13:44   #3330
krowa_bez_mleka
Zakorzenienie

Muszę sie Wam wyżalić!
Jestem głupia.
Dzisiaj praktykantka oddała nam wyniki prostego sprawdzianu z matmy-ze statystki(chyba najprostszy dział)
I tylko 3 osoby z klasy dostały jedynki, w tym ja
Do tego praktykanka dodała, że te trzy osoby powinny dostać dwa laczki. Drugi za głupotę.
Jak tu se nie załamać
A mogłabym mieć tróje z matmy

Em
, tak sie nie robi! Już zaczęłam Ci zazdrościć
kiedy chcę grzeszyć to grzeszę
krowa_bez_mleka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości